Εγω χρησιμοποιω την λογικη μου ως αναχωμα και οχι επειδη ειμαι πραγματικα ορθολογιστρια! Δεν μπορω να με φανταστω π.χ. να χειροκροτω με λιγωμενο βλεμμα τον ταδε ιεροκηρυκα ή τον οποιονδηποτε φανατικο δημαγωγο!!
Printable View
παρθένος
είχα μια εμπιρία το καλό ίσως το, μόνο,με κόλησε το μικρόβιο της αστρολογίας
τα αρνιτηκά
πολύ ψέμα και τα έλεγε πιστευτα αυτο με απομακρινε απο κοντά της
καιμεγάλη ιδέα για εκείνη αυτή και καμια άλλη και με πείραζε ακόμα ο τρόπος που ηθελε να με ελένχει
τώρα τελευταία γνωρισα μια άλλη παρθένος και γαμω τα άτομα αστίρευτο χιούμορ μόνο αυτόγια εμενα τα λέει όλα
και οι δύο αρωστες με την καθαριότητα
Εγω πάλι πιστεύω ότι τελικά κανένας παρθένος δε θέλει να είναι παρθένος.
υπάρχει τέτοια παραφιλολογία σχετικά με αυτό το ζώδιο και τέτοιες αναχρονιστικές απόψεις που τουλάχιστον οι τωρινοί εκπρόσωποι του ζωδιακού απλά δεν τους χαρακτηρίζουν πλέον όσα στοιχεία αποδίδονται τυπικά στην παρθένο. Δεν είναι σεμνότυφοι, απλά από τον τον ήλιο δε θα πω ότι έχουν καβουράκια στην τσέπη, δεν είναι αντιερωτικοί, γκρινιάριδες είμαστε λίγο έως αρκετά, υπάρχουν αρκετοί γοητευτικοί εκπρόσωποι μας και πιστεύω ότι παρθένος στην μέγιστη έκφρασή του είναι κάποιος που έχει τον ήλιο ή τη σελήνη στον έκτο οίκο. Θέλω επίσης να θύμίσω ότι στην μεταφυσική αστρολογία ο "εκλεκτος" είναι ο παρθένος!!! (εντάξει με λίγο υδροχόο).
Δηλαδή εγώ είμαι το ιδανικό συμφωνα με τα παραπάνω...!!! :)
Οντως πάντως κανένας δεν έχει καλή άποψη για τους παρθένους.. και είναι ασχημο αυτό...(για μας κυριως)
Αχ!! Αυτός ο Σόν Κόννερυ...ε??! Να μήν σας ανεβάσουμε λίγο??! Πάντως νομίζω οτι τον πρώτο λόγο στην τσιγγουνιά έχουν οι Αιγώκαιροι...(καλά, καλά οχι ΚΑΙΙΙΙΙΙ ΟΛΟΙ!:toung:)
Oπότε τι λέτε σε πρώτη φάση για έναν σύγχρονο ορισμό του παρθένου?
Κάτσε να τοποθετηθούν όλοι του site...και βλέπουμε:toung::toung:
Σε πρώτη φάση συμφωνώ με την Φωτεινή και σε δεύτερη με την Ιουλία....................................