-
Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
ο ανθρωπος εξελισσεται και οι σχεσεις εξελισσονται αν υπαρχει θεληση, αλλες παλι μενουν στασιμες, οπως και καποιοι ανθρωποι, τι να πει κανεις....Αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις.... Καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες.... κτλ
-
Η μόνη εξέλιξη που μπορεί να μου προσφέρει αυτή η σχέση είναι να τιθασεύσω τα πρωτόγονα μου ένστικτα και να προχωρήσω... Χωρίς αυτόν... Και είχαμε χωρίσει άλλη μια φορά και τα είχαμε ξαναβρεί... Αυτή είναι η τρίτη και στις 3 φορές καιγόμαστε...
-
Σωστα τα λες colibri αλλα ποσο ευκολα τιθασευεις τα αισθηματα σου? Εχω κανει ερευνα μηπως υπαρχει καποιο χαπι αλλα τιποτα
-
Κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν, σε ηρεμούν, πχ εμένα με ηρεμεί η αστρολογία, ασχολούμαι ατελείωτες ώρες με τη πάρτη μου και δε θέλω να μιζεριάζω, οπότε είμαι διαρκώς έξω διαβάζω και κάνω πράγματα που δεν προλάβαινα να κάνω όταν ήμασταν μαζί. Η καλύτερη εκδίκηση για μένα είναι ότι ναι περνάω και μόνη μου καλά όπως λέει και το πασίγνωστο άσμα. Και δεν είχα τυχαία σχέση 3 χρόνια κράτησε και με συγκατοίκηση και με πολύ δέσιμο. Ότι ήταν να κάνω το έκανα δεν έχω άλλο να δώσω
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες.... κτλ
Και τα δύο αυτά πονάνε...
Καλύτερα να μην μετανιώσεις όμως για κάτι που δεν έκανες, εφόσον ήξερες που θα οδηγήσει και τι αποτελέσματα θα είχε. Κάποιες καταστάσεις είναι προβλέψιμες, γι' αυτό και κάνεις την επιλογή συνειδητά να μην κάνεις κάτι και να μην το μετανιώσεις.
-
Ετσι ειναι εχεις δικιο κανουμε πραγματα που μας ευχαριστουν. Διακρινω λιγο θυμο αν κανω λαθος συγνωμη. Πιστευω οτι χρειαζεται χρονος και να κραταμε μονο τις καλες στιγμες:unsure:
-
Σωστά διαπίστωσες... Εκεί που τον είχα ξεχάσει, τσουπ νατος πάλι... Σήμερα γύρισε και ανάδρομος ο άρης εεεε????
-
Θα παρακαλέσω να επανέλθουμε στο θέμα του άρθρου και να μην το προσωποποιήσουμε άλλο.:bigsmile:
-
Θυμός; Ίσως, κάπως έτσι.
Συνήθως όταν ξέρεις ότι αν πας να κάνεις κάτι που δεν θα οδηγήσει πουθενά και το μόνο που θα πετύχεις είναι να καταστρέψεις κάτι καλύτερο που έχεις, ασυνείδητα νιώθεις έναν θυμό, του τύπου "Μα καλά; Τι είναι αυτά που σκέφτεσαι τώρα; Προτιμάς να χαλάσεις κάτι καλό και στο τέλος να μην πετύχεις αυτό που είχες στο μυαλό σου αλλά και να διαλύσεις το άλλο; Απόρω και που το έβαλες στο μυαλό σου κάτι τέτοιο!!"
Στην περίπτωση δε που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση και γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν θα τραβήξει ή δεν τραβάει από την αρχή, αλλά ζεις με όνειρα και οφθαλμαπάτες ότι θα αλλάξει ο άλλος, τότε ο ίδιος σκάβεις τον λάκκο μόνος σου και πέφτεις μέσα.... με τα μούτρα. Και καλά να πάθεις, εφόσον ήξερες αλλά δεν έφευγες από την αρχή.
Το μόνο καλό που μπορείς να καταλάβεις από την κάθε σχέση και τα θετικά που μπορείς να διακρίνεις πλέον θα είναι όταν θα τα έχεις βρει με τον εαυτό σου ή όταν στην επόμενη σχέση θα καταλάβεις ποια λάθη δεν πρέπει να κάνεις και ποια καλά πρέπει να συνεχίσεις να έχεις.
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Θα παρακαλέσω να επανέλθουμε στο θέμα του άρθρου και να μην το προσωποποιήσουμε άλλο.:bigsmile:
Συγνωμη δεν ηταν σκοπιμο.
-
Παντως πρεπει σε μια σχεση να προσπαθουμε να αλαξουμε καποια πραγματα που διακρινουμε. Αν δεν το κανουμε δεν εχει νοημα η σχεση. Οταν αγαπας παλευεις
-
Quote:
Originally Posted by
dis
Παντως πρεπει σε μια σχεση να προσπαθουμε να αλαξουμε καποια πραγματα που διακρινουμε. Αν δεν το κανουμε δεν εχει νοημα η σχεση. Οταν αγαπας παλευεις
Αν το θέλει μόνο ο ένας δεν γίνεται...όσο και να προσπαθήσεις!
Μόνος του ένας να παλεύει είναι μάταιο... και μάλιστα κατακριταίο από τον άλλο :unsure:
-
Πιστευω ότι μένεις και παλεύεις όταν πρόκειται για προβλήματα και για δυσκολίες.Αλλά θεωρω ότι είναι άσκοπο να "παλευεις" να αλλαξεις τα στοιχεια του χαρακτηρα του άλλου που σε ενοχλούν.Επιπλέον θεωρώ ότι το πρόβλημα που εξαρχης εφερε τον χωρισμό, θα επανέλθει και έτσι θα ανακυκλώνεται η ιδια κατασταση.
Με αυτή την λογική δεν έχω επιστρέψει ποτέ σε σχέση που έχει τελειώσει, με οποιου πρωτοβουλία κι αν τελειωσε.
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αλλά θεωρω ότι είναι άσκοπο να "παλευεις" να αλλαξεις τα στοιχεια του χαρακτηρα του άλλου που σε ενοχλούν.Επιπλέον θεωρώ ότι το πρόβλημα που εξαρχης εφερε τον χωρισμό, θα επανέλθει και έτσι θα ανακυκλώνεται η ιδια κατασταση.
Ακριβώς! :cry:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ακριβώς! :cry:
Και κάτι ακόμα...για να μην είμαστε σκληροί απέναντι στους εαυτούς μας... πανω κάτω όλα όσα λέμε είναι γνωστά. Ο καθένας αναλογα με τον χαρακτήρα του, άλλοτε εξαντλεί καθε όριο και άλλος φευγει και δεν ξανακοιτάζει πίσω.Καμία αντίδραση δεν είναι κατακριτέα...ο καθένας πράττει στο δικό του σωστό χρόνο.:bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Ο καθένας αναλογα με τον χαρακτήρα του, άλλοτε εξαντλεί καθε όριο και άλλος φευγει και δεν ξανακοιτάζει πίσω.
Καμία αντίδραση δεν είναι κατακριτέα...ο καθένας πράττει στο δικό του σωστό χρόνο.:bigsmile::bigsmile:
¶ρα, εξαρτάται από το πόσο πολύ λαχταρά κάποιος την επανασύνδεση :laugh::embarrest:toung:
-
Σωστα ο χαρακτηρας δεν αλαζει. Νομιζω ομως για βγεις πιο δυνατος απο μια σχεση πρεπει να εξαντλησεις ολες τις προσπαθειες να αλαξεις οτι σε ενοχλει. Τουλαχιστον ετσι δεν χρεωνεις τον ευτο σου οτι και εσυ αδιαφορισες και κατανοεις καλυτερα τα θετικα στοιχεια σου.:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
dis
Τουλαχιστον ετσι δεν χρεωνεις τον ευτο σου οτι και εσυ αδιαφορισες και κατανοεις καλυτερα τα θετικα στοιχεια σου.:unsure:
Ναι σωστά τα λες, απλά μετά συνειδητοποιείς τον πόσο χρόνο προσπάθησες να αλλάξεις κάποιον και τελικά δεν το κατάφερες!
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ναι σωστά τα λες, απλά μετά συνειδητοποιείς τον πόσο χρόνο προσπάθησες να αλλάξεις κάποιον και τελικά δεν το κατάφερες!
Αυτός ειναι ο Ταυρίσιος τρόπος:cry::bigsmile:
Μετά αναρωτιέσαι προς τί η επιμονή αλλά δεν εχει σημασία.Μετράει να ξέρεις ότι εκανες τα πάντα, αλλά δεν σωζόταν η σχέση.:bigsmile:
-
Αυτές οι τύψεις θα μας φάνε.....................
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αυτός ειναι ο Ταυρίσιος τρόπος:cry::bigsmile:
Μετά αναρωτιέσαι προς τί η επιμονή αλλά δεν εχει σημασία.Μετράει να ξέρεις ότι εκανες τα πάντα, αλλά δεν σωζόταν η σχέση.:bigsmile:
Ετσι ακριβως σαν να μου διαβασες το μυαλο. Αλωστε εμενα οι τυψεις θα με βασανιζαν και θα με ετρωγαν για πολυ καιρο:unsure:
-
κανεις απο την πλευρα σου οτι θεωρεις σωστο και οπου βγαλει..τουλαχιστον εσυ θα εχεις ακολουθησει την καρδια σου και θα εχεις εξαντλησει ολα τα περιθωρια..οταν ομως ξερεις πως ο αλλος σε θελει αλλα για καποιους εξωτερικους παραγοντες δεν σου δινεται και σου ζηταει απλα να ειστε φιλοι αν και του ειναι δυσκολο εσυ τι κανεις τοτε?επιμενεις για κατι παραπανω η δεχεσαι την κατασταση οπως ειναι?
-
σ αυτα τα πραγματα δεν υπαρχουν κανονες, ο καθενας κανει οτι αισθανεται-νομιζει, μπορει μια σχεση παλια να αναβιωσει και να γινει καλυτερη, μπορει και να επελθει το χαος και παλι ο χωρισμος. Για να αναβιωσει πρεπει να υπαρχει πολυ αγαπη και θεληση κι απο τις δυο μεριες, αλλιως καθε προσπαθεια θα αποτυχει
-
ευχαριστω για την απαντηση..με βοηθησε πολυ..:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
alyssa
κανεις απο την πλευρα σου οτι θεωρεις σωστο και οπου βγαλει..τουλαχιστον εσυ θα εχεις ακολουθησει την καρδια σου και θα εχεις εξαντλησει ολα τα περιθωρια..οταν ομως ξερεις πως ο αλλος σε θελει αλλα για καποιους εξωτερικους παραγοντες δεν σου δινεται και σου ζηταει απλα να ειστε φιλοι αν και του ειναι δυσκολο εσυ τι κανεις τοτε?επιμενεις για κατι παραπανω η δεχεσαι την κατασταση οπως ειναι?
Εγώ (ως καρκινοταυρίνα) ένα πράγμα ξέρω! Αν ο άλλος σε θέλει δεν τον σταματάει τίποτα!!! Μετά, μπαίνει στη μέση το πόσο σε θέλει!!!
Αν κάποιος σου λέει (μιλάω γενικά) ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω δεν επιμένεις ... παίρνεις το καπελάκι σου και με αξιοπρέπεια φεύγεις. Αρκεί, να το πάρεις απόφαση.
Το αν θα δεχτεί κάποιος μια κατάσταση που δεν τον ικανοποιεί ... εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.
-
Quote:
Originally Posted by
alyssa
Απλα το δεχεσαι αφου εξαντλησες τις πιθανοτητες. Οσο για το να ειστε απλα φιλοι ειναι δυσκολο και αδικο για εσενα να βλεπεις αυτον που θεωρεις ανθρωπο σου σαν φιλο. Δηλαδη αν δημιουργηση αλλη σχεση θα βγαινετε ολοι παρεα δεν νομιζω οτι γινονται τετοια πραγματα. θα πληγωθεις περισοτερο.
-
Quote:
Originally Posted by
dis
Απλα το δεχεσαι αφου εξαντλησες τις πιθανοτητες. Οσο για το να ειστε απλα φιλοι ειναι δυσκολο και αδικο για εσενα να βλεπεις αυτον που θεωρεις ανθρωπο σου σαν φιλο. Δηλαδη αν δημιουργηση αλλη σχεση θα βγαινετε ολοι παρεα δεν νομιζω οτι γινονται τετοια πραγματα. θα πληγωθεις περισοτερο.
Αν θες τον αλλον δεν εχεις αλλη επιλογη,καρδια ειναι αυτη και δεν υπολογιζει λογικη...ακομα και αν ξερεις οτι δεν θα'χει happy end το κανεις...ειμαι σε αυτην την κατασταση(και ακομα χειρροτερη,γιατι ειναι με αλλη μου φιλη,ενω εκεινη ξερει τι νιωθω)νιωθω ρακος αλλα δεν μετανιωνω,απλα διαλεγω καλυτερους φιλους/φιλες...
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
...ειμαι σε αυτην την κατασταση(και ακομα χειρροτερη,γιατι ειναι με αλλη μου φιλη,ενω εκεινη ξερει τι νιωθω)νιωθω ρακος αλλα δεν μετανιωνω,απλα διαλεγω καλυτερους φιλους/φιλες...
Εγώ πάντως που βρέθηκα σε περίπου παρόμοια κατάσταση, ξέκοψα από την φίλη και ας είμασταν 20 χρόνια φορέβερ τουγκέδερ :evil::evil:
-
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις μετά από ένα χωρισμό είναι να αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του συντρόφου σου. Αδυνατείς να καταλάβεις πως ξαφνικά σταμάτησε να σε αγαπάει. Και τελικά αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν σε αγάπησε ποτέ... σκέφτεσαι τις καλύτερές σας στιγμές και καταρρέεις στη σκέψη πως όλα ήταν ένα ψέμα για αυτόν... Έπεσα πολύ πρόσφατα σ'αυτή την παγίδα (γιατί περί αυτού πρόκειται-μια παγίδα του μυαλού μας) και κόντεψα να "τρελαθώ". Τελικά όμως θέλω να πιστεύω το εξής: όταν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται χωρίσουν δε σημαίνει ότι παύει να υφίσταται η αγάπη. Η αληθινή αγάπη δεν μπορεί να περιοριστεί στα όρια μιας σχέσης.
-
Quote:
Originally Posted by
JULIA279
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις μετά από ένα χωρισμό είναι να αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του συντρόφου σου. Αδυνατείς να καταλάβεις πως ξαφνικά σταμάτησε να σε αγαπάει. Και τελικά αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν σε αγάπησε ποτέ... σκέφτεσαι τις καλύτερές σας στιγμές και καταρρέεις στη σκέψη πως όλα ήταν ένα ψέμα για αυτόν... Έπεσα πολύ πρόσφατα σ'αυτή την παγίδα (γιατί περί αυτού πρόκειται-μια παγίδα του μυαλού μας) και κόντεψα να "τρελαθώ". Τελικά όμως θέλω να πιστεύω το εξής: όταν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται χωρίσουν δε σημαίνει ότι παύει να υφίσταται η αγάπη. Η αληθινή αγάπη δεν μπορεί να περιοριστεί στα όρια μιας σχέσης.
δεν ξερω...μου εχει τυχει να κανω κατι με καποιον,που ενδιαφεροταν για εμενα και την επομενη να λεει Συγνωμη,δεν θελω κατι!!!τι να πω...μαλλον εχει να κανει με φυλο??την μια να σε κοιτα μεσα στα ματια,να σου δινει λουλουδια,να σε προσεχει και την αλλη...σε ξερω απο καπου?
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Αν θες τον αλλον δεν εχεις αλλη επιλογη,καρδια ειναι αυτη και δεν υπολογιζει λογικη...ακομα και αν ξερεις οτι δεν θα'χει happy end το κανεις...ειμαι σε αυτην την κατασταση(και ακομα χειρροτερη,γιατι ειναι με αλλη μου φιλη,ενω εκεινη ξερει τι νιωθω)νιωθω ρακος αλλα δεν μετανιωνω,απλα διαλεγω καλυτερους φιλους/φιλες...
Η καρδια πρεπει να συμβαδιζει με την λογικη. Να προσπαθησεις να αγαπας εσενα περισοτερο. Γιατι δηλαδη να γινεσε εσυ ρακος και οι αλλοι να ειναι μια χαρα? Γραψε τα προτερηματα σου σε ενα χαρτι, κολησε το στον καθρεφτη του μπανιου σου και καθε πρωι θα το διαβαζεις θα χαμογελας θα λες καλημερα στο Toksotaki και θα ξεκινας αισιοδοξα την μερα σου.:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
δεν ξερω...μου εχει τυχει να κανω κατι με καποιον,που ενδιαφεροταν για εμενα και την επομενη να λεει Συγνωμη,δεν θελω κατι!!!τι να πω...μαλλον εχει να κανει με φυλο??την μια να σε κοιτα μεσα στα ματια,να σου δινει λουλουδια,να σε προσεχει και την αλλη...σε ξερω απο καπου?
Δε θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με το φύλο. Παρ'όλα αυτά εγώ αναφέρθηκα σε αληθινή αγάπη. Τεκμηριωμένα αληθινή αγάπη. Από αυτά που περιγράφεις μάλλον εχουμε να κάνουμε με απλό ενθουσιασμό από μέρους του. Δυστυχώς υπάρχουν άτομα που όσο εύκολα ενθουσιάζονται, τόσο εύκολα και απότομα τους φεύγει. (Ξέρω από προσωπική εμπειρία έναν-Κριός στο ζώδιο. Ελπίζω να μην είναι όλοι οι Κριοί έτσι...). Συμφωνώ πάντως με τον dis. Σίγουρα αξίζεις περισσότερα από μια τέτοια συμπεριφορά. Πρέπει να εκτιμάμε και να προσέχουμε τον εαυτό μας. ¶λλωστε είναι ο μόνος που θα είναι σίγουρα πάντα στο πλευρό μας. Ο πιο πιστός μας σύμμαχος. Μάλλον αξίζει μεγαλύτερη προσοχη.:bigsmile:
-
Σας ευχαριστω πολυ γαι τις συμβουλες:cheesy:οσο για τους Κριους,εχει να κανει συνηθως με ενθουσιασμο,χανουν ευκολα το ενδιαφερον τους...αυτος για τον οποιο λεω,ειναι ιχθυς,απο το πως με κοιτουσε και λοιπα φαινοταν σαν να ηταν...με το που καλυψα τις ανασφαλειες του..."πως σε ειπαμε?!"και ηταν στην αρχη φιλος μου!βασικα πρεπει να εχει να κανει και με το φυλο,απο αυτα που εχω καταλαβει τα πραγματα εχουν ως εξης:ΕΡΩΤΑΣ....Ανδρες=εγωισμ ος,ΓΥΝΑΙΚΕΣ=εξαρτηση...οι γυναικες οχι ολες εννοειτε,δεν ειμαι δογματικη,απολυτη με μια σχετικη πλειοψηφια συγχεουν τον ερωτα με την εξαρτηση και την ασφαλεια...οι αντρες με τον εγωισμο,κτηση και κατακτηση,οταν νιωσουν οτι κατακτουν το υποψηφιο ατομο "πανε για αλλα"..τουλαχιστον αυτο πιστευω ειναι η προβληματικη μερια του ερωτα και απο τις 2 μεριες των φυλων επι των πλειστων...τεσπα μαλλον εφυγα εκτος...πως ξεχωριζεις αν ο αλλος ειναι ερωτευμενος η απλα ενθουσιασμενος?:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Σας ευχαριστω πολυ γαι τις συμβουλες:cheesy:οσο για τους Κριους,εχει να κανει συνηθως με ενθουσιασμο,χανουν ευκολα το ενδιαφερον τους...αυτος για τον οποιο λεω,ειναι ιχθυς,απο το πως με κοιτουσε και λοιπα φαινοταν σαν να ηταν...με το που καλυψα τις ανασφαλειες του..."πως σε ειπαμε?!"και ηταν στην αρχη φιλος μου!βασικα πρεπει να εχει να κανει και με το φυλο,απο αυτα που εχω καταλαβει τα πραγματα εχουν ως εξης:ΕΡΩΤΑΣ....Ανδρες=εγωισμ ος,ΓΥΝΑΙΚΕΣ=εξαρτηση...οι γυναικες οχι ολες εννοειτε,δεν ειμαι δογματικη,απολυτη με μια σχετικη πλειοψηφια συγχεουν τον ερωτα με την εξαρτηση και την ασφαλεια...οι αντρες με τον εγωισμο,κτηση και κατακτηση,οταν νιωσουν οτι κατακτουν το υποψηφιο ατομο "πανε για αλλα"..τουλαχιστον αυτο πιστευω ειναι η προβληματικη μερια του ερωτα και απο τις 2 μεριες των φυλων επι των πλειστων...τεσπα μαλλον εφυγα εκτος...πως ξεχωριζεις αν ο αλλος ειναι ερωτευμενος η απλα ενθουσιασμενος?:wacko:
Όταν θα σε υπολογίζει, θα σέβεται τις ανάγκες σου και τα θέλω σου και θα προσπαθεί κάθε στιγμή να σε κάνει χαρούμενη. Όταν θα βάζει τα δικά σου θέλω, παραπάνω από τα δικά του και θα προσπαθεί κάθε στιγμή να βρίσκεται κοντά σου. Και αυτό θα το κάνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το αν θα σου φέρει λουλούδια, θα σε πάει σε ένα ωραίο ρεστοραντ και θα σου πει και 2-3 γλυκόλογα, δεν σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου .... απλά ενθουσιασμένος.
-
θα συμφωνησω με την panther..μεγαλο ρολο για το εαν ο αλλος ειναι ερωτευμενος μαζι σου πραγματικα και οχι με ενθουσιασμο παιζει ο χρονος και οι δυσκολες στιγμες..μεσα απο τον χρονο και τις δυσκολες στιγμες θα καταλαβεις αν καποιος σε θελει για αυτο που εισαι και σε αγαπαει η αν απλα τον ενθουσιασες..
-
Συμφωνω σε ολα και θελω να πω ακομα οτι η αγαπη ειναι συνεχεις δοκιμασια, και σε γαμο να καταληξει μια αγαπη μεχρι και να φυγει καποιος απο την ζωη η αγαπη θα δοκιμαζεται.
-
εχετε δικιο αλλα ποιος πραγματικα θα κατσει διπλα σου στα δυσκολα?!μπορει να ειναι ιδεα μου,ακομη μικρη ειμαι,αλλα δεν βλεπω κατι "αυθεντικο",αυτο που περιγραψατε...
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
εχετε δικιο αλλα ποιος πραγματικα θα κατσει διπλα σου στα δυσκολα?!μπορει να ειναι ιδεα μου,ακομη μικρη ειμαι,αλλα δεν βλεπω κατι "αυθεντικο",αυτο που περιγραψατε...
Δεν παιζει ρολο η ηλικια καποια στιγμη θα ερθει στην ζωη σου το αλλο σου μισο που θα σου δωσει αυτο που ψαχνεις. Εκ πειρας σου λεω οτι και μετα απο δυσκολα μπορει να διαλυθουν ολα. Το σωστο ειναι να αποκομιζεις εμπειριες οποτε οταν ερθει στην ζωη σου το αυθεντικο να εισαι ετοιμη να το διακρινεις και να το αγκαλιασεις.:unsure:
-
συμφωνω..επιπλεον οταν αγαπας πραγματικα βρισκεις την δυναμη και στεκεσαι στον αλλον..αυτο ειναι πραγματικη αγαπη,αλλιως δεν εχεις αγαπησει αληθινα το εαν διαλυθει καποια στιγμη η σχεση δεν σημαινει πως δεν αγαπησες αληθινα τον αλλον απλα πως καμια φορα για τον αλλον ειναι λιγο να τον αγαπας..:embarrest
-
Πολύ ωραίο άρθρο!
Εδώ και λίγους μήνες έχω χωρίσει και τώρα συνειδητοποιώ το τραγικό λάθος που έκανα: αρνιόμουνα να δεχτώ το τέλος και περίμενα ότι θα καταλάβει το λάθος του και θα τα ξαναβρούμε...Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να κάνεις στον εαυτό σου!¶ρνηση να αντιμετωπίσεις την κατάσταση,από φόβο,από ανασφάλεια ή επειδή σε βολεύει;;;
Τώρα βλέπω πως όλο αυτό που πέρασα (και ακόμα περνάω σε μικρότερο ίσως βαθμό) απλά δεν μου αξίζει γιατί ούτε η σχέση ήταν ιδανική ούτε και ο πρώην σύντροφός μου.Κι αν διάλεξε να τελειώσει τη σχέση μας είναι γιατί δεν είχε τίποτε άλλο να μας δώσει.
Όσο κλισέ κι αν ακουστεί,η αποδοχή είναι το πιο σημαντικό βήμα.Γιατί,μόνο αν δεχτούμε μέσα μας το τέλος θ' αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λογικά και πάνω απ' όλα θα βρούμε τον εαυτό μας.
Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν πάντα τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις.Αλλά αφού δεν μπορούμε να επέμβουμε στο χρόνο και να αλλάξουμε το παρελθόν καλό θα ήταν να σταματήσουμε να "πενθούμε" για κάτι που εκ των πραγμάτων δεν αλλάζει!