Re: Επίδραση Ωροσκόπου στον χάρτη.
Quote:
Originally Posted by
dream_on
Κοριτσια, στο ληξιαρχειο ΔΕΝ εχουν ωρα γεννησης αν δεν την εχουν κρατησει στο μαιευτηριο. Εχουν ΜΟΝΟ ωρα δηλωσης.
Και οσο για τον αστρολογο,zeta, πραγματικα ειναι καλος...η αρνηση μου να εχω ωροσκοπο ψαρι, με κανει να το ψαχνω περισσοτερο... μη τυχον και :cheesy:
Πρώτη φορά το ακούω...Γιατί καλέ τι έχει ο ιχθύς;;;Τεσπά,εσύ ξέρεις!Μην βγούμε και off topic!:embarrest
Σε ένα site βρήκα τρόπο εύρεσης ωροσκόπου χωρίς την ακριβή ώρα γέννησης. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρουμε είναι η ημερομηνία, ο τόπος, και αν έχουμε γεννηθεί πρωί ή βράδυ. Προσθέτουμε δύο μοίρες στις μοίρες που βρίσκεται ο Ήλιος την στιγμή της γέννησής μας αν έχουμε γεννηθεί απο Ιούνιο έως Νοέμβριο ενώ αφαιρούμε δύο απο Δεκέμβριο έως Μάιο. Το αποτέλεσμα το πολλαπλασιάζουμε επί 12 και στον αριθμό που προκύπτει προσθέτουμε την θέση του Ήλιου (πχ. Ήλιος στις 13 του Λέοντα= 133). Το αποτέλεσμα είναι ο ωροσκόπος ή ένα απο τα τρίγωνά του.
Quote:
Originally Posted by
georgia238
Σε ένα site βρήκα τρόπο εύρεσης ωροσκόπου χωρίς την ακριβή ώρα γέννησης. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρουμε είναι η ημερομηνία, ο τόπος, και αν έχουμε γεννηθεί πρωί ή βράδυ. Προσθέτουμε δύο μοίρες στις μοίρες που βρίσκεται ο Ήλιος την στιγμή της γέννησής μας αν έχουμε γεννηθεί απο Ιούνιο έως Νοέμβριο ενώ αφαιρούμε δύο απο Δεκέμβριο έως Μάιο. Το αποτέλεσμα το πολλαπλασιάζουμε επί 12 και στον αριθμό που προκύπτει προσθέτουμε την θέση του Ήλιου (πχ. Ήλιος στις 13 του Λέοντα= 133). Το αποτέλεσμα είναι ο ωροσκόπος ή ένα απο τα τρίγωνά του.
Ωραίο κ νομίζω ότι πιάνει αλλά δεν προκύπτει ποιο σημειο του τριγώνου είναι. :embarrest
Quote:
Originally Posted by
georgia238
Επειδή εγώ δεν τα πιάνω με τη μία :toung:
για να δούμε ένα παράδειγμα
Έστω ότι έχω Ήλιο στη 10η μοίρα του Τοξότη
Πολλαπλασιάζουμε 10Χ12=120
ποια θέση προσθέτω; τι εννοείς;
Και έστω ότι (αν καταλαβαίνω καλά) προσθέτω ή το 10 (από το 10η μοίρα) στο 120 ή κάποιον άλλο αριθμό. Όπως και να έχει θα έχω ένα άθροισμα, ας πούμε, 130. Τι σημαίνει αυτό;
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Επειδή εγώ δεν τα πιάνω με τη μία :toung:
για να δούμε ένα παράδειγμα
Έστω ότι έχω Ήλιο στη 10η μοίρα του Τοξότη
Πολλαπλασιάζουμε 10Χ12=120
ποια θέση προσθέτω; τι εννοείς;
Και έστω ότι (αν καταλαβαίνω καλά) προσθέτω ή το 10 (από το 10η μοίρα) στο 120 ή κάποιον άλλο αριθμό. Όπως και να έχει θα έχω ένα άθροισμα, ας πούμε, 130. Τι σημαίνει αυτό;
απ οτι λεει,θα πρεπει να αφαιρεσεις αρχικα 2 μοιρες και μετα να πολλαπλασιασεις.
Ο αριθμος 133 ομως πως προκυπτει στο παραδειγμα,δεν καταλαβαινω?
Quote:
Originally Posted by
putamadre
απ οτι λεει,θα πρεπει να αφαιρεσεις αρχικα 2 μοιρες και μετα να πολλαπλασιασεις.
Ο αριθμος 133 ομως πως προκυπτει στο παραδειγμα,δεν καταλαβαινω?
ωραία, έχω 10-2Χ12=96 και προσθέτω τι;
και έστω ότι βγαίνει ένα άθροισμα, πώς και πού είναι ο ωροσκόπος :wacko:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
ωραία, έχω 10-2Χ12=96 και προσθέτω τι;
και έστω ότι βγαίνει ένα άθροισμα, πώς και πού είναι ο ωροσκόπος :wacko:
.....96 συν τις μοιρες του ηλιου δηλαδη 106.Ωραια.Κι αυτο τωρα τι ειναι?
Aς πουμε 17η του Ζυγου.Αφου ειναι Οκτωμβρης ... 17+2=19.Μετά 19*12=228.Ωωωωωραία!Στο 228 προσθέτω τις μοιρες του Ηλιου.....228+17=245 δηλαδή;
Kαι απο που αρχίζω να μετράω 245 μοιρες για να βρώ τον Ωροσκόπο;Απο την θέση του Ηλιου;Kατ'αυτόν τον τρόπο πάντως εμένα πέφτει κοντά στον Eq Asc μου και περίπου 20 μοιρες πριν τον Ωροσκόπο.
ΥΓ.Αν το κάνω όμως και με τα λεπτά,τοτε μου δίνει ενα αποτέλεσμα 50 μοιρες περίπου μπροστά απο τον κανονικό μου Ωροσκόπο.
Quote:
Originally Posted by
black moon
Aς πουμε 17η του Ζυγου.Αφου ειναι Οκτωμβρης ... 17+2=19.Μετά 19*12=228.Ωωωωωραία!Στο 228 προσθέτω τις μοιρες του Ηλιου.....228+17=245 δηλαδή;
Kαι απο που αρχίζω να μετράω 245 μοιρες για να βρώ τον Ωροσκόπο;Απο την θέση του Ηλιου;Kατ'αυτόν τον τρόπο πάντως εμένα πέφτει κοντά στον Eq Asc μου και περίπου 20 μοιρες πριν τον Ωροσκόπο.
...λοιπον ναι το δοκιμασα και γω οπως λες.προσθετοντας δηλαδη το αθροισμα ξεκινωντας απο τον ηλιο...και το αποτελεσμα δεν εχει καμμια σχεση με τον ωροσκοπο μου,συνεπως...κατι ΔΕΝ κανουμε καλα!!:blink:
Quote:
Originally Posted by
putamadre
...λοιπον ναι το δοκιμασα και γω οπως λες.προσθετοντας δηλαδη το αθροισμα ξεκινωντας απο τον ηλιο...και το αποτελεσμα δεν εχει καμμια σχεση με τον ωροσκοπο μου,συνεπως...κατι ΔΕΝ κανουμε καλα!!:blink:
Μωρε εμεις καλά τα κάνουμε.Είναι δυνατόν να βρείς Ωροσκόπο ακριβείας,χωρίς να έχεις ακριβή ωρα γέννησης;Λεεεεεεεω εγω τωρα!:blink:
:unsure::unsure::unsure: Ε ΕΕΕΕ??????