-
Re: Παρόντες και παρούσες...
Καινούργια κι εγώ από τις αρχές του μήνα , αλλά ...παρούσα κάθε μέρα έστω και για λίγο
Φιλιά:bigsmile:
-
-
Καλημέρα σας!
Την εγγραφή μου την έχω κάνει καιρό στο MyHoroscope, αλλά είναι η 1η πρώτη φορά που στέλνω..
Χτες ήμουν αρκετή ώρα και διάβαζα παλιά σχόλια σχετικά με "τον τρόπο ριξίματος χαρτιών" από το Μαράκι και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το μέγεθος της απήχησης που είχε σε πάρα πολλούς!!! (ακόμα και σε μένα)! Πραγματικά το να διαβάζεις το μέλλον είναι πειρασμός...πρόκληση αλλά και πρόσκληση σε κάτι που αν δεν "το ' χεις" δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Θεωρώ ότι το "διάβασμα της μοίρας" πρέπει να γίνεται από άτομα που έχουν "κάπως" πιο έντονη διαίσθηση και επιπλέον σωστό συνδιασμό λογικής και συναισθήματος..Δεν μπορούν όλοι...όσο καλά και να "έχουν μάθει να εξηγούν το κάθε φύλλο ή ακόμα και τον συνδιασμό αυτών"...Το Μαράκι θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλή γνώστης σε αυτό.
Αυτά σαν πρώτη επαφή...
-
Γειά !!!
Κι εγώ εδώ για να δηλώσω το παρών!!!
:toung: :bigsmile: :embarrest
-
Παρούσα και γω, μέχρι να φύγω για διακοπούλες :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Αν και γνωρίζουμε :rolleyes: ας κάνουμε και το απαραίτητο τεστ για να σιγουρευτούμε. Γυναίκες και άντρες του MyHoroscope που είτε είστε ενεργά μέλη είτε το σνομπάρετε :p λιγουλάκι, δηλώστε παρόντες και παρούσες αναλόγως του φύλλου σας για να διαπιστώσουμε τελικά ποιοι το στηρίζουνκαι να "πέσει" το απαραίτητο σφυροκόπημα!
¶νθρωπος παρών... γεια και καλώς σας βρήκα. δεν είμαι συνηθισμένος στην επικοινωνία μέσω ιντερνετ, αλλά μαθαίνω γρήγορα.
-
γεια σας παιδες....:embarrest
ειστε ωραιο team....:sick:;)
:love:
:tease1:
-
γειά σας,είμαι καινούργιο μέλος....υπέροχο forum
-
Παρούσα κι εγω...λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή?
-
Παρούσα!! Πολλά φιλιά και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλα τα μέλη και μη!!:bigsmile:
-
-
:nuts: Γειά σας! Είμαι καινούργια στο site!
-
Καλώς ήρθες ΤΣΑΚΙ!!!!! ;)
-
Ευχαριστώ είμαι στη δουλειά και όπως καταλαβαίνετε δουλειά δεν είχα και βρήκα. Σήμερα σας ανακάλυψα!
-
παρούσα! άντε και καλές εκλογές! είμαι και εφορευτική! ο κρόνος φταίει για όλα!!!
-
Κ εγώ εδώ είμαιαιαιαιαιαιαιαι!!!
:bigsmile:
-
Αν και νέα στο site... δηλώνω παρούσα! :)
-
καλημερα με λενε κατερινα κ ειμαι 22 ετων ηθελα να μαθω καποια περισσοτερα πραγματα που αφορουν το ζωδιο μου.
-
Παρούσα!Καλημέρα σε όλους!:wink2:
-
Quote:
Originally Posted by
maer8
παρούσα! άντε και καλές εκλογές! είμαι και εφορευτική! ο κρόνος φταίει για όλα!!!
Ουπςςςςςςς, εσύ εκεί της εφορευτικής, παρακαλώ να μάθουμε όλα τα πικάντικα νέα... :bigsmile:
-
:sad2:
Quote:
Originally Posted by
fillenia
Βρε... σαν τα χιόνια!
παιδια και εγω η κεττυ ειμαι παρουσα.Παιρνω μεγ'αλη κριση λογω πλο'υτωνα πανω σον Ωροσκοπο μου!!! Χαλια μαυρα και απο οτι βλεπω θα κατσει καποια χρονια !!! Δεν ξερω πως θα την Βγαλω!!!! Αμα ειναι κανα καλος αστρολογος και μοθ δωσει κουραγιο θα τον ευγνωμονω!!!! Εχω γεννηθει στις 6.10.1948 στις 13.00 μμ.
Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Quote:
Originally Posted by
kagou7614
καλημερα με λενε κατερινα κ ειμαι 22 ετων ηθελα να μαθω καποια περισσοτερα πραγματα που αφορουν το ζωδιο μου.
Κατερινακι καλως ηρθες.Μεσα στο σαιτ θα βρεις τα παντα για το ζωδιο σου.Ευχομαι να σε καλυψουν.Οτι απορια καλοδεχουμενη!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
ketty
:sad2:
παιδια και εγω η κεττυ ειμαι παρουσα.Παιρνω μεγ'αλη κριση λογω πλο'υτωνα πανω σον Ωροσκοπο μου!!! Χαλια μαυρα και απο οτι βλεπω θα κατσει καποια χρονια !!! Δεν ξερω πως θα την Βγαλω!!!! Αμα ειναι κανα καλος αστρολογος και μοθ δωσει κουραγιο θα τον ευγνωμονω!!!! Εχω γεννηθει στις 6.10.1948 στις 13.00 μμ.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλως την Κεττυ.υπαρχει ενοτητα στο σαιτ που μπορεις να κανεις ερωτησεις αρκει να μην ειναι προσωπικες γλυκεια μου Κεττυ.Επειδη επισης κατανοω οτι καπου ακουσες για πλουτωνα και πανικοβληθηκες...Η μελετη φερνει γνωση και ηρεμια.Γιαυτο εχουμε και τοσα αρθρα εδω.Καλως μας ηρθες παλι.
-
Καλωσοριζουμε και τα μελη μας πλεον Mariamilo kai MisSomething.Καλη αναγνωση παιδια.:bigsmile:
-
Παρούσα κι εγώ.:bigsmile:Πρώτη φορά:embarrest. Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε μέρα?
Γειά σε όλους εσας,ειδικά στα χιλιοταλαιπωρημένα λιονταράκια:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
whitedream
Παρούσα κι εγώ.:bigsmile:Πρώτη φορά:embarrest. Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε μέρα?
Καλως ορισες White Dream.Τι εννοεις αυτο να γινεται καθε μερα?αν εννοεις να μας χαιρετας νομιζω οτι η καθημερινη σου συμμετοχη γενικα στο site κρινεται απαραιτητη....:bigsmile:Και ενα λιονταρι αντεχει παντα και τα παντα...:love:
-
Quote:
Originally Posted by
whitedream
Να δίνεις το παρόν σε αυτό το θρεντ εννοείς; Όχι βέβαια! Αφού θα μπαίνεις καθημερινά, άρα και θα σε βλέπουμε :bigsmile: ¶ντε και αν κάνεις καμιά απουσία, θα κάνουμε τα στραβά μάτια και θα στη σβήσουμε :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Να δίνεις το παρόν σε αυτό το θρεντ εννοείς; Όχι βέβαια! Αφού θα μπαίνεις καθημερινά, άρα και θα σε βλέπουμε :bigsmile: ¶ντε και αν κάνεις καμιά απουσία, θα κάνουμε τα στραβά μάτια και θα στη σβήσουμε :toung:
Απουσιολόγε! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!!!
Θα μετράς με τρόπο 1,2,5,6,9,10,20,50 κλπ:bigsmile:
-
Εκτός και αν κάνουμε ομαδική κοπάνα
(:offtopic: ναι το ξέρω)
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Απουσιολόγε! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!!!
Θα μετράς με τρόπο 1,2,5,6,9,10,20,50 κλπ:bigsmile:
Μα την ταραζεις τωρα...Απουσιες..εδω δεν παιρνουμε απουσιες.Κανε οσο σκασιαρχειο θες!:bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
mariolla
γειά σας :toung::laugh:
Καλώστην:bigsmile:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
-
Καλημέρα σ'όλες!:tease1:απουσιολόγιο για κορίτσια είναι αυτό?:toung:
-
Και όχι μόνο :bigsmile:
Mην κοιτάς που είμαστε περισσότερες :toung:
-
Τι ακριβώς είναι το σφυροκόπημα?????:unsure:
Δηλώνω παρούσα:bigsmile:Είμαι στο γραφείο,εκτός από άτυχη στα αισθηματικά:cry: με βλέπω και άνεργη:crazy:
-
Quote:
Originally Posted by
whitedream
Τι ακριβώς είναι το σφυροκόπημα?????:unsure:
Δηλώνω παρούσα:bigsmile:Είμαι στο γραφείο,εκτός από άτυχη στα αισθηματικά:cry: με βλέπω και άνεργη:crazy:
1 Όχι έχει ΚΑΙ άντρες αυτό το φόρουμ :nuts:
2 Τι σόι γραφείο είναι αυτό που δουλεύει κυριακάτικά?
3 Μη μασάς, είσαι και λιοντάρι :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
1 Όχι έχει ΚΑΙ άντρες αυτό το φόρουμ :nuts:
2 Τι σόι γραφείο είναι αυτό που δουλεύει κυριακάτικά?
3 Μη μασάς, είσαι και λιοντάρι :bigsmile:
1.Βρε καλώς τα αγόρια!!:embarrest
2.Τώρα αυτό τι σημαίνει?Ότι τη Κυριακή κανείς δεν εργάζεται?Ξεχάστε την απόλυση,ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ! :respect:
3.μασάω,δεν μασάω,μασάω,δεν μασάω,μασάω,δεν μασάω...Ουφ. όταν σκέφτομαι πολύ με πονάει το κεφάλι:dizzy:
-
Καλημέρα!!!!!:nuts:
Εδώ είμαι και εγώ!!!!!
Φιλιά σε όλους!
-
καλημερες γενικα και ειδικα
-
Quote:
Originally Posted by