Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
για σας και παλι!!!=]=] επειδη ειμαι καινουρια στο site και δεν ξερω πως λειτουργι πανω κατω:embarrest θα ξαναστήλω τα στοιχία μου για να μου πείτε τον ωροσκόπο μου!:bigsmile:γαννήθικα 29.11.1989 και ώρα 00.20 στο μαρούσι αττικής!!! ευχαριστώ και πάλι! περιμενω την απάντησή σας!:bigsmile::embarrest
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 23-10-1968 ΚΑΙ ΩΡΑ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ 'Η ΖΥΓΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 'Η ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ?
Quote:
Originally Posted by
kioannidi
Γεια σας,
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αγοριού μου σας παρακαλώ.
Γεννήθηκε στης 11/09/1974, ώρα μεταξύ 16:00 -17:30 στην Ρόδο.
Επίσης θα ήθελα να μάθω και τον δικό μου. Σύμφωνα με τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ, είμαι Καρκίνος αλλά πολλές φορές στο διαδύκτιο μου βγάζει Δίδυμο.
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κατα πόσο ταιριάζω με το αγόρι μου- ζωδιακά?ΣΥΓΝΩΜΗ ξέχασα να βάλω τα στοιχεία μου
Γεννήθηκα 11/08/77 ώρα 02:30 στην Ρόδο:love:
Ευχαριστώ
κιωαννίδη
Αγαπητή kioannidi,
όσον αφορά τον ωροσκόπο του αγοριού σου, υπάρχει μεγάλη απόκλιση ώρας, γι' αυτό και η απάντηση που σου δίνω είναι επισφαλής. Αν έχει γεννηθεί από τις 4.00 μέχρι τις 5.29 μ.μ., ο ωροσκόπος του είναι στον Υδροχόο. Από τις 5.30 μ.μ. ο ωροσκόπος πάει στους Ιχθύς.
Ο δικός σου ωροσκόπος βρίσκεται στις 28 μοίρες και 26 λεπτά των Διδύμων.
Quote:
Originally Posted by
angelicasoui
για σας!!!!:bigsmile: θα ηθελα να μαθω τον οροσκοπο μου ειμαι γεννημένη 29/11/1989 ωρα 00.20 στο μαρουσι!:bigsmile: ευχαριστω!!!=]=]
Αγαπητή angelicasoui,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στην 11η μοίρα της Παρθένου.
Quote:
Originally Posted by
moreil
καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να μάθω τον ωροσκόπο μου γιατι άλλοτε μου λένε Ταύρος και άλλοτε Δίδυμος.
Έχω γεννηθεί το 1975 το Μάρτιο στις 18
το πρωί η ώρα 9.45 στην Θεσ/νικη
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έλλη
Αγαπητή Έλλη,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 5 μοίρες και 52 λεπτά των Διδύμων.
Quote:
Originally Posted by
omer
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 23-10-1968 ΚΑΙ ΩΡΑ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ 'Η ΖΥΓΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 'Η ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ?
Αγαπητή Μαίρη,
ο Ήλιος σου βρίσκεται στην 00 μοίρα του Σκορπιού, ενώ ο ωροσκόπος σου βρισκεται στις 5 μοίρες και 02 λεπτά του Υδροχόου.
Θα ήθελα και εγώ να μάθω την ακριβή θέση του ωροσκόπου μου γιατί έχω κάποια αμφιβολία! :) 21-11-1987 14:00 μμ Πειραιάς!
Επίσης και για την μαμά μου, αν μπορείτε! :embarrest 10-10-1962 10:45 πμ Αθήνα και για την κολλητή μου (επειδή είναι πάνω στην αλλαγή) 05-07-1986 12:15 Μαρούσι Αττικής. Χίλια Ευχαριστώ! :)
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Θα ήθελα και εγώ να μάθω την ακριβή θέση του ωροσκόπου μου γιατί έχω κάποια αμφιβολία! :) 21-11-1987 14:00 μμ Πειραιάς!
Επίσης και για την μαμά μου, αν μπορείτε! :embarrest 10-10-1962 10:45 πμ Αθήνα και για την κολλητή μου (επειδή είναι πάνω στην αλλαγή) 05-07-1986 12:15 Μαρούσι Αττικής. Χίλια Ευχαριστώ! :)
Για καμία θεία θείο μήπως; :toung:
Δοκίμασες την εφαρμογή που έχουμε στο σάιτ για τον υπολογισμό ωροσκόπου; Είναι αξιόπιστη και όταν στα υπολογίσουν και εδώ σιγουρεύεσαι ;)
Η κολητή μήπως έχει κι άλλες κολητές; :toung:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Για καμία θεία θείο μήπως; :toung:
Δοκίμασες την εφαρμογή που έχουμε στο σάιτ για τον
υπολογισμό ωροσκόπου; Είναι αξιόπιστη και όταν στα υπολογίσουν και εδώ σιγουρεύεσαι ;)
Η κολητή μήπως έχει κι άλλες κολητές; :toung:
Ποπο Dell Piero με έπιασες αδιάβαστη!! :cheesy: Έχεις δίκιο! Την εφαρμογή αυτή την είχα ξεχάσει εντελώς... Η Νύστα βλέπεις.... :wacko: ¶σε και έχω μεγάλο σόι!! χιχιχιχι! :lol: ¶μα μου ζητήσουν όλοι μαζί, την πάτησα! Ευχαριστώ πολύ για την υπενθύμιση!!! :bigsmile:
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
KΑΛΗΜΕΡΑ! Έχω γεννηθεί στις 25 Οκτωβρίου 1975 και ώρα 18:06 στο Μόναχο της ΄Γερμανίας! Θα ήθελα να μάθω τι ωροσκόπο και τι σημαίνει να έχεις την ώρα γέννησης ανάδρομο Δία!