να εξελιχθει μονο το ατομο με τον βοριο δεσμο στον κριο? η στη σχεση τοθ με το α,λλο ατομο μαζι?
Printable View
να εξελιχθει μονο το ατομο με τον βοριο δεσμο στον κριο? η στη σχεση τοθ με το α,λλο ατομο μαζι?
βασικα εχω βρει εδω ολοι οι πλανητεσ ποθ ειναι και για τα 2 ατομα αν ειναι να σας τα πω με καποιο τροπο γινετε αυτο ? ενδιαφερομαι ν μαθω για αυτη τη σχεση.
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που διαβαζω αλλα εχω μια απορια οσον αφορα την καρμικοτητα σε μια σχεση.
οταν οι δεσμοι της σεληνης καποιου πεφτουν πανω στον αξονα ωροσκοπου - κατερχομενου και αυτο συμβαινει και αντιστροφα υπαρχει στοιχειο καρμικο στην σχεση;
ευχαριστω.
Εκτος από τις όψεις Σελήνης που προσδιορίζουν τις Καρμικες Σχεσεις, ποιοι αλλοι πλανήτες δεικνυουναν μια σχεση ειναι καρμικη;Ποια στοιχεια μπορουν να καθορίσουν σε μια ερωτική συναστρια αν η σχέση είναι καρμική;
Καλημερα και οταν ο Ν.Δ ειναι στον ιδιο οικο με τον ηλιο τι γινετε? οχι ομως σε συνοδο...
Γεια σας..Αν ο Βορειος και νοτιος δεσμος 2 ατόμων βρίσκεται στο ιδιο ζώδιο τι σημαίνει;
A..να συμπληρώσω οτι στο δικό μου χάρτη ο βόρειος δεσμός βρίσκεται στον 4 οικο και ο νότιος στο 10 ενω οσον αφορά στο αλλο άτομο ο βορειος βρισκεται στον 11 οίκο και ο νότιος στον 5>>>>>βορειος-Λεων,νότιος-υδροχόος και στις 2 περιπτώσεις
καλημέρα με λένε κατερίινα ξερουμε ποια ζώδια έχουν καρμική σχεσή & ευχαριστω