Θα ήθελα να ανήκω σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο,πιο δυναμικό και με αυτοπεποίθηση.Τώρα πιο ΑΚΡΙΒΩΣ,δεν ξέρω:blink:
Printable View
Θα ήθελα να ανήκω σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο,πιο δυναμικό και με αυτοπεποίθηση.Τώρα πιο ΑΚΡΙΒΩΣ,δεν ξέρω:blink:
θα ηθελα να εχω και κανενα στοιχειο της γης.ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο διδυμο και πλανητες στον τοξοτη.Με λιγα λογια να παταω και λιγο στην γη:nuts:
Αφου τα ξερεις ολα αυτα, τοτε γιατι μπηκες στον κοπο;:
Quote:
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
--------------------------------------------------------------------------------
21.11.1983 18.00 Αθηνα με ενδιαφερουν κυριως τα αισθηματικα αλλα καλοδεχουμενα και τα υπολοιπα επισης αν δε σας κανει κοπο μπορειται να μου πειτε και για τον φιλο μου 01.04.1983 3 με 4 το πρωι στην Λευκωσια.Ευχαριστω
σορυ δεν καταλαβα τι εννοεις:worried:Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Αγαπητή Skorpion,Quote:
Originally Posted by skorpion
Τι ακριβώς θα ήθελες να μάθεις?:)
Φιλικά
Ιουλία
το σορυ δεν καταλαβα απευθηνοταν στην Αγγελικη που με ρωτησε γιατι μπηκα στον κοπο.Απλα δεν καταλαβα την ερωτηση της. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν η σχεση μου εχει προοπτικες π.χ γαμοςQuote:
Originally Posted by panther
Αγαπητή Σκόρπιον,Quote:
Originally Posted by skorpion
Επειδή είσαι σε λάθος ενότητα, θα πρέπει να κάνεις την συγκεκριμένη ή στην ενότητα της χαρτομαντείας Δωρεάν Χαρτομαντεία (εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο) ή ανοίγοντας νέο θέμα να ρωτήσεις αυτό που θέλεις και όποιος/α από τα μέλη γνωρίζει να σου απαντήσει.
Φιλικά
Ιουλία
απλα νομιζα οτι και η αστρολογια μπορει να δωσει τετοιες απαντησεις και ισως καποιος απο τα μελη μπορει να μου απαντησει εστω και ερασιτεχνκαQuote:
Originally Posted by panther
Αγαπητη scorpion
Η αστρολογια μπορει να δωσει κάποιες προδιαθέσεις/τάσεις με βάση τον γενεθλιο χάρτη σου.Η μελετη του χάρτη ,γινεται απο επαγγελματίες.Εαν θέλεις μια ερασιτεχνική ματια ως προς τα θέματα του 7ου οικου σου,δηλαδη για γαμο/συνεργασιες θα πρεπει να ρωτησεις στην σωστή ενοτητα δλδ στους εραστές της αστρολογιας.
Για κάθε θεμα /ερωτηση βρισκουμε την σωστή ενοτητα για να ρωτησουμε.
Προτεινω επισης να διαβασεις τους ορους προσβασης για να διευκολυνθείς στην περιηγηση σου στο σαιτ.
Φιλικά,
Φωτεινή
ευχαριστω πολυ