Re: Εύκολη Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους!
eukolo m fanike makari na bgainoun!ta erixa g kapoion p endiaferomai sto 1o anoigma m emeine enas bales monos t k t bala stn akri sto deutero anoigma ena 4ari..to bala stin akri k oxi stin ntana..swsta ekana? k kt alo oute sta zeugaria oute sta kleista p anoixa bgike kapoia figoura oute ntama..ara to krevati desmos xara k t alla p bgainoun 8a nai me kapoia alli? k to keno bgike bales.. pls help!euxaristw ek twn proterwn
Re: Εύκολη χαρτομαντεία για ερωτευμένους
Πάντως μπορώ να πω μετά από ένα διάστημα που χρησιμοποιώ αυτή την μέθοδο ότι πραγματικά λειτουργεί .
Ευχαριστούμε
Re: Εύκολη Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους!
μπορώ να πω οτι το δοκίμασα!!!!!είναι πολύ εύκολο!!!!αν βγουν θα σας ενημερώσω!!!:idea:
Να ρωτήσω και εγω κάτι ??
αν εμφανιστεί μια φορά η ντάμα(ενα ζευγάρι) στα χαρτιά του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει είμαστε σίγουρες πως αντιπροσωπευει εμας ????τα εριξα και στο κενο βγήκε 10 λετε να κανει σχεση με αλλη ???:laugh:........... :nuts:
Quote:
Originally Posted by
alice7
Να ρωτήσω και εγω κάτι ??
αν εμφανιστεί μια φορά η ντάμα(ενα ζευγάρι) στα χαρτιά του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει είμαστε σίγουρες πως αντιπροσωπευει εμας ????τα εριξα και στο κενο βγήκε 10 λετε να κανει σχεση με αλλη ???:laugh:........... :nuts:
Αγαπητή Alice! Μην ανγχώνεσαι!!!!! Να σκέφτεσαι θετικά! ΕΣΥ είσαι η ντάμα!
Τα έριξε κι εγώ και μου βγήκαν 2 Ντάμες! Ε, αυτή για την οποία κρατάει αγάπη ΠΡΕΠΕΙ να είμαι ΕΓΩ!!!!!!!! :banana
Σωστός; (!)
:noworry:
Perfect
Quote:
Originally Posted by
Sophia Varsami
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.... ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ
αν μια γυναίκα ρίχνει τα χαρτία για τον συντροφό της & βγει Κ(ζευ-κατω) & απο πανω η D τι μας λεει αυτό; δεσμος με την γυναικα ή με άλλη γυναικα....
ευχαριστώ.... φιλιά
Το Κ σημαίνει ζήλεια ή λαχτάρα, και η ντάμα λογικά είσαι εσύ. Νομίζω ότι σημαίνει ότι το "πρόσωπο" σε ζηλεύει ή σε λαχταράει!!! Καλο ακούγεται... :toung:
Quote:
Originally Posted by
Unicorn_82
Αγαπητή Alice! Μην ανγχώνεσαι!!!!! Να σκέφτεσαι θετικά! ΕΣΥ είσαι η ντάμα!
Τα έριξε κι εγώ και μου βγήκαν 2 Ντάμες! Ε, αυτή για την οποία κρατάει αγάπη ΠΡΕΠΕΙ να είμαι ΕΓΩ!!!!!!!! :banana
Σωστός; (!)
:noworry:
Perfect
Λεςςς ??? μακαρι ,παντως μου βγηκε στα χαρτια του αρκετες φορες το εμποδιο-απόσταση και οντως αυτος ειναι μακρια αυτον τον καιρο....
Εσυ τα εχεις ξαναρίξει?και αν ναι σου βγήκαν ?:wacko:
Quote:
Originally Posted by
alice7
Λεςςς ??? μακαρι ,παντως μου βγηκε στα χαρτια του αρκετες φορες το εμποδιο-απόσταση και οντως αυτος ειναι μακρια αυτον τον καιρο....
Εσυ τα εχεις ξαναρίξει?και αν ναι σου βγήκαν ?:wacko:
..Τώρα άρχισα να τα ρίχνω. Δεν είναι ούτε καν μια βδομάδα! Αν μου βγούνε θα σας ενημερώσω! :nuts:
Quote:
Originally Posted by
maraki89
ωραιο το θεμα σας
Χα! ¶ρχισε τότε να τα ρίχνεις κι εσύ να μας πεις αν σου βγαίνουνε, καθόσον είμαστε όλες απ' ότι βλέπω πολύ ερωτευμένες!!!!! :bigsmile: