χιχιιχ ναι οκ αλλα αντε να δουμε τι θα γινει1 παντως πιστευω πως οτι γινετε ειναι μοιραιο ετσι να γινει ! συμφωνεις?:nuts::embarrest:love::love::lo ve:
Printable View
Αντί για δική μου απάντηση, σου παραθέτω να διαβάσεις άποψη, που υπάρχει παραπάνω.....
http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%...html#post96183
Φιλικά
Κατερίνα
Αγαπητή φίλη,
το άρθρο σου ήταν πολύ διαφωτιστικό!!!Έχω ωροσκόπο στο λέοντα καθώς και Ερμή και ¶ρη.....
Οπότε καταλαβαίνεις...Υπάρχουν θέματα ανοιχτά στη ζωή μου και αυτό που προέκυψε τώρα εντελώς
ξαφνικά είναι επαγγελματικό.Ήδη έχω πολύ αγχος.Περιμένω να δω τι μέλλει γενέσθαι...
Τι έγινε, αστροσυντρόφια; Πώς την ...νιώσατε την πανσέληνο;
Εγώ πάντως, που την είχα σε Τ-τετράγωνο με τον ωροσκόπο στην κορυφή και τον γενέθλιο Κρόνο στη βάση του (στον Υδροχόο) δεν είδα ή ένιωσα ή ...κατάλαβα κάτι :bigsmile:
Απεναντίας, ειδικά χθες, ενώ είχα κανονίσει με τον φίλο μου τον Δ. Κ. να πάμε σε μια διάλεξη του Παΐζη με θέμα το "φιλοσοφικό υπόβαθρο της αστρολογίας", καταλήξαμε σε κάτι άλλα φιλαράκια, που είχαν ετοιμάσει κατσικάκι με έναν ειδικό τρόπο (ο μάγειρας ήταν από τη Σίφνο) και παράλληλα έπαιζε και ένα σούπερ παστίτσιο. Η ρακή από την Κρήτη ήταν μια χαρά, όπως και η κουβέντα μας που κράτησε πολλές ώρες, ατενίζοντας ενίοτε και το φεγγάρι, όποτε μπορούσαμε...:bigsmile:
Πολύ ενδιαφέρον...και εγώ σκεφτόμουν να πάω στον Χρήστο αλλά κατέληξα αλλού να πίνω και να τρώω (όχι μαστέλο, αν το λέω καλά, δυστυχώς). Η πανσέληνος με επηρέαζε μόνο λόγω Ήλιου στον Καρκίνο (κυβερνήτης η σελήνη) αλλά και φίλοι που παρατήρησα στον χάρτη τους ότι επηρεάζονταν αρκετά και τους ζήτησα να μου πουν αν έγινε ή ένιωσαν κάτι δυστυχώς δεν είχαν κα΄τι ναμου πουν...μήπως υπάρχει περίπτωση ακόμα να μην έχει εκτονωθεί ?
Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι...σχέσεις που δημιουργούνται σε πανσέληνο τι τύχη έχουν?
Μητσάκο μου,
έλεγξε δύο ενδεχόμενα: ή να είσαι τόσο "χοντρόπετσος" που να μην σε αγγίζουν οι όψεις ή να έχεις "ανυψώσει" τόσο τον χάρτη σου που να μην σε επηρεάζουν κάτι τέτοια τετραγωνάκια!!!:bigsmile: Επίσης, μήπως οι όψεις στον Κρόνο σου συμβόλιζαν τον κο Παϊζη που έμεινε χωρίς κοινό;! :bigsmile:
Οι αντιθέσεις αυτές σχημάτιζαν τετράγωνα με την σύνοδο Ήλιου/¶ρη μου στον Σκορπιό. Παρόλα αυτά πέρασα το Σαββατοκύριακο ήρεμα και αρκετά ξεκούραστα και όπως κι εσύ μ' ένα μεγάλο φαγοπότι χτες με αγαπημένους φίλους. Ανησυχούσα λίγο για τους γονείς μου επειδή οι αντιθέσεις αυτές έγιναν στο 4ο/10ο μου αλλά ευτυχώς όλα καλά. Όμως δεν ήταν έτσι για όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αναστάτωσε πολύ αυτή η Πανσέληνος.
και εγω για φαγοποτι ημουν
χθες το βραδυ..με φιλους:bigsmile:
οπως και στην Κοραλια οι οψεις αυτες 4ο-και 10 εγιναν
και ακουστε τι εγινε σημερα
χωρις να το περιμενω..
εχω δυο βαφτηστιρες που δεν γνωριζονται η μια με την αλλη
και οι δυο με πηραν τηλ σημερα να μου εκφρασουν και να μου εκμηστηρευτουν τα συναισθηματα τους
πολυ στεναχωρημενες η καθε μια για τους δικους τους λογους
16 και 12 ετων η καθε μια
η πρωτη χωρισε με τον δικο της[την παργορησα]
Ηαλλη ομως η μικρουλα εχει σοβαρο προβλημα με την μαμα της,
ειναι για πολλες σφαλιαρες
η μανα της πληγωνει συνεχως την μικρη
και τη διωχνει απο το σπιτι :cry:
Χριστε μου ειμαι πολυ στεναχωρημενη για την μικρη
Αυτα τα δικα μου.........
κουκι
Καλησπερα παιδια και απο μενα. Ωροσκοπος και σεληνη στη 12η του υδροχοου. Το σαββατο ηταν πραγματικα μια κουραστικη ημερα με ατελειωτη δουλεια και ειχα να δουλεψω τοσο πολυ Σαββατο που δεν θυμαμαι ποτε ηταν (ανταμιφθηκα ομως οπως επρεπε). Κατα τ'αλλα περασα φανταστικα-ειχα καιρο να περασω τοσο ωραια. Πηγα σε μασκε παρτυ μιας φιλης μου που ειχα να δω αρκετους μηνες, εφαγα, ηπια διασκεδασα και κερδισα και στην κληρωση στεκα με κεραιες και γλυφιτζουρι παρακαλω!!:bigsmile::bigsmile: Καποιοι με ειχαν ψηφισει και βρισκομουν στη γυαλα με τα χαρτακια ....???:blink::bigsmile:
Γυρισα ξημερωματα μες στη χαρα. Ηταν μια φανταστικη βραδια για μενα αλλα η φιλη κολλητη μου λιονταρινα ολη νυχτα ηταν στα μαυρα της τα χαλια...:unsure: αυτα.