Πολύ σωστό!:clapping:
Printable View
Έχω νιώσει πολλές φορές την απόρριψη αντιδρώντας άσχημα (κλάμα,θυμό,νέυρα,κακία).Το σίγουρο είναι οτι έγω οδηγούσα τα πράγματα εκεί με την συμπεριφορά μου.Ευτυχώς κατάλαβα τα λάθη μου και τώρα πλέον δεν θεωρώ κακό την απόρριψη,αλλά σαν ένα τρόπο βελτίωσης του εαυτού μου.¶λλωστε δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους,χωρίς αυτό να είναι κακό.Οπότε ψηλά το κεφάλι,κοιτάμε μπροστά και πάμε για καλύτερα.Καλημέρα σε όλους.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile :
Δεν χρειάζεται κανένα μάθημα όταν αντιμετωπίζεις τον άλλον ως ελεύθερο άτομο, το οποίο όποτε θέλει μπορεί να φύγει. Δεν δένουμε κανέναν γάιδαρο.
Και αν θυμηθούμε τη λαϊκή ρήση"Η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι, όσο τη βαράς μαλακώνει", εε! την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια πριν αρχίσουν και σε βαράνε.
Ναι να χρησιμοποιηθεί!Να την κάνεις προτού σε κάνουν χταπόδι λιαστό:toung:
Εγώ πάλι βλέπω την απόρριψη σαν να μου πατάνε έναν κάλο του οποιου την υπαρξη αγνοούσα:cheesy:.Αρχικά νιώθω έκπληξη(ΤΙ;;;απέρριψαν ΕΜΕΝΑ;;;;:embarrest)
μετά πονάει λίγο- ενοχλητικά όμως- (σαν κάλος που είναι:laugh:)...μετά το αποδέχομαι και πάω για πεντικιούρ και άμεση αφαίρεσή του.:toung:
Πέραν της πλάκας, θα συμφωνήσω , οτι είναι μέσα στο πρόγραμμα και ΠΩς πράγματι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Η παραδοχή αυτού του γεγονότος νομίζω βοηθά να το περνάμε πιο ανώδυνα:bigsmile:
Αρνουμαι να δεχτω οτι δεν ειμαι τελεια για ΟΛΟΥΣ τους αλλους!!!:toung::toung: Με ολους τους αλλους καλους μου εχω μαθει να ζω! Αυτον ομως δεν μπορω να τον αγνοησω ουτε να τον νικησω. Τον αφαιρω και ξαναφυτρωνει...:cry: Καμμια φορα βαζω αυτα τα "μαξιλαρακια" που εμποδιζουν την επαφη, αρα και τον πονο...:wacko:
Σιγουρα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για τον "ευθραυστο" εγωισμο μας να μας απορριπτουν. Προσωπικα το παιρνω καπως βαρια στη αρχη, κατηγορω πρωτα τον εαυτο μου, μετα αυτον που δε με δεχτηκε γι αυτο που ειμαι αλλα στο τελος το σκεφτομαι λιγο πιο " ωριμα " και παντα καταληγω στο συμπερασμα οτι τελικα δεν ειμαι και το κεντρο της γης που θα περιστρεφονται ολα γυρω μου...
Εκτος αυτου, πιστευω πως ολα αυτα που μας συμβαινουν, ειτε ευχαριστα ειτε δυσαρεστα, σκοπο εχουν να μας μαθουν κατι, αρκει να "διαβαζουμε" σωστα τα σημαδια..
Φιλια σε ολους:cheesy::bigsmile:
Εντάξει ,είναι ανάλογο και με την όλη συμπεριφορά προσέγγισης.¶λλο είναι να σε ενδιαφέρει διαφορετικός άνθρωπος κάθε εβδομάδα(στην ηλικία τη δικιά μου πάντως αυτό είναι πολύ διαδεδομένο)κι άλλο να συγκινείσαι λίγο παραπάνω...Οι πρώτοι δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλο πρόβλημα με την απόρριψη,οι άλλοι όμως ,πως να το κάνουμε,το βρίσκουμε λίγο βαρύ...:cry: Ούτε οι ερωτικοί σύντροφοι είναι πουκάμισα,ούτε η συναισθηματική και αισθηματική ανακατωσούρα εύκολη.(Γιατί δεν ενεργοποιείται αυτή η άτιμη σύνοδος Αφροδίτης - Αρη στον Κριό να μη με νοιάζει τίποτα ;; :cry: :cry: :cry:)