-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
MALOU123456
τοsite ειναι πολυ καλα οργανωμενο,τελεια εμπεριστατωμενο,ασυγκριτο με αλλα.ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαι μελος του.MALOU123456
:bigsmile::welcome: και στην παρέα μας!!! Καλή περιήγηση:cheesy:
-
Γειά χαρά σε όλους!Μ'αρέσει πολύ η αστρολογία και προσπαθώντας να μάθω κάποια πράγματα ανακάλυψα το site σας!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
inoall
Γειά χαρά σε όλους!Μ'αρέσει πολύ η αστρολογία και προσπαθώντας να μάθω κάποια πράγματα ανακάλυψα το site σας!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Καλώς μας ήρθες!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το
προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε.
Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
[list][*]
Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι[*]
Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα[*]
Παρόντες και παρούσες...[*] [URL="http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1042"]Απο που μ
Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
- Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
γεια σας ...
θα ελεγα οτι ξερω ελαχιστα πραγματα σε σχεση με την αστρολογία ...όμως θέλω να μαθω..και διαβαζω αρκετα. Ειμαι ζυγος με σεληνη στο καρκινο 9,και κατι. Νομίζω οτι ειμαι σε φαση δυσκολη!!!! Σας ευχαριστω.
-
Ε που θα πάει,θα περάσουν και τα δύσκολα.Διάβασε το άρθρο για την έκλειψη στον Καρκίνο,θα σ'ενδιαφέρει.Κι οι Ζυγοί δεν είναι στα καλύτερα τους,υπομονή..:love::bigsmile:
-
γεια σας!!! πολυ καλο το site!!
μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω μια νεα δημοσιευση?
-
Quote:
Originally Posted by
vikaki11
γεια σας!!! πολυ καλο το site!!
μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω μια νεα δημοσιευση?
Καλημέρα και καλώς μας ήρθες!
Θα ψαξεις να βρεις ποιο ειναι το θεμα που σε ενδιαφέρει και εκει θα θεσεις την απορια σου .
-
γεια σας!! είμαι η κατερίνα και είμαι και γω νέο μέλος!! πρέπει να ομολογήσω πως δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την αστρολόγια και την θεωρούσα απάτη, αλλά από την στιγμή που άρχισα να ψάχνομαι με αυτό το θέμα παρατηρώ πως, κυρίωσ όσα έχουν σχέση με την ανάλυση χαρτών, ισχύουν!!!
-
Καλώς όρισες Katrin σίγουρα όλοι εδω μέσα ψάχνουμε μόνο το αληθινό. Καλό διάβασμα και ψάξιμο!!!
-
Quote:
Originally Posted by
katrin@
γεια σας!! είμαι η κατερίνα και είμαι και γω νέο μέλος!! πρέπει να ομολογήσω πως δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την αστρολόγια και την θεωρούσα απάτη, αλλά από την στιγμή που άρχισα να ψάχνομαι με αυτό το θέμα παρατηρώ πως, κυρίωσ όσα έχουν σχέση με την ανάλυση χαρτών, ισχύουν!!!
Καλωσόρισες στην μεγάλη παρεα μας!!!!
καλη πλοήγηση σου εύχομαι στο καλύτερο αστρολογικο σαιτ!!
-
:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το
προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε.
Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.
Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
- Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
-
Quote:
Originally Posted by
masticshell
:welcome: :bigsmile:
-
:bigsmile: Καλησπερα, καλως σας βρηκα ειστε πολυ ενδιαφερον site και χαρηκα πραγματικα που με συμπεριλαβατε στην ενδιαφερουσα παρεα σας! Καλη συνεχεια!
-
Quote:
Originally Posted by
Λιογεννητη
:bigsmile: Καλησπερα, καλως σας βρηκα ειστε πολυ ενδιαφερον site και χαρηκα πραγματικα που με συμπεριλαβατε στην ενδιαφερουσα παρεα σας! Καλη συνεχεια!
:bigsmile:καλώς ηρθες στην παρέα μας!!:cheesy: Καλό ταξίδι στη γνώση...:bigsmile:
-
καλημέρα! Με λένε Μαρία και είμαι νέο μέλος (πιο νέο δεν γίνεται, μόλις 5'!!)
Δεν έχω ασχοληθεί ξανα με αστρολογία και ψάχνοντας από ενδιαφέρον "έπεσα" πάνω στο πολύ ωραίο site σας!
Ελπίζω να τα λέμε... :bigsmile:
-
καλημέρα σας νέοι φίλοι μου,ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα
-
Quote:
Originally Posted by
cosmopan
καλημέρα σας νέοι φίλοι μου,ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα
:bigsmile::welcome:Καλή περιηγηση στο συναρπαστικό κόσμο της Αστρολογίας!!!!:bigsmile:
-
Γεια σας παιδια !!!Ειμαι καινουρια στην παρεα...δε ξερω πολλα ακομα,,αν κ εχω πολλες αποριες...που θα μπορουσα να γραψω τις ερωτησεις μου??κι αν ξερει καποιος να μου απαντησει...?
ευχαριστω πολυ! :) Καλο σας βρηκα !!!!!
-
Kαλώς όρισες στην παρέα μας. Ορεξη για μάθηση και αναζήτηση και όλα τα άλλα πίστεψε με θα τα έχεις. Επίσης θα έχεις όση βοήθεια θα χρειαστείς από τους πιο αξιόλογους και γαλαντόμους γνώστες της Αστρολογίας. Για αρχή ψάξε στην αναζήτηση ή στα άρθρα το θέμα ή θεματα που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να παραθέτεις απορίες επί των θεμάτων και πολλοί θα προσφερθούν να απαντήσουν και να προσφέρουν τα φώτα τους.
Καλό ταξίδι !!!
-
Ευχαριστω πολυ γλυκια μου !! Να σαι καλα :)
-
Quote:
Originally Posted by
kosmaki
καλημέρα! Με λένε Μαρία και είμαι νέο μέλος (πιο νέο δεν γίνεται, μόλις 5'!!)
Δεν έχω ασχοληθεί ξανα με αστρολογία και ψάχνοντας από ενδιαφέρον "έπεσα" πάνω στο πολύ ωραίο site σας!
Ελπίζω να τα λέμε... :bigsmile:
Καλως μας ορισες!:bigsmile:
-
-
γεια χαρά, γράφω και εδώ
είμαι τοξότης, πολύ σκεπτικιστής με τα ζώδια, αλλά πιστεύω οτι κάτι υπάρχει, παραείναι σύμπτωση ακόμα και για έναν άθεο σκεπτικιστή σαν εμένα.
έκανα ένα ποστ εδώ
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Τοξότης - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
θα με ενδιέφερε η απάντησή / σχόλιό σας
δε το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, αλλά απο οτι καταλαβαίνω, το έχω πιάσει πολύ καλύτερα απο πολλούς που το έχουν ψάξει, και αυτό μάλλον έχει να κάνει οτι πάντα με ενδιάφερε η ψυχολογία και το τι κάνει κάποιον να συμπεριφέρεται έτσι η άλλιώς.
απο τις αναζητήσεις στο δίκτυο που έκανα αυτές τις μέρες , ψάχνοντας τις σκορπίνες και τοσο πόσο 'ταιριάζουν' με τους τοξότες , βρήκα οτι το επίπεδο του site/φορουμ σας είναι ανώτερο απο οτιδήποτε άλλο βρήκα.
καλώς σας βρήκα λοιπόν
[πολυλογάς..... όπως πάντα... κλασικός τοξότης...χαχαχαχα]
-
Quote:
Originally Posted by
to3o
γεια χαρά, γράφω και εδώ
είμαι τοξότης, πολύ σκεπτικιστής με τα ζώδια, αλλά πιστεύω οτι κάτι υπάρχει, παραείναι σύμπτωση ακόμα και για έναν άθεο σκεπτικιστή σαν εμένα.
έκανα ένα ποστ εδώ
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Τοξότης - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
θα με ενδιέφερε η απάντησή / σχόλιό σας
δε το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, αλλά απο οτι καταλαβαίνω, το έχω πιάσει πολύ καλύτερα απο πολλούς που το έχουν ψάξει, και αυτό μάλλον έχει να κάνει οτι πάντα με ενδιάφερε η ψυχολογία και το τι κάνει κάποιον να συμπεριφέρεται έτσι η άλλιώς.
απο τις αναζητήσεις στο δίκτυο που έκανα αυτές τις μέρες , ψάχνοντας τις σκορπίνες και τοσο πόσο 'ταιριάζουν' με τους τοξότες , βρήκα οτι το επίπεδο του site/φορουμ σας είναι ανώτερο απο οτιδήποτε άλλο βρήκα.
καλώς σας βρήκα λοιπόν
[πολυλογάς..... όπως πάντα... κλασικός τοξότης...χαχαχαχα]
Καλως ορισες στην παρεα μας αγαπητο νεο μελος Τοξοτη:bigsmile:
Σου ευχομαι καλη περιηγηση λοιπον!
Υ.Γ
δεν ειμαστε πολυλογαδες οι Τοξοτες ...αναλογα που ειναι ο Ερμης χαχααα!!
εξω καρδια ομως ειμαστε ε;:bigsmile:
-
καλησπερα σε ολους ! ειμαι νεο μελος και βρισκω ενδιαφερον σ αυτο το φορουμ!
-
Πολύ καλό site. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
-
Quote:
Originally Posted by
sofiageor
καλησπερα σε ολους ! ειμαι νεο μελος και βρισκω ενδιαφερον σ αυτο το φορουμ!
Quote:
Originally Posted by
osfpg
Πολύ καλό site. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
Καλωσήρθατε στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!!
καλη συνέχεια σας εύχομαι στο :horoscope:
-
εξω καρδιά και τίγκα πολυλογάς. που να ήταν ο ερμής? πες μου οτι μπορεί να ήταν ανάδρομος και θα πεθάνω! αλήθεια τι σημαίνει ανάδρομος πλανήτης?
-
Quote:
Originally Posted by
to3o
εξω καρδιά και τίγκα πολυλογάς. που να ήταν ο ερμής? πες μου οτι μπορεί να ήταν ανάδρομος και θα πεθάνω! αλήθεια τι σημαίνει ανάδρομος πλανήτης?
Μην ανησυχείς, εσύ δεν νομίζω να έχεις ανάδρομο Ερμή.
Διάβασε κι ένα σχετικό άρθρο
http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...%EC%E7%F3.html
-
Γεια χαρα ...καλως σας βρηκα!εχω πολλα ερωτηματα και δεν ξερω απο που να αρχισω! Δεν ξερω πολλα αλλα με ενδιαφερει να παρακολουθω τις προβλεψεις και για το δικο μου ζωδιο και των δικων μου ανθρωπων.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως οι εκαστοτε προβλεψεις μου βγαινουν λες και διαβαζουν σε μενα ενα ανοιχτο βιβλιο...τυχαιο?Δεν νομιζω!Τα λεμε!
-
Quote:
Originally Posted by
tatu2
Γεια χαρα ...καλως σας βρηκα!εχω πολλα ερωτηματα και δεν ξερω απο που να αρχισω! Δεν ξερω πολλα αλλα με ενδιαφερει να παρακολουθω τις προβλεψεις και για το δικο μου ζωδιο και των δικων μου ανθρωπων.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως οι εκαστοτε προβλεψεις μου βγαινουν λες και διαβαζουν σε μενα ενα ανοιχτο βιβλιο...τυχαιο?Δεν νομιζω!Τα λεμε!
:bigsmile::welcome::bigsmile:
-
γεια σας ειμαι εντελως καινουρια εδω,αν μπορειτε να με βοηθησετε στο πως να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη θα το εκτιμουσα πολυ.προσπαθησα αλλα απο λαθος η ωρα γεννησης ειναι λαθαιμενη και δεν μπορω να την αλλαξω.
σας ευχαριστω προκαταβολικα
-
Καλώς μας ήρθες morfiiii :bigsmile:
Μπορείς να καταχωρήσεις το χάρτη που θέλεις, σε αυτή τη φόρμα.
Πάνω αριστερά στην κεντρική σελίδα, επιλέγεις:
Δωρεάν ωροσκόπιο - Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
ή
Δωρεάν ωροσκόπιο - Οι χάρτες σας
(για να βρίσκεις τους χάρτες που έχεις καταχωρήσει αλλά και τις επιλογές του προγράμματος)
Για καταχώρηση που έχεις ήδη κάνει και θέλεις να αλλάξεις τα στοιχεία, πατάς πάνω στο id του χάρτη,
που βλέπεις στην αριστερή στήλη της βάσης δεδομένων σου και τροποποιείς ό,τι θέλεις. :bigsmile:
-
Καλε νεα μελη που ειστε;;;:blink:
πειτε μας δυο λογια να σας καλωσορισουμε στο :horoscope:!!:bigsmile:
:clapping::lol::laugh:
-
καλησπέρα σε όλους!!! ονομάζομαι σάρα και είμαι καρκίνος... είμαι αρκετά νέα στο χώρο της αστρολογίας... έχω όμως πολλή όρεξη και διάθεση για μάθηση. διάβασα ήδη ορισμένα από τα θέματα και άρθρα του σάιτ και τα βρήκαεξαιρετικά ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά. συγχαρητήρια για τη καλή δουλεία!!!
-
Καλως ηρθες Σαρα, που εισαι και καρκινος:bigsmile:. Χαιρομαστε, που βρηκες τ αρθρα ενδιαφεροντα. Καλη συνεχεια στην μελετη σου........
-
γεια σε ολη την παρεα!!!! Εχω ενα μω ρακι 6 μηνων και μου ειναι ποκυ δυσκολο να σας μιλαω:love:....ισα ισα κανα αρθρο προλαβαινω να διαβασω. καποια στιγμη θα επανελθω
-
Quote:
Originally Posted by
anemos77
γεια σε ολη την παρεα!!!! Εχω ενα μω ρακι 6 μηνων και μου ειναι ποκυ δυσκολο να σας μιλαω:love:....ισα ισα κανα αρθρο προλαβαινω να διαβασω. καποια στιγμη θα επανελθω
Καλώς μας όρισες anemos 77
να σου ζήσει το μωράκι σου !
Σου εύχομαι καλη συνέχεια στο καλύτερο αστρολογικό σαιτ!!!!
-
Γεια σας, είμαι η Φωτεινή
νομίζω ότι έχω διαβάσει αρκετά σε αυτό το site και είναι ώρα να συστηθώ. Φυσικά το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και έχω και διάφορες απορίες τις οποίες θα αρχίσω να παραθέτω σιγά σιγά!
-
Quote:
Originally Posted by
fotines
Γεια σας, είμαι η Φωτεινή
νομίζω ότι έχω διαβάσει αρκετά σε αυτό το site και είναι ώρα να συστηθώ. Φυσικά το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και έχω και διάφορες απορίες τις οποίες θα αρχίσω να παραθέτω σιγά σιγά!
Γειά σου Φωτεινή και καλώς μας ήρθες!
Εδώ θα είμαστε για τις απορίες σου να τις συζητήσουμε.