ΑΑΑΑΑ είναι προσωπικά δεδομένα. Δεσμεύομαι
Printable View
ΑΑΑΑΑ είναι προσωπικά δεδομένα. Δεσμεύομαι
Χαρούμενο, ξεκούραστο, χαλαρωτικό!!!
Αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς στην παραλία, τουλάχιστον τα χρώματα του σάιτ μας μεταφέρουν εκεί!Σε συνδυασμό με καλοκαιρινή μουσικούλα (Bob Marley ή "Το καλοκαιράκι...στην ακρογιαλιά...." ή το "Ένα καλοκαίρι" ή το "Πλάτσα πλάτσα πλούτσα,με έχεις κάνει λούτσα..." ) , φραπεδιά και γυαλάκι ηλίου :nuts: (ακόμη και μες το σπίτι :nuts: ) είναι οτι καλύτερο!!!
:weird:Quote:
Originally Posted by fillenia
Φυλλένια μου μέχρι του χρόνου το Πάσχα, μάλλον, θα έχει ξεχαστεί! Οπότε, μάλλον (λέω μάλλον) καλύτερα να το ξαναπροτείνεις όταν θα πλησιάζουν οι μέρες :toung: :toung: :toung:
Κία μου,
Η υπέρτατη διάνοια (you know who), ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ!
Trust me!
:love:
2 ώρες έλειψα και βρήκα το καλοκαίρι στην οθόνη μου.Απλά τέλειο!:)
Αχ ωραια ετσι μου ρχετε να παρω το λαπ τοπ και να παω παραλια:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Τί καλά που προνοάτε και για μας που θα μείνουμε χωρίς διακοπές...ευχαριστούμε
κ. Ιδιωκτήτη του myhoroscope.
Και σε θάλασσα ιδιωτική θα κολυμπάμε όλοι εμείς. Μην εμφανιστούν καρδιακά (λόγω κρόνου στον Λέοντα) στους γύρω. Ούτε αντιηλιακό δεν χρειάζεται, άντε πάλι οικονομικά θα κάνουμε τα μπάνια μας...:idea:
σε καλύβι; :nuts:
Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι ότι πολύ συχνά αλλάζει χρωματάκια, κουτάκια, γραμματοσειρές κ.λ.π. το site αφού ο ScP έχει το κέφι να ασχολείται και έτσι έχουμε μια υπέροχη ποικιλία. Και το τωρινό μ' αρέσει πολύ. Μήπως έχεις Αφροδίτη στο Λέοντα ScP; :toung:
Ποτά μας λείπουν ποικιλίες έχουμε. Θα βάλετε το χέρι στην τσέπη;;;; :toung:Quote:
Originally Posted by magikadespell
εγω παντως προσφερομαι να φτιαξω τα κοκταίιλ:toung: