θα παραήταν εύκολα αν έθετε εκτός συναγωνισμού τα σκούρα μπλε!
Με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμε :toung: :laugh:
Printable View
Βασικά έχουμε μέλλον μπροστά μας μέχρι να βρούμε τόοοοοοοοοοοοοοσα ονόματα!!!!
Μη ξεχνάμε ότι έχουμε και έναν ΑΛΦΑ αριθμό μελών, ακόμη και αν έχουν αποκλεισθεί τόσα γράμματα!!!!!
Απλά καλό θα ήταν βρε ΠΑΙΔΙ να δώσεις και άλλο ένα hint, όχι για να μειωθούν τόσο οι πιθανότητες, όσο για να έχει μεγαλύτερο σασπένς η όλη κατάσταση!
Υ.Γ. δεν έχω φτιάξει ακόμη τη λίστα που έλεγα :toung:
Πιο πολύ μου φαίνεται πως ...«ζοριζόμαστε» οι υπόλοιποι να μάθουμε ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του... Μενέλαου, παρά αυτός να το αποκαλύψει :cheesy: . Δεν έχει δώσει όμως στίγμα. Την έχει δει, δεν την έχει δει, του φάνηκε πως την είδε;;;; :laugh:
Αν παιδεύει εμάς έτσι για να μας πει, τι έχει να τραβήξει η κοπελια;;;; :bigsmile:
Αχ βρε ΠΑΙΔΙ,μας γκάστρωσες!!!!:cheesy: :cheesy: :laugh:
Όντως μεγάλο το ζόρισμα. Φταίει η περιέργεια (που σκότωσε την γάτα).:laugh:Quote:
Πιο πολύ μου φαίνεται πως ...«ζοριζόμαστε» οι υπόλοιποι να μάθουμε ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του... Μενέλαου, παρά αυτός να το αποκαλύψει :cheesy: .
Πάντως αυτό το μυστήριο έχει και την γοητεία του.
ΠΑΙΔΙ δώσε κάτι ακόμα γιατί θα φάω τα νύχια μου απ' την αγωνία.:toung: :toung: :toung:
Βρε σεις... μήπως επειδή του την έχουμε πέσει όλες και ζητάμε πληροφορίες, το μετάνιωσε; Πάντως, ΠΑΙΔΙ, μην το πάρεις στραβά... απλά σε παραδεχόμαστε που είχες το τσαγανό να το παραδεχτείς έτσι δημόσια.
Αναμένουμε λοιπόν! :toung:
Και ενώ κυρίες και κύριοι η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο και τα ερωτηματικά πληθαίνουν, ο δράστης του εγκλήματος αγνοείται.
Μπες χρυσό μου ΠΑΙΔΙ να μας δώσεις ένα ακόμα στοιχείο. :toung: