Εγώ θα ήθελα να ήμουν η κάμπια που μεταλλάσετε σε πεταλούδα και ζει μια μόνο μέρα αλλά μοναδική....
Printable View
Εγώ θα ήθελα να ήμουν η κάμπια που μεταλλάσετε σε πεταλούδα και ζει μια μόνο μέρα αλλά μοναδική....
Ελιά θα ήθελα να ήμουν. Να στέκομαι αγέρωχη και αιωνόβια με τις ρίζες μου βαθιά χωμένες στην γη και να προσφέρω απλόχερα σε όλους τους ανθρώπους τον πολύτιμο καρπό μου .
Αφροψαρο μαλλον, γιατι δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα στο νερο και τον αερα....[δελφινι ή αετος;] :blink1: :blink: :)
Χελιδονόψαρο! Πηδά ψηλά και συνέχεια.Δεν καταλαβαίνεις πόσο ζει στο νερό και πόσο στον αέρα:)Quote:
Originally Posted by starfish
Αν μου δινόταν αυτή η ευκαιρία....:unsure: ...γίνεται να έχω δύο ευκαιρίες????....ή σκύλος ή άλογο θα ήθελα να ήμουν απλά γιατί είναι τα αγαπημένα μου ζώα. Ο σκύλος εκφράζει την πίστη και το άλογο την ελευθερία!
ούτε να το σκεφτω δε θέλω ότι μπορεί να γίνω ζωο σε επόμενη ζωή
βέβαια μπορεί να ήμουν σε προηγούμενη, αλλά ευτυχώς δε το θυμάμαι
Κανένας-α (φαντάζομαι) δεν θα ήθελε να μετενσαρκωθεί σε ζώο. Αλλά, εάν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι, εσύ τι θα διάλεγες?
Θα ήθελα να ήμουν άλογο.Θαυμάζω το παραστημά του και είναι ένα ζώο δυνατό, αγέρωχο και πανέξυπνο.Μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και απαράμιλλης ομορφίας.Κατα την άποψη μου πάντα:)
Με την αστρολογια, ποτε θα ασχοληθουμε;
θα ηθελα να ημουνα πουλι ν πεταω ελευθερα σε ολα τα μερη της γης