Re: Σεληνη - Η αδελφή ψυχή
κάπου δίαβασα ένα άρθρο από την Ράνια από τα ουράνια αν δεν κάνω λάθος που μιλούσε για την αδελφή ψυχή .. τώρα βρήκα αυτό .. μπορεί κανείς να με βοηθήσει ?
δεν κατάφερα να το ξαναβρώ !!!!! απαράδεκτη ...
ήθελα να υποβάλλω εκεί μια ερώτηση .. την εξής
η αδελφή ψυχή μας , θέμα καρμικό , ερχετε να μας αλλάξει την ζωή και την κοσμοθεωρεία μας ... βάση τα όσα έγραφε το κείμενο ... αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα σχετικά με το αν συνήθως αυτά τα άτομα παραμένουν στην ζωή μας ή όχι .. μοίζουν με κομήτες που τους συναντάμε καπου ξαφνικά και μας αλλάζουν πορεία ? ή όχι ... υπάρχει περίπτωση αδελφή ψυχή να απότελεί άτομο του οικογενειακού μας περιβάλλοντος ??
συγγνώμη που δεν έιμαι στο σωστό θέμα !!
Το αρθρο που ζητας ειναι αυτο και οχι δεν το εγραψα εγω....σε μπερδεψε η μαγισσα με την σκουπα μάλλον :toung:
Quote:
Originally Posted by
black moon
Το αρθρο που ζητας ειναι
αυτο και οχι δεν το εγραψα εγω....σε μπερδεψε η μαγισσα με την σκουπα μάλλον :toung:
καλημέρα !
ευχαριστώ πολύ :love:
Ομολογουμενως, πολυ καλό αρθρο!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
penguin
Και οι δυο μας εχουμε τη σεληνη μας στον 1ο...χαλια, ετσι? Τον φοβιζουν οι εξαρσεις ή θα φτασει να με μισει στο τελος? Γιατι με τοση απαθεια..ετσι ειναι η σεληνη στον υδροχοο? Οντως τοσο αναισθητη οσο δεχνει? Πως πρεπει να φερομαι???Γιατι ειμαι και Σκορπινα εν μερει!!!
Δεν ειμαστε αναισθητοι το αντιθετο μαλιστα ,εντονη ευαισθησια κυριως για τους αδυναμους τους ταλαιπωρημενους αυτου του κοσμου...γινομαστε με τους ανθρωπους εκεινους που για οτι ζουν φταινε οι ιδιοι και το κακο τους το κεφαλι και οι οποιοι κλαιγονται και σου ζητανε να βγαλεις εσυ τα καστανα με τη φωτια...ναι εκει παιζουν κιλα αναισθησιας....οπως επισης οταν νοιωσουμε οτι καποιος θελει να εκμεταλλευτει την ευαισθησια μας...:bigsmile:
Με Σελήνη στο Λιοντάρι δε φοβάμαι τίποτα!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
Dion-DoubleDoor
Με Σελήνη στο Λιοντάρι δε φοβάμαι τίποτα!!!!!!!
Οι αλλοι ομως ????
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Δεν ειμαστε αναισθητοι το αντιθετο μαλιστα ,εντονη ευαισθησια κυριως για τους αδυναμους τους ταλαιπωρημενους αυτου του κοσμου...γινομαστε με τους ανθρωπους εκεινους που για οτι ζουν φταινε οι ιδιοι και το κακο τους το κεφαλι και οι οποιοι κλαιγονται και σου ζητανε να βγαλεις εσυ τα καστανα με τη φωτια...ναι εκει παιζουν κιλα αναισθησιας....οπως επισης οταν νοιωσουμε οτι καποιος θελει να εκμεταλλευτει την ευαισθησια μας...:bigsmile:
Εχεις δικιο !!!! Ακριβως ετσι ειναι.Με εκφραζεις απολυτα.Εισαι αδελφη ψυχη!!!!!
εχω σεληνη στο λιονταρι, τι σημαινει αυτο?