-
Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
Quote:
Originally Posted by
flame
Απ' ότι βλέπω είμαστε μεταξύ φίλων Λιμπράκι μας.:cheesy:
Εκμεταλεύσου το αυτό.....
Το λέω γιατί είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι έχεις φίλους στο πλευρό σου.
Αν ασχοληθείς λίγο περισσότερο μαζί τους είναι ίσως πιο εύκολο να το ξεπεράσεις....
Γιαυτό λένε (αυτό στο λέω για να το ακούω κι εγώ:embarrest) ότι όταν έχεις έναν έρωτα δεν πρέπει να εξαφανιστείς μέσα σ' αυτόν και κυρίως δεν πρέπει να εξαφανιστείς από τους φίλους σου, δεν πρέπει να χάσεις την αυτονομία σου.
Κι εμείς ερωτευτήκαμε.............αλλά τους φίλους και φίλες δεν τους καίμε.....λέει ένα τραγούδι της Αλεξίου.:love:
Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας!Δεν το περίμενα ότι θα έβρισκα τόσους ανθρώπους να μου συμπαρασταθούν από ένα και μόνο post. Και σας ζητώ συγγνώμη αν δεν απάντησα αμέσως στις συμβουλές σας, αλλά προσπαθούσα να μην κάθομαι σπίτι και να κλαίω τη μοίρα μου...Προσπαθούσα να βγαίνω συνέχεια, πρωι-βράδυ. Όχι ότι είμαι καλύτερα, τα ίδια χάλια νιώθω, μου λείπει ακόμα αλλά έχω βάλει πείσμα να αλλάξω σελίδα στη ζωή μου.
Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που κάνατε για 'μένα όλοι σας.
Θα σας ευγνομονώ πάντα!:embarrest
-
Δεν υπάρχει «για πάντα» λιμπράκι, φρόντισε να μας ευγνωμονείς για πολύ λίγο - μέχρι την επόμενη αγάπη ας πούμε :love: :)
-
Ντινα μου,με το περασμα του χρονου τα πραγματα μαλακωνουν,γλυκαινουν.Δραμ ατα,χωρισμοι...Και δεν ειναι που τα ξεχνας,οχι.Απεναντιας ειναι που τα θυμασαι,τ'αναπολεις,τα φερνεις πισω ευγενισμενα,σφραγισμενα μ'ενα χαμογελο...Αυτα τα εγραψε ο Γ.Ριτσος στα Ερωτικα του
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Δεν υπάρχει «για πάντα» λιμπράκι, φρόντισε να μας ευγνωμονείς για πολύ λίγο - μέχρι την επόμενη αγάπη ας πούμε :love: :)
Μα γιατί όχι για πάντα; Είναι τόσο κακό να θυμάσαι την τόσο σημαντική στήριξη που σου έχουν δώσει άγνωστοι άνθρωποι σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σου;;;Δε νομίζς ότι υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω ποτέ το κουράγιο που μου δίνετε ή την αυτοπεποίθηση με την οποία με βοηθάτε να επανακτήσω...:love:
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ
-
Quote:
Originally Posted by
voulatain
Ντινα μου,με το περασμα του χρονου τα πραγματα μαλακωνουν,γλυκαινουν.Δραμ ατα,χωρισμοι...Και δεν ειναι που τα ξεχνας,οχι.Απεναντιας ειναι που τα θυμασαι,τ'αναπολεις,τα φερνεις πισω ευγενισμενα,σφραγισμενα μ'ενα χαμογελο...Αυτα τα εγραψε ο Γ.Ριτσος στα Ερωτικα του
Αχ μακάρι από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, Δεν ξέρεις πόσο θέλω να έρθει αυτή η στιγμή... Σε ευχαριστώ:embarrest
-
Από ευαισθησία έδειξα τεράστια ανοχή. Ένα γενικό όμως θέμα δεν το μετατρέπουμε σε προσωπικό έτσι απλά.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Από ευαισθησία έδειξα τεράστια ανοχή. Ένα γενικό όμως θέμα δεν το μετατρέπουμε σε προσωπικό έτσι απλά.
Συγγνώμη εγώ φταίω...Θα έπρεπε να διαβάσω καλύτερα τους όρους του site και να μην ξεκινήσω το post. Με συγχωρείτε και θα προσέξω περισσότερο στο μέλλον...:embarrest :love:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Δεν είναι όμως κακό, να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας, για να βοηθάμε και να βοηθιόμαστε? Δε μπορούμε να έχουμε ένα χώρο για τέτοια θέματα?
Η επικοινωνία των ανθρώπων έχει γίνει πολύ δύσκολη και το βιώνουμε όλοι μας καθημερινά. Ας την έχουμε τουλάχιστον ηλεκτρονικά. Δώστε μας εσείς την ευκαιρία.
:love::love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
libraD
............................................ (ο πρώην μου έχει Σελήνη στους Διδύμους) .................................................. .................
Αυτό και μόνο κορίτσι μου τα λέει όλα.. Λόγια λόγια λόγια και μόνο λόγια. Αυτοί οι άνθρωποι ικανοποιούνται μόνο με τα λόγια. Από πράξεις πάσχουν.. Μη νομίζεις ποτέ, ότι επειδή σου είπε το "τέρμα" δε θα ξαναγυρίσει.. το΄χω δει και γω το ίδιο έργο... και η κολητή μου(ακόμη το βλέπουμε δηλ.)
Και θα σου τηλεφωνήσει και θα ξαναγυρίσει και θα κάνει και πολλές προσπάθειες για να σε ξαναδεί. Από κει και πέρα είναι επιλογή σου, πως θα αντιδράσεις και πως θες να δεις τον εαυτό σου..
Συμβουλή μου: μακριά από άντρα με σελήνη στους Διδύμους..(για γυναίκα δεν έχω άποψη) και να διαβάσεις τα άρθρα που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα..
-
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Αυτό και μόνο κορίτσι μου τα λέει όλα.. Λόγια λόγια λόγια και μόνο λόγια. Αυτοί οι άνθρωποι ικανοποιούνται μόνο με τα λόγια. Από πράξεις πάσχουν......
Συμβουλή μου: μακριά από άντρα με σελήνη στους Διδύμους..(για γυναίκα δεν έχω άποψη) και να διαβάσεις τα άρθρα που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα..
Η σεληνη στους διδυμους ειναι παρεξηγημενη!!! Αλλα και γενικα απο μια σεληνη δε φαινεται αν ο αλλος θα ναι ολο λογια και απο πραξεις τιποτα!!! Η σεληνη σ αυτη τη θεση μπορει να ειναι δυσκολη αλλα δε μειονεκτει καθολου μα καθολου απο συναισθηματα ισα ισα αρεσκεται να μοιραζεται....
-
Αξιζει πραγματικα να μοιραστω μαζι σας την αποψη των παιδιων σχετικα με τον ΕΡΩΤΑ....Ξερετε σε αυτες τις ηλικιες των 4 που ολα θα παντρευτουν τη μαμα τους την δασκαλα τους,την φιλη τους...Ο Κων/νος λοιπον παρθενακι εχει πεσει κατω και κοπαναει την Νατασσα(σκορπινα αρχικα τις τρωει...:dizzy:)γιατι δεν τον "παντλευεται" Επεμβαινω και προσπαθω να εξηγησω πως και γιατι παντρευομαστε και ολα αυτα...Η Νατασσα τον κοιταει λοξα και μουτρωμενα του λεει οτι εκεινη θα παει μονη της στο γαμο γιατι θα "παντλευτει"τον εαυτο της...Καγκελο το παρθενακι:weird: και γω τοτε θα "παντλευτω" εμενα απανταει..:evil:Μεσα στον πανικο εμφανιζεται και η συναδελφος τοξοτης...Τι ΕΡΩΤΑΣ και αυτος φωναζει...:love:Τον ξερω τον "ελωτα" λεει η Μαρια, ειναι ξανθος και δεν φοραει πανα αλλα ουτε και "βλακακι" γελαει πολυ και εχει κ μια "τοξοβολια"και μας τρυπαει...και ποναμε?ρωταει ο Γιωργος...Ναι πολυ και κλαιμε και μετα παμε στο "γιατλο" απανταει η Ελενη...Εμενα τοτε δεν θα μου αρεσει να κλαιω ουτε να ποναω...λεει ο Γιωργος ...πολυ κακος ειναι ο ερωτας μηπως ειναι και αυτος λυκος?:cry:λεει ο Δημοσθενης...ΑΑΑΑ "λε παιζα ο ελωτας ειναι μωλο για αυτο τα κανει ολα αυτα δεν τσερει, ουτε μιλαει,αλλα πεταει και τα παιζακια δεν τον φτανουνε μονο οι μαμαδες και οι μπαμπαδες με σκαλα....:wacko:ειναι ομως ομολφος ε χλυσα?"Ειναι ομορφος... ειναι αθωος...ποναει...θελει ρισκο...τα θελει ολα η τιποτα...
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Η σεληνη στους διδυμους ειναι παρεξηγημενη!!! Αλλα και γενικα απο μια σεληνη δε φαινεται αν ο αλλος θα ναι ολο λογια και απο πραξεις τιποτα!!! Η σεληνη σ αυτη τη θεση μπορει να ειναι δυσκολη αλλα δε μειονεκτει καθολου μα καθολου απο συναισθηματα ισα ισα αρεσκεται να μοιραζεται....
Σεληνη στους διδυμους εχω αγαπητο μελος:bigsmile:στον 8ο :nuts:εχεις απολυτο δικιο μας αρεσει να μοιραζομαστε συναισθηματα να λεμε λογια αγαπης και το κυριοτερο να μας πιανουν στον εγκεφαλο που λενε:bigsmile: να ειναι εξυπνα και οχι τετριμενα και καινουργια πραγματα δηλαδη εκπληξεις καθημερινες [γιατι δυστηχως βαριομαστε ευκολα και ιδιως φρικαρουμε:nuts:οταν ο\η αλλος νομιζει οτι εχει δεμενο τον γαιδαρο του και αφηνετε στα ιδια και τα ιδια τοτε μας εχει χασει....:cry:
Υ.Γ. Σας το λεω γιατι εχω κανει διατριβη στο θεμα :laugh:εχω και εγω και ο συνηδοιπορος της ζωης μου σεληνη στους διδυμους:laugh:
παντα κατι εχουμε να πουμε ,να μοιραστουμε σκεψεις ,να λεμε αστεια [χαζομαρες ]τον κανω και γελαει :bigsmile:με τις βλακειες που κανω παντως δεν βαριομαστε:bigsmile:
φιλικα Δεσποινα -Κουκι
-
Μετα απο τις τελευταιες δημοσκοπησεις...
Ερωτας ειναι να την κανεις......με ελαφρα πηδηματακια..:nuts:
Μη βαρατε..μετα το 6αμηνο...:laugh::laugh::
-
[QUOTE=xry45;67247]Μετα απο τις τελευταιες δημοσκοπησεις...
Ερωτας ειναι να την κανεις......με ελαφρα πηδηματακια...
Δεν είναι η αγάπη ένα παιχνίδι ασφαλές
-
[QUOT
Δεν είναι η αγάπη ένα παιχνίδι ασφαλές
:love::love::love:[/QUOTE]
Που αν δεν τραβηξεις το σωστο χαρτι καιγεσαι........:cry:
-
έρωτας ο [érotas] O5 : 1.το συναίσθημα το οποίο δημιουργείται σε κπ., όταν το σεξουαλικό του ενδιαφέρον επικεντρωθεί σε ορισμένο πρόσωπο, και εκδηλώνεται με ποικίλους τρόπους: Mεγάλος / παράφορος / σφοδρός / τρελός / φλογερός / κεραυνοβόλος ~. Eπιπόλαιος ~. Aμοιβαίος ~. Γάμος από έρωτα. Φυσικός ~ ή σαρκικός ~, η σεξουαλική πράξη· συνουσία. Πλατωνικός ~ ή αγνός ~, από τον οποίο λείπει το σεξουαλικό στοιχείο. Παιδικός / νεανικός / γεροντικός ~. Ύμνος / τραγούδι στον έρωτα. Xρώμα / σύμβολα / ελιξίρια του έρωτα. Aφροδίτη, η θεά του έρωτα. (γνωμ.) ο βήχας κι ο ~ δεν κρύβονται. || Έρωτας, ονομασία του σχετικού θεού της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας: O φτερωτός Έρωτας. Παραστάσεις / λατρεία του Έρωτα. O Aπρίλης με τον Έρωτα χορεύουν και γελούνε. Tον χτύπησαν τα βέλη του Έρωτα, ερωτεύτηκε. α. η σχέση ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που χαρακτηρίζεται από αμοιβαίο έρωτα: Eξωσυζυγικός / παράνομος / άστεγος ~. Zηλεύουν τον έρωτά μας. Eίχε πολλούς εφήμερους έρωτες. β. η σεξουαλική πράξη· συνουσία: Kάνω έρωτα. Aγοραίος ~. || (λαϊκ.): Mη μου ζαλίζεις τον έρωτα / μας ζάλισες τον έρωτα, με αναφορά στα γεννητικά όργανα, για να δηλωθεί δυσαρέσκεια, αγανάκτηση που προέρχεται από κπ. που μας δημιουργεί μεγάλο και συνεχή εκνευρισμό. γ. (σπάν.) ερωτική διάθεση: Aποπνέει έρωτα όπου κι άν περάσει. δ. ο εραστής ή η ερωμένη κάποιου: Aμόρε μου, έρωτά μου. 2. (μτφ.) έντονη αγάπη, επιθυμία για κτ. ή αφοσίωση σε κτ.: ~ για δόξα / για ελευθερία. Έχει έρωτα για / με το κυνήγι / την επιστήμη / την αλήθεια. Eίναι κτ. ο ~ κάποιου, νιώθει γι΄ αυτό έντονη αγάπη κτλ.: Tο θέατρο είναι ο έρωτάς του. 3. ονομασία καλλωπιστικού φυτού. [μσν. έρωτας < αρχ. ἔρως, αιτ. -ωτα]
Αυτά είναι ο έρωτας
αγάπη η [aγápi] O30α : 1α.ψυχική διάθεση που κυριαρχείται από αισθήματα φιλίας, στοργής, συμπάθειας, τρυφερότητας, αφοσίωσης. ANT μίσος: Πατρική / μητρική / αδερφική / αγνή / άδολη / αιώνια ~. H τυφλή ~ της για το γιο της την κάνει να μη βλέπει τα ελαττώματά του . ~ για τα ζώα. Mε όλη μου την ~, κατακλείδα σε επιστολές. || ~ για την πατρίδα / την ελευθερία. β. ερωτικό συναίσθημα· έρωτας: Φλογερή ~. Tου ορκίστηκε αιώνια / παντοτινή ~. Tης έδειχνε σε κάθε ευκαιρία την ~ του. Kρυφή / μεγάλη ~. ΠAP έκφρ. όποιος χάνει στα χαρτιά* κερδίζει στην ~. || το αγαπημένο πρόσωπο· αγαπημένος: H ~ μου μου έστειλε ένα γράμμα. H Mαρία ήταν η πρώτη του ~. ~ μου (γλυκιά), προσφώνηση μεταξύ ερωτευμένων ή που απευθύνεται σε μικρά παιδιά. γ. (πληθ.) για εκδήλωση αγάπης συνήθ. στις εκφράσεις είναι όλο αγάπες. αγάπες και λουλούδια, για ωραιοποιημένη εικόνα της πεζής πραγματικότητας. ΦP είναι στις αγάπες τους, είναι σε περίοδο τρυφερότητας ή αγαθών σχέσεων. 2α. (θεολ.) αγάπη προς το Θεό και το συνάνθρωπο: H πίστη, η ελπίδα και η ~ είναι οι κυριότερες χριστιανικές αρετές. H ~ προς τον πλησίον. (έκφρ.) για την ~ του Xριστού, ως εκδήλωση αγάπης προς το Xριστό. β. Tο φιλί της αγάπης, που ανταλλάσσουν οι χριστιανοί ύστερα από την ακολουθία της Aνάστασης. γ. Aγάπη, η ακολουθία του εσπερινού την ημέρα του Πάσχα· δεύτερη Aνάσταση. 3. (ιστ.) Aγάπες, τα κοινά δείπνα των πρώτων χριστιανών. 4. μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον για κτ. που μας προκαλεί ευχαρίστηση· πάθος*: ~ για την τέχνη / την επιστήμη / τα σπορ. Δεν έχει καμιά ιδιαίτερη ~ για τη μουσική. αγαπούλα η YΠOKOP στη σημ. 1β: ~ μου (γλυκιά), προσφώνηση μεταξύ ερωτευμένων. [ελνστ. ἀγάπη· αγάπ(η) -ουλα]
Αυτά είναι η αγάπη
Έτσι απλά, για να διαχωρίζουμε τις έννοιες και να υπάρχει κοινή βάση, για να ξέρουμε τι λέμε και να μπορούμε να συνεννοηθούμε :bigsmile:
-
Ο έρωτας απλά είναι τυφλός ενώ η αγάπη βλέπει! (και ακούει, και μυρίζει...! :cheesy:) Ο έρωτας συνήθως δεν διαρκεί πάνω από μισό με δύο χρόνια η αγάπη μπορεί να κρατήσει για όλη τη ζωή.
:love:
-
Το φυσικό επακόλουθο ενός μεγάλου έρωτα,είναι μια μεγάλη αγάπη:bigsmile:
Συνήθως...
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Το φυσικό επακόλουθο ενός μεγάλου έρωτα,είναι μια μεγάλη αγάπη :bigsmile:
Συνήθως...
Εγώ μπορώ να διαφωνήσω? :bigsmile:
(Αν δεν είναι μια μεγάλη απογοήτευση μπορεί να είναι και ένας μεγάλος συμβιβασμός ή ένα μεγάλο βόλεμα. Όταν δεν «βλέπεις» καθαρά άρα δεν ξέρεις πλήρως το αντικείμενο του πόθου σου, μόλις καθαρίσει η ματιά, μόλις έρθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα δηλαδή, και διαφέρει από εκείνο που «έβλεπες» στην αρχή, μπορεί να πάρεις ένα σοκ. Εκεί τώρα, για χάρη της ανάμνησης των πρώτων στιγμών ή όσων έχουν συμβεί στο μεταξύ -παιδί, γάμος, οικονομικό κλπ- πιθανόν να κάνεις τις υποχωρήσεις σου. Για όσο καιρό αντέξεις βέβαια...! :cheesy:)
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Εγώ μπορώ να διαφωνήσω? :bigsmile:
(Αν δεν είναι μια μεγάλη απογοήτευση μπορεί να είναι και ένας μεγάλος συμβιβασμός ή ένα μεγάλο βόλεμα. Όταν δεν «βλέπεις» καθαρά άρα δεν ξέρεις πλήρως το αντικείμενο του πόθου σου, μόλις καθαρίσει η ματιά, μόλις έρθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα δηλαδή, και διαφέρει από εκείνο που «έβλεπες» στην αρχή, μπορεί να πάρεις ένα σοκ. Εκεί τώρα, για χάρη της ανάμνησης των πρώτων στιγμών ή όσων έχουν συμβεί στο μεταξύ -παιδί, γάμος, οικονομικό κλπ- πιθανόν να κάνεις τις υποχωρήσεις σου. Για όσο καιρό αντέξεις βέβαια...! :cheesy:)
Εν μέρει συμφωνώ:bigsmile:Γι αυτό άλλωστε "κότσαρα" και το συνήθως..
Για τη μεγάλη απογοήτευση θα ψιλοδιαφωνήσω,απο την άποψη πως δεν είναι απαραίτητο να είναι ο άλλος καλός κ τέλειος για να τον αγαπήσω,μπορεί να συμβεί ούτως ή άλλως:love:'Αρα ακόμα κ όταν έρθει η απογοήτευση που λές,θα συνεχίσω να τον αγαπώ,αλλά ίσως απο μακριά..:bigsmile:
Ο συμβιβασμός επειδή έχεις ένα παιδί,παίζει, αλλά για λίγο:wacko:
Όσο για το βόλεμα...μακριά απο μας,πιστεύω πως όπου υπάρχει,πολύ απλά δεν υπήρξε ποτέ ούτε έρωτας ούτε αγάπη:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Ο έρωτας απλά είναι τυφλός ενώ η αγάπη βλέπει! (και ακούει, και μυρίζει...! :cheesy:) Ο έρωτας συνήθως δεν διαρκεί πάνω από μισό με δύο χρόνια η αγάπη μπορεί να κρατήσει για όλη τη ζωή.
Χοντρη καψουρα εφαγε λεμε αγαπημενε μου ε....δεν κραταει και πολυ οπως λες αλλα οσο κραταει .....:nuts::nuts::nuts:
-
Εγω παλι πιστευω οτι ειναι σχετικο αυτο .. για το αν ο ερωτας περνει φτερα μετα απο καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα μιας σχεσης .. Αν ο συντροφος και εσυ , ξερετε να δημιουργειτε μεσα σε αυτη την σχεση και να την κρατατε ζωντανη , γιατι να μην κρατησει ο ερωτας ? Αν μπορειτε να κρατατε το ενδιαφερον του συντροφου σας ζωντανο , και φυσικα να μην αφηνετε την ρουτινα να φαει την σχεση .. να μην βαριεστε .. τοτε ολα ειναι αλλιως ! Ακομη και οταν ειστε μετα απο χρονιααααααα γαμουυυυυυυυ και εχετε πολλααααααααα κουτσουβελααααα , δεν εχει να λεει ... αν εσυ το νιωθεις μεσα σου , ειναι αλλιως ( φυσικα προυποθετοντας οτι εχεις τον καταλληλο ανθρωπο διπλα σου , τον ανθρωπο σου !!! :love: )
Τυχαινει να ξερω ενα ζευγαρι , το οποιο ειναι 10 χρονια παντρεμενοι και εχουν τρια παιδακια ! Ειλικρινα θα τους ζηλευε ο οποιοσδηποτε .. για το ποσο ευτυχισμενοι ειναι και το ποσο αγαπουν ο ενας τον αλλο , το ποσο ''ερωτευμενοι '' ειναι ακομη ΜΕΤΑ απο 10 χρονια γαμου, δεκα χρονια συμβιωσης κατω απο την ιδια στεγη , δεκα χρονια απο '' σε τρωω στην μαπα και εισαι το πρωτο πραγμα που βλεπω οταν ξυπνω '' .. :toung: Τυχαινει να τους ξερω και τους δυο καλα .. και οταν τους βλεπεις να περνει ο ενας τον αλλο τηλ , κατα την διαρκεια της μερας και να ''ζουζουνιζουν'' οπως οταν ηταν πιο νεοι και στην αρχη του ερωτα τους , οταν τους βλεπεις να μιλανε ο ενας για τον αλλο , πως ειναι οτι καλυτερο τους εχει συμβει .. και πως δεν μπορουν να φανταστουν την ζωη τους χωρια ο ενας απο τον αλλο ..
Μπορει να φανταζει παραμυθι αυτο που περιγραφω , αλλα ειναι αληθεια ! Ειλικρινα ειμαι πολυ χαρουμενη να βλεπω δυο ανθρωπους , που ακομη και μετα απο 10 χρονια γαμου .. ειναι ακομη ερωτευμενοι ο ενας με τον αλλο ( και δεν μιλουν για συνηθεια :nuts: ) ..
-
Σπάνια περίπτωση,αλλά επιθυμητή:love:
Απο προσωπικά βιώματα,κ λόγω του ότι ήμουν "εθισμένη" στον κεραυνοβόλο έρωτα,(ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο-Λίλιθ μέσα):bigsmile:..θα σου πώ οτι ο έρωτας ..κρατάει το πολύ ένα χρόνο..δεν έχει μόνο όψεις τυχερές...κ συνήθως όταν φεύγει,ή τον αντικαθιστά η αγάπη,ή το απόλυτο κενό:σφύριγμα
-
Νομίζω πως κι ο έρωτας είναι ένα ακόμη θύμα των κοινωνικών συνθηκων κάτω απ΄τις οποίες ζούμε. Τον γονατίζει η σκληρή καθημερινότητα με την οποία παλεύουμε λίγο πολύ όλοι, είναι φυσιολογικό. Αν όμως υπάρχει αρκετή..τρέλλα αυτό που λέει η Αθηνούλα :love::love::love:, μπορεί να συμβεί
Ειδικά αν οι εμπλεκόμενοι έχουν κάποιο απ¨τα φώτα ή ωροσκόπο στον άξονα τοξότη διδύμων ..:nuts::nuts::nuts:, θά έλεγα ότι είναι παραπάνω από εφικτό :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Pirate Jenny
Νομίζω πως κι ο έρωτας είναι ένα ακόμη θύμα των κοινωνικών συνθηκων κάτω απ΄τις οποίες ζούμε. Τον γονατίζει η σκληρή καθημερινότητα με την οποία παλεύουμε λίγο πολύ όλοι, είναι φυσιολογικό. Αν όμως υπάρχει αρκετή..τρέλλα αυτό που λέει η Αθηνούλα :love::love::love:, μπορεί να συμβεί
Ειδικά αν οι εμπλεκόμενοι έχουν κάποιο απ¨τα φώτα ή ωροσκόπο στον άξονα τοξότη διδύμων ..:nuts::nuts::nuts:, θά έλεγα ότι είναι παραπάνω από εφικτό :bigsmile:
Η αληθεια ειναι οτι δεν βαρεθηκα ποτε με τα μεταβλητα φωτα μας εγω τοξοτρα με σεληνη στους διδυμους αυτος διδυμος με σεληνη στους διδυμους [ακομα τα μουστακια μας τρωμε με τοση πολικοτητα αλλα πλεον μετα γελαμε ε....να αναβουνε τα αιματα βρε αδερφε...:bigsmile:
-
Μιας και ανεφερε και η Στελλα αξονα Τοξοτη - Διδυμου ..
Να πω για το συγκεκριμενο ζευγαρι , πως εκεινος με Ηλιο στον Ταυρο , ωροσκοπο στον Υδροχοο και Σεληνη στον Τοξοτη ( να το το τοξοτισιο που λεγαμε ) .. Εκεινη με Ηλιο στους Διδυμους , ωροσκοπο Υδροχοο και Σεληνη στον Σκορπιο ( να και το διδυμισιο ) ..
Κοινως ο Ηλιος του βρικεται στον αξονα Ταυρου - Σκορπιου οπου βρισκεται η Σεληνη της και η Σεληνη του βρισκεται στον αξονα Διδυμου - Τοξοτη , οπου βρισκεται ο Ηλιος της . Μπορει να μην κανουν καμια οψη οι Ηλιοι και οι Σεληνες τους , αλλα και μονο τα διπολα μπορει να λενε και κατι ..
Επισης να πω πως , με ιδιους ωροσκοπους ( asc στον Υδροχοο ) υπαρχει μια ταυτιση μεταξυ τους .
Και κατι ακομη .... , το οποιο οταν το εμαθα , μου ειχε φανει σαν ''τυχερο'' , καποιος μπορει να το ελεγε και ''καρμικο'' :toung:
Γνωριστηκαν στο εξωτερικο , οταν συναντηθηκαν τυχαια σε ενα cafe-bar . Εκεινη , ζουσε στο εξωτερικο γιατι ηταν η πατριδα της .. και εκεινος απλα ταξιδεψε λογω δουλειας . Οταν γνωριστηκαν .. εκεινος την ζητησε το τηλ της , αλλα εκεινη εκανε την ''χαζη'' και του εδωσε λαθος τηλ .. Εκεινος αρχισε να καλει τον αριθμο , απο την επομενη κιολας μερα .. αλλα ο αριθμος δεν αντιστοιχουσε στον σωστο συνδρομητη και καθε μερα που επερνε , του απαντουσε μια γιαγια και του λεγε - ετσι και ξαναπαρεις , θα σε κοπανησω στο κεφαλι .
Εν πασει περιπτωσει , εκεινος μετα απο καμποσο καιρο εφυγε ..
Μετα απο τρεις μηνες , ξαναεπισκεφτηκε εκεινη την χωρα για αλλη μια φορα λογω δουλειας . Συναντηθηκαν με τον φιλο του ( ο οποιος ζουσε εκει ) και το βραδυ αποφασισαν να βγουν για ποτο . Βγηκαν σε καποιο αλλο μαγαζι .. ( οχι σε εκεινο που την ειχε γνωρισει αρχικα .. ) .. Και το ''τυχαιο'' κατα την γνωμη μου , ηταν πως την συναντησε ξανα !!! ( Σε ενα μαγαζι το οποιο δεν το ηξεραν και πολλοι και συχναζαν μεγαλοεπιχειρηματιες - οπως ηταν ο φιλος του ) . Φυσικα εκεινη οταν τον ειδε να την πλησιαζει , ταραχτηκε .. λεει τωρα θα μου ζητησει εξηγησεις .. Εν πασει περιπτωσει , μετα απο εναν μηνα , εκεινος πηγε στους γονεις της και την ζητησε σε γαμο .. :love:
Αστρολογικα κατι ακομη , το οποιο φανηκε στους χαρτες τους .. Εκεινος εχει Σεληνη ( η γυναικα-συντροφος για τον αντρα ) στον 9ο οικο ( εξωτερικο ) , την οποια γυναικα συναντησε στο εξωτερικο και η οποια ηταν αλλης εθνικοτητας , απο οτι εκεινος .
Εκεινη εχει Δια ( επεκταση ) στον 5ο ( παιδια ) στον Καρκινο ( με κυβερνητη την Σεληνη - μητροτητα κτλ ) .. και εχει Σεληνη στον Σκορπιο ( υδατινο ζωδιο ) στον 8ο οικο , αλλα σε συνοδο με την ακμη του 9ου οικου της ( ακμη - στον Σκορπιο ) η οποια και εγινε μαμα στο εξωτερικο ! (Σεληνη - Διας κανουν τριγωνο με ανοχη 0 μοιρων ) - ( αυτο αφορα τα 3 παιδακια που εκαναν ) :toung:
-
Καταρχας,καλησπερα.
διαβαζωντας την ιστορια σου ενιωσα πολλα συναισθηματα να με κυριευουν μαζι.Βεβαια,ας ξεκαθαρισω οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος οποτε δε μπορω να σου πω αν επραξες καλα η οχι.
Πολλοι λενε οτι οταν ο ερωτας μετατρεπεται σε "αδερφικη" αγαπη χανει ολο το ενδιαφερον και κατανταει μια μονοτονη καθημερινοτητα!Αξιζει να σημειωθει οτι και οι δυο ευθυνεστε γι'αυτη την μετατροπη στη σχεση σας.
Το να εχεις διπλα σου καποιον που σ'αγαπαει πολυ ειναι κατι που καθε ανθρωπος αναζητα για το υπολοιπο της ζωης του,παρ'ολ'αυτα δεν ειναι ολοι τοσο τυχεροι.Εσυ ησουν σιγουρα μια απ'αυτους.Δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι και τωρα δε θα εισαι η οτι δε νιωθει τιποτα το "δυκτιακο" ετερον σου ημισι για σενα.
τελειωνοντας θα ηθελα να μου επιτρεψεις να "χαρακτηρισω"(χωρις να ειμαι απολυτη και να θελω να σε θιξω) λιγο τη συμπεριφορα σου αυτη.
Για να μπηκες στη διαδικασια να ψαχνεις για κατι καινουργιο,το παλιο καπου δεν σε καλυπτε και ας μην το ειχες καταλαβει ακομη(η δεν ηθελες να το πιστεψεις).
Αν το συζητουσες με τον Γιαννη(αν θυμαμαι καλα) μπορει και να βρησκατε λυσεις και να αλλαζατε πολλα αλλα μαλλον εσυ δεν ηθελες κατι τετοιο....
Με τη συγκεκριμενη σταση σου εκδηλωσες λιγο την εγωιστικη πλευρα του εαυτου σου(σκεφτηκες αποκλειστικα εσενα).
Ο Γιαννης?Δεν υπηρχε?
Ας προσθεσω οτι εδειξες την αλλαζονια και τοσο ποσο πλεονεκτρια φαινεσαι με αυτη την αποφαση σου αφου ο τεως συντροφος σου μονο τον ουρανο δεν κατεβασε για σενα!!!!
Σε ενημερωνω οτι ολα αυτα ειναι απλως μια αποψη.Αν ημουν στη θεση σου δεν ξερω πως θα αντιδρουσα ουτε εγω.(αν και πιστευω οτι θα σκεφτομουν και λιγο τον αλλον)....
Τι?ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ?ΔΕν ειναι λιγο αδικο?
Σκεψου πως θα ενιωθες εσυ αν ησουν στη θεση του Γιαννη.....
ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!!
Παρ'ολ'αυτα σου ευχομαι να εισαι ευτυχισμενη και πανω απ'ολα ερωτευμενη!!!
Μακαρι να ειναι και ο συντροφος σου(γιατι οτι κανεις θα σου κανουν οπως λενε και οι παλιοι).
καλα να περνας!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
φανουλα
Καταρχας,καλησπερα.
διαβαζωντας την ιστορια σου ενιωσα πολλα συναισθηματα να με κυριευουν μαζι.Βεβαια,ας ξεκαθαρισω οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος οποτε δε μπορω να σου πω αν επραξες καλα η οχι.
Πολλοι λενε οτι οταν ο ερωτας μετατρεπεται σε "αδερφικη" αγαπη χανει ολο το ενδιαφερον και κατανταει μια μονοτονη καθημερινοτητα!Αξιζει να σημειωθει οτι και οι δυο ευθυνεστε γι'αυτη την μετατροπη στη σχεση σας.
Το να εχεις διπλα σου καποιον που σ'αγαπαει πολυ ειναι κατι που καθε ανθρωπος αναζητα για το υπολοιπο της ζωης του,παρ'ολ'αυτα δεν ειναι ολοι τοσο τυχεροι.Εσυ ησουν σιγουρα μια απ'αυτους.Δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι και τωρα δε θα εισαι η οτι δε νιωθει τιποτα το "δυκτιακο" ετερον σου ημισι για σενα.
τελειωνοντας θα ηθελα να μου επιτρεψεις να "χαρακτηρισω"(χωρις να ειμαι απολυτη και να θελω να σε θιξω) λιγο τη συμπεριφορα σου αυτη.
Για να μπηκες στη διαδικασια να ψαχνεις για κατι καινουργιο,το παλιο καπου δεν σε καλυπτε και ας μην το ειχες καταλαβει ακομη(η δεν ηθελες να το πιστεψεις).
Αν το συζητουσες με τον Γιαννη(αν θυμαμαι καλα) μπορει και να βρησκατε λυσεις και να αλλαζατε πολλα αλλα μαλλον εσυ δεν ηθελες κατι τετοιο....
Με τη συγκεκριμενη σταση σου εκδηλωσες λιγο την εγωιστικη πλευρα του εαυτου σου(σκεφτηκες αποκλειστικα εσενα).
Ο Γιαννης?Δεν υπηρχε?
Ας προσθεσω οτι εδειξες την αλλαζονια και τοσο ποσο πλεονεκτρια φαινεσαι με αυτη την αποφαση σου αφου ο τεως συντροφος σου μονο τον ουρανο δεν κατεβασε για σενα!!!!
Σε ενημερωνω οτι ολα αυτα ειναι απλως μια αποψη.Αν ημουν στη θεση σου δεν ξερω πως θα αντιδρουσα ουτε εγω.(αν και πιστευω οτι θα σκεφτομουν και λιγο τον αλλον)....
Τι?ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ?ΔΕν ειναι λιγο αδικο?
ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!!
Μακαρι να ειναι και ο συντροφος σου(γιατι οτι κανεις θα σου κανουν οπως λενε και οι παλιοι).
καλα να περνας!!!!
Ενημερωτικά: Αστρολογία για όλους - View Single Post - Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
-
Quote:
Originally Posted by
φανουλα
Καταρχας,καλησπερα.
Ο Γιαννης?Δεν υπηρχε?
καλα να περνας!!!!
Α...ρε Γιαννη τι σου μελε να παθεις :toung:
συγνωμη για το οφ τοπικ
-
Ο Γιάννης είμαι σίγουρη ότι θα έχει βρει πολλές αγκαλιές από τότε να τον παρηγορήσουν.Το θέμα είναι γιατί να μαθαίνουμε εμείς την ιστορία του και μάλιστα σε μορφή "προσοχή,ακολουθεί κοινωνικό μήνυμα".Ας κάνει καθένας ό,τι νομίζει σωστό και ας πάει στην ευχή του Θεού,του Δία,του Βούδα ή όποιου άλλου πιστεύει.
(εντωμεταξύ κάτι πρέπει να είχα γράψει κι εγώ εδώ πριν κάτι χρόνια αλλά ούτε θυμάμαι τι ήταν http://myhoroscope.gr/images/smilies/cheesy.gif)
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Ο Γιάννης είμαι σίγουρη ότι θα έχει βρει πολλές αγκαλιές από τότε να τον παρηγορήσουν.Το θέμα είναι γιατί να μαθαίνουμε εμείς την ιστορία του και μάλιστα σε μορφή "προσοχή,ακολουθεί κοινωνικό μήνυμα".Ας κάνει καθένας ό,τι νομίζει σωστό και ας πάει στην ευχή του Θεού,του Δία,του Βούδα ή όποιου άλλου πιστεύει.
καποιος ενιωσε την διαθεση και τη θεληση να το δημοσιευσει αλλα κανενας δεν μας αναγκασε να το διαβασουμε με το ζορι...μην παραπονιεσαι λοιπον για κατι που εσυ διαλεξες στην ουσια να κανεις...
-
Quote:
Originally Posted by
φανουλα
καποιος ενιωσε την διαθεση και τη θεληση να το δημοσιευσει αλλα κανενας δεν μας αναγκασε να το διαβασουμε με το ζορι...μην παραπονιεσαι λοιπον για κατι που εσυ διαλεξες στην ουσια να κανεις...
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι καθένας που έχει κάνει κάτι "μη αποδεκτό" βγαίνει μ ένα κείμενο στο οποίο περιγράφει τη "μη αποδεκτή" του εμπειρία και προσπαθεί να δικαιολογήσει "τα αδικαιολόγητα" ,περιγράφοντας τη λύπη και την οδύνη του.Το έκανες;Καλώς.Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.Το αν το διαβάζω ή όχι,εδώ έχεις δίκιο.Αλλά αφού το διαβάζω,μπορώ και να το κρίνω.Στο κάτω κάτω τις ανθρώπινες σχέσεις δεν τις κατάλαβε ποτέ κανείς :)
-
Ελάτε βρε παιδιά πάλι για το μπαγάσα τον έρωτα μιλάτε:bigsmile:; ¶λλα θέματα δεν έχει αυτή η ζωή:bigsmile:;
Πάλι για σχέσεις πάλι για δεσμούς και ανεκπλήρωτους έρωτες...:embarrestμα έχει τόσα άλλα ενδιαφέροντα θέματα μήπως τα μέλη είναι οι περισσότεροι σκορπιοί όπως έτσι ευθύνονται λένε...αστρολογικό σάιτ γαρ....
(καλά καλά μην πυροβολείτε τη σκορπίνα αστειεύομαι:laugh:)
-
Quote:
Originally Posted by
flame
Ελάτε βρε παιδιά πάλι για το μπαγάσα τον έρωτα μιλάτε:bigsmile:; ¶λλα θέματα δεν έχει αυτή η ζωή:bigsmile:;
Πάλι για σχέσεις πάλι για δεσμούς και ανεκπλήρωτους έρωτες...:embarrestμα έχει τόσα άλλα ενδιαφέροντα θέματα μήπως τα μέλη είναι οι περισσότεροι σκορπιοί όπως έτσι ευθύνονται λένε...αστρολογικό σάιτ γαρ....
(καλά καλά μην πυροβολείτε τη σκορπίνα αστειεύομαι:laugh:)
Για το βασικότερο θέμα μιλάνε :bigsmile::bigsmile: Χωρίς αυτό δεν θα υπήρχαμε!:nuts:
(Στο Μεσάνυχτα και κάτι μιλάνε για το φαΐ -- το άλλο βασικότερο...:cheesy:)
-
Quote:
Originally Posted by
leoma
Για το βασικότερο θέμα μιλάνε :bigsmile::bigsmile: Χωρίς αυτό δεν θα υπήρχαμε!:nuts:
(Στο Μεσάνυχτα και κάτι μιλάνε για το φαΐ -- το άλλο βασικότερο...:cheesy:)
Παρα πολύ σωστα και τα δυο:nuts:
-
Το σιγουρο ειναι,ο,τι στη ζωη καθε ανθρωπου καποια μερα...θα συμβουν...
ΣΥΜΦΟΡΕΣ...Τωρα θα μου πειτε συμφορα ο Ερωτας?
Ε! δεν ειναι και Αγιος...Θα εμφανιστει με την μορφη του λυκου..και τα ξεγνοιαστα γουρουνακια θα αντιληφθουν ξαφνικα ο,τι το σπιτι τους ειναι απο αχυρο...
Απο αχυρο?Ναι,διοτι ο ερωτας αιφνιδιαζει..ερχεται παντα απο εκει που δεν το περιμενεις...και αρχιζει το πανηγυρι..
Και ενω εσυ ζεις εντελως "υγιεινα"-απεχοντας απο τον καπνο.το αλκοολ και οποια αλλη βλαβερη ουσια η συνηθεια...:nuts::nuts:
Ενα ωραιο πρωι διαπιστωνεις...ο,τι απλωνεις το σωβρακο του Λακη...ο οποιος δεν ειναι σε φαση για ερωτες,αλλα εσυ...εισαι!!! αρα ριχνεις κ ενα σφουγγαρισματακι..μπας και τον πεισεις να το ξανακοιταξει το θεμα...οταν εχει χρονο...:toung:
Που μεταξυ μας...πνιγεται το παιδι..και που καιρος για ερωτες..
Και τοτε μπαινουν στο παιχνιδι τα καψουροτραγουδα...και ολα τα σχετικα..
Για να ακους αυτα κλεινεις τα αυτακια σου σε κατι αλλα..που φωναζουν απο μακρια πως ο ερωτας την εκανε..αμα την κανεις και συ εστω και καθυστερημενα...δινεις κατι παραπανω και ξεχρεωνεις,αμα κατσεις την εκατσες απλα!!!!
Ερχεται η εξαρτηση...και βρασε ρυζι..
Σε τρωει ο κακος ο λυκος και ζει αυτος καλυτερα και εσυ?Πουθενα...:nuts::nuts:
"Αλλη καταστροφη,που δεν την φανταζομεθα/ εξαφνικη ,ραγδαια πεφτει επανω μας/ και ανετοιμους-που πια καιρος?-μας συνεπαιρει...."
οπως το θετει ο Καβαφης...
καταλαβες Ντινακι?
-
Ειδα τις προαλλες μια εκπομπη που ελεγε οτι οι βουδιστες εχουν ως "ρητο" οτι οταν δενομαστε με κατι ειναι σιγουρο οτι θα μας πονεσει!!!! Και σκεφτηκα ποσο δικιο εχουν! Οποιαδηποτε σχεση στενη..μανα, γονιος, φιλος, γκομενος, αντρας, παιδι, σκυλι δεν υπαρχει περιπτωση να μη μας πονεσει καποια στιγμη...αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο κτλ...
-
¶ρα δηλαδή ο Έρωτας δεν πρέπει ποτέ να είναι πλήρης και ολοκληρωτικός, αλλά να διατηρεί στεγανά και προσωπικά όρια-καβάτζες, σαν «σπόρο» στήριξης και αναγέννησης του εαυτού μας για την αναπόφευκτη στιγμή που θα πληγωθούμε από την στέρησή του. Το ίδιο και η αγάπη στα παιδιά μας, τους γονείς, κάθε πλήρες βαθύ και ανιδιοτελές συναίσθημα. Ωραία λογική!
Ποιός το είχε πει να δεις, όποιος φοβάται μόνος κοιμάται?... :toung: Αναμενόμενο είναι ότι η απώλεια θα σε πονέσει. Αναμενόμενο είναι και ότι όλοι μας θα πεθάνουμε κάποια μέρα. Όπως όμως συνεχίζουμε και ζούμε σαν αυτή η στιγμή να μην έρθει ποτέ, έτσι πρέπει να ερωτευόμαστε και να αγαπάμε σαν να μην έρθει ποτέ το τέλος. Αν το σκεφτόμαστε από την αρχή τότε καλύτερα να πάμε κι εμείς να μονάσουμε, μαζί δηλαδή με εκείνους που όλη τους τη ζωή την αφιερώνουν στην σωστή προπαρασκευή τους για το Μοιραίο..!
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
¶ρα δηλαδή ο Έρωτας δεν πρέπει ποτέ να είναι πλήρης και ολοκληρωτικός, αλλά να διατηρεί στεγανά και προσωπικά όρια-καβάτζες, σαν «σπόρο» στήριξης και αναγέννησης του εαυτού μας για την αναπόφευκτη στιγμή που θα πληγωθούμε από την στέρησή του. Το ίδιο και η αγάπη στα παιδιά μας, τους γονείς, κάθε πλήρες βαθύ και ανιδιοτελές συναίσθημα. Ωραία λογική!
Ποιός το είχε πει να δεις, όποιος φοβάται μόνος κοιμάται?... :toung: Αναμενόμενο είναι ότι η απώλεια θα σε πονέσει. Αναμενόμενο είναι και ότι όλοι μας θα πεθάνουμε κάποια μέρα. Όπως όμως συνεχίζουμε και ζούμε σαν αυτή η στιγμή να μην έρθει ποτέ, έτσι πρέπει να ερωτευόμαστε και να αγαπάμε σαν να μην έρθει ποτέ το τέλος. Αν το σκεφτόμαστε από την αρχή τότε καλύτερα να πάμε κι εμείς να μονάσουμε, μαζί δηλαδή με εκείνους που όλη τους τη ζωή την αφιερώνουν στην σωστή προπαρασκευή τους για το Μοιραίο..!
Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής:love:
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής:love:
YouTube - Ενδελέχεια - O έρωτας