Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:
Και άλλοι...:toung:
Quote:
Originally Posted by
mafalda4
Για αρχή πιστεύω ότι, καμία ερώτηση δεν είναι χαζή για ό,τι δεν ξέρουμε. Γι' αυτό ρωτάμε, για να μάθουμε...ή, μήπως λέω χαζομάρες; κι αλίμονο, να συγχέουμε απαραίτητα ό,τι και όποιον δεν καταλαβαίνουμε με την χαζομάρα! τότε, ναι, δηλώνω χαζή και θα το χρησιμοποιώ και ως άλλοθι στο μέλλον μου στο forum:bigsmile:
Όπως και οι περισσότεροι που συμμετέχουν στη διαδικασία ! Εχει και εκλογές σε λίγο, πάμε για πρωτιά :nuts:
Είναι σημαντικό το να το παραδέχεσαι. Τα άλλα έρχονται μόνα τους (διαπόμπευση, χλευασμός, εγκλεισμός, πράγματα 12ου και άλλα) :love:
Αλί και τρισαλί σε όποιον διεκδικεί το αλάθητο. Εκεί μιλάμε για το άκρον άωτον της χαζομάρας:bigsmile:
Αλλά το θέμα δεν είναι αν είμαστε χαζοί- όλοι σε κάποιους τομείς είμαστε, δεν γεννηθήκαμε ξερόλες(!)- το θέμα είναι και αν νιώθουμε χαζοί.:embarrest
Quote:
Originally Posted by
Basilakis
Αλί και τρισαλί σε όποιον διεκδικεί το αλάθητο. Εκεί μιλάμε για το άκρον άωτον της χαζομάρας:bigsmile:
Αλλά το θέμα δεν είναι αν είμαστε χαζοί- όλοι σε κάποιους τομείς είμαστε, δεν γεννηθήκαμε ξερόλες(!)- το θέμα είναι και αν νιώθουμε χαζοί.:embarrest
Δεν γεννηθηκαμε ξερολες, αλλα μπορουμε καλλιστα να φερομαστε ως τετοιοι!!:toung::toung::toung:
Ολο και καποιους θα πεισουμε και θα τους κανουμε να νιωθουν χαζοι!!:toung::toung:
Τους υπολοιπους, απλως τους αγνοουμε!!:nuts::nuts::nuts:
Προς τον φιλτατο Μητσακο:
Σου προσφερω μια σανιδα σωτηριας:
Η τελευταια δυνατοτητα καλης προαιρεσης επι του θεματος, μπορει να ειναι η πιθανοτητα καποια μελη, να διαβαζουν μονο το αρχικο ποστ ορισμενων θεματων και να ποσταρουν, χωρις να διαβασουν τα ποστ των αλλων! Αλλωστε τα δημοφιλη θεματα, εχουν σελιδες επι σελιδων σχολια. Ισως καποιοι ειναι απλως πολυ βιαστικοι, πολυ αγχωμενοι με το προσωπικο τους προβλημα και συγχρονως, δεν εχουν ή δεν αφιερωνουν χρονο για να δουνε τι "παιζει" παρακατω.
**Δεν τολμησα να ποσταρω κατω απο το δικο σου στην φημισμενη στηλη των μελλοντολογικων προβλεψεων!! Τα σουτ του Dell Piero ειναι τραυματικη εμπειρια!!!:toung::toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Προς τον φιλτατο Μητσακο:
Σου προσφερω μια σανιδα σωτηριας:
Η τελευταια δυνατοτητα καλης προαιρεσης επι του θεματος, μπορει να ειναι η πιθανοτητα καποια μελη, να διαβαζουν μονο το αρχικο ποστ ορισμενων θεματων και να ποσταρουν, χωρις να διαβασουν τα ποστ των αλλων! Αλλωστε τα δημοφιλη θεματα, εχουν σελιδες επι σελιδων σχολια. Ισως καποιοι ειναι απλως πολυ βιαστικοι, πολυ αγχωμενοι με το προσωπικο τους προβλημα και συγχρονως, δεν εχουν ή δεν αφιερωνουν χρονο για να δουνε τι "παιζει" παρακατω.
**Δεν τολμησα να ποσταρω κατω απο το δικο σου στην φημισμενη στηλη των μελλοντολογικων προβλεψεων!! Τα σουτ του Dell Piero ειναι τραυματικη εμπειρια!!!:toung::toung::toung:
Προς τη φίλτατη starfish
Μάλλον η κατάστασή μου επιδεινώνεται...:dizzy:
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... Πρέπει να χάζεψα :tease1:
Θέλεις να μου τα εξηγήσεις?
(αν βάβαια εννοείς τη σωτηρία, μάλλον κατάλαβα, οπότε έχω ελπίδες ακόμα τουλάχιστον :bigsmile:)
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Μια απορία μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα post. Αστρολογικά πως φαίνεται αν είσαι χαζός ?
Εγω τωρα θα ηθελα να κανω μια αποπειρα να απαντησω σε αυτο το βαθυ και σημαντικο ερωτημα με τις φτωχες μου γνωσεις...αλλα...δεν μου λες πρωτα την ημερομηνια γεννησης σου να δω μηπως αναφερω καμια οψη που μπορει να την εχεις και μετα εχουμε ιστοριες:love:......Αν και πολυ εξυπνος μου φαινεσαι αλλα ποτε δεν ξερεις...:bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:
Μια και ενδόμυχα σκεφτόσουν εμένα:toung:, αναφερόμουν σε δύσκολες όψεις του.Τετράγωνα αντιθέσεις κτλ ποσειδώνα με ερμή.Φερνουν μια θολούρα,μια αναμπουμπουλα, αλλα λες, αλλο ηθελες να πείς, και άλλο καταλαβαινουν οι άλλοι.:wacko:
ο Ποσειδώνας σε καλές οψεις χαρίζει δημιουργικότητα,καλλιτεχν α και τα λοιπα γνωστα.Η αφέλεια ή και η καλή προαίρεση του ποσειδώνα σε καλές όψεις ,απο κάποιους εκλαμβάνεται ώς χαζΑμαρα.Αλλά μην δίνεις σημασία.Κατά βαθος σε ζηλέυουν οι κακοί ανθρωποι:toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Προς τη φίλτατη starfish
Μάλλον η κατάστασή μου επιδεινώνεται...:dizzy:
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... Πρέπει να χάζεψα :tease1:
Θέλεις να μου τα εξηγήσεις?
(αν βάβαια εννοείς τη σωτηρία, μάλλον κατάλαβα, οπότε έχω ελπίδες ακόμα τουλάχιστον :bigsmile:)
Συνεδεσα το ποστ στη στηλη για τις μελλοντολογικες προβλεψεις [Δεν υπαρχει σωτηρια τελικα!!] με το θεμα που εχεις ανοιξει εδω.
Αν αυτο που εγραψες εκει το καταλαβα λαθος, θεωρησε το ποστ μου, μια εμμεση ενδειξη [εως και αποδειξη] οτι ειμαι χαζη!:toung::toung::toung::toung:
Ελπιζω πως θα επιζησω!! :toung::toung::toung:
**Μα γιατι δεν καταλαβες; Τα εχω γραψει τοσο απλα!! Μηπως να το κανω λιγο πιο περιπλοκο;
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Έχεις ελπίδες γιατί κάνει τρίγωνο με το Κρόνο :cheesy: Στα άλλα είσαι 50-50. Τα εξάγωνα δεν παίζουν :bigsmile: