Παρουσαααααααααααααααα:toung :
Printable View
Παρουσαααααααααααααααα:toung :
Να'μαι και εγω...ελπιζω να μην αργησα? περιμενα τον Δια γι'αυτο καθυστερησα περιττο να σας πω οτι με εστησε!!!Αλλα δεν με νοιαζει:toung:ΤΟ ξερω θα 'ρθει μια μερα να με ξαναβρει:σφύριγμα :banana
Παρουσα παρουσα και καλη βραδια εδω γυρω θα ειμαι αν με χρειαστει καποιος ας σφιριξει:σφύριγμα:σφύριγμα
:laugh:Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.Είμαι η 3bit και κατάφερα να συνδεθώ στο myhoroscope μετά από κάποιους λανθασμένους χειρισμούς από την πλευρά μου.Εχω όμως ένα μικρό πρόβλημα: μπαίνω στο forum και προσπαθώ να ανοίξω ένα νέο θέμα για να ρωτήσω κάτι, αλλά δε με βάζει.Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν πρέπει να μπω στο forum από κάπου αλλού;
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!!:weird:
Πηγα στο forum , μετά στον Αστρολόγο σπίτι σας και μετά στο Θέσεις πλανητών και Ωροσκόπου.Μετά έκανα κλικ στο Δημιουργία Νέου Θέματος και μου έβγαλε μήνυμα το σύστημα πως δε μπορώ να προχωρήσω, ενώ έχω θέσει ερώτηση παλαιότερα για άλλο θέμα. Αν μπω στους Εραστές της αστρολογίας δε θα έχω πρόβλημα;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!:laugh:
Αγαπητό μέλος,
ανάλογα με το ερώτημα σας(διαβάστε τα επισημασμένα για να δείτε που ταιριάζει) θα΄θέσετε το ερώτημα σας στην ανάλογη ενότητα στις συζητήσεις αστρολογίας.:bigsmile:
Γειά σε όλους σας ! Να είστε όλοι καλά :bigsmile:
Γεια σου και εσένα!:bigsmile: