Οι κόρες μου είναι δίδυμες, με 5 λεπτά διαφορά γέννησης μεταξύ τους. Αλλάζει ο ωροσκόπος ή οι οίκοι τους;
Printable View
Οι κόρες μου είναι δίδυμες, με 5 λεπτά διαφορά γέννησης μεταξύ τους. Αλλάζει ο ωροσκόπος ή οι οίκοι τους;
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1979, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΙΣ 16.25. ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΩ;
Αγαπητή φίλη ΑΝΙΑ
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παραθέτετε ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 28η μοίρα και 35΄λεπτά του Σκορπιού και η Σελήνη σας στην 17η μοίρα 19΄λεπτά των Διδύμων.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
Αγαπητή φίλη akriviQuote:
Originally Posted by akrivi
Φαντάζομαι ότι το 00.30 που μας δίνετε είναι μετά τα μεσάνυχτα δηλ. ξημερώματα. Αν ναι τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται 8η μοίρα και 09΄λεπτά του Τοξότη και η Σελήνη σας στην 9η μοίρα 44΄λεπτά του Καρκίνου.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
16 flevari 1972
giro stis 10 to proi panw katw
ammoxostos
kipros
16 flevari 1972
tetarti
19.00
Ammoxostos
Kipros
16/2/1972
Tetarti
19.00
Ammoxostos
Kipros
Αγαπητή zouzouna
Μας μπερδεύετε με τις πολλές ερωτήσεις που περιέχουν διαφορετικά στοιχεία γέννησης. Αν μπορείτε σβήστε τα περιττά, και κρατήστε την ερώτηση με τα σωστά στοιχεία για να σας απαντήσουμε. Έχετε γεννηθεί πρωί ή απόγευμα τελικά?
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ημερομηνια γεννησης 03/10/1976
ωρα γεννησης 02.10 (βραδυ)
τοπος γεννησης Αθηνα
ευχαριστω
Αγαπητή φίλη AEPINH
Ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 6η μοίρα 01΄λεπτά του Λέοντα και η Σελήνη σας στην 10η μοίρα 28΄λεπτά του Υδροχόου.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
HMEROMHNIA GENISIS 12-02-1974 ORA 14.30 M.M.
Πείτε μας και την πόλη γέννησης παρακαλώ.Quote:
Originally Posted by marpat
θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στην Κομοτηνή στις 13 Φεβρουαρίου το 1982 και ώρα 06:35
Αγαπητή RITA
Βάση των στοιχείων που μας παραθέσατε και για ώρα 06.35 πρωινή, ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 7η μοίρα και 50΄λεπτά του Υδροχόου και η Σελήνη σας στην 24η μοίρα 27΄λεπτά του Ζυγού.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
Γεννήθηκα 24 Απριλίου 1979
Στις 22:45 μ.μ. Στο Διδυμότειχο Έβρου.Τι ωροσκόπο έχω παρακαλώ?
Αγαπητή linda25
Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Τοξότη, στην 6η μοίρα 39' και η Σελήνη σας είναι στον Κριό, στην 11η μοίρα 16'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
12 12 1963 00.30 ΚΙΛΚΙΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 26 09 1971 15.00 ΚΙΛΚΙΣ ΚΩΦΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΗ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ
Ημερομηνία γέννησης 12-02-1074 ώρα 14.30 μ.μ Αθήνα
Αγαπητή marpatQuote:
Originally Posted by marpat
(Για το 1974), ο ωροσκόπος σας είναι στην 28η μοίρα και 16΄λεπτά των Διδύμων και η Σελήνη σας στην 5η μοίρα και 43΄λεπτά του Σκορπιού.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
Μόλις προχθές γεννήθηκε το κοριτσάκι που θα βαφτίσω!!!!! Θα ήθελα πολύ να μάθω μερικά πραγματάκια για αυτήν. Ας αρχίσουμε από τον ωροσκόπο. Γεννήθηκε λοιπόν στις 3 Μαϊου 2005 στις 16:29 στο Ηράκλειο. Ευχαριστώ.
γεννήθηκα 01/12/78 πρωινή ώρα 6 με 8.στην αθήνα-ελλάδα
Γεννήθηκα 26 Οκτωβρίου 1979, Θεσσαλονική, Ημερα Πέμπτη, και ώρα 12,00 το μεσημέρι.
Παρακαλώ ενημερώστε με για τον ωροσκόπο μου,
Ευχαριστώ
Μαρία / cata
Αγαπητό μέλος To_katharmatakiQuote:
Originally Posted by To_katharmataki
Εννοείτε Ηράκλειο Αττικής ή Κρήτης?
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή vanhaliaQuote:
Originally Posted by vanhalia
Δεν μπορούμε να δώσουμε ωροσκόπο χωρίς ακρίβεια ώρας γέννησης. Αν έχετε γεννηθεί σ' αυτό το δίωρο, τότε είστε στον ωροσκόπο μεταξύ 21 μοίρες του Σκορπιού και 21 μοίρες του Τοξότη. Η Σελήνη σας είναι περίπου στις 20 μοίρες Τοξότη, γιατί κι αυτή προχωρά σε ένα δίωρο, αλλά ωστόσο είναι εκεί κοντά. Ίσως στο ληξιαρχείο βρείτε ακριβώς την ώρα γέννησης. Ή να καταλάβετε ποιο από τα δύο ζώδια σας ταιριάζει σαν προσωπικότητα, επειδή έχουν διαφορετικές ποιότητες.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή ΜαρίαQuote:
Originally Posted by cata
Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Αιγόκερο, στις 4 μοίρες 56΄και έχετε σε σύνοδο εκεί την Σελήνη σας, στις 5 μοίρες 28'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Ηράκλειο Κρήτης! Το Ηράκλειο Αττικής λέγεται Νέο Ηράκλειο
Agapiti Lilian,apogevma gennithika stis 19,00 imera tetarti
efxaristw poli
Αγαπητό μέλος μαςQuote:
Originally Posted by fasma
Ο Ωροσκόπος για τον ΧΚ είναι στις 22 μοίρες της Παρθένου 19' και η Σελήνη του είναι στις 4 Σκορπιού 10'. Ο Ωροσκόπος για την ΚΚ είναι στις 20 Αιγόκερου 27 και η Σελήνη της είναι στις 19 Τοξότη 04'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Quote:
Originally Posted by To_katharmataki
Αγαπητό μέλος μας
Το μωράκι έχει ωροσκόπο στο τέλος της Παρθένου, συγκεκριμένα στην 29η μοίρα 07 και η Σελήνη του είναι στις 13 Ιχθύων 16. Να σας ζήσει! :)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή φίληQuote:
Originally Posted by zouzouna
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 17 Παρθένου 16 και η Σελήνη σας είναι στις 19 Ιχθύων 45'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Σας εχω στηλει επανελειμενα και ακομα να μου απαντησετε
16 Φεβραρη 1972
Ημερα Τετάρτη
στις 19,00 τ απογευμα
Ευχαριστω
Ημ/νια Γεννησης : 5 Ιουλίου 1979
Ωρα : 00:00
Τόπος Γέννησης : Λάρνακα, Κύπρος
Ημέρα Γέννησης : Πέμπτη
zouzouna
- Όροι πρόσβασης του Horoscope που δεν διαβάσατε για να γράφετε εκ νέου.
Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Αστρολόγων να απαντήσουν στις εκάστοτε ερωτήσεις των μελών. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι οι συνεργάτες Αστρολόγοι αργούν υπερβολικά να απαντήσουν θα πρέπει να απευθυνθεί στον Administrator του Horoscope.gr είτε μέσω προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email.- Γράψατε πολλές φορές με διαφορετικές ημερομηνίες και μπερδέψατε τους Αστρολόγους μας που σας ζήτησαν να διαγράψατε τα περιττά, αλλά δεν το πράξατε.
- Η απάντηση στην ερώτησή σας είναι ακριβώς από επάνω από εκεί που λέτε "ακόμα να μου απαντήσετε".
- Τους χαιρετισμούς και την αγάπη μας στην όμορφη Κύπρο!
- Nα είστε καλά και να σας βλέπουμε ενεργή και μάχιμη συχνά.
Quote:
Originally Posted by cancercy
Αγαπητό μέλος cancercy
Έχετε Ωροσκόπο στον Κριό, στην 1η μοίρα 25' και Σελήνη στον Σκορπιό, στην 7η μοίρα 59'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή κυρία Σίμου σας ευχαριστώ για την απάντηση και για τις ευχές σας. Ως υποψήφια νονά ήθελα να μάθω για το παιδί. Πόσο μάλλον η μαμά του (και επιστήθια φίλη μου)....
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου καθώς και το ηλιακό μου ζώδιο.
Είμαι γεννημένη στις 4 Αυγούστου το 1975, στις 03:30 το πρωϊ και έχω γεννηθεί στο Βερίνιχεν της Ν. Αφρικής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Θα ήθελα να με ενημερώσετε για τον ωροσκόπο μου,παρακαλώ πολυ.
Σας παραθέτω παρακάτω τα στοιχεία της γέννησής μου:
Ημέρα:15
Μήνας:Μάϊος
Έτος:1975
Ώρα:01:10 π.μ
Τόπος:Λάρισα
Χώρα:Ελλάδα
Περιμένω απάντησή σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ματίνα
Χαίρεται. Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου και σας δίνω τα στοιχεία μου.
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 27/02/1972
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣΗ: 13.55μμ
Ευχαριστώ πολύ,
Meriamon
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 22/11/1985 ΚΑΙ ΩΡΑ 01:30 π.μ. ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 18/07/1983 ΣΤΙΣ 04:00 π.μ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΛΑ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΣΧΕΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αγαπητό μας μέλοςQuote:
Originally Posted by star75
Δεν γράφετε την πόλη στα αγγλικά και εκείνη που βρήκα να μοιάζει με την προφορά που προτείνετε είναι Vereeninging. Αν είναι σωστή, έχετε ωροσκόπο στις 20 Διδύμων 53' και Σελήνη στις 24 Διδύμων 59'
Διαφορετικά, γράψτε μου την πόλη στα αγγλικά κι αν είναι μικρή, την κοντινότερη μεγάλη πόλη.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου