-
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
1963/1/13
00.10
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ Β.ΔΕΣΜΟΥ Κ VERTEX.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
Quote:
Originally Posted by
ορεστης
13/1/1963
00.10
ΑΘΗΝΑ.
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ.
Ο Χάρτης σου με όλα όσα ζητάς.
-
Quote:
Originally Posted by
danie
Γεια σας!
Μπορείτε να μου παραθέσετε τον αστρολογικό μου χάρτη?
Γεννήθηκα στις 7/11/86,στην αθήνα,ώρα 10.35 το πρωι.Σας ευχαριστώ!
Quote:
Originally Posted by
danie
Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η Αφροδίτη μου στο σκορπιό είναι ανάδρομη?
Ο Χάρτης σου που περιέχει και την ανάδρομη Αφροδίτη σου :)
-
Quote:
Originally Posted by
xrin2309
Καλημερα σας!¨Εχω γεννηθεί 23/09/2008 ώρα 07:15 και θα ήθελα να μάθω που έχω το Vertex μου!Σας ευχαριστώ!
Το 1985 έχεις γεννηθεί, γιατί αν ήσουν του 2008 δεν θα το κάναμε τώρα θέμα :toung: και ελπίζω στην Αθήνα. το Vertex σου είναι στους Ιχθύς στις 29 μοίρες και 36'.
-
Είμαι γεννημένη στις 18/06/1987, ώρα 19:45, πόλη Δράμα. Θα ήθελα να μου βρείτε και το Vertex αν γίνεται. Ευχαριστώ!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
pigasos
Είμαι γεννημένη στις 18/06/1987, ώρα 19:45, πόλη Δράμα. Θα ήθελα να μου βρείτε και το Vertex αν γίνεται. Ευχαριστώ!:bigsmile:
To Vertex σου είναι στον 8ο Οίκο, στον Καρκίνο στις 25 μοίρες και 49'.
-
Quote:
Originally Posted by
pigasos
Επίσης θα ήθελα τις θέσεις των πλανητών και των πλανητοειδών!
Ευχαριστώ!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
pigasos
Χμμ καλό θα ήταν να τα ζητάς όλα μαζί για να μην έχουμε απανωτά Post για το ίδιο άτομο. Σε αφήνω λίγο μπας και θυμηθείς και κάτι άλλο...
-
καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω που έχω τον vertex στο χάρτη μου.Γεννημένη 14 Νοεμβρίου 1977 και ώρα Έλλαδος 20.00.Ευχαριστώ πολύ
-
02-02-1972 ΣΤΙΣ 18:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ VERTEX, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΘΗΝΑ,ΗΡΑ, ΕΣΤΙΑ, ΕΡΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JUNO.
EΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 17-04-1960 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΩΡΑ.
-
Καλησπέρα!
Έχω γεννηθεί στις 18-8-1981, ωρα 21:30 στην Πατρα.
Ευχαριστω πολυ!:cheesy:
-
Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω το vertex μου. 06-12-1988 Σπάρτη Λακωνίας 01:45.
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!:love:
-
Quote:
Originally Posted by
quinn
καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω που έχω τον vertex στο χάρτη μου.Γεννημένη 14 Νοεμβρίου 1977 και ώρα Έλλαδος 20.00.Ευχαριστώ πολύ
Αγαπητή quinn,
μπορείς, αν γίνεται, να μου σημειώσεις και τόπο γέννησης για να μπορέσω να 'μαι ακριβής στον υπολογισμό; :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
pigasos
Quote:
Originally Posted by
pigasos
Αγαπητή pigasos,
μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου με τις θέσεις πλανητών και ππλανητοειδών.
Quote:
Originally Posted by
ιουστινη
02-02-1972 ΣΤΙΣ 18:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ VERTEX, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΘΗΝΑ,ΗΡΑ, ΕΣΤΙΑ, ΕΡΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JUNO.
EΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 17-04-1960 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΩΡΑ.
Γεια σου Ιουστίνη,
σου δίνω πρώτα τα δικά σου δεδομένα:
Βέρτεξ (Vertex / Vx) στην πρώτη μοίρα και 55 λεπτά του Αιγόκερω και στον 5ο οίκο,
Δήμητρα (Ceres) στις 16 μοίρες και 22 λεπτά του Λέοντα και στον 1ο οίκο (ανάδρομη),
Ήρα (Juno) στις 19 μοίρες και 43 λεπτά του Ζυγού και στον 3ο οίκο,
Αθηνά (Pallas) στις 21 μοίρες και 38 λεπτά του Ταύρου και στον 10ο οίκο,
Εστία (Vesta) στις 13 μοίρες και 16 λεπτά των Ιχθύων και στον 8ο οίκο,
Έρως (Eros 433) στις 6 μοίρες και 42 λεπτά του Αιγόκερω και στον 5ο οίκο.
Σχετικά με τον φίλο σου, επειδή δε μου δίνεις ώρα γέννησης, μπορώ να σου δώσω απλά θέσεις και όχι οικοθεσία:
Βέρτεξ στις 8 μοίρες και 22 λεπτά του Ταύρου,
Δήμητρα στις 18 μοίρες και 29 λεπτά του Υδροχόου,
Ηρα στις 27 μοίρες και 25 λεπτά του Τοξότη (ανάδρομη),
Αθηνά στις 26 μοίρες και 43 λεπτά του Αιγόκερω,
Εστία στις 13 μοίρες και 10 λεπτά του Αιγόκερω,
Ερως στις 19 μοίρες και 34 λεπτά των Ιχθύων.
-
Καλησπέρα, έχω γεννηθεί στις 08/12/81, ώρα 1 το μεσημέρι, Αθήνα. Θα ήθελα να μάθω τη θέση Βέρτεξ. Ευχαριστώ πολύ:bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
badtarget
Καλησπέρα!
Έχω γεννηθεί στις 18-8-1981, ωρα 21:30 στην Πατρα.
Ευχαριστω πολυ!:cheesy:
Γεια σου badtarget,
μπορείς να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου εδώ.
Quote:
Originally Posted by
marianna_612
Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω το vertex μου. 06-12-1988 Σπάρτη Λακωνίας 01:45.
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!:love:
Γεια σου Μαριάννα,
το Βέρτεξ βρίσκεται στις 9 μοίρες και 23 λεπτά του Κριού και στον 7ο οίκο, σε σύνοδο με τον Αρη σου.
-
Quote:
Originally Posted by
LEITZ
Καλησπέρα, έχω γεννηθεί στις 08/12/81, ώρα 1 το μεσημέρι, Αθήνα. Θα ήθελα να μάθω τη θέση Βέρτεξ. Ευχαριστώ πολύ:bigsmile::bigsmile:
Αγαπητή LEITZ,
το βέρτεξ βρίσκεται στις 27 μοίρες και 5 λεπτά της Παρθένου και στον 7ο οίκο.
-
καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω για τις θέσεις των πλανητών μου. Γεννήθηκα στιs 30 Μαίου 1968 στη Θεσσαλονίκη στις 15και 30 το μεσημέρι. Σας ευχαριστώ πολύ didimoi'68
-
Γεια σε ολους... Θα ηθελα να ξερω τις θεσεις των πλανητων μου, γεννηθηκα
22/6/83 στις 6 το πρωι στην Παφο, Κυπρο :amuse:
Σας ευχαριστω!!
-
Quote:
Originally Posted by
didimoi'68
καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω για τις θέσεις των πλανητών μου. Γεννήθηκα στιs 30 Μαίου 1968 στη Θεσσαλονίκη στις 15και 30 το μεσημέρι. Σας ευχαριστώ πολύ didimoi'68
Aγαπητή didimoi68,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Quote:
Originally Posted by
Dorita22
Γεια σε ολους... Θα ηθελα να ξερω τις θεσεις των πλανητων μου, γεννηθηκα
22/6/83 στις 6 το πρωι στην Παφο, Κυπρο :amuse:
Σας ευχαριστω!!
Aγαπητή Dorita22,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
-
γεια σας!εχω γεννηθεί 7/2/1984 πύργος ηλείας 11 με 11.30 το πρωι δε ξερω ακριβως ,ειναι προβλημα αυτο?θελω να μαθω τις θεσεις των πλανητων μου! ευχαριστω πολυ!
-
Δεν ξέρω τι μου γίνεται........κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά.Τι είναι το vertex? και το δικό μου πού είναι?έχω γεννηθεί 18/5/1964 στην Αθήνα από τις 9 μέχρι τις 12 ακριβώς δεν ξέρω.....θέλω και γω έναν χάρτη .Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου?πού ειναι οι πλανήτες μου?βοήηηηηηηηηηηθεια.......:b link:
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ 22.15 ΜΕ 22.30 ΜΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ VERTEX , ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
LOLITA.L
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 15/06/1977 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ 22.15 ΜΕ 22.30 ΜΜ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ , ΤΟ VERTEX KAI TON ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
LOLITA.L
-
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τη θέση του Vertex στην ημερομηνία 3/1/87 Στουτγκάρδη και ώρα 22.10. Δεν έχω το πρόγραμμα μου μαζί.
-
Γειά σας θα ήθελα το χάρτη μου. 14/3/1963 10.30 πρωι στην Αθήνα.
-
Quote:
Originally Posted by
anka
γεια σας!εχω γεννηθεί 7/2/1984 πύργος ηλείας 11 με 11.30 το πρωι δε ξερω ακριβως ,ειναι προβλημα αυτο?θελω να μαθω τις θεσεις των πλανητων μου! ευχαριστω πολυ!
Γειά σου anka. Το πρόβλημα με την μη ακριβή ώρα γέννησης επηρεάζει την ακριβή μοίρα του Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος και μερικές φορές την θέση της Σελήνης. Στην δική σου περίπτωση πέφτουμε έξω λίγο στις μοίρες. Ο χάρτης σου με ώρα γέννησης 11.15
-
Quote:
Originally Posted by
kyra
Δεν ξέρω τι μου γίνεται........κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά.Τι είναι το vertex? και το δικό μου πού είναι?έχω γεννηθεί 18/5/1964 στην Αθήνα από τις 9 μέχρι τις 12 ακριβώς δεν ξέρω.....θέλω και γω έναν χάρτη .Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου?πού ειναι οι πλανήτες μου?βοήηηηηηηηηηηθεια.......:b link:
Αγαπητή kyra, παραθέτω το χάρτη σου με τον Ηλιο ώς ωροσκόπο, αφού δεν γνωρίζεις ακριβή ώρα γέννησης. Για πολλές απο τις απορίες σου, έχει απαντήσει η Kia, σε προηγούμενη παρόμοια ερώτησή σου. To Vx σου δεν μπορούμε να το υπολογίσουμε, καθώς απαιτείται η ακριβής ώρα γέννησης.
-
Quote:
Originally Posted by
LOLITA.L
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ 22.15 ΜΕ 22.30 ΜΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ VERTEX , ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
LOLITA.L
Quote:
Originally Posted by
LOLITA.L
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 15/06/1977 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ 22.15 ΜΕ 22.30 ΜΜ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ , ΤΟ VERTEX KAI TON ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
LOLITA.L
LOLITA.L Ο χάρτης σου.
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τη θέση του Vertex στην ημερομηνία 3/1/87 Στουτγκάρδη και ώρα 22.10. Δεν έχω το πρόγραμμα μου μαζί.
Στον 6ο Οίκο και στον Υδροχόο στις 25 μοίρες και 46'.
-
Quote:
Originally Posted by
sijohn
Γειά σας θα ήθελα το χάρτη μου. 14/3/1963 10.30 πρωι στην Αθήνα.
Ο χάρτης σου
-
Συγγνόμη ..έκανα λάθος...παρέλειψα να πω ότι έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα....23/09/1985 07:15...Μήπως μπορείτε να το υπολογίσετε πάλι?
Σας ευχαριστω!
-
Γειά σας! Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει φιγούρα Yod στο χάρτη μου? 13 Ιουλίου 1979, 0830 πρωί, Ηράκλειο Κρήτης
-
ειμαι γεννημένη στις 24/7/1975 στην Αθήνα στις 12:40 το μεσημέρι.
που είναι το vertex μου? ζώδιο, οίκο και πλανήτη?
-
Quote:
Originally Posted by
xrin2309
Συγγνόμη ..έκανα λάθος...παρέλειψα να πω ότι έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα....23/09/1985 07:15...Μήπως μπορείτε να το υπολογίσετε πάλι?
Σας ευχαριστω!
Το Vx σου είναι και πάλι στους Ιχθύς στις 27 μοίρες και 01'.
-
Quote:
Originally Posted by
christies
ειμαι γεννημένη στις 24/7/1975 στην Αθήνα στις 12:40 το μεσημέρι.
που είναι το vertex μου? ζώδιο, οίκο και πλανήτη?
Είναι στον Ταύρο στις 14 μοίρες και 31' στον 8ο Οίκο. Όταν λες και Πλανήτη τι ακριβώς εννοείς??
-
Καλημερα θα ήθελα να μάθω που έχει το vertex ο φίλος μου
ημερομηνια γεννησης 13/11/1961 στις 01.40 το πρωί στις Σερρες
-
Καλη σας μερα, γεννήθηκα στην Αθήνα στις 09/01/1962 και ώρα 24:05, παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη μου καθώς και το σημείο που βρίσκετε το Vertex στον χάρτη μου.
Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Quote:
Originally Posted by
nota
Καλη σας μερα, γεννήθηκα στην Αθήνα στις 09/01/1962 και ώρα 24:05, παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη μου καθώς και το σημείο που βρίσκετε το Vertex στον χάρτη μου.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητή nota,
σου έχουμε απαντήσει ήδη από τον Οκτώβρη που είχες ξαναρωτήσει. Μπορείς να δεις εδώ το σχετικό ποστ.
-
Quote:
Originally Posted by
sempreviva24
Καλημερα θα ήθελα να μάθω που έχει το vertex ο φίλος μου
ημερομηνια γεννησης 13/11/1961 στις 01.40 το πρωί στις Σερρες
Γεια σου sempreviva24,
Το Βέρτεξ του φίλου σου βρίσκεται στις 20 μοίρες και 33 λεπτά του Υδροχόου και στον 6ο οίκο.
-
Quote:
Originally Posted by
mariamilo
Γειά σας! Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει φιγούρα Yod στο χάρτη μου? 13 Ιουλίου 1979, 0830 πρωί, Ηράκλειο Κρήτης
Γεια σου mariamilo, δεν έχεις Yod στο χάρτη σου :)