Και για να δώσω δείγμα της αγένειάς μου και συνεπώς να αυτοαναιρεθώ...ξεσαλλώσατε πολυαγαπημένε μας μελλοντολόγε???:toung::toung:
Printable View
Πάντως δεν είπαμε και κάτι τόσο τραγικό για να θιχθείτε σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν για μας!!! Να, λίγο αναισθητους σας βγαλαμε(όσο πατα η γάτα:bigsmile:) και λίγουλακι ότι πάσχετε από το σύνδρομο το Πιτερ Παν!!!
Δεν είναι απαραίτητα τόσο κακο!!!:bigsmile:
Εσείς κύριε Μητσακο είπατε οτι κλεινόμαστε στα υπόγεια και τρώμε ζωύφια για να ξεπεράσουμε την καταθλιψη μας!!!!(Survivor φάση:bigsmile:)
:laugh::laugh::laugh: Γέλασα με την καρδιά μου. Αυτοί στο Survivor πάντως πρέπει να'χουν πολύ Τοξότη για να μπλέκουν με τις ζούγκλες. Καθαρά τυχοδιωκτικά κίνητρα στέλνουν τον κόσμο σε τέτοιες εκπομπές. Και καλά, πες ότι δεν συχνάζουν όλοι οι Τοξότες στο Survivor, εσείς πλουτώνεια σκουλήκια μη μάσατε ! :laugh::laugh: 'Ενας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα για το μεγαλείο του απόλυτου που εμπεριέχει η έννοια του έρωτα και του πάθους σας ακόμα και ολίγη κατινιά δεδικαίωται ! Για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα πάρτε έναν Τοξότη αλλά καλού κακού κάντε του και ένα προγαμιαίο συμβόλαιο γιατί το κεράτωμα θα πάει σύννεφο ειδικά αν έχει και κανένα τσαχπίνη πλανήτη.
εγω πρεπει να θιγομαι διπλα αφου ολοι θιχτηκαν γιατι εχω και σκορπισια χαρακτηριστικα αλλα και πολλα τοξοτισια, αχρηστη με βγαλατε:nuts::laugh::laugh::laugh: