Να ευχηθώ σε όλες τις μαμάδες τους φόρουμ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :love:
όπως και στις μητερες όλου του κοσμου!:love:
Πήρατε τις μαμάδες σας σήμερα τηλέφωνο ε;:bigsmile::love:
κουκι:bigsmile:
Printable View
Να ευχηθώ σε όλες τις μαμάδες τους φόρουμ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :love:
όπως και στις μητερες όλου του κοσμου!:love:
Πήρατε τις μαμάδες σας σήμερα τηλέφωνο ε;:bigsmile::love:
κουκι:bigsmile:
:bigsmile:Χρόνια μας πολλά λοιπόν....:cheesy:
.......Και να μην ξεχνάμε πως το παιδί γεννιέται απο την κοιλιά,ο άνθρωπος απο την αγκαλιά.....:love:......εχει μεγάλη ευθύνη η αγκαλιά μας λοιπόν....:embarrest
Χρονια πολλά και πάλι!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ελένη και στην Έλενα και τον Κώστα:bigsmile:
και σε οσα μέλη γιορτάζουν σήμερα!!!!:bigsmile:
Να σας χαιρόμαστε !!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ελένη και στην Έλενα και τον Κώστα:bigsmile:
και σε οσα μέλη γιορτάζουν σήμερα!!!!:bigsmile:
και στην Κωνσταντίνα 318 ευχομαι χρόνια πολλα!
Να σας χαιρόμαστε !!!!!
να ευχηθω χρονια πολλα σε ολους τους κωσταντινους και σε ολες τις ελενες..πολυχρονοι..
και να ευχηθουμε χρονια πολλα και σε ολους τους διδυμους...μια και ο ηλιος σημερα περναει στο ζωδιο τους..να τα εκατοστησουν!!:bigsmile:
Χρόνια πολλά με πολλές χαρές και ατελείωτη αγάπη .
Αγόρια και κορίτσια, εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλους , με υγεία και ευημερία!
Σήμερα, στο σπίτι μου γίνεται πανικός! Η κόρη μου, ο μπαμπάς μου, η αδελφή μου και η πεθερά μου έχουν την τιμητική τους! Χρόνια πολλά και στη Γλυφάδα που έχει πολιούχους τους Ισαπόστολους σήμερα!
Χρονια Πολλα ταυρινουλα, σ ολη σου την οικογενεια. Καλα εσεις δεν παιζετε σ αλλα ονοματα?:love:
Εντάξει.....καθυστερημένα..... ..:laugh: αλλά οχι με λιγότερη αξια και αγάπη:love: χρονια πολλά στούς εορτάζονες!!!:cheesy:
Και του χρόνου με χαρά!!!:bigsmile:
Ο Δείμων μας έχει γενέθλεια σήμερα:bigsmile:
Σου εύχομαι Γιάννη μου χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και προκοπή!
Επίσης σου εύχομαι φέτος να τραβήξεις τις πιο ομορφες φωτογραφίες με΄θεματα που σε εκφράζουν και που αγαπάς!
:love:
με αγάπη :bigsmile:
Δεσποινα κουκι
Υ.Γ
Δεν με χαλαει και καμια φωτο εδω με τιποτα κοκορετσια ,κοντοσούβλια κ.τ.λ:laugh::cheesy:ξερεις εσυ..
χαχα!!!
Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια παραμυθένια,
και να 'ναι τα χαμόγελα η μόνη σου η έγνοια!
Δείμων, σου εύχομαι να έχεις υγεία, χαρά και την επιθυμία να βρεις το «αλλού» σου.
Αφιερωμένο γιατί, θα καταλάβεις γιατί... : YouTube - ‪pliatsikas -olo m'afineis na s'afisw -live @ megaro mousikis‬‏
Ευχαριστώ πολύ καλές μου, είμαι σε ρευστή κατάσταση αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να ανταποκριθώ όπως θα ήθελα στην δικτυακή μου υπόσταση :unsure: :love::love::love: Ελπίζω σε μια καλή ηλιακή (ακόμα δεν την έχω κοιτάξει) γιατί από διελεύσεις θα τρώω κάτι καραμπινάτα ποσειδωνοτετράγωνα την επόμενη τριετία. Ευτυχώς τον ξέρω τον μπαγασάκο, και δις ευτυχώς (λέμε...) η Πλουτώνεια φύση μου φροντίζει (λέμε!!!) να με ξαναφτιάχνει από τα γενοφάσκια μου συχνά πυκνά! :)
:bigsmile: Δείμων!!!! Χρόνια πολλά και απο μένα!!!!:cheesy:
Οτι επιθυμείς!!!!
Σου εύχομαι υγιή και παραγωγική σκέψη, και όμορφα όνειρα:love:
Οσο για τον Πόσειδώνα δεν νομίζω πως θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα...
Κάποιοι άλλοι όνοματα δε λέμε θα έχουν προβλήματα με δ'αυτον στα ψαρια....:toung:
Θα δείξει....
Ειιιιιιιιιιιιι,παραλίγο να μην προλάβω!Να είσαι πάντα καλά Δείμων και να προσέχεις τι εύχεσαι!Χρόνια πολλά..:bigsmile:
Xaxa!!! Σας ευχαριστώ καλές μου, στη γιορτή οι ευχές λέει κρατάνε 40 μέρες στα γεννέθλια όσα χρόνια έχεις - οπότε με την ησυχίιιιιιιιιιια σας!! :nuts: :laugh:
Χρόνια πολλά, Δείμωνα, και από μένα :)
Κι απο εμενα καλε, ολα τα καλα του κοσμου, δηλαδη υγεια και γαληνη στην ψυχη:bigsmile:
Χρόνια πολλά Δείμων, καλή Ποσειδωνοκατάσταση.....:love:
Λοιποοοοοοοοοοον
Για να ποστάρω εδώ προφανώς κάποιος έχει τα γενέθλιά του σήμερις! :cheesy:
Η πλάκα είναι ότι είχα ρητές εντολές να μην ποστάρω τίποτα γιατί λέει, δε θέλει χρόνια πολλά, λέει! Και η ακόμα μεγαλύτερη πλάκα είναι…ότι εγώ δεν κάνω τέτοιες χάρες!!! :cheesy:
Οπότε ας παίξουμε όλοι μαζί το παιχνίδι «ποιος έχει γενέθλια σήμερα!»
Δέσποινα μην το καρφώσεις με την μία…
Προς άγνωστο Χ: άντε θα σου κάνω την χάρη και δε θα σου ευχηθώ Χρόνια πολλά! (για να δεις τι καλή που είμαι!)
Για να σε καλωσορίσω όμως στη νέα σου χρονιά…θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις να έχεις το χιούμορ που έχεις…να είσαι γερή….και δυνατή… και να καλοδεχτείς πολλά όμορφα και ευχάριστα στη ζωή σου…
Και μη μου βάλεις thanks για να μην καρφωθούμε…! :cheesy:
Καλα βρε;;;
εμενα με ρωτησατε;;;
θα μου χαλασετε το μαγαζι εσεις ;;;
χαχαα!!!
Αντε να την χαιροματε την Χρυσα μας!!
γερή,δυνατή,και παντα με προκοπη σε οτι θελει να κανει!!!
Χρυσαααα;;;τα γλυκα που ειναι;;;
με αγαπη Κουκι!
:laugh::laugh::laugh:
ε είπαμε να το παίξουμε λίγο αλλιώς...! :toung:
αυτό που θέλει να κάνει Δέσποινά μου είναι να μετακομίσει την ηλιακή της επιστροφή....( ε αφού αρχίσαμε να τη δίνουμε ας το κάνουμε σωστά....:cheesy:) και κάποια άλλα μικρά πραγματάκια...να φύγει ο κρόνος απο εκεί που ειναι....η έκλειψη....κτλ κτλ....
καταλαβαίνετε δηλαδή...απλά καθημερινά πράγματα.... :toung::laugh:
Χρονια πολλά κι ευτυχισμένα!
(Γεμάτα με Ηλιο/Δία/Αφροδίτη!:bigsmile:)
Εσένα δε σε παίζω, γιατί είσαι μαρτυριάρα :toung: :love:
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ :love: κι εγώ θέλω σε όλους να ευχηθώ ολόψυχα ό,τι πιο πολύτιμο αλλά τόσο υποτιμημένο και δεδομένο.. υγεία! Πάνω απ' όλα να είμαστε γεροί και δυνατοί και όλα τ' άλλα θα τα βρούμε στην πορεία :love:
:laugh::laugh::laugh:
πλάκα μΕ κάΜεις???
εγώ μαρτυριάρα....??? αν και ήμουν έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη και τις συνέπειες της "μαρτυριάρας" με πρόλαβε η τριπλότητά σου....! :toung:
μέχρι και στη Δεσποινα είπα να μη σε μαρτηρήσει με τη μία :toung:
άαααααααααρα δεν είμαι εγώ αυτή που πρέπει να "κυνηγήσεις" :love:
Κάτια ξαναβγες για ποτάκι τώρα... :toung:
Να σαι καλά Χρύσα μου....:love:
καλημερούδια σας...! :bigsmile:
:bigsmile: Εχουμε Πέτρο? Μήπως Παυλο??? Παυλίνα?:unsure:
Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία σε όσους γιορτάζουν!!!:bigsmile:
Σημερα έχει τα γενέθλια της η Κατερίνα μας -Παρκατ-
Κατερινάκι χρονια πολλα γεματα χαρες και δυναμη σου ευχομαι!!
να σε χαιρομαστε !!!
με αγαπη
κουκι!:bigsmile:
Attachment 2916
Χρόνια πολλά Κατερίνα! Υγεία, χαρά, εκπλήρωση και ποιοτική ευτυχία σου εύχομαι.
Πρωϊνές καλημέρες!!!! Ευχαριστώ κορίτσια!!!! :love:
Ουπς!!!!!!:laugh: Να'μαι και γω....:toung:Χρονια πολλά και απο μένα!!! Και με τη μια τα σβήνουμε τα κεριά ε?
Και του χρόνου υγεία και χαρά Κατερίνα!!!
Kατερίνα Πολλά και Καλά Χρόνια ευτυχισμένα και δημιουργικά !!!!!!!!
Δέσποινα.....:bigsmile:και σε όλους τους εορτάζοντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :wink2: με υγεία και χαρά....
Του χρόνου όπως επιθυμείτε!!!:love: