για ζωδιο μιλουσα!το συγκεκρενο ατομο που ειχα υποψη μου εχει αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερατε..ο ωροσκοπος ειναι διδυμος νομιζω...παντος γενικα τα ζωδια του νερου ειναι απιαστα,ειδικα οι ιχθυς.. η λατρεια μου!!
Printable View
για ζωδιο μιλουσα!το συγκεκρενο ατομο που ειχα υποψη μου εχει αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερατε..ο ωροσκοπος ειναι διδυμος νομιζω...παντος γενικα τα ζωδια του νερου ειναι απιαστα,ειδικα οι ιχθυς.. η λατρεια μου!!
Έχω την εντύπωση πως ο ωροσκόπος Δίδυμος φαίνεται και στα μάτια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω πως τα μάτια τους σα να λάμπουν ένα πράγμα.
Θα συμφωνήσω ότι στον σωματότυπο είναι του αδυνάτου :toung:
Εχω ωροσκοπο διδυμο ρωτηστε με οτι θελετε! Αδυνατοι ειμαστε ναι αλλα εγω τουλαχιστον μια χαρα στρογγυλοκαθομαι! Τωρα για τη λαμψη στα ματια δεν ξερω...
Να σας απαντήσω κι εγώ που χω ωροσκόπο Δίδυμο.
Θα συμφωνήσω με τη Λευκή μόνο στο σημείο που λέει οτι δεν μπορούμε να κάτσουμε πολύ ώρα σε ένα μέρος.
Η εμφάνιση εξαρτάται και απο το που είναι ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου. Εγώ π.χ. που έχω τον ρημαδοκυβερνήτη στους Ιχθύς (ναι ναι κλαψ κλαψ στους Ιχθύς), ΔΕΝ είμαι αδύνατη :cry:
Α παιζει ρολο και που ειναι ο κυβερνητης? τι να πω εγω τον ερμη τον εχω στον τοξοτη αλλα ο ωροσκοπος μου κανει συνοδο και με τη σεληνη μου που ειναι επισης στους διδυμους οποτε αυτο μαλλον συνηγορει και με το αδυνατο καλουπι, τωρα για το στρογγυλοκαθισμα δεν ξερω τι φταιει
E ναι αμέ. Επίσης παίζει ρόλο και η μαμα σου κι ο μπαμπάς σου, τα ψυχολογικά σου και διαφορα άλλα τέτΟΙα :laugh:
ναι ναι...ο μεταβολισμος κτλ..
Βασικά τώρα που το είπε η Friary θυμήθηκα πως όντως ξέρω μια κοπέλα με ωροσκόπο και σελήνη στους διδύμους,η οποία σίγουρα δεν είναι αδύνατη,την αποκαλώ όμως συνέχεια "νευρόσπαστο" :toung: επειδή όλη την ώρα πάει πάνω κάτω,δε κάθεται ούτε λεπτό και γενικώς μου προκαλεί ανησυχία:toung:
Δεν ξερω τοτε μαλλον δεν ευθυνεται ο ωροσκοπος και η σεληνη για το γεγονος οτι εχω καλο μεταβολισμο και για το γεγονος οτι μια χαρα αραζω και μαλιστα πολλες φορες βαριεμαι και να σηκωθω:bigsmile:
:laugh::laugh::laugh: