Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
[QUOTE=πολικαλι;26705]μπορειτε να μου πειτε και τον δικο μου οροσκοπο 8/10/1980 Καβαλα 8.55 το πρωί οπως επεισεις αν μπορειτε να επιβεβαιωσετε αν η σελινη μου ειναι στον ζυγο θπολογισμος που εκανα μονη μου
[QUOTE=πολικαλι;26707]
Quote:
Originally Posted by
πολικαλι
μπορειτε να μου πειτε και τον δικο μου οροσκοπο 8/10/1980 Καβαλα 8.55 το πρωί οπως επεισεις αν μπορειτε να επιβεβαιωσετε αν η σελινη μου ειναι στον ζυγο θπολογισμος που εκανα μονη μου
Ο ωροσκόπος σας είναι στο Σκορπιό και η Σελήνη σας όπως την υπολογίσατε σωστά στον Ζυγό.
Quote:
Originally Posted by
drosia
Γεια σας,
Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου;
Γεννήθηκα 18-1-1976, στις 2:00π.μ.(παραλίγο θα ήμουν Σαββατογεννημένη:sad2: ),
στην Ιτέα Φωκίδος.
Ο ωροσκόπος σας είναι Δίδυμος στις 09°42'02'' και έχετε Σελήνη στο Λέοντα.
Γεια σας!
Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 07/01/1985 και ώρα 08:30. Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου;
Επίσης, θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αρραβωνιαστικού μου, ο οποίος γεννήθηκε στις 05/01/1985 στην Κολωνία Γερμανίας, στις 04:45 περίπου.
Ευχαριστώ!
Quote:
Originally Posted by
Gracey
Γεια σας!
Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 07/01/1985 και ώρα 08:30. Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου;
Επίσης, θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αρραβωνιαστικού μου, ο οποίος γεννήθηκε στις 05/01/1985 στην Κολωνία Γερμανίας, στις 04:45 περίπου.
Ευχαριστώ!
O ωροσκόπος σας είναι στην 29η μοίρα του Αιγόκερω (8.30 θεωρούμε πρωινή ώρα).
Ο αρραβωνιαστικός σας έχει ωροσκόπο (σύμφωνα με την ώρα που μας γράφετε, φυσικά πρωινή) στον Σκορπιό.
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου:
Γεννήθηκα στις 26/8/1978 Σάββατο στις 17.03 μ.μ στην Αθήνα, Ελλάδα
Quote:
Originally Posted by
Μάνος Μαντάς
Ο ωροσκόπος σας είναι Δίδυμος στις 09°42'02'' και έχετε Σελήνη στο Λέοντα.
Έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα περιοδικά ότι έχω ωροσκόπο Σκορπιό. Η ώρα είναι 2:00 το πρωί(αν σας μπέρδεψα). Τόσο πολύ έπεσα έξω;
:bigsmile: Εδώ λοιπόν ! Ας είναι καλά η φίλη που με παρέπεμψε ,γιατί στο γράψιμο είμαι σχετικά άνετος:toung: ,αλλά στο...ψάξιμο..:blink: Λοιπόν,τον ωροσκόπο μου ψάχνω & οτι στοιχεία άλλα προκύπτουν.Πρίν δώσω τα δεδομένα ,να πω οτι δεν ξέρω σίγουρα (σύμφωνα με τα δεδομένα κάποιων ωροσκοπίων--περιοδικά),σε ποιό ζώδιο ανήκω.Αισθάνομαι χαρακτηριστικός ζυγός,ενώ κάποια έχουν τους ζυγούς μέχρι 22/10 . Τωρα,για μένα : 23-10-1964,Πειραιά Αττικής, 23:40 περίπου,δεν είμαι τόσο σίγουρος για την ώρα. Ωρα καλή πάντως ήταν ! :bigsmile: :bigsmile: Θα είμαι ευγνώμων,αν κάποιος απο εσάς μπεί στον κόπο να μου λύσει τις απορίες.Με εκτίμηση :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
nouki
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου:
Γεννήθηκα στις 26/8/1978 Σάββατο στις 17.03 μ.μ στην Αθήνα, Ελλάδα
Αγαπητή nouki,
ο ωροσκόπος σου είναι στις 08 μοίρες και 40 λεπτά του Αιγόκερω.
Quote:
Originally Posted by
wishful
:bigsmile: Εδώ λοιπόν ! Ας είναι καλά η φίλη που με παρέπεμψε ,γιατί στο γράψιμο είμαι σχετικά άνετος:toung: ,αλλά στο...ψάξιμο..:blink: Λοιπόν,τον ωροσκόπο μου ψάχνω & οτι στοιχεία άλλα προκύπτουν.Πρίν δώσω τα δεδομένα ,να πω οτι δεν ξέρω σίγουρα (σύμφωνα με τα δεδομένα κάποιων ωροσκοπίων--περιοδικά),σε ποιό ζώδιο ανήκω.Αισθάνομαι χαρακτηριστικός ζυγός,ενώ κάποια έχουν τους ζυγούς μέχρι 22/10 . Τωρα,για μένα : 23-10-1964,Πειραιά Αττικής, 23:40 περίπου,δεν είμαι τόσο σίγουρος για την ώρα. Ωρα καλή πάντως ήταν ! :bigsmile: :bigsmile: Θα είμαι ευγνώμων,αν κάποιος απο εσάς μπεί στον κόπο να μου λύσει τις απορίες.Με εκτίμηση :cheesy:
Αγαπητέ wishful,
ο Ήλιος σου βρίσκεται στην 00 μοίρα και 31 λεπτά του Σκορπιού. Όπως καταλαβαίνεις είναι οριακά τα πράγματα!
Ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την ώρα που μας έδωσες, βρίσκεται στην 4η μοίρα και 22 λεπτά του Λέοντα.
Quote:
Originally Posted by
drosia
Έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα περιοδικά ότι έχω ωροσκόπο Σκορπιό. Η ώρα είναι 2:00 το πρωί(αν σας μπέρδεψα). Τόσο πολύ έπεσα έξω;
΄
Δεν πέσατε καθόλου έξω :bigsmile: Ο ωροσκόπος σας είναι στην 9η μοίρα του Σκορπιού.
Η δική μου συνήθεια με τα αγγλικά προγράμματα φταίει όταν όρισα p.m. δηλαδή δικιά μας μ.μ.
Τις απολογίες μου