Ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια! :bigsmile:[/QUOTE]
Printable View
Ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια! :bigsmile:[/QUOTE]
[Γεια σας ευχαριστώ πολύ για τα πλούσια άρθρα που δημοσιεύεται και τα οποία βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Θα ήθελα να μου πείτε ως γνήσια Τοξότης (25Νοεμβρίου), τι επίδραση θα έχει στην προσωπική μου ζωή η επόμενη έκλειψη ηλίου που θα γίνει ακριβώς στην ημερομηνία γεννήσεως μου. Ευχαριστώ πολύ.
Savvkat
καλησπερα σε ολους λεγομαι παναγιωτης και ειμαι απο πατρα.εχω γεννηθει στις 22 οκτωβριου του 1985 και ωρα 1:30 το μεσημερι.εγω ξερω πως ειμαι ζυγος αλλα πολυ φιλοι μου μου λενε πως εχω παρει και απο τον σκορπιο.ισχυει αυτο;;;;
Καλώς τον Παναγιώτη :bigsmile:, σ' αυτό το θέμα ποστάρουμε για το λόγο που λέει και ο τίτλος "Ώρα να συστηθούμε".. Μια και είσαι νέο μέλος, δες τον προσωπικό σου χάρτη μαζί με τη γενέθλια ανάλυση και να ξέρεις πως οι πρώτες απορίες που θα σου δημιουργηθούν έχουν απαντηθεί ήδη μέσα στο forum.. Ψάξε λίγο τα θέματα που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μας..
Νέο Αστρολογικό πρόγραμμα στο myHoroscope! και οδηγός χρήσης - myhoroscope.gr
Καλή μελέτη, ξεκινώντας αρχικά από την ανάγνωση των όρων χρήσης του forum
Συνεχως βγαινει ενα μηνυμα να συμμετέχω στις συζητησεις (που απολαμβάνω να διαβάζω) όμως μου είναι δυσκολο γιατί ακόμα μαθαίνω...Μου αρεσει πολυ το forum, τα θεματα και το ολο πνευμα και αποφάσισα να μην ειμαι αγενης στο εξής (ερμής στο σκορπιο:embarrest)
γεια σας παιδιά χαιρομαι που ειμαι μέλος!
καλησπερα σε οοοολα τα παιδια του :horoscope: :toung::toung::love::love:
Γεια σας, με λένε Σούλα, είμαι παρθένος με ωροσκόπο τοξότη,και το site σας είναι πολύ ενδιαφέρον και μ΄άρέσει πολύ η αστρολογία!!!
καλη αναγνωση λοιπον κουκλα :love:
γεια σαςςςςςςς!!!!!!:laugh::laugh::laugh::laug h:
Γεια σας!!!! :bigsmile: πολλά ωραία θέματα και με μεγάλο ενδαφέρον!
Χαιρεται!
Θα 'θελα να σας ευχαριστισω για την υπαρξη της ιστοσελιδας αυτης. Ειναι αρκετα εμπλουτισμενη για οσους δεν εχουν την ευχερια να πληροφοριθουν περα απο τα ωροσκοπια των εφημεριδων και των περιοδικων. Με ενδιαφερει η αστρολογια, δεν ειμαι ιδικος και τις βασεις μου τις εχω αποκτησει εδω.
Θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα λινκ στο οποιο να μπορω να ποσταρω αποριες?
Καλη σας μερα.
Γεια σας!
ήρθα κι εγώ στην παρέα σας!
ελπίζω να μάθω πολλά!
ξεκίνησα ήδη!!!:bigsmile:
ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΪΤ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Αχ Κώστα, με τα κεφαλαία που γράφεις Φ Ω Ν Α Ζ Ε Ι Σ τον ενθουσιασμό σου..... Να είσαι καλά, να μελετάς καλά στο χώρο που μας φιλοξενεί αλλά να τηρούμε και τους όρους χρήσης του σάιτ..... Καλή συνέχεια στην περιήγησή σου......
καλημερα!!:bigsmile:
Καλησπέρα...Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να βρω τον Ωροσκόπο μου μιας και η μητέρα μου δεν θυμάται με διαφορά 2 ωρών ακριβώς την ώρα γέννησης??? ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Καλή μέρα σε όλους και καλή συνέχεια....γιατί αυτό που κάνετε πρέπει να έχει συνέχεια. Πολύ καλή προσπάθεια....με ενθουσίασε!
Μια καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά με το site.
Γεια σας, είμαι η Betina και είμαι νέο μέλος. :wacko::embarrest
Καλώς μας ήρθες Betina :bigsmile:
Καλημερα...θα ηθελα να μαθω πολλα απο την σελιδα σας!!
Καλησπέρα σε όλουουους!!!Είμαι γεννημένη 22 Νοεμβρίου 1978..άλλοι λένε ότι ανήκω στο ζώδιο του Σκορπιού κ άλλοι ότι ανήκω στην πρώτη μέρα του Τοξότη...ο ωροσκόπος σίγουρα είναι Τοξότης...γνωρίιζει κάποιος ν μ πεί τελικά πού ανήκω:wacko:???????
καλησπερα και σεσενα καλη μου . εγω ξερω οτι η πρωτη μερα του τοξοτη ειναι στις 23 αλλα καλυτερα να σε πει καποιος ποιο εξηδεικευμενος :embarrest:embarrest :love::love: ειναι στο μετεχμιο !!!
Γεια σου betty22boo, καλώς μας ήρθες :bigsmile:
Μπορείς να δεις το γενέθλιο χάρτη σου για να εξακριβώσεις που βρίσκεται ο Ήλιος σου,
αφού πρώτα καταχωρήσεις προσεκτικά τα στοιχεία γέννησής σου, εδώ Αστρολογία για όλους
Α!Ωραία!Καλώς σας βρίσκω λοιπόν ως Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη:nuts:
καλησπερα παιδια λεγομαι νανα και μου αρεσε το site σας!!!
βλεπω οτι γνωριζετε αρκετα πραγματα απο ονειρα και ζωοδια . θα ηθελα λοιπον να σας ρωτησω αν ξερει κανεις να μου εξηγησει το ονειρο που ειδα χθες.
(προχωρουσα στο δρομο και ξαφνικα μου επεσε ενα δοντι χωρις ομως πονο και αιμα και σκεφτηκα πως θα εμφανιζομουνα στον κοσμο χωρις δοντι) ξερετε να μου πειτε τι σημαινει αυτο?
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος. Καλώς σας βρήκα! :bigsmile:
ειμαι καινουργια αλλα βρισκω τη μελετη της αστρολογιας τρομερα ενδιαφερουσα.εχω απιστευτα πολλες αποριες αλλα θεωρω το site πληρως ενημερωμενο.
Γεια σας παιδιά!
Έχετε ένα από τα καλύτερα sites. Αν και είμαι αρκετά παλιό μέλος είχα κολήσει στο facebook ώσπου τελικά ανακάλυψα πόσα χρήσιμα πράγματα χάνω. Ευτυχώς για μένα ξεκόλησα από εκεί. Καλό μου διάβασμα και παλι συγχαρητήρια για τη σελίδα σας.
Γεια σου Χρύσανθε, όντως το facebook έχει αποδειχθεί "ρουφήχτρα". Καλώς μας (ξανα)ήρθες λοιπόν! :)
καλησπερα και απο μενα!!!!!!! ειναι οντωσ πολυ ενδιαφερον το site σασ. εγω ασχολουμαι τωρα τελευταια με την αστρολογια και εχω αρκετεσ αποριεσ που ειμαι σιγουρη βεβαια πως θα τις λυσω χαρη στην βοηθεια σασ! σασ ευχαριστω πολυ!