-
Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Quote:
Originally Posted by
mafalda4
Μα που είναι οι Σκορπιοί; αν και στο δημοψήφισμα φαίνονται πολλοί, δρουν μάλλον ήσυχα...
Εδώ είμαστε, δεν έχουμε χαθεί!!:)
Quote:
Originally Posted by
mafalda4
λοιπόν, είμαι μια περήφανη( που είμαι), Σκορπίνα! με ωροσκόπο Τοξότη που όλο και κάτι κάνει μεγαλώνοντας! μας έχουν για κακούς και εκδικητικούς. Γνώμη μου, ότι έχουμε μια καλή αντίληψη περί δικαίου(sic). Και, έχουμε μια αστείρευτη δύναμη και μια ικανότητα να " ξαναγεννιόμαστε" κυριολεκτικά από τις στάχτες μας...έχουμε και τα ελαττώματά μας( έεελα!), αλλά αυτά θα τα πουν όλοι οι υπόλοιποι:σφύριγμα
Σε πληροφορώ, ότι έχεις το καλύτερο συνδυασμό! έχω μία φίλη με αυτό τον συνδυασμό και είναι όλα τα λεφτά!!
Quote:
Originally Posted by
alexb
Εγώ είμαι Τοξότης με ωροσκόπο στον Κριό. Αγαπώ πολύ τους Σκορπιούς, πιθανόν γιατί έχω Σελήνη, Αφροδίτη και Ποσειδώνα εκεί. Γενικώς όμως όταν θέλω να νοιώσω δύναμη συναισθημάτων και να πάρω μια συμβουλή που τη χαρακτηρίζει το δίκαιο απευθύνομαι σε φίλους μου που έχουν έντονα στοιχεία σκορπιού. Και τέτοιους έχω πολλούς γύρω μου..
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!:love: Τελικά υπάρχει και κόσμος που συμπαθεί τους σκορπιούς! :)
-
Είμαι λιονταρίνα γνήσια .Αυταρχική , ιδεαλίστρια αλλά επίμονη, μου αρέσει ο πλούτος και η πολυτέλεια , θέλω να είμαι αρχηγός. Πιστεύω πως όλοι οι λέοντες πρέπει να κουραστούν για να αποκτήσουν αυτά που θέλουν στη ζωή , γενικά η τύχη δεν τους βοηθάει πολύ.Όμως σχεδόν πάντοτε τα καταφέρνουν χάρη στην ανεξάντλητη δύναμή τους. Εσωτερική δύναμη εννοώ.
Φιλιά σε όλους τους λέοντες
-
Και πού να δείτε αυταρχισμό οι αιγόκεροι (κρι κρι του φαραγγιού της Σαμαριάς)!!! Μαστίγωμα μέχρι να γίνει αυτό που θέλουμε, το οποίο φυσικά πρέπει άλλοι να κάνουν υπό τις διαταγές μας χωρίς γκρίνια και αντιρρήσεις! Αλλά πάντα χαμογελαστοί (yes master)!
Υ.Γ: Κλείστε την πόρτα....γεμίσαμε καρκίνους:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Και πού να δείτε αυταρχισμό οι αιγόκεροι (κρι κρι του φαραγγιού της Σαμαριάς)!!! Μαστίγωμα μέχρι να γίνει αυτό που θέλουμε, το οποίο φυσικά πρέπει άλλοι να κάνουν υπό τις διαταγές μας χωρίς γκρίνια και αντιρρήσεις! Αλλά πάντα χαμογελαστοί (yes master)!
Πάντα γελαστοί και γελασμένοι:cheesy:
Υγ Είμαστε παντού και δεν γλυτώνετε με το κλείσιμο μας πόρτας, λυπάμαιιιιι:toung:θα μπουμε απ'το παράθυρο:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Κλειστές πόρτες, φώτα και άλλου είδους prive γούστα στην Σαμαριά, παρακαλώ!
Εδώ πλατσουρίζουμε τα πόδια μας, φοράμε και δείκτη 29 γιά τον απο'πάνω
και όλοι οι καλοί (εκείνοι οι 1000!) χωράνε!;)
-
-
Ένα μικρό υδροχοάκι με ωροσκόπο καρκίνο :embarrest Περίφανη για το υδροχόος, όσο για το καρκίνος ακόμα το ψάχνω :toung:
-
Ανήκω στο ζώδιο των Διδύμων και βρίσκω πολύ ενδιαφέροντες τους ανθρώπους
που προσπαθούν να ανακαλύψουν τον άλλο μόνοι τους.
-
Είμαι Σκορπιός με οροσκόπο Τοξότη.
Η γνώμη μου για τους Σκορπιούς είναι οτι έχουν πολλά υπαρξιακά και είναι άτομα μελαγχολικά και των άκρων. Έχουν ισχυρή θέληση όταν θέλουν κάτι πολύ κάνουν τα πάντα . . .
Το καλό είναι οτι κρίνουν πάντα πρώτα τον εαυτό τους, αυστηρά ίσως, αυτοσαρκάζοντας και μετά τους άλλους. Είναι θα έλεγα ανικανοποιητα άτομα γιατί συνέχεια ψάχνονται ..΄
Δύσκολα ένα Σκορπιός κάνει παρέα με άτομα κατώτερά του, που συμβιβάζονται ή βολεύονται. .για κάποιους λόγους και δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες
-
Εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό. Για να πω όμως την αλήθεια δεν ξέρω να σας πω πολλά για αυτόν τον συνδυασμό πέραν του ότι δεν μοιάζω και πολύ με Παρθένο.
-
σκορπιουδακι με ωροσκοπο καρκινο και πολους πλανητες στον τοξοτη!αφροδιτη και αρη στο ζυγο!ολα τα εχει ο μπαξες!
-
Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ και Σελήνη στον Σκορπιό, η οποία Σελήνη μου είναι πολύ έντονη και δεν ξέρω γιατί (??)
-
Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη. Ολοι μου λένε ότι δεν έχω καμμία σχέση με το ζώδιό μου, ευτυχώς που έχω αυτόν τον ωροσκόπο και με σώζει. :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
katbel
Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ και Σελήνη στον Σκορπιό, η οποία Σελήνη μου είναι πολύ έντονη και δεν ξέρω γιατί (??)
Ε βρε...Σκορπίσια Σελήνη είναι αυτή... Είναι δυνατόν να μην είναι έντονη; :love:
Quote:
Originally Posted by
amazon60
Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη. Ολοι μου λένε ότι δεν έχω καμμία σχέση με το ζώδιό μου, ευτυχώς που έχω αυτόν τον ωροσκόπο και με σώζει. :bigsmile:
Μετά τα 30 βγαίνει ο Ωροσκόπος στην επιαφάνεια και λειτουργούμε, συμπεριφερόμαστε με τα χαρακτηριστικά που αυτός μας δίνει! Επομένως μην απορείς ... Οι Τοξότες ή όσοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά (βλέπε και Ωροσκόπο), είναι πολύ κουλ, ευχάριστα, "τρελά" και "γιούχου" (:embarrest) άτομα!!!!
Απόλαυσέ το :laugh::love:
-
ειμαι ιχθύς με ωροσκόπο κριο. . :wacko: ειμαι τρομερά άπιστη, ζηλιάρα,νευρική,εγωίστρια, υχάριστη,κοινωνικη με πολυ χιούμορ αλλα και κλαψιάρα! ! ! αμα με παρει απο κάτω δεν με σηκώνει ούτε γερανός!ειμαι αρκετά δυναμική σε όλους τους τομείς αλλα οχι στα αισθηματικά μου!δεν ξέρω αν αυτά τα έχουν όλοι οι ιχθύς.....αλλα εγω σιγουρα δεν μπορώ να τα βρω μαζί μου:bigsmile:!!!!!:nana:
-
Quote:
Originally Posted by
arkoudaki
ειμαι ιχθύς με ωροσκόπο κριο. . :wacko: ειμαι τρομερά άπιστη, ζηλιάρα,νευρική,εγωίστρια, υχάριστη,κοινωνικη με πολυ χιούμορ αλλα και κλαψιάρα! ! ! αμα με παρει απο κάτω δεν με σηκώνει ούτε γερανός!ειμαι αρκετά δυναμική σε όλους τους τομείς αλλα οχι στα αισθηματικά μου!δεν ξέρω αν αυτά τα έχουν όλοι οι ιχθύς.....αλλα εγω σιγουρα δεν μπορώ να τα βρω μαζί μου:bigsmile:!!!!!:nana:
Εεεεεε κάπου εκει γύρω περιστρεφόμαστε και οι υπόλοιποι, πάνω κάτω, αλλά να μην το κάνουμε και θέμα :toung:
Για ψηφίστε που ναι τέτοια μέρα σήμερα :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ε βρε...Σκορπίσια Σελήνη είναι αυτή... Είναι δυνατόν να μην είναι έντονη; :love:
Μετά τα 30 βγαίνει ο Ωροσκόπος στην επιαφάνεια και λειτουργούμε, συμπεριφερόμαστε με τα χαρακτηριστικά που αυτός μας δίνει! Επομένως μην απορείς ... Οι Τοξότες ή όσοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά (βλέπε και Ωροσκόπο), είναι πολύ κουλ, ευχάριστα, "τρελά" και "γιούχου" (:embarrest) άτομα!!!!
Απόλαυσέ το :laugh::love:
ναιιι..και εγω μετα τα τριαντα βγηκε η σεληνη μου στον Τοξοτη και σκοτωσε τον ωροσκοπο καρκινο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
-
Υδροχόος με ωροσκόπο κριό.Μία στάχτες μια φωτιά... Κ με σελήνη στον καρκίνο, άρη στους ιχθείς,αφροδίτη στον υδροχόο ή δεν ξέρω τι άλλο.. η ευαισθησία χτυπάει κόκκινο..:embarrest
αμάν..
-
Καρκίνος με ωροσκόπο ζυγό,σελήνη στο σκορπιό & αφροδίτη στους διδύμους.
Καταλαβαίνετε τι γίνεται.ΤΡΕΛΑ!:bigsmile::bigsmile::big smile:
-
Κριος με ωροσκοπο Κριο!!Δεν υπαρχει χειροτερος συνδυασμος,για τους αλλους!Σημασια εχει οτι εγω αισθανομαι καλα!!...Μπορω να πω οτι ο εγωισμος ειναι μεγαλος.Οπως και οτι υπαρχουν αρκετα στοιχεια ειρωνιας.Απο την αλλη ειναι ενα πολυ δυναμικο ζωδιο ειδικα οταν απο πισω κρυβεται ο ωροσκοπος του κριου!!!
-
Quote:
Originally Posted by
ΜΠΠ
Μπορω να πω οτι ο εγωισμος ειναι μεγαλος.Οπως και οτι υπαρχουν αρκετα στοιχεια ειρωνιας
Ωωωωωω ναι... :nuts:
Σε σημείο απελπισίας όμως για τους άλλους :nuts::toung:
-
Είμαι ένας παρθένος, με έντονη την κακή κριτική διάθεση. Οποιαδήποτε αρνητική κριτική προς εμέ γίνεται αμέσως αποδεκτή, οποιαδήποτε θετική δε, ψάχνω να βρω το "δόλο" που βρίσκεται από πίσω της.
-
Quote:
Originally Posted by
wizards
Είμαι ένας παρθένος, με έντονη την κακή κριτική διάθεση. Οποιαδήποτε αρνητική κριτική προς εμέ γίνεται αμέσως αποδεκτή, οποιαδήποτε θετική δε, ψάχνω να βρω το "δόλο" που βρίσκεται από πίσω της.
Αρα δεν εχεις εντονη κακη οπως λες κριτικη διαθεση..επιφυλαξη εχεις.:bigsmile:
και η κριτικη παντα οσο κακη και αν ειναι, και οταν ο αλλος εχει την ωριμοτητα να την δεχτει, ειναι το πρωτο βημα για την βελτιωση...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
wizards
Εγω δεν ψαχνω "δολο" [ε, καμμια φορα συμβαινει κι αυτο!!], απλως κοιταζω προσεκτικα γυρω μου για να δω για ποιαν λενε τα καλα λογια!:nuts::nuts:
-
Ιχθύς με Ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στους Διδύμους
μετά τα τριάντα και κάτι μου βγήκε έντονα ο ωροσκόπος αν και την ζωή μου την κατευθύνουν οι Δίδυμοι.
μου αρέσει το καλό φαί το καλό περιβάλλον η άνεση κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα είμαι επικοινωνιακή , έχω περιόδους μεγάλης τεμπελιάς που ακολουθούν περίοδοι με μεγάλη ενέργεια όταν θέλω κάτι ο κόσμος να χαλάσει θα το κάνω έστω και αν πρέπει να περιμένω αρκετό καιρό
μου αρέσουν τα ταξίδια και αν είχα οικονομική άνεση θα ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι,είμαι αυταρχική πεισματάρα αλλά υπομονετική και επίμονη και απρόβλεπτη
-
Παρθένος με ωροσκόπο,σελήνη και δυναμικότητα στον υδροχόο, αφροδίτη στο λέοντα, ερμή-κρόνο-πλούτωνα στο ζυγό, άρη-δία στο σκορπιό, ουρανό και ποσειδώνα στον τοξότη... Θέλετε και μοίρες?:amazed::amazed::amazed:
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Παρθένος με ωροσκόπο,σελήνη και δυναμικότητα στον υδροχόο, αφροδίτη στο λέοντα, ερμή-κρόνο-πλούτωνα στο ζυγό, άρη-δία στο σκορπιό, ουρανό και ποσειδώνα στον τοξότη... Θέλετε και μοίρες?:amazed::amazed::amazed:
Α πα πα πα! :toung::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Α πα πα πα! :toung::bigsmile:
Που να δεις που είναι τοποθετημένο και το καθένα σε οικοθεσία...
Αφροδίτη- ήλιος-ερμής στον έβδομο, κρόνος-πλούτωνας-δίας στον όγδοο, άρης-ουρανος στον ένατο, ποσειδώνας στον δέκατο, και σελήνη στο δωδέκατο...
¶σε τι έχω περάσει με τη μοίρα μου...:cry:
Αλλά τα έχω φτιάξει όλα:bigsmile:
-
Σελήνη στον 12ο ε;
(χεχεχε)
-
Ε ή είμαστε ή δεν είμαστε...
Και όλα τα φώτα σε όψεις με ουρανό!!!:bigsmile:
-
eimai eimai eimai....... karkinos me oroskopo leonta den to thela eilikrinaaaaaaa eidika ton oroskopo moy...xixi eimai kapsoyra me ena skorpio me oroskopo tayro nomizo diladi..... latreyo na parakoloytho tin kineziki astrologia me kalyptei kata mia ennoia perissotero aytaaaaaaaaa(tha prepe na pw ki alla?)
-
Ό,τι και αν πεις, όσα και αν πεις, γράφτα με ελληνικούς χαρακτήρες πλιζζζζζζζζζζ :bigsmile:
-
είμαι ζυγάκι με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη και άρη (και πολλούς άλλους πλανήτες) στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Συνήθως αντιπαθώ τις σκορπίνες με την πρώτη ματιά!
-
έλα ρε είναι καλά παιδάκια τα σκορπάκια!!! Τα καρκινάκια να φοβασαι
-
Quote:
Originally Posted by
awake
είμαι ζυγάκι με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη και άρη (και πολλούς άλλους πλανήτες) στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Συνήθως αντιπαθώ τις σκορπίνες με την πρώτη ματιά!
Περίεργο μου ακούγεται αφού έχεις ωροσκόπο σκορπιό. Βέβαια και εγώ που έχω ωροσκόπο ιχθύ δεν τρελαίνομαι για άτομα ιχθείς..
-
παρθένος με ωροσκόπο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και αφροδίτη στο ζυγό....έχω καμια ελπίδα????? τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Περίεργο μου ακούγεται αφού έχεις ωροσκόπο σκορπιό. Βέβαια και εγώ που έχω ωροσκόπο ιχθύ δεν τρελαίνομαι για άτομα ιχθείς..
δεν ξέρω πως μου βγαίνει έτσι... πάντως η αλήθεια είναι ότι τώρα που χρονικά είμαι πιο κοντά στον ωροσκόπο μου, έχει βελτιωθεί η κατάσταση! η επιφυλακτικότητα όμως παραμένει...
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
έλα ρε είναι καλά παιδάκια τα σκορπάκια!!! Τα καρκινάκια να φοβασαι
η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γνωρίσει καρκινάκια έως τώρα, οπότε δεν έχω άποψη! έχω ακούσει όμως τα χειρότερα! τα πάω τέλεια όμως με κριούς και υδροχόους...
-
Quote:
Originally Posted by
maer8
παρθένος με ωροσκόπο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και αφροδίτη στο ζυγό....έχω καμια ελπίδα????? τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!
πιστεύω ότι μετά τα 30 (αν δεν τα έχεις περάσει ήδη) θα είσαι σε ιδανικό επίπεδο... Ζυγός και υδροχόος είναι καλός συνδυασμός!
-
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, αναφέρατε καθένας το ζώδιο του και - αν το θέλετε - δυο τρία λόγια αυτοπαρουσίασης... Στο τέλος μπορούμε να κάνουμε μία στατιστική να δούμε τι ζώδια επισκέπτονται αυτό το site...
Kρατάμε στο μυαλό μας το θέμα μας και συνεχίζουμε χιούμορ ή παρεκκλίσεις στα ανάλογα threads ;)