Πολύς αέρας βγηκε βρε παιδιά πράγματι!Η εκδικηση των Διδύμων!
Ωραια να μιλησει και το νερο για να γινει κατι σε "τρικυμια εχεις φερει στην καρδιά μου φο-βε-ρηηη"!:smile1: Θα πεσει κατευθειαν το σύστημα!:push:
Printable View
Πολύς αέρας βγηκε βρε παιδιά πράγματι!Η εκδικηση των Διδύμων!
Ωραια να μιλησει και το νερο για να γινει κατι σε "τρικυμια εχεις φερει στην καρδιά μου φο-βε-ρηηη"!:smile1: Θα πεσει κατευθειαν το σύστημα!:push:
Με τον Αίολο και την πιτσιρικαρία μόνο ζημιές έχουμε να αναμένουμε.
Δεν ανακαλώ τίποτα. Έτσι κι αλλιώς τις κηλίδες αίματος θα της αρνηθώ. Γιατί όπως είχε πει και ο Γαλιλαίος (που στο καλό είναι αυτό το ποστ);;; :toung:
Μπουαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Τι ΑΒΑΤΑΡ ειναι αυτο βρε Φωτεινω!!!:bigsmile: :bigsmile:
ΠΡΩΤΟ!!!!
Θενκς Αγγελικούλα μου!
Ε,ηλιο και δια και λιλιθ στον 3 ο οικο εχω του Διδυμου!Καπου θα έβγαινε ο...αέρας !;)
[quote=roadrunner]Θενκς Αγγελικούλα μου!
Ε,ηλιο και δια και λιλιθ στον 3 ο οικο εχω του Διδυμου!Καπου θα έβγαινε ο...αέρας !;)
Η προσωποποιηση του χαμαιλεοντα!!! Απο τις μοιραιες ξανθιες, στα τσιγκελωτα μουστακια του σουρεαλισμου !! Να ελιωνες και τα ρολογια, τι καλα που θα 'ταν!!
Υ.Γ. Αν η Λιλιθ σου εχει τετοια μουστακια....ειναι πολυ επικινδυνη!!! Ενας ...Γκαλα σου χρειαζεται!:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Πόσο Δίδυμο έχετε στο χάρτη σας και δεν μπορείτε να κρατήσετε ένα θέμα στα ίσια του;
Υπάρχει και το αποκλεισμός από το συγκεκριμένο thread στα υπόψη :cheesy:
Εγω μονο τον Κρονο στους Διδυμους και ενα Δια στον 3ο:bigsmile:
Αααα τους ρίχνεις Κρόνο στο κεφάλι. Θα σε λατρεύουν φαντάζομαι :toung:
Τον Δια στους Διδυμους κι εγω!! Μ αρεσουν οι συζητησεις που ξεστρατιζουν οταν γινονται στο καταλληλο thread!! Και ποιο thread ειναι πιο καταλληλο; Να γραφαμε για τους Παρθενους, να καταλαβω την ενσταση σου!! :cheesy: :cheesy:Quote:
Originally Posted by ScP
Κι επειτα πως ν αφησει κανεις - εστω και με μια υποψια αερα στις επιρροες του- τα τσιγκελωτα μουστακια της Φωτεινουλας παραπονεμενα;:cheesy:
Ναι...κανω πως τους ακουω...:laugh: