Τα τσιζκέικ παχαίνουν, τα τζιπ είναι αντιοικολογικά, βολέψου με τον άντρα και το πτυχίο σου :toung:
Χρόνια πολλά, ρε :nuts:
Printable View
Αάάάάχχχ υπαρχει ζωδιο που θα με δεχτει αν απο τα 51,100 γραμ παω στα 52,000 ? Που να αγαπαει τις πληθωρικες γυναικες βρε ... :cheesy:
Και τι να παρω ? φορτηγακι σαν το δικο σου ? να με μετακινουν ..... :bigsmile: Ελα σε πειραζω !!! :love:
Ε τον αντρα δεν τον βρισκεις και τοσο ευκολα ... πρεπει να εχει πολλα χαρισματα . . . Οπως το να μαγειρευει .. που λεει ο λογος βρε παιδι μου ..
Το πτυχιο ειναι το στανταρ παντως ... !!!!!!! :nuts:
Ευχαριστω Δημητρη μου , να εισαι καλα !!!
Χρόνια πολλά και απο μένα σε όσους έχουν την ονομαστική τους εορτή:bigsmile:
Τις ευχές μου στην Κυριακή -starfish για τα γενεθλια της!Να τα εκατοστήσεις αστερία μας:love:
Κυριακή, πολύχρονη και ευτυχισμένη :bigsmile:
Κυριακή, αν και Δευτέρα σήμερα, χρόνια πολλά! (Την ονομαστική σας εορτή τουλάχιστον, εσείς οι Παρασκευούλες και οι Σάββες//Σαββούλες πρέπει να εισηγηθήτε να την κάνουν κινητή :bigsmile:)
Φωτεινουλι μου, Μητσακο και Γιαννη, σας ευχαριστω θερμα για τις ευχες σας!! [Οσο θερμα μου επιτρεπουν οι θερμοκρασιες της εποχης!:cheesy::cheesy:]
:love::love:
**Βρε Αθηνουλα, εχεις την γιορτη σου την μερα των γενεθλιων μου?? [Η εχω τα γενεθλια μου την μερα της γιορτης σου?:nuts::nuts:]
Πολυχρονη!!!Κυριακη.
Χρονια Πολλα λοιπον και καλα ! Ευχομαι να εχεις πανω απο ολα υγεια ( γιατι χωρις υγεια δεν μπορεις να χαρεις ουτε την ευτυχια , ουτε την αγαπη .. ) να εισαι ευτυχισμενη και γεματη αγαπη . Να σκορπας γυρω σου χαρα και γελιο και να ομορφαινεις με την παρουσια σου , αυτο τον χωρο Κυριακη μου !!! Οτι επιθυμεις καλη μου !
*** Και τα δυο σωστα ειναι . Επομενως οπως και να το δεις ειναι Perfect
Να τα εκατοστησεις Κυριακη οι χαρουμενες μερες απο εδω και περα ειναι.- Η ζωη σου να ειναι παντα γεματη υγεια και αγαπη - αγαπητο μου μελος :love::love::love:
με αγαπη Δεσποινα:love:
Υ.Γ κοιταξα εκει που λεει για οποιους εχουν γενεθλεια σημερα και δεν το εγραφε:cry:μηπως δεν το ειδα:cry:;;
Χρόνια πολλά κι από μένα starfish!Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα καλά!:bigsmile: