Να ξερεις οτι στην αστρολογια ποτε δεν μαθαινεις τα παντα , και αν σου πει καποιος οτι τα ξερει ολα ... :blink: κανε την με ελαφρα !!!!
Στο πεδιο της αστρολογιας οσο ζεις μαθαινεις !
Printable View
Για τον Ποσειδώνα στον 2ο τα είπαν τα παιδιά πρίν και συμφωνώ. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι έχεις ταλέντο να βγάζεις χρήματα από ασυνήθιστες πηγές.
Εμπιστεύσου το ένστικτό σου!!
Θα ήθελα να προσθέσω ότι ο 2ος έχει να κάνει όχι μόνο με τα υλικά αλλά και τα συναισθηματικά αποκτήματα.
Καλημερα
Εχω τον 2ο οικο κενο, στον κριο, και ο κυβερνητης του Αρης, ειναι στον ζυγο,στον 8ο, και κανει διαφορες οψεις. Αυτη η αντιστοιχια, 2ος-8ος, κριος-ζυγος, τι σημαινει σα σχεση μεσα σ ενα χαρτη;
Καλημερα !!! Ηθελα να ρωτησω ..τι σημαινει οταν εχεις τον δια στον 2ο οικο ? Εχω τον 2ο οικο στον υδροχοο και τοποθετημενο εκει τον Δια . Ο Ουρανος του υδροχοου ειναι στον τοξοτη ( ουρανος συνοδος ωροσκοπος- τοξοτης ) και η μονη οψη που κανει ο Διας ειναι ενα τετραγωνο με τον πλουτωνα στον σκορπιο.. Ευχαριστω προαιρετικα :love::love:
Ο Διας κατα παράδοση θεωρείται ο ευεργετικότερος όλων των πλανητών.Η λεξη κλειδί του είναι η επέκταση.Σε όποιον οικο βρίσκεται προσφέρει ευκαιρίες σ΄αυτά που αντιπροσωπεύει ο οίκος.Στον Υδροχόο σήμαινει οτι η αξία της ανεξαρτησίας ειναι πολύ σημαντική για σένα.Σε κάνει εφευρετική,πρωτότυπη,εισαι ενάντια σε κάθε είδους διάκριση και ρατσισμό και γενικά ολα τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου τα έχεις πιο ανεπτυγμένα!
Επ!Τα αλλα μας τα συμπλήρωσες μετα!:weird:
Ισως έχεις ευνοια σε ταξιδια,σπουδες και ξενες γλωσσες, τα οποια επισης ειναι πολυ σημαντικά για σένα.Την αποφαση για τα παραπανω μπορείνα την παίρνεις πολύ ξαφνικά!Βεβαια υπάρχουν και αλλες πολλές ερμηνείες...:bigsmile:
Συμφωνώ με όσα είπε η black moon. Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι αν και σαφώς ο Δίας στο 2ο είναι πολύ καλή θέση χρειάζεται λίγη προσοχή στη διαχείριση γιατί, λόγω του στοιχείου της υπερβολής που έχει ( και σε συνδυασμό με τον Ουρανό σου), μπορεί να σε βγάλει εντελώς εκτός "προϋπολογισμού".:bigsmile: