γεια ειμαι η μάιρα και εχω ενθουσιαστει με το site σας! χαιρομαι πολυ που σας ανακαλυψα!!!
Printable View
γεια ειμαι η μάιρα και εχω ενθουσιαστει με το site σας! χαιρομαι πολυ που σας ανακαλυψα!!!
Γεια σε όλους. Είμαι καινούργια στο site και στην αστρολογία γενικότερα. Κάθε φορά που θεωρώ ότι κάτι έμαθα :bigsmile:, ανοίγονται άπειρες νέες πληροφορίες για μελέτη που μπλοκάρω:unsure:. Ελπίζω να βρω βοήθεια εδώ και να μπορέσω κι'εγώ κάποτε να βοηθήσω με τη σειρά μου. Ευχαριστώ
Αυτό το site αυτό μου φαίνεται το πιο πλήρες από τα άλλα που μπαίνω και με τα καλύτερα links.
καλημερα σ ολους!!!ειμαι καινουρια κ παντελως ασχετη,αλλα εχω διαθεση ν μαθω!!!ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας!!!
γεια σας !
καλημέρα, μια αμηχανία την έχω, δεν είμαι του χώρου από άποψη γνώσεων αλλά με ενδιαφέρει αυτή η προσέγγιση, πολύ
Καλησπέρα σας.
Καλώς σας βρίσκω.
Χαίρομαι που βρίσκομαι και πάλι κοντά σας!!!!:bigsmile:
Kαλημέρα. μ'ενδιαφέρει αυτό το θέμα για την επανασύνδεση του polidoros, αλλά δε μπορώ να διαβάσω τις απαντήσεις. Ποιός ξέρει το θέμα να γράψει ένα άρθρο για το αν κοιτάμε π.χ. τους γενέθλιους χάρτες και τις διελεύσεις?
Καλησπέρα σας! Μου αρέσει η Αστρολογια πολυ και την μελετάω σε συνδιασμο με την Ψυχολογια και τα Ταρώ :)
καλωσόρισες στο :horoscope:
καλησπερα ειμαι καινουριο μελος και προσπαθω να μαθω να χειριζομαι το προγραμμα. Δεν ειμαι και καλη στους υπολογιστες ζαζα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ .ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ
ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
Καλως ορισες λοιπον. Μπορεις να ξεκινησεις την μελετη, γιατι υπαρχει μια τεραστια βιβλιοθηκη
για ξεσκονισμα. :bigsmile::bigsmile:
Γεία σας!και καλό υπόλοιπο διακοπών
γεια χαρα σε όλους
Γειά σου και σένα ALEN:bigsmile:
καλωσορισες!!!
Θα ήθελα να πω το καθιερωμένο γειά αλλά και να σας ευχαριστήσω για το τόσο πλήρες και έγκυρο σάιτ σας. Ειλικρινά είναι ένα από τα καλύτερα που έχω συναντήσει στον παγκόσμιο ιστό .:bigsmile:
Καλώς μας ορισες Raphael 22:bigsmile:
χαιρομαι πολυ για την αποψη που εχεις για το σαιτ:love:
Πραγματι ειναι το καλυτερο σαιτ ,το πιο εγκυρο σε γνωση
και με τα περισσοτερα μελη !!!!!!!!!!!!!!!
σε ευχαριστουμε πολυ !!!!!
καλημερα.... ειμαι το αγαπουλινιιιιιιιιι.........:::::
Αγαπουλίνι; :weird: Το γνωστό Αγαπουλίνι ή απλή συνωνυμία; :laugh::laugh::laugh:
Καλωσόρισες αγαπουλίνι! :bigsmile: Όπως κατάλαβες, εκτός από τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, εδώ διαθέτουμε και χιούμορ. Θα σου έλεγα ότι είμαι το καζολίν, αλλά με προδίδει το άβαταρ…:cry:
καλησπερα.ειμαι πολυ καινουργια εδω και αρκετα ασχετη.διαβαζω ομως πολυ απο εσας και σιγουρα εισαστε παρα πολυ συγκεκριμενοι και κατανοητοι.πολυ καλο σαιτ..(εχετε ωραιους τροπους).δυο πραγματα θα ηθελα να ρωτησω.εχω αφροδιτη στους διδυμους 07 45' στον 7ο και κρονο στον ταυρο 29 59' επισης στον 7ο.τι σημαινει αυτο ακριβως και που ειναι το εμποδιο?επισης τι ειναι αυτο που σε κανει να θελεις για πρωτη φορα καποιον μονο σεξουαλικα που σε φτανει σε σημειο τρελλας και οχι για οτιδηποτε αλλο?ποια ειναι αυτη η οψη που ειναι τοσο δυνατη που εχει γινει εμμονη?κατι τοσο δυνατο που σου βγαζει πραγματα που ναι μεν γνωριζεις αλλα τα θελεις μονο με αυτον?ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλημέρα!Ως νέο μέλος θα ήθελα να πω ένα γειά σε όλους!
καλημέρα .είμαι καινούρια εδώ.όχι τελείως άσχετη με τα ζωδιακά αλλά ελπίζω να καταλάβω πολλά περισσότερα εδώ
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?CLARINS
Καλησπέρα! Είμαι καιρό στο site αλλά τώρα αποφάσισα να γράψω για πρώτη φορά. Ελπίζω να βοηθήσω και να βοηθηθώ. :embarrest
:dizzy:καλησπερα σε ολους, νιαρουδι κι εγω. Ελπιζω να το κανω σωστα. Είμαι λιγο ασχετη με τα του υπολογιστη...
καλημερα σε ολουs. Ειμαι νεα στη παρεα και θελω να μαθω πολλα.
Καλωσήρθατε και είστε σε καλό δρόμο!Μόνο εδώ θα μάθετε πολλά..:idea:
φοβερο το site εχω μαθει τοσα πραγματα! Τωρα ειμαι σε φαση που προσπαθω να καταλαβω τι σημαινει η πλουτωνια διελευση απο το 12οικο σε συνοδο με τον ηλιο μου ...αιγωκερακι ουσα καλο κουραγιο..
εχετε δικιο για αργοπορια παρ ολα αυτα καλλιο αργα...λοιπον γεια χαρα απο σοφια μια χειρονακτα τηςαστρολογιας εδω και 25 και πλεονχρονια, οποτε δεν ξερω αν καταλαβαινετε την δυσκολια μου με τα σημερινα μεσα ...το ενδιαφερον μου γι αυτην θα με κανει να προσπαθησω...