-
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
και...οταν σας λεμε καλη πλοηγηση ...
οταν μας συστηνεστε αυτο που θελουμε να σας πουμε ειναι ..
να διαβαζετε τα αρθρα ..
οπως και τα θεματα ...και να ειστε σιγουρες αγαπητες μου οτι θα βρητε πολλες απο τις απαντησεις σας ..που θελετε :bigsmile:
Δεν γινετε να γραφετε ενα κατεβατο απο ...
εγω εχω στον κριο τον ταδε πλανητη \το αμορε μου εχει στο 7ο το ταδε
και παει λεγοντας ενα μακρυναρι :nuts:
Καλα- καλα δεν εχετε δει ουτε το δωρεαν γενεθλειο σας:nuts:
και να θελει καποιος να σας πει δυο κουβεντες τον αποκαρδιωνεται
με την επιπολαιοτητα που ζητατε κατι ...:cry:
Δειξτε στα μελη λιγο ορεξη για σωστη μαθηση και
να ειστε σιγουροι οτι θα παρετε και τις απαντησεις σας:bigsmile:
φιλικα ε;:bigsmile:
-
Πως εκφραζεται ο Αρης(διδυμοι) του ανδρα στην ακμη του 4ου και 5ου οικου της γυναικας?Επισης Αφροδιτη του ανδρα(λεων) στην ακμη του 7ου της γυναικας και αντιστοιχα η Αφροδιτη της γυναικας(ζυγος) στην ακμη του 7ου του ανδρα? Αλλα!! Ο Κρονος του ανδρα ειναι στον Ζυγο και στον 7ο οικο!ειναι περιοριστικος παραγοντας?
-
Γεια σας,
Τί σημαίνει στο ίδιο θέμα Πλούτωνας (ανάδρομος) και Ουρανός στον 7ο, χωρίς σύνοδο μεταξύ τους, και Λίλιθ και Βέρτεξ επίσης στον 7ο σε σύνοδο; Και Κλήρος Τύχης στον 5ο, χωρίς άλλο πλανήτη εκεί;
Ευχαριστώ!
-
Γεια σας εμενα η ακμη του 5ου οικου μου ειναι στην παρθενο και εχω την σεληνη μου στον ζυγο σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα και τον 7ο στον τοξοτη αδειο..Αυτα τα σημεια δειχνουν τι αντρες μου ταιριαζουν οι ελκονται στην ζωη μου?Ομως εγω ποτε δεν σχετιζομουν με τα συγκεκριμενα ζωδια συνηθως με του νερου αν και θαυμαζω ζωδια της φωτιας οπως ο τοξοτης για την αποφασιστικοτητα και την δραση τους..
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Γεια σας εμενα η ακμη του 5ου οικου μου ειναι στην παρθενο και εχω την σεληνη μου στον ζυγο σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα και τον 7ο στον τοξοτη αδειο..Αυτα τα σημεια δειχνουν τι αντρες μου ταιριαζουν οι ελκονται στην ζωη μου?Ομως εγω ποτε δεν σχετιζομουν με τα συγκεκριμενα ζωδια συνηθως με του νερου αν και θαυμαζω ζωδια της φωτιας οπως ο τοξοτης για την αποφασιστικοτητα και την δραση τους..
Δες το ζώδιο που βρίσκεται ο ¶ρης σου και τις όψεις που κάνει :bigsmile:
-
Ο Αρης μου ειναι στους ιχθυεις και εχω κανει και μια τετοια δημοσιευση για αυτο το θεμα..Δεν νομιζω οτι τα χαρακτηριστικα που λεει οτι ταιριαζουν απολυτα με τον τυπο ανδρων που με ελκυει για αυτο και με δεδομενο οτι ο Αρης βρισκεται στον 10ο οικο μου που ειναι ο οικος του αιγοκερου κοιταξα τα χαρακτηριστικα του Αρη στον Αιγοκερω και ταιριαζουν περισσοτερο με εκεινου, οι δε οψεις που κανει ειναι ολες θετικες τριγωνου με δια πλουτωνα και εξαγωνου με ουρανο και πωσειδωνα..
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
astrotrella μου γλυκιά!
Δεν μπορείς να τα μάθεις ΌΛΑ μέσα σε μία μέρα. Δεν είναι δυνατόν αυτό. :nuts: Εχεις μια ορμητικότητα , δεν λέω.. αλλά σήμερα νομίζω διαβάσα αρκετές φορές ποστ σου σε διάφορα θέματα. Λές και απο εκεί που περνουσες ήθελες να αφησεις το στίγμα σου κ αν τύχει να σου απαντήσει κάποιος στις 5 ερωτήσεις που εθεσες στα 5 θέματα , θα βγεις κερδισμένη αν σου απαντήσουν έστω στις 2! :wacko:
Ένα πράγμα που πρεπει να καταλάβεις όταν εξετάζουμε έναν οίκο , είναι η ακμή του πρώτα. Η ακμή είναι το σημείο απο το οποίο αρχίζει ο οίκος. Η ακμή πάντα θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο. Όπως αναφέρεις έχεις ακμή 5ου στην Παρθένο. Το επόμενο μας βήμα είναι η εξεταση του κυβερνητη του οίκου. Στην συγκεκριμένη περιπτωση εχουμε κυβερνητη τον Ερμή ( απο τον οποίο κυβερνάται η Παρθένος )( δεν ξέρω γιατι αμέσως μετά την ακμή στην Παρθένο αναφέρεις την Σελήνη, αλλά επιφυλασσομαι να ακουσω οτι κυβερνάται απο την Σελήνη η Παρθένος.. αλλεργεια με έπιασε :laugh:)... Συνεχίζω γιατί ξέφυγα λίγο! :embarrest
Το επόμενο βήμα μας , θα είναι να δούμε σε ποιο ζώδιο κ οίκο βρίκεται ο Ερμής και αφου έχουμε καταλάβει το πως δρα ο Ερμής - ποια ειναι η φυση του ΓΕΝΙΚΑ και μετα ΕΙΔΙΚΑ στο ζώδιο που είναι κ στον οικο που τον φιλοξενεί, τότε θα εξετάσουμε και τις πιθανές οψεις που μπορεί να κάνει με άλλους πλανήτες ( προσωπικους κ μη ). Για τον 5ο οίκο, στοιχεία κτλ... μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F7%E7%F2.html
Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και για τον 7ο οίκο! Αφου έχει ακμή στο ζώδιο του Τοξοτη , θα δείς που βρισκεται ο Διας ( σε ποιο ζώδιο+οίκο είναι κ τις όψεις που κάνει ). Με ακμή 7ου στον Τοξότη , μπορει να αναζητάς εναν συντροφο φιλοσοφημένο, με καλή αισθηση του χιουμορ, που να του αρέσουν τα ταξίδια ή μπορεί η σχέση σου με αυτον να είναι σχέση δασκάλου-διδασκομενου.Πολλά μπορεί!:toung:
Διάβασε και αυτο το άρθρο για τον 7ο οίκο: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F1%EF%DF.html
Αλλά επειδή ο Αρης δειχνει τους άντρες που μας έλκουν καλό θα ήταν να δεις σε ποιο ζώδιο κ οίκο βρισκεται ο Αρης κ τις όψεις που κάνει.
Και επειδή έτυχε να διαβάσω κ το επομενο πόστ σου, ο ¶ρης στον Ιχθυ όπως λές μπορεί να μην σου ταιριάζει αλλά ειναι στον 10ο κ τον θες δυναμικό ή τελοσπάντων αυτοι που σε έλκουν μπορει να σου θυμίζουν τον μπαμπά σου ( ο 10ος είναι ο γονιός του αντίθετου φύλου απο εμάς ), οπότε και να έλκεσαι απο άτομα που σου θυμιζουν έντονα την πατρική φιγούρα. Απο την άλλη οι όψεις που κάνει ο ¶ρης , ε δεν άφησε κανα βαρυ πλανήτη δίχως όψη... (τον Κρόνο νομίζω :cheesy:), σημαίνει οτι αυτοι που σε έλκουν θα έχουν περαιτέρω χαρακτηριστικά με βάση την χροιά των πλανητών , με τους οποιους έρχεται σε όψη ο ¶ρης. Ο ¶ρης σε όψη με Ποσειδώνα σημαίνει οτι ίσως έχεις την τάση να τους εξιδανικευεις όλους ( τους συντροφους σου )κτλ.Κάπως έτσι ανάλογα θα ψάξεις να βρείς κ στοιχεια για τους υπολοιπους πλανήτες , να κάνεις συσχετισμο της φύσης των πλανητών , των ζωδιων κ των οικων όπου βρισκονται.
-
Συχγωρεστε με εχετε δικιο αλλα η αληθεια ειναι πως μ αρεσει πολυ να ασχολουμε με την αστρολογια και την μεταφυσικη και θελω να μαθω σε συντομο χρονικο διαστημα πολλα πραγματα τα οποια αγνοουσα και για αυτο ρωταω συνεχεια διαφορα.. Τωρα πολλα πραγματα απο αυτα που μου λετε τα εχω κανει ,εχω εξετασει τις ακμες 5ου κα 7ου οικου τους κυβερνητες τις οψεις και τους πλανητες που περιεχουν εξου και η σεληνη που ανεφερα η οποια στην προκειμενη βρισκεται στον ζυγο στον 5ο οικο και εχω βρει αρκετες πληροφοριες αλλα οπως καταλαβαινεται δν ειμαι ειδικος για να μπορω να ερμηνευσω ολα αυτα..Ενταξει μπορει καποια βασικα πραγματα να τα εχω μαθει αλλα ερασιτεχνικα..Οσον αφορα αυτο που ειπατε για τον 10ο οικο οτι συμβολιζει τον γονεα του αντιθετου φιλου εχω να πω οτι το μεσουρανημα μου ειναι στους ιχθυεις το ιδιο ζωδιο που ειναι και πατερας μου εχει καποια σχεση αυτο η ετυχε?
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Συχγωρεστε με εχετε δικιο αλλα η αληθεια ειναι πως μ αρεσει πολυ να ασχολουμε με την αστρολογια και την μεταφυσικη και θελω να μαθω σε συντομο χρονικο διαστημα πολλα πραγματα τα οποια αγνοουσα και για αυτο ρωταω συνεχεια διαφορα.. Τωρα πολλα πραγματα απο αυτα που μου λετε τα εχω κανει ,εχω εξετασει τις ακμες 5ου κα 7ου οικου τους κυβερνητες τις οψεις και τους πλανητες που περιεχουν εξου και η σεληνη που ανεφερα η οποια στην προκειμενη βρισκεται στον ζυγο στον 5ο οικο και εχω βρει αρκετες πληροφοριες αλλα οπως καταλαβαινεται δν ειμαι ειδικος για να μπορω να ερμηνευσω ολα αυτα..Ενταξει μπορει καποια βασικα πραγματα να τα εχω μαθει αλλα ερασιτεχνικα..Οσον αφορα αυτο που ειπατε για τον 10ο οικο οτι συμβολιζει τον γονεα του αντιθετου φιλου εχω να πω οτι το μεσουρανημα μου ειναι στους ιχθυεις το ιδιο ζωδιο που ειναι και πατερας μου εχει καποια σχεση αυτο η ετυχε?
(Ααα τώρα σίγουρα θα σε μαλώσω! Μη μου μιλάς στον πλυθηντικό βρε! :embarrest Με κάνεις και νιώθω γιαγιούσκα! Ουτε τα πρώτα -άντα δεν πάτησα ακόμη! :toung:)
Με χαροποιεί ιδιαίτερα που σου αρέσει πολύ να ασχολείσαι με την αστρολογία κ την μεταφυσική!!:love: Αλλά ένα πράγμα που θέλω να κατανοήσεις , είναι πως όσο γρήγορα και να θελήσεις να μάθεις, σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να κατασταλάξουν αυτές οι γνώσεις βαθειά μέσα σου! Να ξέρεις πως όσο θα μαθαίνεις και θα διαβάζεις αστρολογία , σίγουρα θα βρισκεις όλο κ κάτι καινουριο. Για παραδειγμα ενώ θα κοιτάς τον ίδιο χάρτη που έχεις κοιτάξει χιλιες φορές ως τώρα, θα δεις πως όλο κ κάτι καινουριο θα βρεις στο οποιο δεν ειχες δώσει σημασία παλιότερα.
Όσον αφορά το ζώδιο του μεσουρανήματος με το Ηλιακό ζώδιο του μπαμπά σου, είναι απλά σύμπτωση. Αλλά γενικά το ζώδιο και οι πλανήτες στον 10ο θα μας δώσουν πληροφορίες για τον γονέα του αντιθετου φύλου απο εμάς.
Κοίταξε γλυκιά μου, ούτε και εγώ είμαι αστρολόγος.. Εξάλλου οι περισσότεροι εδώ είμαστε μαθητούδια! Αλλά αφού έχεις θέληση και δίψα για μάθηση πάνω στην αστρολογία πιστευω πως θα τα καταφέρεις. Για όλα χρειάζεται κόπος, αλλά όταν τον συνοδευει και η θέληση , γίνεται πιο συναρπαστικό το ταξίδι!
Να ξεθάψεις παλιά αρθα και θέματα! Υπάρχουν πάρα πολλά αρθρα στο σαιτ που σίγουρα θα σου φανουν χρησιμα και ενδιαφέροντα! Να διαβάσεις συζητησεις, να ψάξεις πάνω απο όλα! Φυσικά υπάρχουν και οι σπουδές on-line του myhoroscope που μπορείς να πάρεις πληροφορίες για αυτές από εδώ: http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED...F2-online.html
Διαφορετικά, μπορείς να προμηθευτείς αστρολογικα βιβλια και να μπείς στο παιχνίδι μόνη σου!Αφου φυσικά θα ειμαστε και εμείς κάπου δίπλα να σε στηρίζουμε στις όποιες απορίες σου δημιουργηθούν.
Καλη επιτυχία και καλή αρχή σου εύχομαι! :love:
Αθηνά
-
Αθηνούλα μου,
δεν μπορώ να μην επαινέσω την προθυμία σου να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και να βοηθάς άλλα μέλη. Και παρόλο που λες ότι είσαι "μαθητούδι" πρέπει να πω ότι έχεις προχωρήσει αρκετά και έχεις πιάσει το νόημα. Στοιχεία του ζωδίου σου είναι άλλωστε: η Παρθένος προσφέρει τις υπηρεσίες της και μάλιστα με σεμνότητα.
Μόνο μια διευκρίνιση θα ήθελα να κάνω στα όσα (πολύ σωστά) λες. Ο Ήλιος είναι ο τύπος του άντρα (ως πρότυπο) που ελκύει μια γυναίκα, ο ¶ρης δείχνει το είδος του εραστή. Όταν οι ανάγκες του Ήλιου και του ¶ρη είναι ασύμβατες τότε προκύπτουν διαφόρων ειδών... ασυμφωνίες ας τις πούμε.
-
Καλησπέρα σας.
Εγώ έχω Κρόνο, Ουρανό και Βέρτεξ στον 5ο οίκο μου και Δία στον 7ο οίκο μου (γεννήθηκα στις 20/08/1985 04:00 π.μ. στην Αθήνα). Αυτά τι δείχνουν για τους τομείς των σχέσεων και των συναισθηματικών;
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Αθηνούλα μου,
δεν μπορώ να μην επαινέσω την προθυμία σου να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και να βοηθάς άλλα μέλη. Και παρόλο που λες ότι είσαι "μαθητούδι" πρέπει να πω ότι έχεις προχωρήσει αρκετά και έχεις πιάσει το νόημα. Στοιχεία του ζωδίου σου είναι άλλωστε: η Παρθένος προσφέρει τις υπηρεσίες της και μάλιστα με σεμνότητα.
Μόνο μια διευκρίνιση θα ήθελα να κάνω στα όσα (πολύ σωστά) λες. Ο Ήλιος είναι ο τύπος του άντρα (ως πρότυπο) που ελκύει μια γυναίκα, ο ¶ρης δείχνει το είδος του εραστή. Όταν οι ανάγκες του Ήλιου και του ¶ρη είναι ασύμβατες τότε προκύπτουν διαφόρων ειδών... ασυμφωνίες ας τις πούμε.
Κα Μόζορα ,
σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Η προσφορά για μένα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού μου. Αν σταματήσω να προσφέρω, θα μοιάζει με έναν μικρό ψυχολογικό 'θανατο'. Δε μπορώ να μην προσφέρω. Αλλωστε ο τομέας με τον οποίο συντόμως θα ασχοληθώ κ έν πράξει ( πέραν της θεωρίας κ της ταπεινης μου πρακτικής εώς τώρα ) έχει να κάνει πολύ περισσότερο με την προσφορά στο ανθρώπινο είδος .. αλλά σε θέματα υγείας. Όσο για την προθυμία μου να βοηθήσω ή να μοιραστώ τις γνώσεις μου εδώ μέσα , οφειλειται στον ωροσκόπο μου προφανώς που έχει τάσεις να δασκαλεύει κ να φιλοσοφεί και την παρουσία του Ουρανού στον 1ο που δίνει τάση για αστρολογική μελέτη. :bigsmile:
Δεν αντιλέγω, σε αυτά που διευκρινήσατε. Η φίλη μας ζήτησε να μάθει απο ποιούς αντρες έλκεται. Οπως αναφέρατε κ εσείς ο ¶ρης θα μας δείξει το είδος του εραστή κ ο Ήλιος το πρότυπο του άντρα που αναζητα μια γυναίκα. Αντιλαμβάνομαι με βάση την λογική πως αρχίκα σε μια σχέση ο σύντροφος θα είναι εραστής κ μετά ( αφού το επιτρεπουν κάποιοι παραγοντες/συνθηκες/εύνοια τύχης/χαρακτήρες κτλ ) μόνο τότε θα μπορέσει να δεί τον εραστή(¶ρη) σαν μελλοντικό μακροπρόσθεσμα σύντροφο(Ήλιο). Απλά να διευκρινησω κ εγώ με την σειρά μου, ότι ο Ήλιος θα μας δείξει τον σύντροφο-σύζυγο. Θα μας δώσει περαιτέρω μεν στοιχεία για αυτόν , αφου πρώτα έχουμε εξετάσει τον κυβερνήτη του 7ου-όψεις του κ την παρουσία τυχόν πλανητών στον 7ο , όπως αντιστοιχα κ τις όψεις που δέχονται , απο την στιγμή που μιλάμε για σύζυγο.
Δηλαδή πρώτα θα κοιτάξω τον ¶ρη , μετά τον κυβερνήτη του 7ου ( κ οτι περιλαμβάνει η εξεταση του 7ου οίκου , αν πρόκειται να εξετάσω το θέμα 'γάμος-σύζυγος' ) κ μετά συμπληρωματικά θα κοιτάξω κ τον Ήλιο.
Γιατί αρχικά ο 7ος κ ο κυβερνήτης του θα μας δώσουν τα κυριοτερα στοιχεία για τον σύζυγο κ μετεπειτα η μελέτη του Ήλιου. Αλλά ό,τι αφορά τον άντρα που μας έλκει σε πρωταρχικό στάδιο , κοιτάμε το ζώδιο κ οίκο στο οποίο βρίσκεται ο ¶ρης. Και η φίλη μας ( γλυκιά astrotrella ) ζήτησε να μάθει για τους άντρες που την έλκουν. Οπότε εικάζω πως η απάντηση κ του Μητσάκου κ η δίκη μου ήταν σωστή ,ως προς την διερευνιση/εξέταση του ¶ρη στον χάρτη της κοπελιάς.Να προσθέσω οτι κ η δική σας διευκρίνιση ήταν σωστή, γιατί δεν λέμε κάτι διαφορετικό κ στην ουσία ήταν συμπλήρωση των όσων είπα στην αρχή.
Να είστε καλά!:love:
Αθηνά
-
Καταρχας θα ηθελα να σας ευχαριστησω και τις 2 παρα πολυ για τις πολυ κατατοπιστηκες πληροφοριες απο τα πληρως εμπεριστατομενα κειμενα σας..Αν καταλαβα καλα οσων αφορα τον Αρη και τον ανδρα που ελκυει την καθε γυναικα[ σαν εραστη]ειναι 50-50 τα χαρακτηριστικα που παιρνει απο το ζωδιο τον οικο και τις οψεις που κανει αναλογα με τους πλανητες..Που σημαινει οτι στην περιπτωση μου ελκομαι απο αντρες με στοιχεια Ιχθυειων και παραλληλα αιγοκερισια στοιχεια..Δηλαδη ευαισθητοι και συναισθηματικοι και παραλληλα δυναμικοι ,φιλοδοξοι και με κοινωνικο status[πολλα ζηταω]:bigsmile: και ετσι μπορω να τα δεχτω γιατι αν κοιταξω μονο το ζωδιο που βρισκεται ο Αρης αυτο που περιγραφει δεν παει σε εμενα..Οσων αφορα τον 7ο οικο και τον κυβερνητη ο οποιος δειχνει τον συζυγο, στην περιπτωση μου δειχνει οτι ατομo με χαρακτηριστικα Δια [κυβερνητη του οικου μου]δηλαδη Large, ευχαριστο,επιτυχημενο,καλλ ιεργημενο,δραστηριο με καλη οικονομικη κατασταση[Διας στον 2ο οικο]και με μεγαλη διαθεση για ταξιδια και διασκεδασεις ειναι οντως αυτο με το οποιο θα ηθελα να μοιραστω την ζωη μου..Μακαρι να εβγαινε αληθινο αυτο αλλα εχω και κατι αρνητικες οψεις του Δια που απο οτι καταλαβαινω χαλανε το καλο που ο υποσχεται ο ευεργετης πλανητης..Και παλι σας ευχαριστω πολυ..
-
Απλά να διευκρινησω κ εγώ με την σειρά μου, ότι ο Ήλιος θα μας δείξει τον σύντροφο-σύζυγο. Θα μας δώσει περαιτέρω μεν στοιχεία για αυτόν , αφου πρώτα έχουμε εξετάσει τον κυβερνήτη του 7ου-όψεις του κ την παρουσία τυχόν πλανητών στον 7ο , όπως αντιστοιχα κ τις όψεις που δέχονται , απο την στιγμή που μιλάμε για σύζυγο.
Δηλαδή πρώτα θα κοιτάξω τον ¶ρη , μετά τον κυβερνήτη του 7ου ( κ οτι περιλαμβάνει η εξεταση του 7ου οίκου , αν πρόκειται να εξετάσω το θέμα 'γάμος-σύζυγος' ) κ μετά συμπληρωματικά θα κοιτάξω κ τον Ήλιο.
Γλυκεια μου Αθηνουλα, ποτε μα ποτε δεν θα κοιταξεις τον Ηλιο συμπληρωματικα. Ο τυπος ανδρων που ελκυει τις γυναικες, κατα κυριο λογο φαινεται απο τον Ηλιο και συμπληρωματικα απο τα υπολοιπα. Ο 7ος οικος για παραδειγμα μπορει να μην υποδεικνυει καθολου τον αντρα που μας ελκυει αλλα να δειχνει το πως θα ειναι ο γαμος μας. Εγω θα ελεγα οτι συμπληρωματικα κοιταμε τον Αρη.Οχι οτι ο Αρης δεν θα δωσει στοιχεια αλλα θα δωσει κυριως για τον εραστη κ την σεξουαλικοτητα μας. Υπο την εννοια οτι η σεξουαλικοτητα δεν χανεται μεσα στον γαμο,σαφως θα δωσει στοιχεια κ για τον συζυγο.
Οταν καποια ρωτα τι αντρες την ελκυουν εξαρταται απ το τι εννοει, για ερωτικο συντροφο ρωτα η για μελλοντικο συζυγο. Γιατι αν ρωτα για ερωτικο συντροφο θα εξετασουμε τον Αρη κ τον 5ο οικο.(κυβερνητη,οψεις κτλ.) Η φιλη μας που ρωτα, ειπε οτι δεν της ταιριαζει ο Αρης στους Ιχθυς, μπορει πραγματι να μην της ταιριαζει σαν ιδιοσυγκρασια, ειναι ομως βεβαιο οτι οι ερωτικες επαφες και οι ερωτικοι συντροφοι δεν θα εχουν Ποσειδωνια στοιχεια? Ειναι μολις 19 ετων, αν θυμαμαι καλα το προφιλ της. Νομιζω πως εχει ολο τον καιρο μπροστα της να ανακαλυψει αν της ταιριαζει ενας αντρας με Ποσειδωνια στοιχεια και καλο ειναι να μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα ειδικα για τοσο νεαρες ηλικιες.
Επισης κατι αλλο που εχω πει παλιοτερα σε αλλες αναρτησεις, απομυθοποιειστε τον Δια. Ο Διας σαν κυβερνητης 7ου εκτος απο εναν large αντρα αρκετες φορες δινει ωραιατα και πανευκολα διαζυγια. Αν οχι διαζυγια δινει ενα τοσο επιπολαιο γαμο που απλα συντηρειται χωρις ομως ουσιαστικα να παρεχει αυτα που απαιτουνται σε ενα γαμο( αξιοπιστια, υπευθυνοτητα κτλ) Ειναι ευεργετης οταν τον εκτιμας σωστα κ χωρις πολλες φανφαρες. Αν του αφεθεις του Δια, η γνωμη μου ειναι πως εχασες την ευεργεσια του , πληρωνωντας ομως λιγοτερο κοστος απ οτι με ενα εξωκρονιο Πλανητη.
-
Σε ευχαριστω πολυ Τινα μου που ασχοληθηκες και εσυ με το θεμα μου και νομιζω οτι πλεον αρχιζω και βρισκω ακρη..Βεβαια οπως βλεπω οι αποψεις διηστανται και ο καθενας εχει δικιο οπως το σκεφτεται, ας αρκεστω βεβαια σε αυτο που ειναι λογικο στο οτι ο αντρας που με ελκυει φαινεται απο τον ηλιο και ο τυπος του εραστη φαινεται απο τα στοιχεια του ζωδιου και του οικου που βρισκεται [ετσι μπορω να το δεχτω αυτο με τον Αρη]..Αυτο που λες με τα πωσειδωνια στοιχεια εννοεις οτι υπαρχει περιπτωση να εξαπατουμε απο τους αλλους ,να αυταπατουμε μονη μου και να εξειδανικευω ανθρωπους?Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι ειμαι μικρη και δεν εχω την τοση μεγαλη εμπειρια αλλα οντως τετοια περιστατικα μου εχουν συμβει οπως επεισης οι σχεσεις μου ανηκαν σε ζωδια του νερου δεν ξερω αν αυτο ειναι τυχαιο.. Οσων αφορα τον Δια εννοειται πως κανεναν πλανητη δεν πρεπει να τον παιρνουμε στην πλακα ουτε σημαινει οτι οποιος εχει θετικες οψεις στο ωροσκοπιο του που τον ευνοουν οτι θα τα καταφερει σε μια ενδεχομενη ατυχια στην ζωη του.. Ισα ισα ο ανθρωπος ο οποιος εχει και καποιες δυσκολες εμπειριες στην ζωη του ειναι αυτος που ξερει να κανει υπομονη [επειδη εχει δει τα χειροτερα] ειναι αυτος ο οποιος λογικα ειναι πιο ωριμος εσωτερικα γιατι [οπως λεει και η μανα μου οσα πιο πολλα χαστουκια τρως στην ζωη τοσο πιο ευκολα στρωνεις] βεβαια μερικοι ειναι ιδιαζουσες περιπτωσεις..Ο Διας οντως δινει και μια μορφη επιπολαιτητας πραγμα το οποιο καθε αλλο παρα ευεργεσια δεν ειναι[ το αντιθετο με τον κρονο] βεβαια αλλα οποιος εχει κρονο εχει να δει πολλα συμφωνα με αυτα που λενε, γιατι συνειρμικα ολοι τον εχουμε ως τον πλανητη τιμωρο ο οποιος μας υπενθυμιζει τα λαθη μας και δεν μας αφηνει στην τυχη μας αλλα οταν το αξιζουμε μας ανταμιβει.. Αν το σκεφτεις ετσι ειναι λογικο αλλα βλεπεις εμεις οι ανθρωποι τα θελουμε ολα ευκολα και ανωδυνα ξεχνοντας οτι ειμαστε ανθρωποι και δεν υπαρχει τελειοτητα πουθενα..
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Σε ευχαριστω πολυ Τινα μου που ασχοληθηκες και εσυ με το θεμα μου και νομιζω οτι πλεον αρχιζω και βρισκω ακρη..Βεβαια οπως βλεπω οι αποψεις διηστανται και ο καθενας εχει δικιο οπως το σκεφτεται, ας αρκεστω βεβαια σε αυτο που ειναι λογικο στο οτι ο αντρας που με ελκυει φαινεται απο τον ηλιο και ο τυπος του εραστη φαινεται απο τα στοιχεια του ζωδιου και του οικου που βρισκεται [ετσι μπορω να το δεχτω αυτο με τον Αρη]..Αυτο που λες με τα πωσειδωνια στοιχεια εννοεις οτι υπαρχει περιπτωση να εξαπατουμε απο τους αλλους ,να αυταπατουμε μονη μου και να εξειδανικευω ανθρωπους?Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι ειμαι μικρη και δεν εχω την τοση μεγαλη εμπειρια αλλα οντως τετοια περιστατικα μου εχουν συμβει οπως επεισης οι σχεσεις μου ανηκαν σε ζωδια του νερου δεν ξερω αν αυτο ειναι τυχαιο.. Οσων αφορα τον Δια εννοειται πως κανεναν πλανητη δεν πρεπει να τον παιρνουμε στην πλακα ουτε σημαινει οτι οποιος εχει θετικες οψεις στο ωροσκοπιο του που τον ευνοουν οτι θα τα καταφερει σε μια ενδεχομενη ατυχια στην ζωη του.. Ισα ισα ο ανθρωπος ο οποιος εχει και καποιες δυσκολες εμπειριες στην ζωη του ειναι αυτος που ξερει να κανει υπομονη [επειδη εχει δει τα χειροτερα] ειναι αυτος ο οποιος λογικα ειναι πιο ωριμος εσωτερικα γιατι [οπως λεει και η μανα μου οσα πιο πολλα χαστουκια τρως στην ζωη τοσο πιο ευκολα στρωνεις] βεβαια μερικοι ειναι ιδιαζουσες περιπτωσεις..Ο Διας οντως δινει και μια μορφη επιπολαιτητας πραγμα το οποιο καθε αλλο παρα ευεργεσια δεν ειναι[ το αντιθετο με τον κρονο] βεβαια αλλα οποιος εχει κρονο εχει να δει πολλα συμφωνα με αυτα που λενε, γιατι συνειρμικα ολοι τον εχουμε ως τον πλανητη τιμωρο ο οποιος μας υπενθυμιζει τα λαθη μας και δεν μας αφηνει στην τυχη μας αλλα οταν το αξιζουμε μας ανταμιβει.. Αν το σκεφτεις ετσι ειναι λογικο αλλα βλεπεις εμεις οι ανθρωποι τα θελουμε ολα ευκολα και ανωδυνα ξεχνοντας οτι ειμαστε ανθρωποι και δεν υπαρχει τελειοτητα πουθενα..
Η προσωπικη μου αποψη ειναι, πως τιποτα δεν τυχαιο, ετσι θεωρω, πως αφου οι σχεσεις σου ηταν με ζωδια του νερου, παιζει μεγαλο ρολο ο Αρης στους Ιχθυς ο οποιος ειναι συμβατος με τα του νερου. Η Ποσειδωνια κατασταση η οποια ανεφερα σχετιζεται με πολλα στοιχεια. Απο αντρα με Ηλιο στον Ιχθυ, μεχρι αντρα που εχει ταση να ξεφευγει απο την πραγματικοτητα με αλλους τροπους οπως ειναι για παραδειγμα το αλκοολ. Φυσικα ισχυει παντα το ενδεχομενο το οποιο αναφερεις, της εξιδανικευσης κ της εξαπατησης.
Καθε στοιχειο μεσα σε ενα χαρτη εχει τοσες πολλες ερμηνειες που θα ηταν αδικο να αποκλειουμε ενδεχομενα. Ενας Αρης σαν τον δικο σου για παραδειγμα δεν φερνει μονο ενα ευαισθητο καλλιτεχνη, φερνει κ εναν αντρα του υποκοσμου η αν οχι του υποκοσμου καποιον που κανει ενα επαγγελμα κ για καποιους λογους πρεπει να κανει καποιου ειδου παρατυπιες. Ενας φαρμακοποιος (ας μου επιτρεψουν οσα μελη κανουν αυτο το επαγγελμα) πολλες φορες γραφει συνταγες που δεν ισχυουν. Ενας ναυτικος, ενας νοσοκομος, ολα αυτα κ πολλα περισσοτερα στοιχειοθετουν ενα Ποσειδωνιο αντρα.
Καταληγουμε λοιπον στο συμπερασμα πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελακια του τυπου, Ααα! Αρης στον Ταυρο? μα εμενα δεν μου αρεσουν οι Ταυροι.!! Ειναι πολυ επιφανειακο και δεν εχει σχεση με αυτο που ειναι πραγματικα η Αστρολογια. Εχε υπομονη κ μεγαλωνοντας θα δεις πως καθε εμπειρια που αποκομιζεις θα συμπληρωνει κ ενα ενα κομματακι του παζλ που λεγεται γενεθλιος χαρτης.
-
καλησπερα σε ολους...θα μπορουσα να κανω μια δυστυχως λιγο πιο ασχετη ερωτηση παρ'ολο που ασχολουμαι με την αστρολογια καιρο...η ακμη ενος οικου...πως βρισκεται??γιατι με ενδιαφερει φυσικα να μαθω κι εγω για τον 5ο και τον 7ο μου οικο!!! :)
-
Βασικό: Πήγαινε στον γενέθλιο χάρτη σου (επάνω στη σελίδα Δωρεάν Ωροσκόπιο > Γενέθλιος χάρτης - Ανάλυση από το roll down μενού) και κοίταξε από ποιό ζώδιο αρχίζει ο κάθε οίκος που σε ενδιαφέρει. Αυτή είναι η λεγόμενη ακμή του, άσχετα εάν βρίσκεται στην τελευταία μισή μοίρα ενός ζωδίου ο οίκος παίρνει όνομα και χαρακτήρα από αυτό έστω και εάν όλοι οι πλανήτες που τυχόν βρίσκονται μέσα στον οίκο «πατάνε» στο επόμενο ή στα επόμενα ζώδια.
Προχωρημένο #1: Εάν ένα ζώδιο ξεκινάει μετά την ακμή κάποιου οίκου και τελειώνει πριν την ακμή του επόμενου, εάν δηλαδή βρίσκεται ολόκληρο μέσα σε έναν οίκο, λέγεται εμπεριεχόμενο.
Προχωρημένο #2: Υπάρχουν αρκετά συστήματα οικοθεσίας που πιθανόν να δώσουν διαφορετικές ακμές για κάθε οίκο. Το πλέον διαδεδομένο και αποδεκτό είναι το Placidus. Σε περίπτωση όμως που τα αποτελέσματά του δεν σε καλύπτουν, μπορείς να πειραματιστείς και με άλλα συστήματα. Όχι όμως στην αρχή της μελέτης σου - αλλά όταν θα έχεις διαβάσει και ερευνήσει τόσο ώστε ώστε να το απορρίψεις συνειδητά.
:)
-
Quote:
Originally Posted by
mayakovski
Γεια σας,
Τί σημαίνει στο ίδιο θέμα Πλούτωνας (ανάδρομος) και Ουρανός στον 7ο, χωρίς σύνοδο μεταξύ τους, και Λίλιθ και Βέρτεξ επίσης στον 7ο σε σύνοδο; Και Κλήρος Τύχης στον 5ο, χωρίς άλλο πλανήτη εκεί;
Ευχαριστώ!
Αν έχει την καλοσύνη κάποιος/α φίλος/η να δώσει στοιχεία απάντησης και στο δικό μου ερώτημα, θα του/της ήμουν ευγνώμων!
-
Quote:
Originally Posted by
mayakovski
Αν έχει την καλοσύνη κάποιος/α φίλος/η να δώσει στοιχεία απάντησης και στο δικό μου ερώτημα, θα του/της ήμουν ευγνώμων!
Και να σου πει κάποιος κάτι, χωρίς τα ζώδια της ακμής των Οίκων και τις όψεις των πλανητών, ελάχιστα θα διαφωτιστείς. Επιπλέον, Λίλιθ, βέρτεξ και Κλήρος Τύχης χωρίς εξακριβωμένη ώρα γέννησης δεν λένε τίποτα :bigsmile: Πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησης που έχεις;
Το πόνημά μου περί τους Οίκους 5ο και 7ο το διάβασες; Αν όχι, θα το βρεις σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%EF%E9.html
-
Kαλημέρα Δείμων , πρέπει να λύσω ένα ερώτημα στον ευατο μου ,και πιστεύω ότι μπορείς να μου το λύσεις ,θα σου ήμουν υπόχρεος .Το ερώτημα είναι ΄γιατί ο δικός μου αστρολογικός χάρτης δείχνει την Γη να βρίσκεται στους διδύμους ενώ ο δικός σας δείχνει τη Γη μου στο ζυγό;
Είναι σημαντικό για μένα .
Ευχαριστώ!
-
Γη?... Δεν γνωρίζω εάν αναφέρεσαι σε κάποιο σύστημα αστρολογίας πέρα από το κλασικό και την uranian, αλλά τη Γη δεν την γνωρίζω σαν πλανήτη τουλάχιστον. Μήπως εννοείς κάποιο σημείο, τον ωροσκόπο π.χ. (Ανατολή?)
-
Ο κύκλος με ένα Χ μέσα του
-
Quote:
Originally Posted by
ΜΑΝΗΣ
Ο κύκλος με ένα Χ μέσα του
Μάλλον αναφέρεσαι στον Κλήρο της Τύχης! :cheesy:
-
Κλήρος τύχης τι είναι αυτό ;
-
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F7%E7%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/75-%EF-%E1...%F7%E7%F2.html
Μελετώντας κλασική αστρολογία στην ερμηνεία και αποκωδικοποίηση των κλήρων, όπως και όλων των μαθηματικών σημείων, φτάνουμε μόνο όταν έχουμε αποκτήσει σαφή εκόνα για όλο τον υπόλοιπο «φυσικό» χάρτη. Τότε μόνο μπορούμε να πάρουμε πρόσθετα στοιχεία από αυτά και να τα ενσωματώσουμε στο αποτέλεσμα που έχουμε ήδη σχηματίσει, ενισχύοντας ή υποβιβάζοντας αντίστοιχα συμπεράσματά μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε αυτοδύναμα. Υπομονή λοιπόν, μιας και είναι πράγματα για λίγο (όχι πολύ) πιο προχωρημένους :)
Προσοχή επίσης να μην βάζουμε σε μια συζήτηση ερωτήσεις άσχετες με το θέμα της, εάν δεν βρούμε κάτι σχετικό χρησιμοποιώντας την αναζήτηση (επάνω δεξιά στη σελίδα στο μενού Νεες Δημοσιεύσεις +) καλύτερα να ανοίγουμε ένα νέο θέμα. Αυτό για να είμαστε πιο σίγουροι ότι θα πάρουμε τις απαντήσεις που θέλουμε.
-
Γειά σε όλους! πολύ σημαντικά τα σχόλια σας! παρακάτω σημειώνω τους οίκους 5 και 7 εμένα και του συντρόφου μου αντίστοιχα γιατί προσπαθώντας μόνη μου να βγάλω μια ακρη μπερδεύτηκα! όποιος ξέρει ας βοηθήσει! :o))
δικο μου συντροφος
Οίκος 5 Σκορπιός 20° 37' 26" Τοξότης 24° 25' 09"
Οίκος 7 Αιγόκερως 28° 11' 57" Υδροχόος 25° 29' 48"
οι θεσεις στους πλαντητες είναι
δικές μου (ζώδιο καρκίνος με ωροσκόπο και σελήνη στο λιοντάρι)
Ουρανός Σκορπιός 26° 27' 11" R οικος 5
Ποσειδώνας Τοξότης 22° 58' 06" R οικος 5
Λίλιθ Σκορπιός 20° 51' 06" οικος 5
Βέρτεξ Τοξότης 12° 57' 04" οικος 5
συντροφος μου
Σελήνη Ιχθύς 17° 47' 44" οικος 7
Δίας Ιχθύς 13° 46' 57" οικος 7
Βέρτεξ Αιγόκερως 13° 41' 09" οικος 5
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας
-
Τι σημαινει για τις σχεσεις, τα φλερτ,τις διασκεδασεις και ολα τα υπολοιπα που αντιπροσωπευει ο 5ος οικος οταν η ακμη του βρισκεται στην Παρ8ενο και εχει μεσα την σεληνη στον ζυγο?Και τι οσον αφορα συνεργασιες και γαμο οταν η ακμη του 7ου οικου ειναι στον τοξοτη και ο κυβερνητης στον 2ο οικο?
-
καλησπερα
εγω εχω τον 5 οικο στον ταυρο τον πλανητη χειρων και στον 7οικο τον βορειο δεσμο στον καρκινο
αυτο τι σημαινει για τις σχεσεις ή για τον γαμο
αν ειναι εφικτο θα ηθελα καποιος να με ενημερωσει
τα στοιχεια μου ειναι 2
26/3/1982
02:10πμ
ιωαννινα
ευχαριστω εκ των προτερων:huh:
-
Quote:
Originally Posted by
marina56
Γειά σε όλους! πολύ σημαντικά τα σχόλια σας! παρακάτω σημειώνω τους οίκους 5 και 7 εμένα και του συντρόφου μου αντίστοιχα γιατί προσπαθώντας μόνη μου να βγάλω μια ακρη μπερδεύτηκα! όποιος ξέρει ας βοηθήσει! :o))
δικο μου συντροφος
Οίκος 5 Σκορπιός 20° 37' 26" Τοξότης 24° 25' 09"
Οίκος 7 Αιγόκερως 28° 11' 57" Υδροχόος 25° 29' 48"
οι θεσεις στους πλαντητες είναι
δικές μου (ζώδιο καρκίνος με ωροσκόπο και σελήνη στο λιοντάρι)
Ουρανός Σκορπιός 26° 27' 11" R οικος 5
Ποσειδώνας Τοξότης 22° 58' 06" R οικος 5
Λίλιθ Σκορπιός 20° 51' 06" οικος 5
Βέρτεξ Τοξότης 12° 57' 04" οικος 5
συντροφος μου
Σελήνη Ιχθύς 17° 47' 44" οικος 7
Δίας Ιχθύς 13° 46' 57" οικος 7
Βέρτεξ Αιγόκερως 13° 41' 09" οικος 5
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Τι σημαινει για τις σχεσεις, τα φλερτ,τις διασκεδασεις και ολα τα υπολοιπα που αντιπροσωπευει ο 5ος οικος οταν η ακμη του βρισκεται στην Παρ8ενο και εχει μεσα την σεληνη στον ζυγο?Και τι οσον αφορα συνεργασιες και γαμο οταν η ακμη του 7ου οικου ειναι στον τοξοτη και ο κυβερνητης στον 2ο οικο?
Quote:
Originally Posted by
ouranio tojo
καλησπερα
εγω εχω τον 5 οικο στον ταυρο τον πλανητη χειρων και στον 7οικο τον βορειο δεσμο στον καρκινο
αυτο τι σημαινει για τις σχεσεις ή για τον γαμο
αν ειναι εφικτο θα ηθελα καποιος να με ενημερωσει
τα στοιχεια μου ειναι 2
26/3/1982
02:10πμ
ιωαννινα
ευχαριστω εκ των προτερων:huh:
Να σας θυμήσω ότι, σύμφωνα και με τους όρους συμμετοχής στο φόρουμ. προσωπικές αναλύσεις δεν γίνονται. Το myhoroscope.gr προκρίνει τη γνώση μέσω της μελέτης και τις προσπάθειες του καθενός να ερμηνεύσει τον χάρτη του μόνος του, ενώ είναι κατά της λεγόμενης "φαστ φουντ" αστρολογίας. Οι δε αποσπασματικές όψεις και οι ερμηνείες τους τις περισσότερες φορές σύγχυση προκαλούν παρά ξεδιαλύνουν σκέψεις.
Αν κάποιο από τα μέλη προσπαθήσει να ερμηνεύσει τις σκόρπιες και μεμονωμένες όψεις δεν εκπροσωπεί κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του, οι δε ερμηνείες δεν έχουν απαραίτητα και τον απαιτούμενο βαθμό εγκυρότητας. :bigsmile:
-
Καλησπέρα ,
θα ήθελα να ρωτήσω κατι σε σχεση με τους οίκους. Μεο το σύστημα placidus μου βγάζει ότι έχω 5ο οίκο στον Σκορπιό , ενώ με το σύστημα Regiomontanus μου βγάζει ότι 5ο έχω στην 1η μοίρα του Τοξότη.
Τι απ τα δυο ισχύει? Προσφατως πηρα και το βιβλιο της Θεοδωρας Φασιανου Ντακου-τις 360 μοίρες , όπου αναφέρει .οτι με το συστημα placidus ο χωρισμός των οίκων είναι λανθασμένος και αυτός που πρεπει να χρησιμοποιούμε είναι ο Regiomontanus. Μ ε αυτο το σύστημα μου αλλάζουν πολλά πράγματα..Τελικά ποιό σύστημα ν αχρησιμοποιω?
Ευχαριστω.
-
Και εγώ πολλές φορές μέσα στα φόρουμ που είμαι μέλος θέλω μια γρήγορη απάντηση και "ρίχνω" και κανένα "παιδιά βοηθήστε αρχάριος", μήπως τσιμπήσω έτοιμο το λινκ και να μην ξοδεύω το χρόνο μου, επειδή "ποτέ δεν έχω χρόνο".
Δεν σας "μαλώνω". Ούτε σας κάνω τον ξύπνιο. Όμως η μικρή "τριβή" με το φόρουμ είναι απαραίτητη για όλους μας διότι το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές στο φόρουμ. Λίγο με την αναζήτηση, λίγο με κάποιο παραπάνω 5λεπτο θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.
Η "ομάδα Μητσάκου" για παράδειγμα, κάνει κάτι που δεν κάνει στις οικογενειακές αγαπημένες σχέσεις. Αντί να μάθει το παιδί του να περπατάει κερδίζει τον τίτλο του "Αγαπητού Σαμαρείτη" περπατώντας αυτός για το παιδί του. :toung:
(Μήτσο μη το σώσεις με κάποιο μακρυνάρι γιατί έχουμε και δουλειές)
:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Σαλώμη
Καλησπέρα ,
θα ήθελα να ρωτήσω κατι σε σχεση με τους οίκους. Μεο το σύστημα placidus μου βγάζει ότι έχω 5ο οίκο στον Σκορπιό , ενώ με το σύστημα Regiomontanus μου βγάζει ότι 5ο έχω στην 1η μοίρα του Τοξότη.
Τι απ τα δυο ισχύει? Προσφατως πηρα και το βιβλιο της Θεοδωρας Φασιανου Ντακου-τις 360 μοίρες , όπου αναφέρει .οτι με το συστημα placidus ο χωρισμός των οίκων είναι λανθασμένος και αυτός που πρεπει να χρησιμοποιούμε είναι ο Regiomontanus. Μ ε αυτο το σύστημα μου αλλάζουν πολλά πράγματα..Τελικά ποιό σύστημα ν αχρησιμοποιω?
Ευχαριστω.
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Και εγώ πολλές φορές μέσα στα φόρουμ που είμαι μέλος θέλω μια γρήγορη απάντηση και "ρίχνω" και κανένα "παιδιά βοηθήστε αρχάριος", μήπως τσιμπήσω έτοιμο το λινκ και να μην ξοδεύω το χρόνο μου, επειδή "ποτέ δεν έχω χρόνο".
Δεν σας "μαλώνω". Ούτε σας κάνω τον ξύπνιο. Όμως η μικρή "τριβή" με το φόρουμ είναι απαραίτητη για όλους μας διότι το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές στο φόρουμ. Λίγο με την αναζήτηση, λίγο με κάποιο παραπάνω 5λεπτο θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.
Η "ομάδα Μητσάκου" για παράδειγμα, κάνει κάτι που δεν κάνει στις οικογενειακές αγαπημένες σχέσεις. Αντί να μάθει το παιδί του να περπατάει κερδίζει τον τίτλο του "Αγαπητού Σαμαρείτη" περπατώντας αυτός για το παιδί του. :toung:
(Μήτσο μη το σώσεις με κάποιο μακρυνάρι γιατί έχουμε και δουλειές)
:bigsmile:
Ωραια αλλά τελικά δεν ξέρω ποιο σύστημα είναι πιο έγκυρο. Εδω διαβάζω αυτά , Η ντάκου ίσως λέει ότι για τους οικους συγκεκριμένα δεν κανει το placidus.Οπότε? Μένω με τον πέμπτο στον σκορπίο ή στον Τοξότη και φυσικά ότι συνεπάγεταΙ με αυτό .
Η΄ θεωρητικά ισχύουν και τα δύο.
Και πάλι ευχαριστώ.
-
Quote:
Originally Posted by
ΑΣΤΕΡΑΚΙ
Οκ! Τα βρηκα και αυτα. Διας στο Σκορπιο και Ποσειδωνας στον Τοξοτη.
Thanks!!!! Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη:clapping:
Xairetai!!
Periplaniomoun sto forum sxetika me 5-7 oiko kai epesa pano sta sxolia sou!!Loipon akou sumptosi...Akmi 5 oikou ston ixthu, Dias ston skorpio kai poseidonas ston toksoti!!mou fanike polu periergi sumptosi! Ego vevaia eimai skorpios alla fenetai oti aisthimatika-sunaisthimatika sumpiptoume!!
-
Αγαπητό μέλος,
θα παρακαλέσω να γράφετε στα ελληνικά.:bigsmile:
-
Γεια σας ειμαι νεο μελος..Εχω στον 5 οικο Κρονο-Δια-Αρη στην Παρθενο και στον εβδομο Σεληνη-Ουρανο Σκορπιο..Θα μπορούσατε να με διαφωτισετε?:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
sotirakis
Γεια σας ειμαι νεο μελος..Εχω στον 5 οικο Κρονο-Δια-Αρη στην Παρθενο και στον εβδομο Σεληνη-Ουρανο Σκορπιο..Θα μπορούσατε να με διαφωτισετε?:embarrest
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%EF%E9.html :bigsmile:
-
γεια σας αγαπητά μέλη!!!
το θέμα του 5ου & 7ου οίκου είναι παλιό και θεωρητικά έπρεπε να έχω καλυφθεί από τις αναλύσεις που έχουν ήδη γίνει.
Ωστόσο θα ήθελα την εξής διευκρίνηση:
εχω κενό 5ο στους Διδύμους, όποτε πρέπει να κοιτάξω τον Ερμή μου (σωστά;)
ο Ερμής είναι στον Τοξότη, στον 10ο Οίκο και κάνει τις εξής όψεις:
Ερμής Σύνοδος Αφροδίτη 5.30
Ερμής Τετράγωνο Δίας 3.18
Αυτό σημαίνει ότι στα θέματα του 5ου (φλέρτ, διασκέδαση, παιδιά κλπ) κλίνω ανάμεσα στους Διδύμους και στον Τοξότη, σωστά?
τα υπόλοιπα?
ο 10ος οίκος σημαίνει κάποια επαγγελματική συσχέτιση? τι όμως?
και τις όψεις?
πως πρέπει να τις εξηγήσω?
-
Quote:
Originally Posted by
velvtania
γεια σας αγαπητά μέλη!!!
το θέμα του 5ου & 7ου οίκου είναι παλιό και θεωρητικά έπρεπε να έχω καλυφθεί από τις αναλύσεις που έχουν ήδη γίνει.
Ωστόσο θα ήθελα την εξής διευκρίνηση:
εχω κενό 5ο στους Διδύμους, όποτε πρέπει να κοιτάξω τον Ερμή μου (σωστά;)
ο Ερμής είναι στον Τοξότη, στον 10ο Οίκο και κάνει τις εξής όψεις:
Ερμής Σύνοδος Αφροδίτη 5.30
Ερμής Τετράγωνο Δίας 3.18
Αυτό σημαίνει ότι στα θέματα του 5ου (φλέρτ, διασκέδαση, παιδιά κλπ) κλίνω ανάμεσα στους Διδύμους και στον Τοξότη, σωστά?
τα υπόλοιπα?
ο 10ος οίκος σημαίνει κάποια επαγγελματική συσχέτιση? τι όμως?
και τις όψεις?
πως πρέπει να τις εξηγήσω?
Ξεκίνα από εδώ http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED...%F3%E7%F2.html και εδώ http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php χωρίς να βιάζεσαι :bigsmile:
-
σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!!! καταχώρησα τα στοιχεία μου!! :bigsmile:
τώρα??? :embarrest