Τελικά είναι πολύ χρήσιμο να είσαι μέλος σε αστρολογική κοινότητα.Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας ανακάλυψα έστω και τυχαία.:bigsmile:
Printable View
Τελικά είναι πολύ χρήσιμο να είσαι μέλος σε αστρολογική κοινότητα.Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας ανακάλυψα έστω και τυχαία.:bigsmile:
τυχαία σερφάροντας
apo tin isida...des me filenada na me kamaroseis! :w00t::w00t:
Εντελως "τυχαια" αλλα "μοιραια" εψαχνα για απαντησεις και τις εχω βρει.Μου φερατε πολυ γουρι, για αλλη μια φορα ευχαριστω :love:
Ειστε πολυ καλοι!! Μεινετε ετσιPerfect
google.search sthn ari8mologia
Ώπως σχεδόν όλοι..Τυχαία στο γκούγκλυ :cheesy:
Γεια σας.
Εγω το βρηκα απο το asxetos.gr.
Πολυ καλο site
καλημέρα σας ήξερα οτι υπάρχει αρκετό καιρό αλλά το τελευταίο διάστημα μπαίνω πιο εντατικά!
το άκουσα απο μια φίλη πριν πολύ καιρό και ένα βράδυ που χάζευα στο google το εντόπισα. Δυστυχώς επισκέπτομαι σπάνια το site...πολύ δουλειά και κακή σύνδεση. Πάντως όποτε μπαίνω τα άρθρα πραγματικά με ξενυχτάνε....:blink::blink::blink:
Απο φιλη εμαθα κι εγω για το site,και λογω ελλειψης χρονου κι εγω,το μονο αρνητικο που μπορω να σκεφτω ειναι το ξενυχτι στα forums....:wacko:
Από την εκπομπή της ΝΕΤ Ψηφιακή Ελλάδα !:bigsmile:
eida ena kokkora pentakathara sto flytzan mou kai anarwtithika ti itane ayto.pliktologisa loipon kafemanteia kai vrika to site......
to opoio me exeplixe
sygxaritiria
απο μηχανη αναζητησης το google για την ακριβεια και απο τοτε εδω.....διαβαζω και μαθαινω:crazy:
καλησπέρα!
τυχαία όπως όλοι στο Google. Συγχαρητήρια είστε πολύ καλή παρέα και συνχρόνως μαθαίνω πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.
Ευχαριστώ για παρέα.
αγορασα το πρωτο τευχος του περιοδικου <ζωδιακος> που ηταν πολυ ωραιο
και ειδα τη διαφημιση για τα μαθηματα αστρολογιας.
τυχαία σερφαροντας και ενθουσιάστηκα.λέτε πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα.και εγώ προσπαθώ να μάθω!!!!!!!!!!!!!!
στην αρχή απλα σερφάρωντας αλλα τελικά ανάμεσα απο άλλα φορυμ αστρολογίας..κατέληξα εδώ!!!
:cheesy::cheesy::cheesy::bigsmile:
από το google και από τότε είμαι τακτική αναγνώστρια:bigsmile:
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω θερμά για την δυνατότητα που μου δίνεται μέσα από τη σελίδα σας να παρακολουθώ αστρολογικά και ποικίλης ύλης ενδιαφέροντα θέματα.Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω αστρολογία, γι'αυτό και αγοράζω μηνιαία περιοδικά για να ενημερώνομαι για το ζωδιό μου.Σε ένα από αυτά είδα και την διεύθυνση της σελίδας σας.
Επίσης θα ήθελα να είμαι πιο ενεργό μέλος, αλλά δεν ξέρω πως θα μπορούσα να παραθέσω την αποψή μου για θέματα τα οποία δεν γνωρίζω.
Συγχαρητήρια για την σελίδα σας.:bigsmile:
Από το google αναζητώντας ανάλογα κείμενα ή site
Το ενδιαφερον μ για την αστρολογια κ η αναγκη μου να εξηγησω τα κακως κειμενα της ζωης μου με οδηγησαν στο google και σας βρηκα:cheesy:
το εμαθα απο μια φιλη που ασχολητε αρκετα με την αστρολογια.εγω ειμαι καινουργια.τωρα αρχιζω να μαθαινω!
Καλημέρα.. Έψαχνα στο google για το πως μπορώ να βρώ την σελήνη μου και βρήκα το site σας!:embarrest
βρήκα την ιστοσελίδα τυχαία, όταν έκανα αναζήτηση για την Αφροδίτη (αρχαία θεότητα), μπήκα και μου άρεσε!:bigsmile:
Εντελώς τυχαία, έψαχνα κάτι άλλο και βρέθηκε μπροστά μου.
Γεια σας εγώ έμαθα από μια διαφήμιση σε ενα αστρολογικό περιοδικό.Μπήκα από περιέργια να δω το site και ξετρελάθηκα.Ενοείτε οτι από την πρώτη στιγμή έγινα μέλος και δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Περυσι 29\2 εγινα μελος εδω..δισεκτος ο χρονος ηταν:cheesy:
Αυριο κλεινω εναν χρονο εδω..
Με εγραψε η κορη μου ,εγω δεν ηξερα πως γινετε αυτη η διαδικασια :wacko:
Γνωρισα αρκετους φιλους ,μερικοι ειναι ξεχωριστοι για μενα..αυτοι ξερουν γιατι:love:
Ειναι μεσα στην ζωη μου πια η καθημερινη επαφη με το φορουμ ,
ηταν ερωτας με την πρωτη ματια :love:το:horoscope:
βαθυς,ουσιαστικος,που μου εμαθε πολλα και μου μαθαινει συνεχως..
Η πρωτη μερα μου εδω και ολη εβδομαδα ηταν ασχημη με αποπηραν τους αποπηρα και εγω...
Αλλα εγω εκει..ειδα τα λαθη μου [απο αγνοια]να μην απαιτω την οποιαδηποτε ασχετη απορια μου εδω και τωρα..
Την παντελη αγνοια μου οχι μονο στο πως ρωταμε μεσα στο φορουμ ,αλλα και τι ρωταμε ,
αλλα και την αγνοια στους ιντερνετικους ορους κ.λ.π
Σημεια,αβαταρ,σμαιλς,θενκς. ολα αυτα τα εβλεπα αλλα φοβομουν να τα πατησω [οταν εχεις αγνοια;]
και αλλα πολλα ..
Με βοηθησαν σε ολα οταν τους ρωτουσα με π.μ, εβλεπαν και τις φιλοτιμες πρασπαθειες μου..
Αφιερωμενο σε αυτους λοιπον :love:
Επισης ευχαριστω και το μελος '' λελου'' που με ζωγραφισε:love:
Και απο τα βαθη της ψυχης μου ενα ευχαριστω σε εσενα παιδι του 1963 ομοζωδιε μου
σε ευχαριστω για οσα εκανες και για οσα κανεις .
Την αγαπη μου και την εκτιμηση μου να εχεις φιλε μου:love:
Δεσποινα κουκι:bigsmile:
apo mia fili
Γειά σας!! :bigsmile:
Και εγώ μια μέρα έψαχνα κάτι στο google και αμέσως έπεσα πάνω στο site!
:love:απο το περιοδικο ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ που το πηρα μια μερα απο περιεργεια και μετα κολλησα :love::love::love:
Να που μπήκα κι εγώ, σαν τους πολλούς - τυχαία! Ελπίζω κι εγώ να κολλήσω... Φαίνεται πολύ καλά οργανωμένο, ίσως και υπερβολικά για το δικό μου περιορισμένο ελεύθιερο χρόνο... Θα δείξει.
Λοιπόν παιδιά, εγώ έψαχνα να δω (αλλά δεν το βρήκα τελικά) την ερμηνεία του ¨Λίλιθ στον Σκορπιό και 11-ο οίκο"...
Τα λέμε, μάλλον...
Και εγω τυχαια το ανακαλυψα ψαχνοντας κατι στο Google!Αλλα πραγματικα μεσα απ' τα βαθη της ψυχης μου θεωρω οτι δεν ειναι καθολου τυχαιο που ανακαλυψα αυτο το site!
καπως ετσι ξεκινουν οι μεγαλοι ερωτες ...
εντελως τυχαια ...
εκει που δεν το περιμενεις..
ισως εκει βρισκετε και η δυναμικη του σαιτ μας στην μεγαλη καψουρα που εχουμε για αυτο...
και αυτο μας στο ανταποδιδει με τα αρθρα του και θεματα
Καπως ετσι θα το περιεγραφα κι εγω!Αφου με το που μπηκα αρχισα να διαβαζω σχεδον ολα τα αρθρα το ενα πισω απ' τ' αλλο ξενυχτωντας!Με ειχε συνεπαρει!!Μια απορια(δεν ξερω αν ειναι το καταληλλο μερος για να τη θεσω αλλα δεν ξερω που αλλου)Γιατι στην αρχη μου εβγαζε ολα τα αρθρα και τωρα οχι;
και εγώ εψαχνα στο διαδίκτυο για να μαθω για το ζώδιο μου και έδωσα πάνω σε αυτο το site!!!! Τρελλάθηκα όταν το είδα
Καλησπερα, εγώ σας βρήκα ψάχνοντας στο Google για τις προβλεψεις του 2009.Μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση του site και τα τόσα διαφορετικα θέματα που συζητούν όλοι εδώ. Χαίρομαι που μπορώ να τα διαβάζω και'γω όταν βρίσκω λίγο χρόνο.
Μέσω του facebook, από φίλη