Κυριε Αντωνιου σας ευχαριστω πολυ:blink1: ...
Printable View
Κυριε Αντωνιου σας ευχαριστω πολυ:blink1: ...
4 ΜΑΡΤΙΟΥ 1982
14:00 ΜΕ 15:00(ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ)
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ;
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
Κύριε Αντωνίου ευχαριστώ για την απάντησή σας. Όσο για τα στοιχεία των 2 φιλικών μου προσώπων, δεν ήταν στην πρόθεσή μου να καθυστερήσω τους αστρολόγους του site να απαντήσουν σε άλλους χρήστες της ιστοσελίδας. Και φυσικά εξυπακούεται ότι ο λογ/μός πρόσβασης του καθενός μας είναι για προσωπική του (και μόνο) χρήση! Ενήλικες και υπεύθυνοι άνθρωποι είμαστε!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 2/6/1979, ΣΤΙΣ 02:00 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΕΛΛΑΔΑ
Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 2/10/1979, ΣΤΙΣ 19:40 TO ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
VROXI2
Αγαπητό μέλος VROX12
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 11 Κριού 36' και η Σελήνη σας είναι στις 0 Παρθένου 39'.
Για τη φίλη σας, ο Ωροσκόπος είναι στις 20 Ταύρου 11' και η Σελήνη σας είναι στις 25 Υδροχόου 52΄
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητό μέλος marivl
Έχετε τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο στον Καρκίνο, αλλά δεν μπορώ να σας πω την ακριβή μοίρα, αφού δεν γνωρίζετε ακριβή ώρα γέννησης.
Οι μοίρες που αναφέρουμε, ενδιαφέρουν όσους γνωρίζουν σε κάποιο βαθμό αστρολογία και έτσι ενημερώνονται με ακρίβεια γι' αυτές. Αν δεν γνωρίζετε να μελετάτε ένα χάρτη, δεν χρειάζεστε και την γνώση αυτής της μοίρας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
γεννηθηκα στην αθηνα 9 ιουνιου 1955 στισ 04¨45 .
ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου ?
ευχαριστω
Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τον Ωροσκοπο μου γιατι αλλου βρισκω οτι ανηκω στον Αιγοκερω και αλλου στον Λεων.Τελικα που ανηκώ:idea: γεννηθηκα 6-11-1982 24:45
Αγαπητέ Yannisk
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 11 Διδύμων 45' και η Σελήνη σας είναι στις 26 Αιγόκερου 05.
Αγαπητή Sofaki_green
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 27 Λέοντα 27' και η Σελήνη σας είναι στις 12 Καρκίνου 29'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Γεια σας,
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου.
ημερομηνία γέννησης: 26-05-1979
ώρα 19:30
περιοχή: Κατερίνη Ν. Πιερίας
Ευχαριστώ