Καλημερα και απο εμας!!!
καλως ορισες και καλη συνεχεια:bigsmile:
Printable View
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
Καλωσορισες GIOPLES στο :horoscope:
Πολλοι απο εμας εδω ,δεν γνωριζουμε να χειριζομαστε καλα τον υπολογιστη
αλλοι ξερουν περισσοτερα αλλοι λιγοτερα
οπως εγω π.χ δεν ηξερα τιποτα
ομως εδω που ηρθες να ξερεις οτι χρειαστεις να μην διστασεις να το ρωτησεις
ολο και καποιο μελος θα σε βοηθησει οπως εκαναν και σε εμενα οταν τους ζητουσα βοηθεια σε τεχνικα θεματα η'' ορους που δεν καταλαβαινα
Θα σου προτεινα να περιηγηθεις στις σελιδες του σαιτ
να διαβασεις τα αρθρα και θεματα
να δεις πως ρωταμε για να λυσουμε τις αστρολογικες μας αποριες
παντα στην καταλληλη ενοτητα και οχι οπου μας ερθει
σε περιμενουμε ενεργη και δυνατη στα θεματα που απασχολουν τα μελη
να συμετασχεις και εσυ!:love:
Αν θελεις μονο γραφε με πεζα -μικρα γραμματα
γιατι οπως θα βλεπεις ολοι ετσι γραφουμε
σε ευχαριστω
Μην δισταζεις λοιπον !Εδω ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια
και αγκαλιαζουμε ολα τα νεα μελη :love:
φιλικα
κουκι
Kαλημέρα σας. Είμαι η Μίρκα. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας:laugh:
γειασ σασ,μολισ γραφτηκα στο σιτε κ ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο
Καλωσόρισες Διδυμίνα,και καλές περιηγήσεις στα forums και στην παρεούλα μας!:bigsmile:
Γειά σας είμαι "φρέσκια"!!!!:bigsmile:
Γεια με λενε σοφια και παει λιγος καιρος που ειμαι μελος κι αυτο γιατι ψαχνομαι τωρα λιγακι με την αστρολογια...το site παντως βοηθαει αρκετα...
sophiesophie και herb καλωσήρθατε!!Βλέπω μια μάζωξη από..λιονταράκια τελευταία..:bigsmile::toung:
Να πω μια καλησπερα κι'εγω..... για να γινουμε πολλα ψαρακια....
καλως ωρισατε, νεοι σαν κι'εμενα.....το ξερω πως δεν πατε πουθενα......εδω θα μεινετε...και καλα κανετε....γιατι αν κανετε μια βολτα στα αρθρα του σαιτ, θα δητε,οτι ειναι κατι σαν την ανακαλυψη του κοσμου....
μπορει να μην ανακαλυψετε καποια Γη, αλλα τον εαυτο σας, και τη ζωη σας ΣΙΓΟΥΡΑ
Καλη πλοηγηση!!!!
γεια και απο εμενα
Καλησπερα σε ολους...!!!:bigsmile:
ευχομαι μεγαλη επιτυχία στη σελιδα σας!
Καλησπέρα παιδιά!:unsure:
καλημερα!!!!
παιδια πολυ ψαρι μυριζει εδω μεσα...αν μετρηθουμε, θα ειμαστε κοπαδι ολοκληρο....οπως λεει η φιλη Μαρια 76.....
μπορει να μην βλεπομαστε, μπορει να ειμαστε αγνωστες φυσιογνωμιες στον καθενα εδω μεσα....ομως.... εμεις που διαβαζουμε τον ουρανομε τ'αστρα, τελικα .........οντως ειμαστε μια παρεα, γιατι -γνωριζουμε καλα- τον εσωτερικο κοσμο ολων.....και του τοξοτη, και του λιονταριου, και του ταυρου, κλπ
αρα κατι μας δενει...ειμαστε γνωστοι-αγνωστοι......(οχι κουκουλοφοροι)
καλως ορισατε λοιπον.... οτι ζωδιο κι'αν ειστε,.....εδω απο αγνωστοι, θα γινουμε γνωστοι
Καλή σας μέρα. Ειμαι πολύ ρεαλίστρια και πιστεύω ότι ο καθένας δημιουργεί μόνος του το πεπρωμένο του. Εδώ και καιρό μου συμβαίνουν διάφορα που ποτέ εως σήμερα δεν είχα φανταστεί και παρότι έχω αντιμετωπίσει πολλές σοβαρές δυσκολίες και τα έχω βγάλει πέρα τώρα αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση. Ισως χρειάζεται χρόνος και κόπος. Πως μπορεί κάποιος να αποφύγει γεγονότα που του συμβαίνουν χωρις να τα προκαλεί και αισθήματα που του δημιουργούνται χωρίς να τα θέλει. Εχουν σχέση με το κάρμα
Γεια σας μολις εχω γινει μελος της σελιδας σας. Με λενε Μαρία κ απλα μου αρεσει να διαβαζω και να μαθαινω καινουργια πραγματα
γεια σας ειμαι νεο μελος και ενδιαφερομαι για την αστρολογια .ξερω αρκετα αλλα θελω να μαθω περισσοτερα
φιλη ταυρινα, νομιζω πως δεν εχουμε απολυτη επιρροη στο πεπρωμενο μας....ισως να προσπαθουμε να το προσπερασουμε, αλλα αυτο θα κανει το δικο του.... οσο για το καρμα μας...αυτο το νοιωθουμε στην ψυχη μας οταν ερχετε....και ερχετε παντα για να μας δειξη το μαθημα μας....αν δεν το καταλαβουμε, ξαναρχετε με τον ιδιο τροπο....θα ξαναρχετε, μεχρι να παρουμε ειδηση, οτι αυτο ηταν μαθημα, για να μην ξανασυμβη.....
μετα μας αφηνει ησυχους.... ολα αυτα μας τα λενε τ'αστρα μας, αλλα τυφλωνομαστε πολλες φορες, γιατι τα'χουμε κλεισει σ'ενα συρταρι.....
διαβαζοντας τα αρθρα που ειναι παρα πολλα, θα το καταλαβεις μονη σου, οτι δεν εχουμε τον απολυτο ελεγχο.....καλως ηρθες, και καλη αναγνωση
Καλημερα αγαπημενα μελη :bigsmile:
Ευχομαι μια καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε ολοι!!!:love:
με πολυ αγαπη
κουκι:love:
καλησπερα!! μου αρεσει παρα πολυ το site,
Δεσποινακι μου......ευχαριστουμε για την ευχη σου....πρωτα να'χουμε μια καλη μ.εβδομαδα οσο μπορουμε βεβαια, γιατι τα παθη Του Κυριου, μας ματωνουν την ψυχη....πιστευω ολοι μας το νοιωθουμε..... και μετα..... να ευχηθω και γω, καλη ανασταση, με υγεια, καλα να περασετε....
οσοι τυχεροι φυγετε, καλο ταξιδι, και καλη επιστροφη....
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
πολύ καλό side με χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα σχετικά. ασχολούμαι αρκετά με την αστρολογία αλλά μου αρέσει να μαθαίνω και άλλα ενφιαφέροντα πράγματα.
Γεια σας! Με λένε Αγγελική και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην παρέα σας. Είμαι λίγο "χαμένη" ακόμη εδώ αλλά που θα πάει θα την βρω την άκρη..... :unsure:
καλημέρα κ χρονια πολλά!
Για να γνωριστούμε, ειμαι η pallas,γεννημένη στις 6 Αυγούστου και έχω παθιαστεί με την αστρολογία! Διαβάζω ό,τι πέσει στα χέρια μου και προσπαθώ να βρω σε όλα απαντήσεις μέσα απ΄αυτήν. Πολύπλοκο και θέλει πολύ ψάξιμο από μένα.
Καλως την:bigsmile:
Εισαι στον καλυτερο αστρολογικο ιστοτοπο
για να βγαλεις ολο το παθος σου για τις αναζητησεις σου μεσα απο τα αρθρα και
τα σχολια των Αστρολογων και των εραστων της Αστρολογιας!
Καλη πλοηγηση σου ευχομαι λοιπον!!!!
Και Καλη Ανασταση:bigsmile:
γεια σας!!ειμαι νεο μελος στο site και ομολογω πως μου φαινεται πολυ ενδιαφερον...αν και ακομα δεν μπορω να καταλαβω πολλα γιατι προσφατα αρχισα να ασχολουμαι!!!!:bigsmile:
Χαίρεται χαίρεται, είμαι η άλλυ (σκορπιός) και κάνω τα πρώτα πλατσουρίσματα στην αστρολογία ελπίζοντας κάποια στιγμή να καταφέρω να την κατανοήσω.Ήδη διαβάζοντας κάποια άρθρα σας βοηθήθηκα αρκετά.Καλό Πάσχα σε όλους!