Re: Θέσεις πλανητών - part 2
σας ευχαριστω πολυ. Μηπως θα μπορουσατε να μου φτιαξετε και τον γενεθλιο χαρτη μου?
Quote:
Originally Posted by
nak
σας ευχαριστω πολυ. Μηπως θα μπορουσατε να μου φτιαξετε και τον γενεθλιο χαρτη μου?
Ο χάρτης σου
Καλησπέρα σας!
Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τις θέσεις των πλανητών μου?
Quote:
Originally Posted by
*GEMININI*
Καλησπέρα σας!
Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τις θέσεις των πλανητών μου?
Γεια σου καλη μου και παλι!!!
Θα πρεπει να ξαναγραψεις τα στοιχεια σου, γιατι αυτοι που παρακολουθουν αυτο το forum δεν εχουν σχεση με το αλλο που τα ειχες γραψει...Οποτε κανε ενα κοπο και ξαναγραψε τα και μολις μπορουν οι αρμοδιοι θα σου δωσουν απαντησεις :):):)
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Θα μπορουσε καποιος να μου πει που βρισκεται το vertex στον χαρτη μου?
21-9-1971 21.45 αθηνα.ευχαριστω πολυ.
Είναι στον Σκορπιό στις 4 μοίρες και 52', στον 6ο Οίκο σου :)
Θα μπορούσατε παρακαλώ να κατασκευάσετε τον αστρολογικό μου χάρτη; Έχω γεννηθεί στις 2 Ιουλίου του 1977 στις 17:30 (περίπου) στη Θεσσαλονίκη (άνδρας).
Με ενδιαφέρουν κυρίως ωσροσκόπος και όψεις των πλανητών.
Καλημέρα σας!
Έχω λίγα πράγματα υπ' όψιν μου, αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας καθώς μπορείτε να πείτε κάτι με ακρίβεια. Θα ήθελα κι εγώ επίσης να έχω τον αστρολογικό γεννέθλιο χάρτη μου. Θα μπορούσατε μήπως να μου τον κάνετε;
Είμαι γεννημένη στις 4 Αυγούστου το 1977 και ώρα 5:30 το πρωί. Ο τόπος γέννησης μου είναι η Κατερίνη.
Quote:
Originally Posted by
sigilmagick
Θα μπορούσατε παρακαλώ να κατασκευάσετε τον αστρολογικό μου χάρτη; Έχω γεννηθεί στις 2 Ιουλίου του 1977 στις 17:30 (περίπου) στη Θεσσαλονίκη (άνδρας).
Με ενδιαφέρουν κυρίως ωσροσκόπος και όψεις των πλανητών.
Ο Χάρτης σου είναι εδώ.
Quote:
Originally Posted by
Victoria_Wolf
Καλημέρα σας!
Έχω λίγα πράγματα υπ' όψιν μου, αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας καθώς μπορείτε να πείτε κάτι με ακρίβεια. Θα ήθελα κι εγώ επίσης να έχω τον αστρολογικό γεννέθλιο χάρτη μου. Θα μπορούσατε μήπως να μου τον κάνετε;
Είμαι γεννημένη στις 4 Αυγούστου το 1977 και ώρα 5:30 το πρωί. Ο τόπος γέννησης μου είναι η Κατερίνη.
Ο χάρτης σου.
Ωωωωωω τόσο άμεση απάντηση! :nuts::nuts::nuts:
Χίλια ευχαριστώ!!!