-
Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Συνεχής κλάψα η αιτία! Απίστευτο αλλά μπορουν να πλημμυρισουν την Ελλάδα και χωρίς την βοήθεια των καρκίνων!:love:
Ναι ναι, είναι λίγο κλάψες, αλλά είναι και τρυφεροί και ρομαντικοί:love: και πολλές φορές έχουν δημιουργική φαντασία:cheesy:
Τί υπονοείς για τους Καρκίνους?:amazed: Είμαστε εμείς ευσυγκίνητοι?:wacko:
-
Συμφωνω με τους προλαλήσαντες και προσθέτω.Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η παθητική συμπεριφορά τους (αχ εγω που εκανα όλα αυτα για σένα,ή κοιτα με τον καημένο,ή ά κολλησε μια τσιχλα στο παπουτσι μου και ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!)με την οποια προσπαθουν να σε κρατάνε δίπλα τους.
Ειλικρινα αυτό με κανει έξαλλη!!!ίσως απλά λόγω χάρτη να εχω "κακη" ή ανυπαρκτη χημεια-τουλάχιστον με τους άντρες εκπροσώπους του ζωδίου αυτου!
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Συνεχής κλάψα η αιτία! Απίστευτο αλλά μπορουν να πλημμυρισουν την Ελλάδα και χωρίς την βοήθεια των καρκίνων!:love:
Μια προσωπικη εμπειρια απο Ιχθυ: Κλαψα μηδεν, ζηλεια πολλη ανευ λογου και αιτιας!! Παιδικη συμπεριφορα [προφανως λογω ηλικιας τοτε] αλλα και πολλη τρυφεροτητα. Οποτε οσα ειπωθηκαν για τους Ιχθεις -μια και βασιζομαι στον ενα και μοναδικο ως μοντελο συμπεριφορας :toung: - μου φαινονται απο παραλογα εως υπερβολικα! :bigsmile: :bigsmile:
-
Μαρίνα, οι καρκίνοι όλα σας τα συναισθήματα τα ζείτε στο έπακρο! Υπερβολικά ερωτευμένοι, υπερβολικά ευαίσθητοι , υπερβολικά θυμωμένοι, κ.ο.κ.:bigsmile:
Απορώ με τις αντοχές σας!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Μια προσωπικη εμπειρια απο Ιχθυ: Κλαψα μηδεν, ζηλεια πολλη ανευ λογου και αιτιας!! Παιδικη συμπεριφορα [προφανως λογω ηλικιας τοτε] αλλα και πολλη τρυφεροτητα. Οποτε οσα ειπωθηκαν για τους Ιχθεις -μια και βασιζομαι στον ενα και μοναδικο ως μοντελο συμπεριφορας :toung: - μου φαινονται απο παραλογα εως υπερβολικα! :bigsmile: :bigsmile:
Μάλλον έχουμε παρόμοια εμπειρία από εκπροσώπους του ζωδίου:cheesy: Ζήλεια ναι πολύ, και κτητικότητα, αλλά πολύ πολύ τρυφερότητα:love:Και ανάλαφρη συμπεριφορά...μια παιδικότητα ένα πράγμα.
-
Την κτητικότητα την προσάπτω μάλλον στους ταύρους-όλος-ο-κόσμος-είναι-δικός-μου!!! Ουτε ο Λουδοβίκος ο ΙΔ' έτσι:toung:
-
Συμφωνώ για τους ταύρους αλλά και οι ιχθύς δεν πάνε πίσω :toung:
Δύο γνωστές μου ψαράκια δεν άφηναν τους δικούς τους ούτε να αναπνεύσουν!!! :nuts: :toung:
-
Δεν υπάρχει καμία απαξίωση για τους Ιχθυς πέρα απο αυτη που η ίδια η ζωή τους έχει κάνει απόλυτα δικαιολογημένα κατ εμέ.Οι Ιχθυς αυτοβαφτίστηκαν σαν τους προστάτες του ζωδιακου και πιστεύουν οτι είναι τόσο καλόψυχοι όσο οι άγιοι και θέλουν να να προσφέρουν πάντα αγάπη και θαλπωρή στους απανταχού κατατρεγμένους.....το λένε τόσο πολύ αυτό χύνοντας κουβάδες δακρύων που στο τέλος το πιστεύουν και οι ίδιοι.
Στον αντίποδα αυτού είναι πλέον βέβαιο και το γνωρίζουν και τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια πως τα κροκοδείλια δάκρυα τους δεν είναι πια ικανά στις μέρες μας να συγκινήσουν κανένα γιατί απλούστατα με τα πολλά τετράγωνα αντιθέσεις κρόνους και μη τα έχουμε πάρει όλοι τα μαθηματάκια μας και δεν μασάμε απο ιχθύσια τεχνάσματα.
Τα οποία συνοπτικα είναι τα εξής.Η επένδυση του μελλοντικού γέλιου μέσα απο τον κουβαΔηλαδή κλαίω του θανατα και το κορόιδο θα με κάνει να γελάσω είτε πηγαινοντας με βόλτα είτε κάνοντας μου πρόταση γάμου είτε αγοράζοντας μου καινούργιο αμάξι.....άρα θε γελάσω....μμμμμμ,Κατηγορώ και τους Αιγόκερους οτι είναι συμφεροντολόγοι και ας ξέρω πως αν ο σύντροφος μου χάσει την δουλειά του θα τον πετάξω με απίστευτη σκληρότητα την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια θα στηρίξουν τον σύντροφο τους στη δύσκολη στιγμή .....ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ.Μιλάνε τώρα οι Ιχθυς για συμφέρον.....που αμα δεν είσαι ο πρίγκιπας η η πριγκίπισα του παραμυθιού σε πετάνε και όχι ντόμπρο πέταμα όπως των σκορπιών αλλά ύπουλο και έμμεσο και φυσικά θα καταλήξεις στον σκουπιδοτενεκέ αφού πρώτα έχεις γίνει στημένη λεμονόκουπα και αφού έχεις αντικατασταθεί ......κάτι που ποτέ δεν θε έκανε ενας ΤΟΞΟΤΗΣ καλό μου ψαράκι ,που και αυτούς δεν τους συμπαθείς.
Στα τσακίδια
Υ.γ
Αν θέλω να συγκινηθώ υπάρχουν και οι Καρκίνοι που κλαίνε και το κάνουν αληθινά και δεν τους περνάει οταν τους δώσεις ένα ρουμπίνι
-
και έμμεσο και φυσικά θα καταλήξεις στον σκουπιδοτενεκέ αφού πρώτα έχεις γίνει στημένη λεμονόκουπα και αφού έχεις αντικατασταθεί ......κάτι που ποτέ δεν θε έκανε ενας ΤΟΞΟΤΗΣ καλό μου ψαράκι ,που και αυτούς δεν τους συμπαθείς.
Θα το εκανε κι ενας Τοξοτης με Αρη στους Ιχθεις και ωροσκοπο Ζυγο-Σκορπιο, σε βεβαιωνω!
***Πρεπει να ηταν τρομερη αυτη η Ιχθυς παντως!!
-
Δεν υπάρχει πιο ευαίσθητο ζώδιο από τους καρκίνους...
Επιπλέον τα ψαράκια είναι και άπιστα...Ψάχνονται γενικώς...
Πετάνε τον άλλο αφού έχουν πάρει αυτό που θέλουν!
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Και να θέσω και το εξής ερώτημα:
Τι γίνεται αν τον γνωρίσεις με τους άψογους κοιλιακούς αλλά επειδή ξέρεις και μαγειρεύεις καταλήξει με έναν κοιλιακό? :toung:
Αυτό σημαίνει καλή μου ότι σε αγαπάει τρελά! Γιατί ο έρωτας από το στομάχι περνάει πρώτα! :laugh: :toung:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Στο θέμα μας λοιπόν!:bigsmile:
Παρατήρησα μία κάποια απαξίωση για τους Ιχθείς...Γιατί βρε παιδιά?:unsure:
Και όχι μόνο! Και τους Ζυγούς τους ρημάξατε τους καημένους :cry:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Ναι ναι, είναι λίγο κλάψες, αλλά είναι και τρυφεροί και ρομαντικοί:love: και πολλές φορές έχουν δημιουργική φαντασία:cheesy:
Τί υπονοείς για τους Καρκίνους?:amazed: Είμαστε εμείς ευσυγκίνητοι?:wacko:
Εκτός από ευσυγκίνητοι, ώρες και φορές είστε πολύ μα πολύ αδιάφοροι! Για να σε ανεχτούν οι άλλοι κάνουν γαϊδουρινή υπομονή! Αν όμως δεν αντέξουν, τρέξτε να σωθείτε :nuts: ................. Θα κατηγορηθείτε για τόσα και άλλα τόσα και άλλα τόσα και άλλα τόσα! Όχι πως θα αλλάξετε μυαλά ........... τσάμπα θα ανέβει το αίμα στο κεφάλι :wacko:
-
ΔΙΑΦΩΝΩ, οι αιγόκεροι θα σε αφήσουν μόνο αν δουν ότι δεν επιδέχεσαι την παραμικρή βοήθεια αλλά αντιθέτως τραβάς στο τέλμα σου και αυτούς!
Και πιστεψε με ξέρω πάαααααααααρα πολλούς αιγόκερους, δεν κρίνω από τον εαυτό μου και ένα δύο άτομα μόνο!:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
και έμμεσο και φυσικά θα καταλήξεις στον σκουπιδοτενεκέ αφού πρώτα έχεις γίνει στημένη λεμονόκουπα και αφού έχεις αντικατασταθεί ......κάτι που ποτέ δεν θε έκανε ενας ΤΟΞΟΤΗΣ καλό μου ψαράκι ,που και αυτούς δεν τους συμπαθείς.
Θα το εκανε κι ενας Τοξοτης με Αρη στους Ιχθεις και ωροσκοπο Ζυγο-Σκορπιο, σε βεβαιωνω!
Ε ναι ρε starfish εννοώ το ιχθύσιο στοιχεί γενικότερα όχι τον Ηλιο
-
Πω πω, μεγάλη ζημιά από Ιχθύ έχεις πάθει εσύ, δεν μπορεί τέτοιο μένος.:amazed:
Μάλλον εγώ έχω εμπειρία απ' την εξαίρεση του κανόνα που ισχύει για το συγκεκριμένο ζώδιο, αν και αν το πολυψάξω θα βρω κουσούρια(είναι η ειδικότητα του Παρθένου ωροσκόπου μου), αλλά έχω περάσει τόσο καλά με άτομο του ζωδίου, ώστε δεν μπορώ να δω τίποτα κακό:cheesy: Είμαι και ρομαντική Καρκίνα:love: , τί να κάνουμε?:toung:
-
giorgosb71,
Συμφωνώ απολύτως. Και για τους Ιχθείς :suspiciou και για τους Καρκίνους :love:
-
Quote:
Originally Posted by
Κασσιόπη
giorgosb71,
Συμφωνώ απολύτως. Και για τους Ιχθείς :suspiciou και για τους Καρκίνους :love:
Τι έχουν οι Καρκίνοι δηλαδή?
Όταν σας δίνουμε χώρο και χρόνο να κινήστε ελεύθεροι, είμαστε αδιάφοροι,
όταν σας ρωτάμε είμαστε καταπιεστικοί! Μήπως δεν ξέρετε τι θέλετε?
-
Συμφωνώ ότι οι καρκίνοι είναι ώρες ώρες αδιάφοροι κυρίως σε θέματα που δεν τους αφορούν άμεσα όμως ξέρουν να αγαπούν και να το Δείχνουν!
Προσωπικά τα λατρεύω τα καρκινάκια!!!!:love:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Μη βιάζεσαι.
Συμφώνησα ως προς αυτό :
Υ.γ
Αν θέλω να συγκινηθώ υπάρχουν και οι Καρκίνοι που κλαίνε και το κάνουν αληθινά και δεν τους περνάει οταν τους δώσεις ένα ρουμπίνι
;)
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Αυτο παει στο αλλο θεμα: τους 14 τυπους επικινδυνων ανδρων!!! :toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αυτο παει στο αλλο θεμα: τους 14 τυπους επικινδυνων ανδρων!!! :toung: :toung:
Αυτό πάει παντού!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Quote:
Εκτός από ευσυγκίνητοι, ώρες και φορές είστε πολύ μα πολύ αδιάφοροι! Για να σε ανεχτούν οι άλλοι κάνουν γαϊδουρινή υπομονή! Αν όμως δεν αντέξουν, τρέξτε να σωθείτε :nuts: ................. Θα κατηγορηθείτε για τόσα και άλλα τόσα και άλλα τόσα και άλλα τόσα! Όχι πως θα αλλάξετε μυαλά ........... τσάμπα θα ανέβει το αίμα στο κεφάλι :wacko:
Ε! όχι βρε Κία μου αδιάφοροι οι Καρκίνοι:blink: Θα βάλω τα κλάματα τώρα αμέσως:cry:
Εμείς σκιζόμαστε για να είναι όλοι ευχαριστημένοι....:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
ΔΙΑΦΩΝΩ, οι αιγόκεροι θα σε αφήσουν μόνο αν δουν ότι δεν επιδέχεσαι την παραμικρή βοήθεια αλλά αντιθέτως τραβάς στο τέλμα σου και αυτούς!
Και πιστεψε με ξέρω πάαααααααααρα πολλούς αιγόκερους, δεν κρίνω από τον εαυτό μου και ένα δύο άτομα μόνο!:embarrest
Και εγώ ξέρω πάρα πολλούς αλλά ξέρεις τι πιστεύω Επειδή έχω Ηλιο Ωροσκόπο Σελήνη και Κρόνο Ταύρο σίγουρα υπάρχει έντονη έλξη.Αν σκεφθείς οτι έχω Αφρο Ερμή Κριό(επιπρόσθετα ελκτικό στοιχείο σε Αιγόκερους με Αφρο Ερμη Τοξότη) και με Αρη στον Αιγόκερω νομίζω οτι έχω μεγάλη συμβατότητα μαζί τους και έτσι μπορεί σε εμένα να μην βγαίνουν τα ελλατώματα τους.Εμένα ποτέ δεν με πρόδωσε Αιγόκερος ούτε με πέταξε και κάθε άλλο περά "πρίγκιπας¨και "φορτόγκας" είμαι
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Αυτό πάει παντού!:bigsmile:
Οκ!! Ο ωροσκοπος μου παει πασο!! :toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Ε! όχι βρε Κία μου αδιάφοροι οι Καρκίνοι:blink: Θα βάλω τα κλάματα τώρα αμέσως:cry:
Εμείς σκιζόμαστε για να είναι όλοι ευχαριστημένοι....:toung:
Αχα αχα και όμως!Είτε ως ζώδιο είτε ως ωροσκόπος μπορεί στην αρχή να είναι τόσο κολλημένοι πάνω στους άλλους και να δείχνουν την αγάπη τους και την ανάγκη τους να μιλήσουν με το άλλο άτομο, να θέλουν στοργή και προδερμ αλλά..... λέω αλλά..... άμα τους πιάσει το ανάποδό τους μπορούν να γίνουν τρομερά αδιάφοροι! Ζω ένα δράμα! :cry:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Να και ο φιλοσοφικός στοχασμός!
Μπορούμε να γινουμε εξαιρετικά καταπιεστικοί εως και ενοχλητικοί,λογω του ότι το υπερβολικό ενδιαφέρον και αγχος μας για τους άλλους το βγάζουμε αυθόρμητα !Απ΄την άλλη αν μας πειράξουν γινόμαστε παγάκια !Τα δύο ακρα δηλαδή.Ο Καρκίνος μπορεί να είναι φοβερός ανθρωπος και πραγματικά γλυκός ανθρωπος όταν δουλεψει στον εαυτό του και βρεί τις ισορροπιες!
όπως όλα τα ζώδια έχουμε τα θετικά μας και αρνητικά μας!
-
:offtopic:
άσχετο αλλά Φω μου;;;;;
Συγχρονιστήκαμε στα δυο πιο πάνω ποστ μας :toung:
Κοίτα την ώρα δημοσίευσης :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Και εγώ ξέρω πάρα πολλούς αλλά ξέρεις τι πιστεύω Επειδή έχω Ηλιο Ωροσκόπο Σελήνη και Κρόνο Ταύρο σίγουρα υπάρχει έντονη έλξη.Αν σκεφθείς οτι έχω Αφρο Ερμή Κριό(επιπρόσθετα ελκτικό στοιχείο σε Αιγόκερους με Αφρο Ερμη Τοξότη) και με Αρη στον Αιγόκερω νομίζω οτι έχω μεγάλη συμβατότητα μαζί τους και έτσι μπορεί σε εμένα να μην βγαίνουν τα ελλατώματα τους.Εμένα ποτέ δεν με πρόδωσε Αιγόκερος ούτε με πέταξε και κάθε άλλο περά "πρίγκιπας¨και "φορτόγκας" είμαι
Δεν σε σώζουν οι πλανήτες αλλά γενικά οι αιγόκεροι δεν είναι τα άτομα
της προδωσίας
-
καταγγέλω την kia ως :offtopic:
οι καρκίνοι αν βαρεθείτε να κολλάτε και να φροντίζετε άλλους αλλάζετε βιολί και το γυρνάτε σε απείρως αδιάφορα άτομα
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Να και ο φιλοσοφικός στοχασμός!
Μπορούμε να γινουμε εξαιρετικά καταπιεστικοί εως και ενοχλητικοί,λογω του ότι το υπερβολικό ενδιαφέρον και αγχος μας για τους άλλους το βγάζουμε αυθόρμητα !Απ΄την άλλη αν μας πειράξουν γινόμαστε παγάκια !Τα δύο ακρα δηλαδή.Ο Καρκίνος μπορεί να είναι φοβερός ανθρωπος και πραγματικά γλυκός ανθρωπος όταν δουλεψει στον εαυτό του και βρεί τις ισορροπιες!
όπως όλα τα ζώδια έχουμε τα θετικά μας και αρνητικά μας!
Τα είπες όλα! όμορφα και νοικοκυρεμέναPerfect . Συμφωνώ απόλυτα, θέλει δουλειά για να μην καταπιέζουμε τους άλλους και να βγάζουμε προς τα έξω τον γλυκό εαυτό μας, χωρίς υπερβολές:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
καταγγέλω την kia ως :offtopic:
οι καρκίνοι αν βαρεθείτε να κολλάτε και να φροντίζετε άλλους αλλάζετε βιολί και το γυρνάτε σε απείρως αδιάφορα άτομα
Το παραδέχτηκε αρα ΑΤΟΠΟΝ μικρή Αιγοκερινα!:toung:
Ειναι αληθεια.Ειμαστε οι χειρότεροι απ'ολους!:cheesy:
Αλλά διαβασε και τι γραφω λίγο παρααααπάαανωωωω!:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μπορούμε να γινουμε εξαιρετικά καταπιεστικοί εως και ενοχλητικοί
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω! Του στυλ άντρα θέλω τώρα τον εθέλω......... εεεεεεελεοοοοοοος καλεεεεεεεεε :wacko:
Και αν δεν σας κάνουμε την χάρη τσαντίζεστε κιόλας και κάνετε "μούτρα"...άσχετα αν δεν το παραδέχεστε! Προδίδεστε όμως! αχαχαχαχαχα
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Τα είπες όλα! όμορφα και νοικοκυρεμέναPerfect :
Σαν το δάνειο που τα συγκεντρλωνει όλα σε ένα:nuts: :laugh:
-
Να σε διορθώσω, είστε από τους χειρότερους!!! Δεν έχετε και τα πρωτεία αλλά το παλεύετε σθεναρά!:toung: :toung: :toung: Είστε και επόμονοι:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Να σε διορθώσω, είστε από τους χειρότερους!!! Δεν έχετε και τα πρωτεία αλλά το παλεύετε σθεναρά!:toung: :toung: :toung: Είστε και επόμονοι:bigsmile:
Είμαστε οι χειρότεροι ... πάντα μετά από εσάς:laugh:
-
Ακόμα και σε αυτό θέλουμε την πρωτιά! Φιλοδοξία τί να λέμε!
Α και παρεμπιπτόντως για να πην πιαστεί κανέις από το "φιλοδοξία" χρησιμοποιούμε μόνο θεμιτά μεσα!:dizzy: :dizzy:
-
και εδώ μπορούμε να πούμε
βγάλε την σκούφια σου και βάρα με :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ο καθένας το ζώδιο του θα υποστηρίξει :love:
-
παιδια μπερδεύτηκα Ποιοί μαλώνουν με ποιούς?:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Αυτό είναι Ταυρίσιο!τιιιιι εγινε ρε παιδιά;;;:embarrest Χασαμε επεισόδιο;;;:toung:
Ελα όμως να γραφουμε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ από την αστρολογία-μην ξεχναμε που βρισκομαστε!
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Κατ' αρχήν δεν μαλώνουμε:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
panther