Originally Posted by
toniateddybear
Απευθυνομαι στην katiakiss, για μην δημιουργω ασαφειες, και θελω να σε ρωτησω σχετικα με την απαντηση που εδωσες παραπανω:"Αφού βρίσκεται στον χάρτη δίχως όψεις, πάει να πει ότι ενδεχομένως τα θέματα του οίκου που κυβερνά ή τα θέματα του οίκου στον οποίο βρίσκεται, έχουν την τάση να παρουσιάζουν μια στασιμότητα ως προς την εξέλιξη\ωρίμανση. Η έλλειψη αλληλεπίδρασης με άλλους πλανήτες, καταδικάζει τον πλανήτη να εξαρτά την εξέλιξή του από την κινητήρια δύναμη των διελεύσεων και φυσικά, των προοδευτικών κατευθύνσεων. Υπό αυτό το πρίσμα δίνουμε μια παραπάνω σημασία σε μια τέτοια περίπτωση." επειδη στο γενεθλιο χαρτη μου εχω το δια χωρις οψεις στο 2 οικο, δηλαδη το φυσικο οικο του πλανητη, θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης: το γεγονος οτι ο πλανητης δε δεχεται οψεις, τον κανει να δουλευει "πιο αργα..?" δηλαδη οι ιδιοτητες του να εμφανιζονται με πιο αργο, πιθανον πιο ηπιο ρυθμο, ή μηπως, ακριβως επειδη δε δεχεται οψεις δρα απερισπαστα, δηλαδη, χωρις να αναχαιτιζεται απο καποιο τετραγωνο για παραδειγμα, αφου δεν κανει οψεις...? Συγνωμη που εμμενω στη λεπτομερεια, αλλα δεν τα εχω βαλλει σε σωστη σειρα στο μυαλο μου...πρωτακι γαρ!:)