εδω ειμαι........................
Printable View
εδω ειμαι........................
μα που πηγαν ολοι?
γενικά μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε και άλλους τρόπους χαρτομαντείας?
καλησπερα σε ολους....η αληθεια ειναι οτι κ εγω λιγο δυσκολευομαι...αλλα αν εχετε λιγη υπομονη κ διαβασετε αυτα που εχουν γραφτει θα καταλαβετε κατι παραπανω...απο οτι διαβασα το ριξιμο θα γινει 3 φορες...την πρωτη για τον αμεσα ενδιαφερομενο την δευτερη για το προσωπο που μας ενδιφερει κ τν τριτη για την σχεση μας...:bigsmile:
Καλημέρα σε όλους όντως οι απορίες πολλές και οι απαντήσεις λίγες..............
μπορει καποιος να βοηθησει please :bigsmile:
λεει καπου "ΤΡΟΠΟΣ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ
Ανακατεύει ο ενδιαφερόμενος τα χαρτιά και σκέφτεται το άτομο που τον ενδιαφέρει.
Κόβει στα 3 .
Παίρνουμε την μεσαία σειρά και την βάζουμε πάνω στην 3η και μετά όλα μαζί στην 1η.
Μετά ξανακόβει στα 2 και βάζουμε την δεύτερη σειρά πάνω στην πρώτη."
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι και στα τρεια ριξιματα θα επαναλαμβανω αυτη τη διαδικασια ή στο δευτερο και στο τριτο αρκει να κοψω μονο μια φορα στα 2?:blink:
ελπιζω να ειναι κατανοητη η ερωτηση.οποιος γνωριζει ας απαντησει βρε παιδια
thanks
Κατ'αρχας τα φυλλα που αναφερεις ειναι 33 και οχι 34 αρα κατι λειπει και εχω και μια απορια.....!
Οτροπος που τα "διαβαζουμε" οταν λες χιαστι και πανω κατω λιγο με μπερδευει αν μπορεις εξηγησε το μου! ευχαριστω προκαταβολικα
εννοείται ότι διαβάζεις τις στήλες (δηλαδή κάθετα), τις γραμμές (οριζόντια) κ το διαγώνια ή χιαστί είναι από την κάθετη πλευρά στην οριζόντια κ το αντίστροφο. Σκέψου πως αν διαβάσεις οριζόντια, διαβάσεις κ κάθετα, τι άλλο μένει;; το διαγώνια... δεν μπορώ να σου δείξω... άπλωσέ τα κ θα σου έρθει μόνο του το διαγώνια.
νομίζω επίσης πως εξ αρχής είχε κάποιο λάθος η καταχώρηση σχετικά με κάποιο 10άρι.
Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα ερμηνείας πχ. ΚΟΥΠΕΣ
Α = έρωτας με κούπα 6 και ρήγα μπαστούνι? λίγο πιο αναλυτικά αν είναι εύκολο. :)
Δεν είναι κ τόσο ξεκάθαρο αυτό που ρωτάς ή τουλάχιστον εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αλλά εν πάσει περιπτώσει σαν συνδυασμός είναι καλός ή σχεδόν καλός. Υπάρχει κάποιο ανοικτό καστανό πρόσωπο που ενδιαφέρεται για κάποιο σκούρο, αλλά από όσο θυμάμαι ο Ρήγας μπαστούνι κοιτάει δεξιά, όχι κ τόσο καλό. Αν κοιτάει αριστερά κ κάνω λάθος τώρα που σου γράφω, τότε είναι μάλλον καλό. Και λέω μάλλον γιατί πολύ σπάνια παίρνουμε τις ερμηνείες των χαρτιών μεμονωμένα και συνήθως κοιτάμε το γενικό σύνολο.
Στο κέντρο βάζουμε το 8 κούπα.
Ρίχνουμε μετά ένα από πάνω και ένα από κάτω
Ένα αριστερά και ένα δεξιά
Μετά ένα πάνω αριστερά και ένα κάτω δεξιά
Ένα πάνω δεξιά και ένα κάτω αριστερά
Κάνουμε το ίδιο ώστε να έχουμε τρεις σειρές από 7 χαρτιά.
τι εννοείτε? πώς δηλαδή κάνουμε το ίδιο? πχ στο από πάνω απο το 8 κούπα θα βάλουμε κι αλλο χαρτί???
Ευχαριστώ αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο στην τελική εξήγηση..Τεσπα οτι προκύψει.. :bigsmile:
Καλησπέρα κ από μένα! Είμαι καινούρια εδώ, έχω ενθουσιαστεί με τον τρόπο ριξίματος, δεν έχω ξαναρίξει χαρτιά και έχω κ εγώ μερικές αποριούλες:
Μία απορία που δεν έχει απαντηθεί καθόλου απότι είδα, είναι όταν κόβουμε στα 2, γιατί πρέπει να βάλουμε τη δεύτερη στοίβα πάνω στη πρώτη εφόσον θα επιστρέψουμε εκεί που είμασταν πριν???
Χιαστί διαβάζουμε τα χαρτιά που είναι γύρω απτο κεντρικό χαρτί το 8 κούπα ή το 8 σπαθί, ή και τα υπόλοιπα και αν ναι με ποιον τρόπο??
Οταν έχουμε όλα τα ανοιχτά χαρτιά κάτω σε ποια χαρτιά ρίχνουμε τα 2 κλειστά φύλλα μόνο στα γύρω χαρτιά απτο κεντρικό χαρτί ή σε όλα όσα μας ενδιαφέρουν??
Επίσης τι σημαίνει αν δίπλα στο κεντρικό χαρτί 8 κούπα που είμαι εγώ, βγει το δικό του το 8 σπαθί δηλαδή?
Σας παρακαλώ αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος!!!
ta 5 aria ti shmainoun:(..aporia
σου κανω paste τιν απαντηση ενος αλλου μελους kronia:
κραταμε:
απο τα σπαθια:Α, 2,3, 4, 6, 7, 8, 9
Απο τις κουπες:Α, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10.
Επίσης: απο καρο κραταμε τον Ασσο, και το 10.
Απο μπαστουνια κραταμε:Α, 2, 10
τα χαρτια πρεπει να ειναι 34, δεν τα κρατας ολα.
Καλη αρχη, και γω τωρα ξεκιναω
hey..se euxaristw..
καλιμερα! θα ηθελα μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει λιγο.......το κεντρικο φιλο το τοποθετουμε πριν ή μετα το ανακατεμα?!!! τα φυλα τα εχουμε ανοιχτα οταν τοποθετουμε? και τελος οταν τοποθετουμε φυλα πανω σε αυτα που μας ενδοιαφερουν ισχυει μονο για φιγουρες ή δεν εχει σχεσει? ευχαριστω ακ των προτερων και sorry για τις πολλες ερωτησεις!!!
καλημερα και απο εμενα, εγω με τη σειρα μου θελω να ρωτησω εαν ξερει κανενας να μου πει εαν οι βαλεδες εκτος απο προσωπα μπορει να ειναι και σκεψεις...... πολλα προσωπα ρε παιδια...... και επισης τα κοκκινα φυλλα ειναι για το ανοιχτοχρωμο ατομο και τα μαυρα για το σκουροχρωμο? λιγο μπερδεμενα ειναι.... ακομα στον ευατο μου δεν βγαινουν ξεκαθαρα.... μαλλον δεν μορω να τα διαβασω για μενα ε? τελος παντων, οπως και να χει οποιος εχει εξεικοιωθει με την πασιεντζα ας μας δωσει καποιες πληροφορίες παραπανω......οτι ξερει ο καθενας καλο ειναι....
το κεντρικο φυλλο το βγαζουμε πριν το ανακατεμα, ετσι πιστευω τουλαχιστον.... και τα φυλλα τα βαζουμε ανοιχτα.... επισης βαζουμε φυλλα απο πανω σε κατι που θελουμε να διευκρινησουμε ανεξαρτητα απο το εαν ειναι φιγουρες η οχι πχ το σπιτι σου το σπιτι του, η σκεψη του κτλ κτλ κτλ....
επι την ευκαιρια να ρωτησω η γυναικα που μας εβαλε στο τρυπακι αυτο που χαθηκε??????? γιατι εχει χρονο να γραψει..... γιατι μας αφησε ετσι?
Μπορεί η κοπέλα που έγραψε το θέμα να μην μπορεί να συνδεθεί, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ είναι πρόθυμα να βοηθήσουν όταν μπορούν και φυσικά γνωρίζουν ;)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
εγω παντως παιδια τα ριχνω τα ξαναριχνω στον ευατο μου, ακρη δεν βγαζω, μαλλον δεν μπορουμε να τα διαβασουμε στον ευατο μας ε? η δεν εχω την απαιτουμενη διαισθηση..... εσεις πως τα πατε?
χμ.. ενδιαφέρον αλλά επειδή οι ερμηνείες είναι τόσο λιτές δεν έχω βγάλει άκρη για το τι σημαίνουν τα χάρτιά που μου έπεσαν.. αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει..
2 μπαστούνι, 8 κούπα, Q καρώ, Κ καρώ, 7 σπαθί, 6 κούπα, 10 μπαστούνι
3 σπαθί, J κούπα, Κ κούπα, 8 σπαθί, Κ μπαστούνι, 6 σπαθί, Κ σπαθι
Α μπαστούνι, 2 σπαθί, 7 κούπα, Q μπαστούνι, 2 κούπα, J σπαθί, A σπαθί
Καλησπέρα σε όλους.Καταρχήν ένα ευχαριστώ για την κοπέλα που μοιράστηκε το θέμα μαζί μας.Ασχολούμαι αρκετό καιρό με τράπουλες (ερασιτεχνικά)και βρήκα αυτό τον τρόπο εύκολο και γρήγορο.Πιστεύω ότι τον έχω καταλάβει καλά,από το γεγονός ότι μου βγαίνουν και τα δικά μου και των άλλων,από 1-2 ημέρες εώς το πολύ σε 2 εβδομάδες.Πιστέυω ότι παίζει ρόλο η διάθεση γιατί εάν π.χ.είμαι ανχωμένη ή φοβάμαι κάτι θα δω αυτό στα χαρτιά.Γνώμη μου είναι ότι όλες οι τράπουλες απλά μας βοηθούν να αποκωδικοποιήσουμε κάποια πράγματα και να τα ερμηνεύσουμε με βάση τη διαίσθησή μας,είναι απλά εργαλεία δεν έχουν από μόνα τους δύναμη.Δύναμη έχει η θέλησή μας και η πίστη μας σε κάτι.
Σημείωση:άποψή μου είναι ότι οι προβλέψεις που γίνονται ενημερώνουν για τις πιθανές εξελίξεις και όχι για κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει.Αυτός είναι και ο σκοπός.
Φιλικά
γεια σας ! λοιπον αυτο ειναι και το πρωτο μου ποστ !
εχω κι εγω καποιες αποριες...στη μεση (στο πρωτο ριξιμο) ειναι ΠΑΝΤΑ το 8 κουπα;
η επειδη εγω ειμαι σκουρα καστανη πρεπει να βαλω το 8 σπαθι ;
και κατι αλλο ! αυτος ειναι ανοιχτος καστανος δηλαδη ριγας κουπα...ο,τι χαρτι ειναι κουπα ειναι για εκεινον κ ο,τι χαρτι ειναι σπαθι ειναι για εμενα που ειμαι σκουρα καστανη;
σας παρακαλω απαντηστε ! :bigsmile:
Γεια σας! Προσπάθησα κι εγώ να ρίξω έτσι τα χαρτιά αλλά 8α χρειαζόμουν κάποια βοήθεια. Έριξα μια δοκιμαστική μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου την ερμηνεύσει ώστε τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη να κατανοήσουμε πώς ερμηνεύονται?? Η εικόνα των χαρτιών έτσι όπως τα έριξα είναι η εξής:
ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ
Q σπαθί – 3 σπαθί – Q μπαστούνι – 6 σπαθί - 3 κούπα – 10 καρό – 9 κούπα
ΜΕΣΑΙΑ ΣΕΙΡΑ
Α καρό - 2 σπαθί - Q καρό - ψυχή (ΕΓΩ 8 σπαθί) - 10 μπαστ. - J κούπα - Α μπαστ.
ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ
Κ σπαθί - 4 σπαθί - J σπαθί - 7 σπαθί - 10 κούπα - Α σπαθί - Α κούπα
Τα 3 φύλλα που τοποθετούμε πάνω στο κεντρικό είναι: 8 κούπα (η ψυχή του αγοριού μου γιατί είναι πιο ανοιχτός από εμένα)- 2 κούπα - 4 κούπα
Επίσης επειδή ήθελα να ξεκαθαρίω περισσότερο 3 από τα φύλλα που βγήκαν άνοιξα: πάνω στο Q μπαστούνι τα φύλλα 9 καρό και Κ καρό, πάνω στο Κ σπαθί το Κ κούπα και το Q κούπα και τέλος πάνω στο Α μπαστούνι το Κ μπαστούνι και το 6 κούπα.
Εγώ είμαι πιο σκούρα από το αγόρι μου. Μπορείτε να μας κάνετε μια ερμηνεία σύμφωνα με αυτά τα χαρτιά για να καταλάβουμε πώς τα ερμηνεύουμε και να τα διαβάζουμε μόνοι μας??? Θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο για όλους.... Ευχαριστώ πολύ!
ρε παιδια το διαβασμα οταν λετε χιαστι τι εννοειτε; δλδ πχ ξεκιναμε απο το κεντρο υποθετω και μετα;; και τα χαρτια οταν λεμε 3 σειρες απο 7 χαρτια το ενα πανω στο αλλο; και παλι δεν βγαινει ο αριθμος των χαρτιων! ευχαριστω πολυ οποιον απαντησει
η αν μπορει καποιος να κανει ενα σχεδιγραμμα πχ
628
415
937
που 1 το πρωτο χαρτι οπυ 2 το 2ο και παει λεγοντας μετα το 10 πως θα παει; μεχρι το 21ο;;;;
λοιπον παιδια οκ το καταλαβα νομιζω!:nuts::nuts:και τωρα αυτο που μένει ειναι να τα ριξω και να δω εαν βγαινουν!!!!!!!!!! καλη μου επιτυχια !και το μόνο που επρεπε να κανω ήταν να διαβαζω το θεμα απο την αρχη ως το τελος και λυνονται ολες οι αποριες!!!!!!!!
Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθείσει μ τις φιγούρες ; εγώ είμαι ξανθιά δηλαδή όλες οι κούπες είναι δικά μου άτομα (συγγενικά);;;Αυτόν τον βάζω σπαθί ... Όλα τα σπαθία είναι άτομα δικά του;Οι άλλες φιγούρες είναι άσχετα πρόσωπα;;
Ας μου απαντήσει κάποιος...please!!
teloio...............
γεια σας,εχω καταλαβει πως γινεται η ολη διαδικασια αλλα κολαω λιγακι στο να τα ερμινευσω!μπορει καποιος που ξερει να δωσει ενα παραδειγμα??thanks!!