-
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω... άλλη είναι η στοχοθεσία της συγκεκριμένης ενότητας, η οποία αφορά μόνο παράθεση πλανητικών θέσεων.
Καλή χρονιά και από μένα! :)
ευχαριστώ για την απάντηση, σε ποια ενότητα μπορώ να ανατρέξω??:weird:
-
Re: vertex
Ειμαι γεννημενη στις 22/06/89 κ ωρα 6:55 το πρωι.Μηπως μπορειτε να μου πειτε που εχω το vertex?Ευχαριστω!:)
-
Quote:
Originally Posted by
magikal
ευχαριστώ για την απάντηση, σε ποια ενότητα μπορώ να ανατρέξω??:weird:
Διαβάζετε τα επισημασμένα θέματα κάθε ενότητας.
-
Quote:
Originally Posted by
evitaZ
Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή χρονιά :bigsmile:
Θα ήθελα τις θέσεις των πλανητών καθώς και τις όψεις για
ΗΛ 12/01/1979, Λάρισα ώρα γέννησης 21:35 βράδυ!
Ευχαριστώ
Χρόνια πολλά και σε εσένα evitaZ, ο χάρτης σου είναι αυτός
-
Quote:
Originally Posted by
golfaki84
Γεια σας είμαι το golfaki84 και θα ήθελα να μαθω τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 11/6/1984 στις 2:20 το βράδυ στην Αθήνα.
Ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 05 μοίρες και 17'' του Κριού
-
Quote:
Originally Posted by
sunmay
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
θΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ 8-5-1968
ΑΠΟ 11.45 ΕΩΣ 12.00 Π.Μ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ,3.000 ΕΩΣ 4.000 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ,ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ,ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
Καλή χρονιά sunmay, μπορείς να δεις το χάρτη σου εδώ
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο site σχετικά με προγράμματα
και αστρολογικά βιβλία
Ελπίζω να σε καλύπτουν, για τυχόν επιπλέον απορίες που μπορεί να έχεις, πάτησε πρώτα με λέξη κλειδί στην αναζήτηση και θα σου βγάζει μία λίστα με σχετικά θέματα. Το πιο πιθανόν είναι οι απορίες σου να καλύπτονται. Επίσης θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες :)
-
Quote:
Originally Posted by
sofia89
Ειμαι γεννημενη στις 22/06/89 κ ωρα 6:55 το πρωι.Μηπως μπορειτε να μου πειτε που εχω το vertex?Ευχαριστω!:)
Σοφία το vertex σου είναι στις 08 μοίρες και 48' του Τοξότη σον 5ο Οίκο.
-
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Σοφία το vertex σου είναι στις 08 μοίρες και 48' του Τοξότη σον 5ο Οίκο.
Ευχαριστω πολυ θα ψαξω να βρω τι σημαινει!:bigsmile:
-
Ειμαι γενημενοs 18-7-1963 στιs 15΄΄30 στην Αθηνα.Θελω να μαθω για το vertex καθωs και αλλα σημεια αν υπαρχουν οχι τοσο γνωστα.Ευχαριστω
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3/4/1988 ΛΑΜΙΑ 04.15. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ VERTEX ΜΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ!ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΤΟΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ Κ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ.......!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
Ωροσκόποι
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Καλή χρονιά
Είμαι νέο μέλος.
Ονομάζομαι Μαρία είμαι γεννημένη 13/03/79 ώρα 12:30 το μεσημέρι Αθήνα και έχω σχέση με το Λιονταράκι μου ονόματι Γιώργος 28/07/84 ώρα 01:45 το ξημέρωμα Αθήνα επίσης
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τους ωροσκόπους μας διότι αλλού το βρίσκω Ταύρο του Γιώργου και αλλού Δίδυμο (κ θα πάθω κάτι) κ το δικό μου αλλού Καρκίνο αλλού Δίδυμο (βοήθεια ).
Ευχαριστώ
-
Re vertex
γεια σας.ειμαι ο χρηστης sundancer και θα ηθελα εαν ειναι δυνατον να με βοηθησετε στην ευρεση του vertex. Eιμαι γεννημένη στις 27/08/75 08.00 στην Πάτρα.Ευχαριστώ προκαταβολικά:bigsmile:
-
καλησπερα γεννηθηκα 23/12/1978 20:45
-
συγνωμη ξεχασα τα βασικα.
23/12/1978 20:30 θεσσαλονικη
-
:love:Καλησπέρα ονομαζομαι Μαρία είμαι γεννημένη στις 13/03/79 ώρα 12:30 το μεσημέρι στην Αθήνα.
Έχω σχέση μένα λιοντάρι (είμαι ήρωας:wacko:) ο οποίος είναι γεννημένος στις 28/07/1984 ώρα 01:45 το ξημέρωμα στην Αθήνα.
Θα ήθελα να μάθω τους ωροσκόπους μας και ειδικά του Γ. διότι σε δύο προγράμματα με αστρολογία που έχω τον βγάζει Ταύρο ενώ στης Λ.Π.τον βγάζει στην άλλαγή ΔΙΔΥΜΟ - ΚΑΡΚΙΝΟ . ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ Κ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Quote:
Originally Posted by
silvestro
Ειμαι γενημενοs 18-7-1963 στιs 15΄΄30 στην Αθηνα.Θελω να μαθω για το vertex καθωs και αλλα σημεια αν υπαρχουν οχι τοσο γνωστα.Ευχαριστω
silvestro, το Vertex σου βρίσκεται στον 8ο Οίκο στις 13 μοίρες και 16' του Καρκίνου.
Αν σε προβληματίσει κάποιο άλλο σημείο στο μέλον, εδώ είμαστε να μας το ζητήσεις :)
-
Quote:
Originally Posted by
katia2
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3/4/1988 ΛΑΜΙΑ 04.15. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ VERTEX ΜΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ!ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΤΟΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ Κ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ.......!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Αγαπητή katia2, ο χάρτης σου, σου έχει δωθεί εδώ.
Το Vx σου λοιπόν, βρίσκεται στις 3 μοίρες και 41' της Παρθένου, στον 7ο Οίκο σου. Αν δεν είσαι εξοικειωμένη με τα σύμβολα και τις ερμηνείες των σημείων και των Πλανητών του αστρολογικού χάρτη σου, με μιά αναζήτηση με την λέξη κλειδί που σε ενδιαφέρει να μελετήσεις, θα ανακαλύψεις πραγματικούς θησαυρούς μέσα στο site, που θα σου λύσουν πάρα πολλές απορίες :)
-
Re: Ωροσκόποι
Quote:
Originally Posted by
marpan
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Καλή χρονιά
Είμαι νέο μέλος.
Ονομάζομαι Μαρία είμαι γεννημένη 13/03/79 ώρα 12:30 το μεσημέρι Αθήνα και έχω σχέση με το Λιονταράκι μου ονόματι Γιώργος 28/07/84 ώρα 01:45 το ξημέρωμα Αθήνα επίσης
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τους ωροσκόπους μας διότι αλλού το βρίσκω Ταύρο του Γιώργου και αλλού Δίδυμο (κ θα πάθω κάτι) κ το δικό μου αλλού Καρκίνο αλλού Δίδυμο (βοήθεια ).
Ευχαριστώ
Χρόνια Πολλά και σε σένα ανυπόμονη Μαρία :amuse:
Για να μη σε χάσουμε απο τρέλα :toung: εσύ έχεις Ωροσκόπο στον Καρκίνο στις 10 μοίρες και 11' , ενώ ο Γιώργος έχει ωροσκόπο στις 29 μοίρες και 30' του Ταύρου.
-
Re: Re vertex
Quote:
Originally Posted by
sundancer
γεια σας.ειμαι ο χρηστης sundancer και θα ηθελα εαν ειναι δυνατον να με βοηθησετε στην ευρεση του vertex. Eιμαι γεννημένη στις 27/08/75 08.00 στην Πάτρα.Ευχαριστώ προκαταβολικά:bigsmile:
sundancer, το Vertex σου είναι στον 6ο Οίκο, στις 19 μοίρες και 13' του Υδροχόου.
-
Quote:
Originally Posted by
parenergeia
καλησπερα γεννηθηκα 23/12/1978 20:45
Quote:
Originally Posted by
parenergeia
συγνωμη ξεχασα τα βασικα.
23/12/1978 20:30 θεσσαλονικη
Θα σε παρακαλούσα να ξαναδώσεις την ακριβή ώρα γέννησής σου και τι ακριβώς ζητάς.
-
καλησπερα σε ολους σας,
θα ηθελα να μαθω εκ μερους μιας φιλης μου την Ηρα της
Εχει γεννηθει 16 Μαρτιου 1978 , 22:00 , Αθηνα
Ευχαριστω εκ μερους της.
-
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1971 ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ VERTEX.EYXAΡΙΣΤΩ !!!
-
Καλησπερα σας!Με την σειρα μου κ εγω θα ηθελα να μαθω που βρισκεται η μαυρη σεληνη μου η Ηρα κ η θεση του ερωτα(αν και δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο:unsure:)Ημερ/νια γεννησης 22/06/1989 κ ωρα 6:55 το πρωι.Ευχαριστω:embarrest
-
Γειά σας,
είμαι γεννημένη στις 12/1/1967, στη Θεσσαλονίκη, στις 14:45 περίπου
Θα ήθελα τον γεννέθλιο χάρτη με πλήρη στοιχεία όχι μόνο τα βασικά γιατί τα γνωρίζω ήδη περισσότερο με ενδιαφέουν η λιλιθ, το vertex, η θέση του έρωτα κλπ
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
Επισης θα ηθελα να μαθω τα : Γη ,Ερωτας,Ζευς,Βερτεξ,μαυρος ηλιος,και νοτιος δεσμος μου :30 Αυγουστου 1977 , 5:50π.μ ,Αθηνα
και τα ιδια του φιλου μου : 4 Σεπτεμβριου 1976 , 14:00 ,Αθηνα
Ευχαριστω παρα παρα πολυ εκ των προταιρων..
