Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
jeos
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ
Γεια σου και εσένα.
Καλώς μας ήρθες! :bigsmile:
Σας καλησπεριζω και γω μα την σειρα μου! Λεγομαι Μαρια ,ειμαι καινουργιο μελος και πιστευω να δωσετε ενα χερακι βοηθειας διοτι δεν καταλαβαινω και πολυ οτι αφορα τις αναλυσεις κλπ.
Quote:
Originally Posted by
m.pou
Σας καλησπεριζω και γω μα την σειρα μου! Λεγομαι Μαρια ,ειμαι καινουργιο μελος και πιστευω να δωσετε ενα χερακι βοηθειας διοτι δεν καταλαβαινω και πολυ οτι αφορα τις αναλυσεις κλπ.
Μαρία καλώς μας ήρθες!
Να είσαι σίγουρη πώς ό,τι απορία έχεις, θα βρεις πολλους να σε βοηθήσουν! :bigsmile:
geia sas ...na mai ki ego edo ...eimai i katerina... k maresei poli na diavazo gia 8emata astrologias...vrika poli endiaferon ayto to site k eipa na er8o ki ego stin parea sass...:)
Quote:
Originally Posted by
ninaki21
geia sas ...na mai ki ego edo ...eimai i katerina... k maresei poli na diavazo gia 8emata astrologias...vrika poli endiaferon ayto to site k eipa na er8o ki ego stin parea sass...:)
Καλώς μας ήρθες Κατερίνα! :bigsmile:
Γύρισε όμως το πληκτρολόγιο σου στα ελληνικά.
ΟΥΠΣ....ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ....
:)
Καλημέρα ,
ονομάζομαι Γιάννα και είμαι καινούργιο μέλος , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ.
Quote:
Originally Posted by
Ariel164
Καλημέρα ,
ονομάζομαι Γιάννα και είμαι καινούργιο μέλος , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ.
καλως μας ηρθες λοιπον !!
οι περισσοτεροι δεν ξεραμε και δεν ξερουμε ακομα πολλα Γιαννα μου
σιγα σιγα και διαβαζοντας μπαινει το νερο στο αυλακι :bigsmile:
καλη συνεχεια σου ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!
Καλγησπερα σας !!!!!
Σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε σε μια απορια μου.
Εκανα το τεστ συμβατοτητας αλλα απο το παρακατς αποτελεσμα το μονο ποθ καταλαβαινς ειναι οτι δεν υπαρχει δυσαρμονια.
Ποιες ειναι οι ανωτερεσ τιμεσ των 3 αποτελεσματων ωτσε να μπορω να συγρινω και τι σημαινει η ισχυς και η αμοιβαια αποδοχη.
το αποτελεσμα
Ισχύς Αρμονία Αμοιβαία Αποδοχή
331.5660185 73.428086275(πρασινο) 2
τι μπορω να καταλαβω απο αυτο το αποτελεσμα?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!