Re: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»
Quote:
Originally Posted by
maria76
καμία κατήφεια Ταυρίνα μου,εγώ γελάω μόνη μου εδώ και ώρα...υπομονή με τη μπέμπα.ΜΜΜΜΜΜ,μωρουδίλα!!!
Ούτε συνεννοημένες να ήμασταν! «καμία κατήφεια ! » . Αλλά εσύ Μαράκι , μια μίρλα την είχες προ ολίγου… :rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Άργησες αλλά το πέτυχες!:lol:
ΥΓ: Δεν έχω καμία κατήφεια ! Μια χαρά είμαι! Είχα καιρό να υπάρξω καλύτερα!
Παντα καλα, κι ευχομαι να γίνουμε όλοι λίγο καλύτεροι σαν τα ψαρακια με τον κυβερνήτη τους...
Νυσταζωωωωωωωωωωωωω η κακούργα, και σε μισή ωρίτσα θα πρεπει να φαει η μικρή μου, η οποία παρεπιπτόντως δεν εχει ΤΙΠΟΤΕ υδατινο! Βλεπω να μας κανει βασανιστήρια αργότερα!
Quote:
Originally Posted by
maria76
κι άν τ'ανοίξεις μετά δεν ακούς?
Μπας και κατεβάζεις και τις ρακές σου ταυτόχρονα; :p
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Μπας και κατεβάζεις και τις ρακές σου ταυτόχρονα; :p
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::
Quote:
Originally Posted by
taurine
Παντα καλα, κι ευχομαι να γίνουμε όλοι λίγο καλύτεροι σαν τα ψαρακια με τον κυβερνήτη τους...
Νυσταζωωωωωωωωωωωωω η κακούργα, και σε μισή ωρίτσα θα πρεπει να φαει η μικρή μου, η οποία παρεπιπτόντως δεν εχει ΤΙΠΟΤΕ υδατινο! Βλεπω να μας κανει βασανιστήρια αργότερα!
Μην είσαι σίγουρη ότι θα σας κάνει βασανιστήρια. Το ότι δεν έχει υδάτινα δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει ευαισθησίες , αλλά ότι θα της είναι δύσκολο να τις εκφράσει. Θα αντιλαμβάνεται το συναίσθημα με διαφορετικούς όρους. Και τώρα που το σκέφτομαι, τι κάθομαι και σου απαντάω και δεν πάω για ύπνο βρε παλαβή; Το μωρό έχει ωροσκόπο Καρκίνο είπαμε! :lost:
Quote:
Originally Posted by
taurine
Καληνύχτα γοργόνες!;)
Καληνύχτα Ταυρόπουλο και φιλάκι στο ροδαλό μαγουλάκι της μπέμπας σου...:love:
Quote:
Originally Posted by
katiakiss