Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Περιεργο γιατι εγω που εχω ωροσκοπο Διδυμο τα ματια μου ειναι προς το πρασινο και το δερμα μου αρκετα ασπρο, καμια σχεση με τα απο πανω.
Και απο μαθητης οχι τοσο καλος επειδη ημουν τεμπελης και σιχαινομουν οτι αφορουσε το σχολειο επειδη το εβλεπα σαν φυλακη
και οσο για τη συμμετοχη μου σε διαφορες δραστηριοτες και αυτο ειναι σχετικο
Κι εγώ που έχω ωροσκόπο Δίδυμο, είμαι καστανή, όπως λέει η περιγραφή και για όοοοολα τα υπόλοιπα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, με αντιπροσωπεύουν :cheesy:
Δηλαδη για να καταλαβω,οταν καποιος πλανητης κανει οψη με τον ωροσκοπο,αυτο θα επηρεασει και την εμφανιση του ατομου?Π.χ, καποιος με ας πουμε σεληνη σκορπισια που κανει εξαγωνο με ωροσκοπο στον αιγοκερω ή τον καρκινο...θα ειναι....πως???:unsure:
Quote:
Originally Posted by
Prince_Marcab
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αν ο 'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο και η Σελήνη είναι στον Ταύρο και ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω το άτομο θα είναι λεπτό και οστεώδες όπως παρουσιάζεται η τυπολογία του Αιγόκερου ; Αφρατούλα θα'ναι η κοπελάρα (αν είναι κοπελάρα)..:laugh: και απλά θα αντιδρά προς το εξωτερικό περιβάλλον μετρημένα και συγκρατημένα όπως ο Αιγόκερως (έχω γνωρίσει τέτοια άτομα).
Ενδιαφέρουσα η απάντησή σας.Δεν ήθελα να πω αυτό όμως.Αυτό που κυρίως ήθελα να πω είναι ότι πιστεύω πως ο ωροσκόπος έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την εμφάνιση,άσχετα αν αυτή επηρεάζεται κι από άλλους παράγοντες.
Για το παράδειγμά σας τώρα
Τα παραπάνω κιλά που αναφέρετε είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση πιθανότατα δείγμα ...καλοπέρασης(Δίας)και λιγότερο φυσικής κατασκευής.Διαφορετικό σωματότυπο θα έχουν με τις ίδιες όψεις ένα άτομο με ωροσκόπο αιγόκερω και ένα άτομο με ωροσκόπο καρκίνο (με τον δία πιθανότατα στον πρώτο οίκο στην προκειμένη περίπτωση).Στη δεύτερη περίπτωση θα είναι μάλλον πολύ πιο εύκολο να...ξεφύγεις λιγάκι:bigsmile:
Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σας στο ότι η εμφάνιση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων.Να πω χαρακτηριστικά ότι ευγνωμονώ ιδιαιτέρως τη σελήνη μου στον καρκίνο...:toung:
Εγώ πάντως ούτε τάσεις κατάθλιψης έχω ούτε τίποτα από τους ιχθείς όσο αφορά τα ψυχολογικά είμαι Διδυμάρα=τα έχω όλα γραμμένα τώρα εμφανισιακά να πέφτει μέσα ο ωροσκόπος μου...
επίσης διαφωνώ και με τον ωροσκόπο ζυγό...
μα καλά όλο στις περιπτώσεις πάω και πέφτω;
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στο οτι εγώ έχω Ήλιο στους Ιχθύς, Ωροσκόπο στον Καρκίνο και Σελήνη στον Ζυγό πως με βοηθάει ο Ζυγός στην υπερευαισθησία μου; !!! ή μήπως όχι;
Quote:
Originally Posted by
celin
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στο οτι εγώ έχω Ήλιο στους Ιχθύς, Ωροσκόπο στον Καρκίνο και Σελήνη στον Ζυγό πως με βοηθάει ο Ζυγός στην υπερευαισθησία μου; !!! ή μήπως όχι;
Η αλήθεια, ο ωροσκόπος σου στον Καρκίνο είναι που σε κάνει ευαίσθητη! Ο Καρκίνος είναι απο τα πλέον ευαίσθητα ζώδια. Αλλά και ο Ήλιος στους Ιχθείς παίζει ρόλο. Και οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι....
Και απο ζώδιο και απο ωροσκόπο έχεις κλείσει στο θέμα αυτό!!! :embarrest
Quote:
Originally Posted by
kia
Η αλήθεια, ο ωροσκόπος σου στον Καρκίνο είναι που σε κάνει ευαίσθητη! Ο Καρκίνος είναι απο τα πλέον ευαίσθητα ζώδια. Αλλά και ο Ήλιος στους Ιχθείς παίζει ρόλο. Και οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι....
Και απο ζώδιο και απο ωροσκόπο έχεις κλείσει στο θέμα αυτό!!! :embarrest
Μην σχολιάσω για την ευαισθησία των Καρκίνων. Ναι είναι πολύ ευαίσθητοι, όσον αφορά τον εαυτούλη τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Quote:
Originally Posted by
friary
Μην σχολιάσω για την ευαισθησία των Καρκίνων. Ναι είναι πολύ ευαίσθητοι, όσον αφορά τον εαυτούλη τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Είσαι άδικη!:cry::cry::cry:
Quote:
Originally Posted by
friary
Ναι συμφωνώ μαζί σου friary!
Ειμαστε βουτηγμενοι μέσα στην "μιζέρια" μας κι έτσι δεν μπορούμε να δούμε πέρα απο αυτήν!;)
Quote:
Originally Posted by
friary
Μας πλήγωσες, όλα εμάς τα ευαίσθητα καρκινάκια.:sad:
Πάντως, όντως πολλοί καρκίνοι φαίνονται φίλαυτοι, αλλά μήπως φταίει ότι από την υπερευαισθησία τους κλείνονται στον εαυτό τους και προσπαθούν να προστατευθούν, οπότε βγάζουν προς τα έξω μία εικόνα "κάπως"? :unsure: