-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια χαρα παιδια .. Σταυρος! χαρηκα που ειμαι εδω ;)
-
-
Αν και είμαι ενάμιση χρόνο μέλος του site,πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το τόπικ.Γεια σας και από μένα λοιπόν και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά που κάνετε. Ήθελα εδώ και καιρό να σας πω οτί μας βοηθάτε πάρα πολύ όλους εμάς του αρχαριους και πραγματικά διαβάζοντας τα άρθρα και τις τοποθετήσεις όλων (και των πιο έμπειρων και των πιο καινούριων) προσωπικά έχω βοηθηθεί αρκετά στην κατανόηση αρχικά της αστρολογίας και κατ' επέκταση του εαυτού μου άλλα και των ανθρώπων που έχω γύρω μου. :) Να είστε καλά και να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλειά!!! Καλημέρα!!!
-
Quote:
Originally Posted by
sndidim
Αν και είμαι ενάμιση χρόνο μέλος του site,πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το τόπικ.Γεια σας και από μένα λοιπόν και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά που κάνετε. Ήθελα εδώ και καιρό να σας πω οτί μας βοηθάτε πάρα πολύ όλους εμάς του αρχαριους και πραγματικά διαβάζοντας τα άρθρα και τις τοποθετήσεις όλων (και των πιο έμπειρων και των πιο καινούριων) προσωπικά έχω βοηθηθεί αρκετά στην κατανόηση αρχικά της αστρολογίας και κατ' επέκταση του εαυτού μου άλλα και των ανθρώπων που έχω γύρω μου. :) Να είστε καλά και να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλειά!!! Καλημέρα!!!
Ποτε δεν ειναι αργα για ενα ζεστο καλωσόρισμα
καλη συνεχεια ευχομαι αγαπητο μελος:)
-
-
Quote:
Originally Posted by
VVASILIKI
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς μας ήρθες VVASILIKI:)
-
γειά σας παιδιά :) κ γω διαβαζω πολύ καιρό τα αρθρα σας αλλα τωρα ανακαλυψα οτι μπορω να σας γραψω !! γνωρίζω πολύ λίγα απο αστρολογία αλλα μου αρεσει να ενημερώνομαι κ καθετι καινουριο που μαθαινω απο σας με εξιτάρει ! ειστε καταπληκτικοί ! :D
συνεχίστε την καλή δουλειά ;)
-
Quote:
Originally Posted by
barquito
γειά σας παιδιά :) κ γω διαβαζω πολύ καιρό τα αρθρα σας αλλα τωρα ανακαλυψα οτι μπορω να σας γραψω !! γνωρίζω πολύ λίγα απο αστρολογία αλλα μου αρεσει να ενημερώνομαι κ καθετι καινουριο που μαθαινω απο σας με εξιτάρει ! ειστε καταπληκτικοί ! :D
συνεχίστε την καλή δουλειά ;)
Γεια και σε εσένα:)
-
Καλησπερα κι απο μενα παιδια...
-
Quote:
Originally Posted by
PAPINO
Καλησπερα κι απο μενα παιδια...
Καλωσόρισες στο myhoroscope:)
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1985.ΤΟ site ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
-
Quote:
Originally Posted by
ΒΑΛΤΑΣΑΡ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1985.ΤΟ site ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Καλώς μας ήρθες ΒΑΛΤΑΣΑΡ στο καλύτερο αστρολογικό σαιτ :)
σε περιμένουμε λοιπόν να μοιραστείς μαζι μας τις γνωσεις σου για την αστρολογια !
-
Γειά σας!
βρήκα το site σας μέσω ενός λίνκ(engreeks)που με οδήγησε στο άρθρο του κ.Παπαδολιά για τον εσωτερικό κυβερνήτη... το βρήκα εξαιρετικό...!
συγχαρητήρια..... !
-
Quote:
Originally Posted by
guest
Γειά σας!
βρήκα το site σας μέσω ενός λίνκ(engreeks)που με οδήγησε στο άρθρο του κ.Παπαδολιά για τον εσωτερικό κυβερνήτη... το βρήκα εξαιρετικό...!
συγχαρητήρια..... !
Γειά σου guest και καλώς μας ήρθες στο myhoroscope:)
-
depilou γειας παιδια ευχαριστω ολους σας για τις ευχαριστες ωρες που περνω μαζι σας τα λεμε παλι συντομα
-
Quote:
Originally Posted by
depilou
depilou γειας παιδια ευχαριστω ολους σας για τις ευχαριστες ωρες που περνω μαζι σας τα λεμε παλι συντομα
depilou καλώς μας ήρθες!!:)
-
γεια σας ονομαζωμαι αρης ειμαι καινουριος και απο την πρωτη στιγμη λατρεψα το σιτε σας
-
Γεια σας! Είμαι η Ραχηλ, και ειμαι σχετικά νέο μέλος στο πολύ ενδιαφέρον κ ενημερωμένο site σας. Από Αστρολογία γνωρίζω μόνο πολύ βασικά πράγματα... αν κ θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ, έχω πολύ περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή μου...
θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η κάρτα paypal είναι ίδια με την prepaid κ αν όχι πως εκδιδεται?
Σας ευχαριστώ πολύ, Καλή συνέχεια!
-
Καλημερα σε ολους !!!
Σας παρακαλω να μου πειτε λιγες κουβεντες για τον Αρη....Ειμαι Καρκινος (10ο) με Ωροσκοπο Σκορπιο (11ο), σεληνη Σκορπιο (21ο)...ειχα εκλειψεις ακριβειας το 2009 κ το 2011... κρατιεμαι απο την λογικη αλλα αυτη μου ξεφευγει..μεσα στις δυσκολιες... Τωρα ο Αρης...! Εγω εχω Αρη στην Παρθενο (15ο). Σας ευχαριστω !!!!:icon_razz:
-
Quote:
Originally Posted by
aroulis93
γεια σας ονομαζωμαι αρης ειμαι καινουριος και απο την πρωτη στιγμη λατρεψα το σιτε σας
Quote:
Originally Posted by
MRACHEL
Γεια σας! Είμαι η Ραχηλ, και ειμαι σχετικά νέο μέλος στο πολύ ενδιαφέρον κ ενημερωμένο site σας. Από Αστρολογία γνωρίζω μόνο πολύ βασικά πράγματα... αν κ θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ, έχω πολύ περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή μου...
θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η κάρτα paypal είναι ίδια με την prepaid κ αν όχι πως εκδιδεται?
Σας ευχαριστώ πολύ, Καλή συνέχεια!
Καλώς ήρθατε στο Myhoroscope :)
:xmas-smiley-032:
-
Καλημερα και απο μενα.
Με ενδιαφερει πολυ η αστρολογια και ευελπιστω μεσα απο την σελιδα σας να εμπλουτισω τις γνωσεις μου και ισως να μπορω να διαβασω τον αστρολογικο μου χαρτη
-
καλησπέρα.για να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον γενέθλιο χάρτη μου κ τον άρη στην παρθένο που έχουμε τώρα που θα πρέπει να γράψω?
-
Οι εραστές της αστρολογίας ΝΕΟ
Και πηγαίνεις στη δημιουργία Νέου Θέματος
-
αχ μακαρι να ειχα περισσοτερο χρόνο για να διαβαζω περισσοτερα από το site μας...:rolleyes:
-
Καλως σας βρηκα νεος στον χωρο
-
Quote:
Originally Posted by
vas12
Καλως σας βρηκα νεος στον χωρο
καλώς ήρθες στο myhoroscope:xmas-smiley-003:
-
Καλώς σας βρήκα! Μ' ενδιαφέρει η αστρολογία μιας και με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι ! Ενδιαφέρουσα η δουλειά που κάνετε εδω και με μεγάλη ποικιλία!
Χαίρομαι που σας βρήκα!
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
vangel10
geia se oloys
Καλωσήρθες:)
-
-
Quote:
Originally Posted by
VICKY_TAKSIDIOTIS
Γεια σε ολους! :D
Καλώς μας ήρθες VICKY-TAKSIDIOTIS:)
:xmas-smiley-007::Snowman1:
-
μια μεγαλη καληνυχτα:rolleyes:
-
Quote:
Originally Posted by
leo1963
μια μεγαλη καληνυχτα:rolleyes:
Και μια μεγάλη καλημέρα απο εμας εδω:)
Καλώς μας ήρθες!!!
:xmas-smiley-003:
-
Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή ! Καλή επιτυχία στο "astroparty " ! Eάν είμαι Αθήνα θα έλθω ωστόσο θα μου πείτε μου κάτι καλό ; Eίμαι ταλαίπωρημένη Ζυγίνα με ωροσκόπο Καρκίνο και αφροδίτη στην Παρθένο .
-
Quote:
Originally Posted by
mariarosa
Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή ! Καλή επιτυχία στο "astroparty " ! Eάν είμαι Αθήνα θα έλθω ωστόσο θα μου πείτε μου κάτι καλό ; Eίμαι ταλαίπωρημένη Ζυγίνα με ωροσκόπο Καρκίνο και αφροδίτη στην Παρθένο .
Καλώς ήρθες mariarosa στο Μyhoroscope
στο καλύτερο αστρολογικό σαιτ!!:)
:xmas-smiley-012:
-
kalws irtha kai egw sthn parea loipon!!!!exw oreksh gia arketo diavasmaaa....:D
-
Quote:
Originally Posted by
villy89
kalws irtha kai egw sthn parea loipon!!!!exw oreksh gia arketo diavasmaaa....:D
Καλώς μας ήρθες λοιπόν!:)
Ευχομαι καλη πλοήγηση και διάβασμα!!!!
:Santa1:
-
Καλησπέρα.Με λένε Δήμητρα.Πλοηγούμαι συχνά στη σελίδα του MYhoroscope και μ αρέσει πολύ.Μακάρι να είχα περισότερο χρόνο για να ασχοληθώ με την αστρολογία.Γι αυτό θα ήθελα να με βοηθήσετε και αν μπορούσατε να μου εξηγήσετε τι γίνετε όταν ο Ποσειδώνας είναι απέναντι απο τον Ήλιο ενός ζωδίου.Το ζώδιο μου είναι Παρθένος.Ευχαριστώ.
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ
Καλησπέρα.Με λένε Δήμητρα.Πλοηγούμαι συχνά στη σελίδα του MYhoroscope και μ αρέσει πολύ.Μακάρι να είχα περισότερο χρόνο για να ασχοληθώ με την αστρολογία.Γι αυτό θα ήθελα να με βοηθήσετε και αν μπορούσατε να μου εξηγήσετε τι γίνετε όταν ο Ποσειδώνας είναι απέναντι απο τον Ήλιο ενός ζωδίου.Το ζώδιο μου είναι Παρθένος.Ευχαριστώ.
Καλησπέρα και καλή πλοήγηση.
Αν μεταβείς σε αυτή τη σελίδα, θα πάρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες.
[Συζήτηση] Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα