Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Απαπα Αθηνούλα μου, τι λες τώρα;
Ο κύβος ερίφθη, το ποτήρι ξεχείλησε.
Ασε που δεν είναι να παίζεις μ'αυτά, ότι γράφει (στο κάρμα εννοώ) δεν ξεγράφει.
Εχω ήδη καταλήξει στα πέντε επικρατέστερα και βρίσκομαι σε κατάσταση ζεν :crazy:προσπαθώντας να αφουγκραστώ ποιό απ' όλα τα υποψήφια nick απελευθερώνει τα καλύτερα vibes στο σύμπαν.
Και το μελανι του καρμα , δεν σβηνει με blanco , το ατιμο ... ναι σε λεω ..... :toung:
Ανυπομονουμε να σε δουμε με το καινουριο νικ !!! Ανυπομονει και το συμπαν να σε καλωσορισει ......... :nuts:
Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα , ειναι και μια αλλαγη βρε ... εαν εισαι ανθρωπος των αλλαγων , κουτι θα σου πεσει :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Γελάτε αγαπητή.:lipsrsealed:
Εγώ δεν αστειεύομαι. Δεν είναι να παίζει κανείς μ'αυτά ...σσσσσττ!! δεν ξέρεις από που θα το'βρεις μετά :scared::scared:
Αν ο Θεος εχει χιουμορ, τοτε το καρμα ειναι παιχνιδι!!:nuts::bigsmile:
Ουπς!! Συνδεστε με αμεσως με τα nickname!!! please!!! Μη με ριξετε ... εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!:wacko::wacko::toung:
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Ωχ οοοοχι πάλι!!! Οοοοχι δεν σημαίνει αυτό:cry::cry:
Εεεε φτάνει πια!!
Ως εδώ και μη παρέκει
Το αλλάζω ΤΩΡΑ δεν αντέχω αλλη κοινωνική κατακραυγή.
Ασε δε που φοβάμαι τις καρμικες προεκτάσεις και επιπτώσεις που μπορεί να πληρώνω στην επόμενη ζωή, εξαιτίας ενός βλάσφημου nick
Έεελα τώρα που δε σημαίνει αυτό.....αφού είναι φως φανάρι....καρμικό....
Ναι, εν μέρει...βασικά άρχισε να το χρησιμοποιεί μόλις διαπίστωσε ότι είμαι για ζούπιγμα...υπερβολικά sexy...αλλά τί να περιμένει κανείς από έναν άντρα Κριό με ορωσκόπο στον Λέοντα...!Το καλύτερο κομμάτι του είναι το σεξουαλικό!
Λατρεύω την Γκαλάντριελ του Τόλκιν. Κρύβει δύναμη και σύνεση ταυτόχρονα. Γνωρίζει καλά τα σκοτεινά σημεία της αλλά φροντίζει να τα κρατά δεμένα και κρυμένα σε μέρη άπατα. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ισσοροπία και η γαλήνη, αλλιώς η ΓΝΩΣΗ!!
Γιαυτό και χρησιμοποιώ το όνομα αυτό. Θα ήθελα πολύ να της έμοιαζα.
to nick mou vgainei apo thn Arwen tou arxoda me mia paralagh.to ekana Argouen oso gia to Vampire einai prwfanes pisteuw pws exw pswra me tous brukolakes huhuhuhuhu
xrhsimopoiw afto to nick ta teleutaia 2 xronia padou.opote an me vreite pouthen mhn dustasete na mou peite geia.egw tha eimai stadar.to kalo einai oti opou thelw na to xrhsimopoihsw den paizei na to exei kapoios allos mia kai einai dikh mou dimiourgeia.filia polla apo sudoma agaphmeno sas vrukolakaki huhuhuu
εδω διαλεξα το fisherman. σε καποιο αλλο site, ειχα διαλεξει αρχικα το bubble, και μετα το andreas zeppos! σε ζωδιακα site με λιγα λογια, εκουσια διαλεγα και διαλεγω καποιο που να σχετιζεται με το ζωδιο μου η τη φυση του, το νερο! το bubble, ηταν το πρωτο, το παιχνιδιαρικο. ο ζεπος, το σοβαρεψε το πραμα. ο πιτσιρικος ωριμασε και εγινε ψαρας. εδω, συνειρμικα, εβαλα τον ψαρα στα εγγλεζικα! και επεται συνεχεια...!!!:)
το δικό μου βγήκε από τα αρχικά στο ονοματεπώνυμο μου..........το έχω και στο e-mail και έτσι δεν το ξεχνάω........
pisteuw oti to sunshine me ekfrazei apolita!to xrisimopoiw pantou!apla :bigsmile::bigsmile::love:pragmatika niw8w san mia iliaxtida!
Quote:
Originally Posted by
Sunshinesunshine
pisteuw oti to sunshine me ekfrazei apolita!to xrisimopoiw pantou!apla :bigsmile::bigsmile::love:pragmatika niw8w san mia iliaxtida!
Ή σαν δύο! :bigsmile: Σε παρακαλώ μόνο γράφε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα ελληνοφράγκικα κουράζουν...
Διάλεξα το Toniats γιατί είμαι απλώς Τόνια, και όχι η υπέροχη γυναίκα-Μπάρμπι που θα' θελα να είμαι...
Δεν το είχα δει αυτό...λοιπόν,διάλεξα το ailama_p γιατί είναι το όνομα μου ανάποδα και γενικά ήμουν (και είμαι απο γεννησιμιού μου όπως λένε) όταν τα παίρνω πολύ ανάποδη...πολύ... αλλά και με το δικό μου μοναδικό τρόπο!
ΔΕΝ έχει σχέση με τον Δαλάι Λάμα,εσύ.
Όχι ΔΕΝ είμαι ένα άγιο λάμα,άλλε!
Τα περισσότερα παρατσούκλια μου ή είναι ''άκυρα'' (π.χ. γοργόνα-καμία σχέση με το κολύμπι,φίλη σκυλού-μεγάλη ιστορία) ή δεν έχουν πια ισχύ(π.χ.βαμπίρ-ξενύχτι,αποφυγή των ακτίνων του ηλίου και τα σχετικά -αν και ακόμα δαγκώνω!).
¶σε,δύσκολη υπόθεση το nik...
Εμένα μου αρέσει το Γεράκι σαν ζώο και τι αυτό αντιπροσωπεύει γι αυτό το διάλεξα. Μπορεί να εκπαιδευτεί, η όρασή του είναι η καλύτερη είναι γρήγορο και εμένα μου αρέσει είναι όμορφο....!!!!
Το δικο μου απο τη θεοτητα της Αιγυπτου Ισιδα-Ισις
To σμαραγδι ειναι σαν να κραταει ενα κομματι της θαλασσας.Ειναι κομψο ,μα οχι τοσο πολυτελες ωστε να σε αποτρεπει να τ αγγιξεις...
Eνδιαφέρον το θέμα ...
Το δικό μου προέκυψε σχεδόν κατά λάθος ... με τη συνδρομή του ..."δαίμονος του ...πληκτρολογίου"! Συνηθίζω τα απλά ψευδώνυμα. Το χαϊδευτικό μου ( nana) και το αρχικό του επωνύμου μου (mi). O "δαίμων" που λέγαμε, όμως, έκανε το δεύτερο "n" "m" κι έτσι προέκυψε το namami. Μ' άρεσε η "σύμπτωση" (νάμα= νερό πηγής - αντίστροφα= αμάν!) και αποδέχτηκα τη ..."δαιμονίαν βουλήν"...
εγώ διαλέγω πάντα το sonas γιατι είναι ο αναγραμματισμός του έρωτα της ζωής μου κι έτσι τον νιωθω κοντά μου συνεχώς, κατά κάποιο τρόπο...
Εγώ ήθελα κάτι που να είναι παράξενο. Έτσι σαν ψευδώνυμο έβαλα το πικρό μπισκότο που νομίζω ότι είναι άρκετα περίεργο!:bigsmile:
Μα γιατί αστρολογικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ζυγός ούσα, αναζητώ την ομορφιά στο καθετί και σίγουρα την τελειότητα. Υπερβολή ? Καλά μου έχει πάει μέχρι στιγμής. Κλείνω τα μάτια σε οποιαδήποτε ασχήμια και ο,τιδήποτε αρνητικό. Κάνει καλό στην ψυχή.
Ασχολούμαι με την αστρολογία σαν χόμπι από....δεκαπέντε ετών(περισσότερο και από τους αστρολόγους!!) γι΄αυτό δικαιούμαι να είμαι το Astroboy!!:laugh:
Το όνομα κάσι το είχα ακούσει σε ένα έργο και μου άρεσε. Δεν ήξερα όμως πώς γράφεται γι' αυτό και το έκανα kassy, (kasy θα το έγραφα, κάτι σαν χαϊδευτικό του Κασάνδρα, αλλά καταλάθος πάτησα δύο s). Δεν έδωσα τόση σημασία, γιατί είδα ένα άρθρο στο myhoroscope και ήθελα γρήγορα να εγγραφώ για να το διαβάσω. Από τότε έφαγα κόλλημα για χρόνια.
Εγω διαλεξα το jungle γιατι πιστευω οτι το διαδικτυο ειναι σαν μια ζουγκλα......