Καλώς ήρθες στην παρέα μας manitaraki! :bigsmile:
Σου ευχόμαστε καλή εξερεύνηση! :bigsmile:
Printable View
Γεια σε όλους,
Είμαι καινουριο μέλος και μέσα από αναζήτηση στα διάφορα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί αλλά και στις συζητήσεις μεταξύ των άλλων μελών προσπαθώ να ερμηνεύσω (όσο μπορώ φυσικά) των γενέθλιο χάρτη μου. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τι σημαίνει το εξής: Έχω Κρόνο και Ουρανό ανάδρομους στον τοξότη στον πρώτο οίκο. Καθώς και τον κλήρο της τύχης στον τοξότη στον πρώτο οίκο. Είμαι Λέων με ωροσκοπο Σκορπιό. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αγαπητό μέλος,
αν εισάγετε τα στοιχεία σας στην εφαρμογή μας δωρεάν ωροσκόπιο, θα δείτε την ανάλυση όλων των θέσεων και όψεων του χάρτη σας!:bigsmile:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!! :)
Γειά χαρά και από μένα!
Ανυπομονώ να πλοηγηθώ στα άρθρα του site σας..καλή συνέχεια σε όλους
Επειδή δεν ειμαι αγενής,σας χαιρετώ και εύχομαι να πάνε ολα καλά.Χαιρετώ τις Τοξοτίνες,καθ'οτι ο ωροσκόπος μου Τοξότης σας εχω ιδιαίτερη συμπάθεια.
καλημερα σας και παλι!!!!! να ξανασυστηθω!!!! ειμαι καιρο γραμμενη στο site σας!! αλλα δν ειμαι ενεργό μέλος... μου φαινεται δυσκολο να μπω στο κλιμα σας..... δν τα πιανω ευκολα... οποτε ... θα σας παιδεψω. αρκετα.. χαχα!!!
Για ατομο γεννημενο στο khartoum-Sudan 01/09/1969/ 19.10 ποιος ειναι ο ωροσκοπος?