-
Quote:
Originally Posted by
pritsss1
καλησπερα σε ολους σας,
θα ηθελα να μαθω εκ μερους μιας φιλης μου την Ηρα της
Εχει γεννηθει 16 Μαρτιου 1978 , 22:00 , Αθηνα
Ευχαριστω εκ μερους της.
Η φίλη σου έχει την Ηρα στον Αιγόκερω στις 24 μοίρες και 48'.
-
Quote:
Originally Posted by
celina
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1971 ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ VERTEX.EYXAΡΙΣΤΩ !!!
ΕΡΩΤΑΣ στο Ζυγό στις 22 μοίρες και 21' στον 8ο Οίκο.
ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ στην Παρθένο στις 18 μοίρες και 4' στον 7ο Οίκο.
VERTEX στην Παρθένο στις 9 μοίρες και 7' στον 7ο Οίκο
-
Quote:
Originally Posted by
sofia89
Καλησπερα σας!Με την σειρα μου κ εγω θα ηθελα να μαθω που βρισκεται η μαυρη σεληνη μου η Ηρα κ η θεση του ερωτα(αν και δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο:unsure:)Ημερ/νια γεννησης 22/06/1989 κ ωρα 6:55 το πρωι.Ευχαριστω:embarrest
Σοφία η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται στον 4ο Οίκο σου στις 11 μοίρες και 43' του Ζυγού.
Η 'Ηρα στην ακμή του 3ου Οίκου σου στις 8 μοίρες και 23' της Παρθένου
Ο Ερως στον 5ο Οίκο σου στις 29 μοίρες και 29' R του Σκορπιού.
Μπορείς να διαβάσεις εδώ για τον Πλανητοειδή ΕΡΩΤΑ
-
Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Quote:
Originally Posted by
twink
ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1972 ΜΠΡΟΝΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ 2345 ΩΡΑ
ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΩΡΑ 2245 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
twink ο χάρτης σου είναι αυτός
και της αδελφής σου
-
εχω γεννηθεί στην αθήνα 01-12-1978 ώρα 03:30. θέλω να μάθω τη θέση του πλανήτη έρωτα και το vertex. ευχαριστώ για το χρόνο σας.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΡΑΣ.7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1971, ΩΡΑ 19.30. ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
-
Hello,
Θα ήθελα τον χάρτη και πίνακα όψεων για ερωτική συναστρία με τις εξής ημερομηνίες:
ΗΗΗ Λάρισα 21:35:nuts: βράδυ 12/01/1979
και
ΕΕΕ Λάρισα 05:00 πρωί 20/01/1981
Ευχαριστώ
-
Hello,
Θα ήθελα τον χάρτη και πίνακα όψεων για ερωτική συναστρία με τις εξής ημερομηνίες:
ΗΗΗ Λάρισα 21:35 βράδυ 12/01/1979
και
ΕΕΕ Λάρισα 05:00 πρωί 20/01/1981
Ευχαριστώ
-
hi,θα ηθελα χαρτη και πινακα οψεων,για ερωτικη συναστρια και vertex...ημ.γεν.15-06-73.αρτα 23.30 και 20-02-85 κιεβο ουκρανια 06.45
-
γειά σας! γεννήθηκα στην αθήνα 01/12/1978 και ώρα 03:30 θα ήθελα να μάθω την ακριβή θέση της ήρας , vertex, έρως. ευχαριστώ πολύ
-
καλησπέρα σας ξανά ...
σχετικά με τον Αδη, τον εντοπίζετε κάπου στο χάρτη μου και αν ναι, που?
04/11/76 Αθήνα 20:10
σας ευχαριστώ πολύ!
-
Quote:
Originally Posted by
vanhalia
εχω γεννηθεί στην αθήνα 01-12-1978 ώρα 03:30. θέλω να μάθω τη θέση του πλανήτη έρωτα και το vertex. ευχαριστώ για το χρόνο σας.
O Ερωτας βρίσκεται στον 3ο οίκο και στις 20 μοίρες και 40' του Υδροχόου. Το Vertex στον 8ο οίκο και στην 0 και 18' του Καρκίνου :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
celina
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΡΑΣ.7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1971, ΩΡΑ 19.30. ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Βρίσκεται στον 7ο οίκο και στις 21 μοίρες και 01' του Λέοντα :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
vanhalia
γειά σας! γεννήθηκα στην αθήνα 01/12/1978 και ώρα 03:30 θα ήθελα να μάθω την ακριβή θέση της ήρας , vertex, έρως. ευχαριστώ πολύ
Vertex έχεις στον 8ο, στις 23 μοίρες και 57' του Ταύρου.
Η Ηρα είναι στον 4ο, στην 9η μοίρα και 33' του Υδροχόου.
Ο Ερως είναι στον 2ο οίκο, στις 19 μοίρες και 11' του Σκορπιού :bigsmile: