Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλησπέρα σας!
Διαβάζοντας τα αρθρα, έχω αποσαφηνίσει πολλά για τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Κάνετε μια υπέροχη προσπάθεια, συγχαρητήρια για όλο το υπέροχο υλικό! Είμαι νέα σχετικά στην αστρολογία αλλά κάθε μέρα μαγεύομαι όλο και πιο πολύ !
Με Εκτίμηση
Quote:
Originally Posted by
Neptunia
Καλησπέρα σας!
Διαβάζοντας τα αρθρα, έχω αποσαφηνίσει πολλά για τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Κάνετε μια υπέροχη προσπάθεια, συγχαρητήρια για όλο το υπέροχο υλικό! Είμαι νέα σχετικά στην αστρολογία αλλά κάθε μέρα μαγεύομαι όλο και πιο πολύ !
Με Εκτίμηση
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες!!! Θα μάθεις πολλά συναρπαστικά πράγματα στο site καλή παραμονή και περιήγηση!!!:cheesy:
Καλησπέρα! κ εγώ νέο μέλος.. επίσης έχω αποσαφηνίσει πράγματα για μένα, αλλά τώρα πρέπει να αποσαφηνίσω κ για κάποιον άλλο... κριός εγώ, αιγόκερως αυτός... και όπως καταλαβαίνετε.. τα νεύρα μου!! :bigsmile: χαχαχα
καλώς σας βρήκα!
Quote:
Originally Posted by
leniw
Καλησπέρα! κ εγώ νέο μέλος.. επίσης έχω αποσαφηνίσει πράγματα για μένα, αλλά τώρα πρέπει να αποσαφηνίσω κ για κάποιον άλλο... κριός εγώ, αιγόκερως αυτός... και όπως καταλαβαίνετε.. τα νεύρα μου!! :bigsmile: χαχαχα
καλώς σας βρήκα!
Καλωσόρισες leniw στο :horoscope:
Καλή συνέχεια να έχεις..:love:
Γεια σας.Απλα θα ηθελα να δω το ωροσκοπιο της κορης μου,που γεννηθηκε πριν δυο εβδομαδες.
Quote:
Originally Posted by
irinitheod
Γεια σας.Απλα θα ηθελα να δω το ωροσκοπιο της κορης μου,που γεννηθηκε πριν δυο εβδομαδες.
Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσει η κόρη!!! :bigsmile:
Αυτό που θες μπορείς να το δεις στο Δωρεάν Ωροσκόπιο που εχει το σαιτ (πάνω αριστερα)
Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω ή να αγοράσω αστρολογικά προγράμματα ώστε να τα εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλή σας μέρα. Δεν είμαι και σπουδαίος γνώστης της Αστρολογίας, ούτε της χρήσης του διαδικτύου. Θα προσπαθήσω πάντως γιατί βρήκα ενδιαφέροντα όσα διαβάζω στις σελίδες σας.
:cry:Δεν ξέρω αν είναι οι πλανητικές θέσεις ή σύμπτωση, αλλά τους τελευταίους μήνες τίποτε δεν μου πάει καλά με αποτέλεσμα να μεταβάλλεται διαρκώς η διάθεσή μου. Για πολλά χρόνια δεν είχα σοβαρά προβλήματα, αλλά τον τελευταίο καιρό πάω από το κακό στο χειρότερο. Που θα μπορούσα να απευθυνθώ?
Quote:
Originally Posted by
ορεστιάδα
Καλή σας μέρα. Δεν είμαι και σπουδαίος γνώστης της Αστρολογίας, ούτε της χρήσης του διαδικτύου. Θα προσπαθήσω πάντως γιατί βρήκα ενδιαφέροντα όσα διαβάζω στις σελίδες σας.
καλωσορισες στο :horoscope: