Καλώς μας όρισες λοιπον!
Καλή πλοήγηση σου εύχομαι :)
Printable View
Kαλησπερα σε ολουs. Επειδη ειμαι τελειωs ασχετη προσπαθω να αφομοιωσω καποιεs πληροφοριεs για να μπορεσω να συμμετεχω και να μπω στη παρεα σαs. Ευχαριστω ολουs σαs για τιs γνωσειs που μου προσφερετε! Παντωs καθε μερα ειμαι μαζι σαs!
Γεια σε ολους! Ονομαζομαι Τονια και αν και ηδη ασχολουμαι επαγγελματικα με αλλη επιστημη, ομολογω οτι η γνωση για την ενεργεια και η εισροη και εκροη αυτης με εντυπωσιαζει περα απο καθε αλλο θεμα...Δυσκολη στην κατανοηση, αλλα μαγευτικη...!
καλησπέρα καινούργια στην σελίδα σας.Ψάχνω να δώ πώς λειτουργεί
Καλημέρα,
λέγομαι Ελένη. Δεν είμαι νέο μέλος... Όμως δεν ήμουν ενεργό μέλος..
Αποφάσισα, λοιπόν, να γίνω.. Θέλω να ρωτήσω γιατί σε κάποια άρθρα που διαβάζω δεν μπορώ να γράψω ερώτηση ή σχόλιο;;
Γεια σου Ελενη με το τοσο ωραιο ψευδωνυμο.
Μετα την αναβαθμιση του site δεν γραφουμε κατω απο τα αρθρα.
Αν εχεις καποια απορια, ανοιγεις το θεμα που θελεις οριζοντας σαν τιτλο, τον ιδιο τιτλο με το
αρθρο που σ ενδιαφερει.
Γεια σας και απο εμενα!!!
Καλημέρα.
Είμαι η Λένα και εύχομαι για όλους έναν καλύτερο νέο μήνα.
Γεια σασ ,ονομάζομαι Μονικα δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω.Εχετε πολύ καλή παρέα .:)
Ευχαριστώ πολύ για τη γνώση που μου παρέχετε!!!Πολύ ωραία τα άρθρα σας.
καλησπερα! ειμαι γυρω στα 2 χρονια μελοσ και μπορω να πω οτι εχω βοηθειθει αρκετα περι ζωδιων κλπ. θα μπορουσατε να βαλετε σαν θεμα τον αστεροειδη sedna και τι σημαινει σε καθε ζωδιο?
Καλησπέρα, σε όλους σας!
Προσπαθώ να περιηγηθώ μέσα στο site και κάπως δυσκολεύομαι.
Δεν ξέρω πώς ακριβώς και πού ανοίγω νέο τόπικ...
Τέλος πάντων. Έψαξα στην αναζήτηση και δεν βρήκα κάποιο άρθρο για αυτά που με ενδιαφέρουν. π.χ. Πώληση σπιτιού. Κάτι σχετικό με όψεις, διελεύσεις ή έστω ωριαία αστρολογία.
Αν υπάρχει και δεν το βρίσκω βοηθήστε με, αλλιώς συμβουλέψτε με πώς θα ανοίξω νέο σχετικό θέμα.
Με ενδιαφέρει κυρίως να δω σε μια τέτοια περίπτωση τι να προσέξω...2ο οίκο, Αφροδίτη ή κάτι άλλο...
Ευχαριστώ και ελπίζω σε κάποια απάντηση! :o
Γεια σε ολους. μολις εκανα την εγραφη μου στο site Περιμενω τα αποτελεσματα του αστρολογικου μου χαρτη.. αλλα δεν ξερω ακριβως που θα βρω τ αποτελεσματα. :o
Καλημέρα, καλώς μας ήρθατε :)
madness,
μπορείς να θέσεις τις ερωτήσεις σου σε αυτό το θέμα Ωριαία: Ερωτήσεις για πώληση περιουσιακού στοιχείου
Διάβασε και το επισημασμένο της ενότητας συζητήσεων Εραστές της Αστρολογίας
La Musa,
από το drop down μενού "Δωρεάν ωροσκόπιο" που βρίσκεις στην μπάρα επιλογών, στο πάνω μέρος της σελίδας, μπορείς να καταχωρήσεις τα στοιχεία του χάρτη που θέλεις και μετά να μπεις στην προσωπική σου βάση δεδομένων, να διαβάσεις τη δωρεάν γενέθλια ανάλυσή σου αλλά και να δεις πολλές ακόμα εφαρμογές..
Νέο Αστρολογικό πρόγραμμα στο myHoroscope! και οδηγός χρήσης
Γεια σας!
Με λένε Ναταλία και είμαι Καρκίνος στο ζώδιο και ο ωροσκόπος μου είναι Υδροχόος.Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τα ζώδια γι' αυτό έγινα μέλος εδώ!
Καλημέρα σε όλους σας, μετά από ένα χρόνο και κάτι επιτέλους σας γράφω, ξέρετε πως είναι οι ταύροι,τώρα όμως που πήρα φόρα θέλω να σας πώ ότι είσαστε καλή παρέα και νοιώθω ότι λίγο πολύ είμαι και γω μέσα.Φιλιά Βίκυ Α!!και μη ξεχάσω ,θέλω και λίγω ενθάρρυνση έτσι για την αρχή
Γεια σας!!! Προσπαθω να προσαρμοστώ στα νέα δεδομενα (δουλεια και ένα μωρακι 9 μηνων) Εχω προβληματιστει τα γεγονοτα μας ξεπερνουν Καλα που διαβαζουμε τις αναλυσεις εδω και ξεφευγουμε λίγο!!!
καλησπερα σε ολους....ειμαι η κυβελη και προσπαθω να γινω ενεργο μελος στην θαυμασια κοινοτητα σας μπας και ξεφυγουμε λιγο απο αυτη την μιζερια....
καλησπερα παιδια με λενε ολγα ειμαι παρθενος με σκορπιο και μου αρεσει να διαβαζω πολυ για αστρολογια!!! το site σας ειναι πολυ ενδιαφερον!
καλως σας βρηκα!
Γεια σας... Με λένε Μαρία και ειμαι γραμμένη σε αυτό το site αρκετο καιρό αλλά μολίς πριν λίγο αποφάσισα να συστιθώ...Ενδιαφέρομαι αρκετα για την αστρολογία και θα ήθελα να μάθω περισσότερα και ειδικά μέσα από αυτό τ site...Καλώς σας βρήκα λοιπόν... :)
Υ.Γ. Είμαι αιγοκεράκι με ωροσκόπο τοξότη(χιχιχι...δεν είναι καθόλου αστείο)
Κυβέλη,Ολγα και Μάρια καλώς ορίσατε στο καλύτερο αστρολογικο φορουμ :)
Καλημέρα,
Πολύ καλο site!!!
Μπράβο!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ!
Xαιρομαι πολυ που εγινα μελοs ενοs τοσο αξιολογου site.Μπραβο για την καταπληκτικη προσπαθεια σαs.
Γεια σας και απο εμενα!!! :-)
Γειά σας! Είμαι καινούργιο μέλος και προς το παρόν εντελώς άσχετη με την αστρολογία... Χαίρομαι που βρήκα το site σας και με λίγη καλή θέληση και διάβασμα, πιστεύω σιγά-σιγά θα κατανοώ και τους χάρτες...! :D Καλή συνέχεια κι ευχαριστώ! :)))
Καλησπέρα σας,συγνώμη που δεν έχω γράψει κάποιο μήνυμα μέχρι τώρα αλλά αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει κ τι συμβαίνει στην αστρολογία.Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μου είναι πολύ δύσκολα όλα τα άλλα εκτός από το κανονικό ωροσκόπιό μου.Ελπίζω διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις σας να βρώ κάποια άκρη.Σας ευχαριστώ πολύ .
Καλως ορισατε στο μεγαλύτερο αστρολογικο φορουμ:)
Σας εύχομαι καλη συνέχεια λοιπον!
:)
Καλησπερα!
Γειά σε όλους σας:)
geia sas ssssss
Καλησπέρα,
δεν είμαι καινούργιο μέλος αλλά δεν έτυχε να γράψω..τους τελευταίους μήνες μαθαίνω αστρολογία και νομίζω ότι βρήκα αυτό που μου ταιριάζει.Οτι διαβάζς λοιπόν είναι πολυτιμο..Είμαι γυναίκα,έτυχε να χρησιμοποιήσς το όνομα του γιου κατα την εγραφή.
Καλησπέρα σε ολούς!!!