Re: Το Τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα: Εγκόσμιες και ατομικές επιρροές
εισαι πολυ καλη που με βοηθας σε ευχαριστω πολυ θα κοιταξω στους χαρτες μου τις διελευσεις παντως αυτο που μπορω να κανω ειναι να καθομαι σπιτι κλεισμενη για να μη μεβρουνε κιαλλα ουτως η αλλως με βρισκουνε απο οτι θυμαμαι την ειχα μια οψη απο διελευση ερμης τετραγωνο αρης που μου λεγε να προσεχω τηοταν χειριζομαι μηχανηματα μαλλον απο κει μουρθε :o:cry: τη διπλωματια που μου λες το προσπαθησα πηγα στην τροχαια κ ο αρμοδιος εκει ηταν αδιαλλακτος μου ειπε δε οτι αν ξαναπαω να του παω το χαρτι του κτεο θα μου κρατησει πινακιδες κ αδεια ανοιξα το χαρτη μου κ ειδα στον 9ο οικο που νομιζω αυτος ο οικος ειναι ανωτατα αξιωματα δικαστηρια δικαστες κλπ κ εκει ηταν τοποθετημενη μαυρη λιλιθ στον ταυρο λοιπον θεωρησα οτι οσ κ να τρεξω δεν εχω ευννοια κ το αφησα να παει διαστικος ισως αργοτερα να αλλαξουν τα πραγματα κ να παρω μια καλυτερη αντιμετωπιση απτο δικαστη:confused:
λίλλιαν εγώ θα έλεγα να μη δίνεις τόση βαρύτητα στη Λίλιθ είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τον κυβερνήτη του 9ου παρά με τη Λϊλιθ :).
ευχαριστω οταν θαρθει η κληση δικαστηριου θα ψαξω να δω αν υπαρχει καμμια ευνοια οχι οτι ειχα δικιο που ημουν ανασφλιστη κ χωρις κτεο αλλα δεν προλαβαινω να πληρωνω κ βαζω προταιρεοτητες ετσι την εφαγα αλλα ελπιζω οτι θα μετριασω την δικαιη αδικια που χω υποστει αργοτερα εξαλλου με χαρακτηριζει αρκετη υπομονη:cry:
εχω ακμη 9ου στον κριο χμ θαλεγα οτι σε θεματα ενατου οπως δικαστηρια ειμαι θερμοκεφαλη:mad:γιατι κυβερνητης του κριου ειναι ο αρης βεβαια ειναι μαχητικος κ ακουραστος δεν ξερω βεβαια αν πρεπει να συνδεσω τον ρη μου στο σκορπιο στον τριτο αλλα θα το ψαξω :rolleyes:μετα ειδα οτι απο προοδο ο αρης κανει τετραγωνο με το ηλιο ηλιος σημαινει ε ξουσια εδω δυσκολα τα πραγματα επισης κανει τετραγωνο με κρονο ωχ μανα μου χαχα:lol:αστο καλυτερα δεν ξερω αν τα συνδυαζω σωστα αλλα αν ηταν να παω δικαστικα κατι σε αυτη τη περιοδο η θα τα παρατουσα η θα επαιρνα αναβολη ο στριβων εκ του διαστηριου χαχα μπορειτε να μου πειτε αν τα κοιτω σωστα :rolleyes:
:love::love:δεν θυμαμαι εαν σε ευχαριστησα για την απαντηση αν δεν τοκανα ζητω συγνωμη ειμαι θολωμενη αυτο τον καιρο κ κατι αλλο δεν θελω να γινομαι βαρος σε κανεναν γιατι διαβασα πριν κατι διαφωνιες στο αρθρο της ωριαιας αστρολογιας εαν θελεις μονο καμμια φορα να μου δινεις συμβουλες που να κοιταζω να διαβαζω καποια πραγματα για να εξασκουμε κ λιγο στην αστολογια που μα ρεσει πολυ:love:
Καλησπέρα!
Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο εξής;
Ένας φίλος έχει Σελήνη στην 7η μοίρα του Καρκίνου στον 10ο και ακμή του 11ου στον Καρκίνο.
Πώς αλλάζει μια Σελήνη στον Καρκίνο ένα τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα;
Αυτό που μπόρεσα να του πω ήταν να περιμένει αλλαγές στα επαγγελματικά ή στις σχέσεις του με κάποια φιλικά του πρόσωπα.
Πέρα απ'αυτό όμως,και περισσότερο ουσιαστικά,τι θα περιμέναμε να φέρει αυτή η σημαντική όψη;
Ευχαριστώ :)
Καλησπέρα. Όταν ο Πλούτωνας κάνει αντίθεση με την Σελήνη, ο ψυχικός κόσμος του ατόμου διαταράσσεται. Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματά του, τα οποία μπορεί να είναι πικρά. Προέρχονται αναμνήσεις και συναισθήματα απο την παιδική ηλικία. Η όψη αυτή είναι δυσάρεστη, γιατή ζητά τον τερματισμό ορισμένων σχέσεων και συμπερηφορών γιατί είναι πια άχρηστες.
Επίσης, μπορεί να έχει φιλονικίες με την μητέρα και γενικότερα θυλικά πρόσωπα της οικογένειας. Όσο αφορά την συμπεριφορά, το άτομο μπορεί να γίνει υπερβολικά κτητικό και ζηλιάρικο. Μπορεί να δημιουργήσει σχέση βασισμένη στο πάθος και στη φυσική έλξη. Ωστόσο, να προσέχει αρρώστειες σεξουαλικά διαδεδομένες.
Ο ουρανός σε τετράγωνο με την σελήνη γεννάει στο φίλο σου την αναγκη για αλλαγή. Μπορεί να τον κάνει πολύ νευρικό και ανήσυχο. Ωστόσο, είναι καλή όψη για να αλλάξει συνήθειες, π.χ. να κόψει το κάπνισμα. Πάντως, είναι απαραίτητο να αλλάξει κάποιες συνήθειες, γιατί αν δεν το κάνει, θα δημιουργηθούν προβλήματα π.χ. με το στομάχι (φύση Καρκίνου, Σελήνης)
Όντας η σελήνη στο 10 οίκο, ο φίλος σου θα έχει σίγουρα μια αλλαγή καριέρας. Επίσης, εφόσον η σελήνη σχετίζεται με τη δημοσιότητα, μπορεί να βγει στο προσκήνιο για διάφορους λόγους.
Exairetiko arthro!!!
Ax ti travame ta Kriarakia!!
Xtypa ki allo ... xtypa
Kalhspera! Auto isxyei kai gia mena pou exo selhnh ston aigokero sthn 9h moira(ston 11 oiko) kai se ligo kairo tha thn "sarosei" o Ploutonas???
Se authn th fash h selhnh mou tetragonizetai apo ton dielaunon ourano sto krio(apo tos 20 oiko)...
Kalopernao...
Χριστίνα, καλησπέρα και πολλές ευχαριστίες για την απάντησή σου! :)
Ελπίζω να την περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την όψη...προς το παρόν,αντιστέκεται στις αλλαγές...αλλά κανείς δεν γλίτωσε από τόσο δυνατή όψη με τόσο βαρείς πλανήτες.
Υποθέτω ότι τα τελικά αποτελέσματα θα τα δούμε στο τελευταίο πέρασμα των 2 πλανητών απ'την 7η μοίρα, σωστά;
Και πάλι, σ'ευχαριστώ.