Θα συμφωνήσω απόλυτα αν και έχω την εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι η απιστία δεν μπορεί να έχει σχέση μόνο με το ζώδιο μας.
Λένε για παράδειγμα ότι η "φιλελεύθερη" Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πιστή αν την κατακτήσεις πνευματικά. Σωστά;
Printable View
Θα συμφωνήσω απόλυτα αν και έχω την εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι η απιστία δεν μπορεί να έχει σχέση μόνο με το ζώδιο μας.
Λένε για παράδειγμα ότι η "φιλελεύθερη" Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πιστή αν την κατακτήσεις πνευματικά. Σωστά;
Σωστα! Θα σου ειναι πιστη...πνευματικα!:cheesy: :cheesy:
Αν και εγω πιστευω οτι δεν ισχυει αυτο που γραφεται για τους Αιγωκαιρους! Γιατι αν βαρεθει εστω και για μια στιγμη μπορει και να κανει τρελες! Ειμαι σιγουρος οτι θελει '' ζωντανια'' στην ζωη του ολη την ωρα!
παντως δειγματα απο αιγωκερους που ξέρω ειναι ανησυχητικα...
είναι περισσότερο παιχνιδιάρηδες απ'όσο φαίνονται....
ανάλογα πάντα τι εννοεί ο καθένας με τον όρο απιστία...
ποια είναι τα όρια του καθενός και της κάθε σχέσης...
οτι ειναι 'παιχνιδιαρηδες' ειναι αληθεια αλλα οταν δεν εχουν κατι σταθερο.Θελουν να ξερουν που πατουν και που βρισκονται.Αλλωστε ποιος δεν ειναι 'παιχνιδιαρης' μεχρι να κατασταλαξει?Προσωπικα πιστευω πως οι αιγοκεροι αν βρουν αυτο που θελουν και τους ικανοποιει δεν ξενοκοιταζουν.Μαλλον παρεξηγημενοι ειναι:worried:
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Απλά, το θέμα "ικανοποιήση" είναι κάτι πολύ σχετικό και ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Το ίδιο και την απιστία.Quote:
Originally Posted by kiaRRa
Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η ερωτεγενής ζώνη της γυναίκας είναι στα αυτιά - καταλαβαίνεις τι εννοώ - είναι σαφές ότι η ικανοποιήση δεν έχει να κάνει μόνο με πρακτικά θέματα. Το πόσο πιστοί είμαστε στον σύντροφο μας, όχι απλά στον ερωτικό μας παρτενέρ - εξαρτάται κατά πολύ από το πόσο μας καλύπτει συναισθηματικά και πνευματικά. Γνωρίζω αρκετές γυναίκες που δεν έχουν ξενοκοιμηθεί - κατά τη λαϊκή έκφραση - και θεωρητικά είναι πιστές αλλά τους συζύγους τους σπανίως τους αποκαλούν με το όνομα τους, αλλά με το κλασικό ελληνικό επίθετο που αρχίζει από "Μ". Αυτές δηλαδή είναι πιστές;
Όχι βέβαια! Όλοι οι άνθρωποι όταν δεν καλύπτονται συναισθηματικά και πνευματικά από τους συντρόφους τους, αντιδρούν άσχημα, ασχέτως το ζώδιο!Quote:
Originally Posted by moutro28
Για πες ερωτογενής ζώνες και για τους άνδρες... Μόνο για γυναίκες μας λες βρε κοπέλα :cheesy::cheesy::cheesy:
για τους αντρες προσωπικα ξερω τον λαιμο,αλλα μαλλον ξεφευγουμε.Ποτε δεν καταλαβα, γιατι απιστια θεωρειται μονο η σεξουαλικη συνευρεση με αλλο ατομο εκτος του συντροφου μας και οχι και η κοινωνικο-συναισθηματικη αποχη απο τη σχεση, που οδηγει σε απιστια(με την στενη εννοια)Quote:
Originally Posted by panther
Απιστία - για εμένα προσωπικά - είναι όλα τα παραπάνω που ανέφερες, απλά η σεξουαλική συνέρευση με άλλο άτομο είναι το κερασάκι στην τούρτα!!! Τα προβλήματα συνήθως ξεκινούν από πολύ νωρίτερα! ;)Quote:
Originally Posted by kiaRRa
αυτο λεω και εγω,αλλα ολοι εστιαζουν στο αποτελεσμα και οχι στην αιτια.Αν λοιπον θελεις να διατηρησεις την σχεση σου πως την σωζεις αποφευγοντας μονο τις αλλοτριες σεξουαλικες επαφες?Αρα δεν ειναι το θεμα μονο η απιστια αλλα και τι οδηγησε σε αυτη.Κατα συνεπεια δεν φταιει ο αστρολογικος χαρτης του ενος ατομου αλλα και του συντροφου τουQuote:
Originally Posted by panther