Re: Γάμος and the city...
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ε πλέον με το ποτο. ΑΥΤΟ το θέμα δεν έπρεπε να λέγεται Γάμος and the city, αλλά γάμος και αλκοολισμός!!!!
Προσγειωθείτε, τον παίδαρο τον πήρα εγώ!!!;) ;) ;) ;)
Ούτως ή άλλως εμένα για να με παντρευτεί κάποιος αλκοολικός πρέπει να είναι :laugh: :laugh:
Όσο για τον παίδαρο...άντε κι εγώ κουμπάρα ;) (μιας και ο κουμπάρος και η κουμπάρα...:toung: )
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Εκτός από την ταινία μην ξεχνάμε και την αλησμόνητη διαφήμιση γνωστής μάρκας ποτού...;) (Follow your heart) όπου η νύφη το σκάει με έναν παίδαρο...:love:
Σε πρόλαβα λίγο πιο πάνω :toung:
Quote:
Originally Posted by kia
Δεν είναι απαραίτητο να το παίξω εγώ Αμαζόνα... υπάρχει και η διαφήμιση follow your heart... θα έρθει ο Αμαζόν-ιος να με πάρει με το άλογό του :laugh:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μια και παίδαρος γιόκ,ψηφίζω τρεχαλητό αλά roadrunner κι αμα με δει γαμπρός και εκκλησία ,γράψτε μου:toung:
Ναι ναι... θυμάμαι ακόμη αυτό που είχες πει... Να έχουμε και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μαζί μας :laugh: :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
kia
Ναι ναι... θυμάμαι ακόμη αυτό που είχες πει... Να έχουμε και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μαζί μας :laugh: :cheesy:
Ευγε διαθέτεις μνήμη κι ας μην είσα Καρκίνα:toung:
Ελευθερία ή θάνατος λεμεεεεεεε:nuts: :nuts: Μπιπ-μπιπ:laugh:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Ευγε διαθέτεις μνήμη κι ας μην είσα Καρκίνα:toung:
Ελευθερία ή θάνατος λεμεεεεεεε:nuts: :nuts: Μπιπ-μπιπ:laugh:
Βασικά εδώ ταιριάζει το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΔΕΣΜΕΥΣΗ :laugh: :laugh:
Και ΝΑΙ...έχω πολύ καλή μνήμη.... ώρες και φορές...:embarrest
Quote:
Originally Posted by
kia
Βασικά εδώ ταιριάζει το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΔΕΣΜΕΥΣΗ :laugh: :laugh:
Και ΝΑΙ...έχω πολύ καλή μνήμη.... ώρες και φορές...:embarrest
Διλημματα διλήμματααααα....to be or not to be....to beer or not to beer.:toung:
εγώ προσωπικά θα έλεγα ...to beer χαλαρά!!!
τελικά ειμαστε πολύυυυυυυ τυχεροι οι άντρες που δεν αντιμετωπιζουμε αυτη τη πίεση. Σαν να ειμαστε σε καλλιστεια και περιμένουμε χωρις βιασύνη πότε θα περάσει το ιδανικό:bigsmile: :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Basilakis
τελικά ειμαστε πολύυυυυυυ τυχεροι οι άντρες που δεν αντιμετωπιζουμε αυτη τη πίεση. Σαν να ειμαστε σε καλλιστεια και περιμένουμε χωρις βιασύνη πότε θα περάσει το ιδανικό:bigsmile: :bigsmile:
το ιδανικό αυτοκίνητο?:bigsmile: :bigsmile:
Εσείς αυτήν την πίεση την αντιμετωπίζετε διαφορετικά..για φαντάσου να είσαι με μια κοπέλα κ όντας ερωτευμένος να της κάνεις πρόταση γάμου και να σου πει όχι?!?εκεί νομίζω δεν θα είναι καλλιστεία αλλά κάτι άλλο...:worried: :worried: